Otterbox Symmetry vs Commuter Series

Ha nemrégiben vásárolt iPhone-t, vagy már büszke tulajdonosa annak, akkor szüksége lehet egy jó telefontokra. Az eszköz védelme az első számú cél, és a jó fedezet megszerzése ezt a célt szolgálja. Az egyik legjobb tok a piacon az Otterbox sorozat. iPhone 11-től iPhone 13-ig, iPad-ig és Samsung Galaxy sorozatig érkezik.

Ebben a cikkben az Otterbox kollekcióban található kétféle telefontokot fogunk összehasonlítani. Kiválaszthatja a környezetéhez legjobban illeszkedőt.

Az Otterbox Symmetry sorozat eperrózsaszín, kékeszöld, feelin’ blue, fekete, csillagpor (tiszta csillogás), piros és sok más árnyalatban kapható. Az Otterbox Symmetry Series stílusos, vékony és könnyű kézben tartani. Ez a sorozat most az Apple MagSafe töltőjével érkezik minden színhez, amely lehetővé teszi iPhone készülékének töltését anélkül, hogy levenné a telefon fedelét.

Műanyag hátsó tokkal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a hátán tartva körbecsúszhasson, de gumi anyag veszi körül a széleket. Ez karcmentesen tartja a telefont, és jó fogást biztosít a felhasználónak. A telefon hátoldalán található optika körül műanyag borda található, hogy távol tartsa minden felülettől.

Az Otterbox Commuter Series kétrétegű védelmet kínál egy második, könnyen eltávolítható tokkal. A belső ház gumi anyagú, puha élekkel, hogy elnyelje az ütéseket. A külső tok kemény műanyagból készült, amely védi a telefont a leejtéstől. A Commuter tok portvédelmet is kínál, amely nem található meg a Symmetry tokban.

Az ingázó tokok a kétrétegű védelem miatt terjedelmesebbek lehetnek, mint a Symmetry tokok. Ha azonban a biztonság a prioritás, az ingázó tokok a legjobbak ebből a szempontból. Az optika körül műanyag bordás, alul pedig két kis gumibetét található a stabilitás érdekében.

Olvasni:  Hogyan állapítható meg, hogy a PS4 vezérlő töltődik?
Műszaki adatok Szimmetria Ingázó
Antimikrobiális tulajdonság Ajándék Ajándék
Egyszerű használat Vékony és elegáns Nagy és terjedelmes
Elérhető márkák Apple, Samsung, Google, Motorola, LG, Microsoft, OnePlus és Huawei. Apple, Samsung, Google, Motorola, LG, OnePlus, T-Mobile, TCL és Nokia.
Vezeték nélküli töltés Támogatja Támogatja
Árkategória 49,95–67,95 USD 39,95–49,95 USD
Színek 23 elérhető szín és grafika Csak 9 elérhető szín
Sorozat 14 különböző sorozatban kapható. Csak 2 sorozat: Commuter Series és Commuter Series Lite.
Elérhető funkciók 16 jellemző 3 jellemző

Előfordulhat, hogy a Commuter vagy a Symmetry Series nem minden telefonmodellhez vagy vállalathoz érhető el. A weboldalukon megtekintheti a telefonhoz elérhető összes tokot. Az Otterbox többek között képernyővédelmet, power bankokat és telefontartozékokat kínál. Minden tok Otterbox minősített leejtés+ védelemmel rendelkezik.

Az Otterbox számos más tokot kínál, mint például az Aneu, Defender, Strada, Lumen és még sokan mások. 1998-ban alapították, minőségi termékeket kínálnak, amelyek tartósak és hasznosak. Tizennégy országban érhetők el nemzetközi szállítással.

Új publikációk:

Ajánlott