Olyan webhelyekre gondol, mint a Shopify? Miért a StoreBuilder a jobb megoldás?

A neten szinte bármit meg lehet vásárolni. Gyors, egyszerű, és hamarosan ez lesz a vásárlás kedvelt módja.

Az e-kereskedelmi eladások 13,6%-ról közel 20%-ra ugrottak az elmúlt két évben. Előrejelzések mutasd meg, hogy csak növekedni fog.

Ha ezt olvassa, valószínűleg az e-kereskedelembe szeretne betörni. Valószínűleg hallottál már olyan lehetőségekről, mint a Shopify, amelyek állítólag gyors és egyszerű kezdést tesznek.

De tényleg?

Bár jól ismert, a Shopify nem az egyetlen lehetőség. Valójában számos Shopify-alternatíva létezik, és sok olyan webhely közül választhat, mint a Shopify. Egyesek még a Shopifynál is jobbak.

Egy mélyreható összehasonlítást végzünk ebben a blogban: StoreBuilder.

Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni a StoreBuilderről, a Shopify-ról és minden olyan megfontolásról, amelyet az online áruház létrehozása előtt meg kell tennie.

Webhelyek, mint a Shopify: Ismerje meg a StoreBuildert

A Shopify egy minden az egyben e-kereskedelmi platform, amely otthont ad az Ön online áruházának. Sablonjait használhatja boltja felépítéséhez is. A platform kezeli a webhely összes tárhely- és technikai vonatkozását.

Másrészt a StoreBuilder olyan, mint amilyennek hangzik – egy online áruház létrehozója. Magas szinten a StoreBuilder egy olyan webhely, mint a Shopify, mivel e-kereskedelmi üzleteket hoz létre a felhasználók számára. Egy intelligens varázsló segítségével a StoreBuilder egyszerűvé teszi a webhely létrehozásának folyamatát, és nincs szükség kódolásra.

Olvasni:  Miért nem kapcsol be a Vizio TV-m?

A StoreBuilder nyílt forráskódú. A WooCommerce-en alapul, amely a WordPress e-kereskedelmi bővítménye. A StoreBuildert a Hostinger teljes körűen felügyelt tárhelye is támogatja.

Mind a Shopify, mind a StoreBuilder felhasználható e-kereskedelmi webhelyek létrehozására, és gondoskodni is lehet annak tárolásáról. De van néhány kulcsfontosságú különbség a platformok között – amelyek közül néhány jobbá teszi a StoreBuildert, mint a Shopify.

4 módon, hogy a StoreBuilder jobb, mint a Shopify

Most, hogy magas szintű ismeretekkel rendelkezik a StoreBuilderről és a Shopifyról, részletezzük néhány funkciót és különbséget a két lehetőség között.

A StoreBuilder nyílt forráskódú

Miért olyan nagy dolog a nyílt forráskód az e-kereskedelemben? Egyszerűen fogalmazva, nulla licencdíjak járnak, ha nyílt forráskódot használ, szemben a védett forráskóddal, amelyhez viszont licencdíjak tartoznak.

Kíváncsi lehet, hogy a Shopify nyílt forráskódú? A Shopify egy zárt forráskódú platform. A Software as a Service (SaaS) megoldásokkal, mint például a Shopify, havi vagy éves díjat számíthat fel. De nem ez az egyetlen ok, amiért fontos a nyílt forráskódú e-kereskedelmi megoldás kiválasztása online áruháza számára.

Az online áruház építése időt és erőfeszítést igényel. Ha egy online áruház létrehozásával tölti az időt, nem szeretné, hogy a jövőben újjá kelljen építenie, ha platformot vált. Sajnos pontosan ezt kell tenned, ha elhagynád a Shopify-t.

Az olyan zárt forráskódú opciókkal, mint a Shopify, a semmiből kell újjáépítenie webhelyét, ha úgy dönt, hogy máshová helyezi át. A Shopify használatával addig használja a helyet, amíg nem fizet érte.

Másrészt a StoreBuilder nyílt forráskódú. A StoreBuilder használatakor a WordPress és a WooCommerce szolgáltatást használja. Ezek a nyílt forráskódú platformok lehetővé teszik, hogy könnyen áttérjen egy másik platformra, ha ezt választja. A StoreBuilder segítségével olyan eszközt hoz létre, amelyet bárhová magával vihet.

Olvasni:  A Sprout Social több mint 20 lenyűgöző módon javítja a marketingeredményeket

Nincsenek rejtett díjak a StoreBuilder segítségével

Ha sikeres akar lenni az e-kereskedelemben, fontos tudnia, hogy miért fizet. Egy alacsony költségű terv, amely túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, pont ilyen lehet. A Shopify-val pedig az összes díj és kiegészítő költség valóban összeadódik.

A Shopifynak két fő díjtípusa van: tervdíjak és eladási díjak.

A csomag díja a Shopify platform használatának havi vagy éves költsége. Aztán ott vannak a tranzakciós díjak és a hitelkártyás fizetési díjak. Ezek minden nehezen megszerzett eladásnál csökkentik a nyereséget.

Ezek egy részét elkerülheti a Shopify Payments használatával, amely nem érhető el minden országban, és nem biztos, hogy az ügyfelek preferált fizetési feldolgozója. A PayPal például a Shopify Payments fő versenytársa. Valakit eljuttathat egészen a „Megrendelés elküldése” oldalig, és valaki elhagyhatja a kosarát, ha nem tud úgy fizetni, ahogy szeretne.

Gyorsabb témát szeretne a Shopify segítségével? Ez kerül neked. A legjobb alkalmazásokat szeretné boltja felépítéséhez? Újra ki kell nyitnia a pénztárcáját. Költséghatékony terve hirtelen a megfizethetőről a sajnálatosra ugrik – és gyors.

A StoreBuilder használatával nem kell licencdíjat fizetnie, és nem kell darabonként fizetni. Ingyenes bővítmények és témák teljes könyvtára áll a rendelkezésére.

Persze vannak fizetős WooCommerce témák és bővítmények, de nagyjából mindennek vannak ingyenes verziói is. Semmi sem fogja feltörni a bankot. A Hostinger tervekhez prémium és ingyenes beépülő modulok és bővítmények válogatott könyvtára tartozik, amelyek beváltak és igazak, beleértve a Kadence Theme Pro-t, a Kadence Blocks Pro-t és még sok mást.

Ráadásul a StoreBuilder árképzése előzetes, és valójában olcsóbb, mint a Shopify.

Olvasni:  Legjobb üdvözlő e-mail sablonok a jobb elköteleződés érdekében

StoreBuilder mérlegek forgalomcsúcsokhoz

Mindannyiunknak vannak lassú napjai újra és újra. Néha vannak olyan napok, amikor az ügyfelek bekopogtatják az ajtót. Ha online áruházat üzemeltet, a kereslet kielégítése az egyik legnagyobb e-kereskedelmi kihívás.

Váratlan forgalomnövekedést kap? A StoreBuilder by Hostinger segítségével ingyenes az automatikus skálázás. Megadjuk, amire szüksége van ahhoz, hogy átvészelje a viharon – majd visszahelyezzük oda, ahol volt, amikor az ügyfelek beáramlása lelassul.

A Shopify esetében az automatikus skálázás nem választható. Webhelye csak ekkora forgalmat tud kezelni, majd a Shopify Plus opcióihoz irányítja. Ez drága frissítés az ideiglenes látogatóáradat miatt. Nincs értelme frissíteni egy napig, amikor történelmileg nincs szüksége ekkora sávszélességre.

A StoreBuilder korlátlan testreszabással és hordozhatósággal rendelkezik

Az olyan nyílt forráskódú megoldások használatának szépsége, mint a StoreBuilder, hogy minden egyes részletet szerkeszthet. Az Ön webhelye a vászna.

Sajnos ugyanez nem igaz a Shopify-ra. A Shopify olyan sablonokat használ, amelyek nem teljesen testreszabhatók. Ezért minden Shopify webhely ugyanúgy néz ki – korlátozott sablonkínálat.

A StoreBuilder segítségével gyönyörű webhelye gyorsan elkészül. Igazán a magáévá teheted minden oldalát. Nem kell megtanulnod kódolni. Nem kell webfejlesztőnek lenned (bár ez nem sértené meg senki érzéseit). Ön betölti az eszközöket, kiválasztja a lehetőségeket, és máris van egy egyedi üzlet, amely az Öné.

Szolgáltatóváltáson gondolkodik? Nem probléma – megcsinálod, vállalod!

A StoreBuilder nyílt forráskódú platformon fut. Soha nem kell attól tartanod, hogy elveszíted a webhelyedbe fektetett összes munkát.

A lényeg: A StoreBuilder jobb, mint a Shopify

Számos lehetőség közül választhat az e-kereskedelem terén. Ha olyan webhelyeket keres, mint a Shopify, fontolja meg a StoreBuilder alkalmazást. Lehet, hogy kissé elfogultak vagyunk, de úgy gondoljuk, hogy a StoreBuilder határozottan jobb, mint a Shopify.

Olvasni:  E-kereskedelmi tippek a kisvállalkozások növekedéséhez

Végtére is, az üzletnek minden lehetséges módon az Ön üzletének kell lennie.

  • Olyan árat szeretne, amilyennek kényelmes? Jelölje be.
  • Szeretnéd, ha mindent a magáévá tehetnél? Jelölje be.
  • Szeretné elkerülni, hogy a kereslet kielégítése érdekében módosítsa a terveket? Jelölje be.

Nézze meg, miért a StoreBuilder a leggyorsabb és legegyszerűbb módja az e-kereskedelmi üzlet létrehozásának.

Új publikációk:

Ajánlott