Pepper Rewind 2024

A BITS kollégiumi szobáitól a mumbai Times Square-ig szürreális, milyen messzire jutottunk a 2017-es indulás óta. 2022 őrült utazás volt a Pepper rakétahajó számára, de büszkék vagyunk és hálásak vagyunk azért, ahol ma tartunk. .

Forduljunk vissza 2022 legfontosabb eseményeire!

Február – A következő nagy alkotó, 2024

A Pepper Content megszervezte a Next Big Creator rendezvényt, hogy elismerje az alkotói gazdaságot, és ünnepelje a világ minden tájáról érkező alkotók felemelkedését. A cél az volt, hogy megjutalmazzuk néhány kiemelkedő alkotót.

Az alkotókat hat kategóriába sorolták – írók, dizájnerek, alkotók a változásért, videókészítők, audiokészítők és termékkészítők –, és az eredetiség, a kreativitás, a közösségi kapcsolat, a hatás, a következetesség és a jövőkép paraméterei alapján bírálták el őket.

Bővebben itt olvashat róla.

Májustól augusztusig – Marketing Mixer 2024

A világ legnagyobb tartalompiacának építése során a Pepper Content Marketing Mixert szervezett. Ezt a három hónapos eseményt három városban – Delhiben, Bengaluruban és Mumbaiban – tartották. Az ország marketingvezetői összegyűltek egy helyen, hogy elmerüljenek egy esti beszélgetésben a tartalommarketingről koktélok mellett. Valóban boldogító élmény volt, tele tanulással.

Június – Pepper 14,3 millió dolláros támogatást emelt + Times Square, New York bejelentése

A Bessemer Venture Partners által vezetett A sorozatú finanszírozásban a Pepper Content 14,3 millió dollárt gyűjtött össze! A fordulóban részt vett a Lightspeed Venture Partners, a Tanglin Venture Partners, a Titan Capital és néhány csodálatos egyéni befektető is, mint Kunal Shah (alapító, CRED), Gokul Rajaram (Doordash, igazgatósági tag – Coinbase, Pinterest), Ritesh Agarwal (alapító és vezérigazgató). , OYO), Abhinav Sinha (globális COO és CPO, OYO), Ankur Nagpal (alapító, tanítható), Dheeraj Pandey (alapító, Nutanix és igazgatósági tag, Adobe) és Ashish Gupta (alapító, Helion. VC és igazgatósági tag, HUL) .

Olvasni:  A Pepper Content elismeri a Clutch.co csapatának 2024-ban végzett erőfeszítéseit

Bővebben itt olvashat róla.

Szeptember – Alkotó napforduló

A Pepper Content megszervezte a Creative Solstice – A Virtual Design Marketing Summit rendezvényt. Több mint 500 ezer kreatív szakember, vezető és marketingszakember vett részt ezen a 2 napos eseményen, amely tűz melletti csevegést, mesterkurzusokat, vitaindítókat és panelbeszélgetéseket is tartalmazott.

Körülbelül 50+ zseniális előadó 20+ beszélgetésbe bocsátkozott. Az előadók között volt Mayur Hola – SVP (globális márkavezető) az OYO-nál, Hitesh Rajwani – a Social Samosa vezérigazgatója, Harshil Karia – a Schbang alapítója és igazgatója, Sahil Vaidya – a The Minimalist társalapítója, Ansh Mehra – Sr. Terméktervező a Zuddl-nél és a Content Creatornál, és még sok más.

Október – Kihelyezett találkozó Pepper 5. születésnapján

A Pepper Content 5 éves lett, és stílusosan megünnepeltük! Miután otthon ragadtunk a COVID-19 világjárvány miatt, tudtuk, hogy találkoznunk kell a sikeres vállalkozásunk mögött álló fantasztikus csapattal. És Pepper születésnapja volt a legjobb alkalom erre!

December – A paprikatartalom a 3. helyen áll a Deloitte 50 leggyorsabban növekvő technológiai startupja között Indiában

Az ilyen pillanatok miatt úgy érezzük, sikerült. A Deloitte Touche Tohmatsu India LLP 3 éves átlagos 2695%-os növekedési ütemével a Pepper Content-et az 50 leggyorsabban növekvő technológiai startup közé sorolta Indiában.

„Az, hogy bekerültünk a legjobb 3 startup közé, és hogy ilyen nagyszerű cégek közé tartozunk, valóban bizonyítja, milyen kemény munkát végzett az egész csapat az elmúlt néhány évben. Ez is azt bizonyítja, hogy a tartalommarketing, mint iparág valóban nagykorúvá vált Indiában. Míg a vállalkozások nehézségekkel küzdöttek a világjárvány idején, mi boldogulni tudtunk üzletünk digitális elsődlegessége miatt. Hálásak és megtiszteltetés számunkra ez a díj.” – Rishabh Shekhar, a Pepper Content társalapítója és vezérigazgatója.

Bővebben itt olvashat róla.

Olvasni:  11 intelligens módszer a blogok újrahasznosítására

Csodálatos év a termékben

2022 volt az az év, amikor ambiciózus projektjeink életre keltek. A Pepper jó úton halad afelé, hogy hatékony tartalommarketing-készletet építsen fel. Ennek ellenére tekintsük vissza az idén piacra dobott legfontosabb termékfunkciókat.

Kedvenc alkotók

Segítünk felépíteni azt a csapatot, amelyet szeretnél és megérdemelsz! A Pepper segítségével kedvencek közé helyezheti azt az alkotót, akivel szívesen dolgozott együtt, és listát állíthat össze az iparág legjobb alkotóiról, a téma átvizsgált szakértőiről, kreatív tervezőiről, képzett nyelvi szakértőiről és tehetséges íróiról, akik rezonálnak a márkád hangjára és stílusára.

Pepper Chat

A csapattal való együttműködés még soha nem volt ilyen egyszerű. A Pepper Chat segítségével megtapasztalhatja a mellékletek és Loom-videók megosztásának egyszerűségét, videohívások kérését, projekttagok címkézését, és e-mailben értesítést kaphat az olvasatlan üzenetekről. Ezzel biztosíthatja a zökkenőmentes együttműködést a csapat tagjai között, csökkentve a félreértések és a silókban végzett munka lehetőségét.

Peppertype.ai + Pepper Docs

A Pepper Docs segítségével megszervezheti projektjeit, kommunikálhat az érdekelt felekkel, és olyan alkalmazások ökoszisztémáját hozhatja létre, amelyek segítségével gyorsan és egyszerűen hozhat létre kiváló minőségű tartalmat. Ezenkívül integrálva van a Peppertype.ai-val, amely segíthet az AI erejének kihasználásában tartalom létrehozása során.

Paprika és alkotók

Az alkotók közel állnak szívünkhöz (és üzleti modellünkhöz). 2022 sikeres év volt alkotóink számára. Lássunk néhány főbb részletet:

  • Körülbelül 220 millió szót írtak és szerkesztettek az alkotók.
  • Az alkotók bevétele meghaladta a 2 millió dollárt.
  • 4000+ alkotó felülmúlta az ügyfél várakozásait.

Pepper and Business

2022-ben a Pepper Content több mint 2500 ügyfelet szolgált ki, és több mint 1 millió tartalmat hozott létre.

  1. Ketto
Olvasni:  Hogyan lehet törölni a Shopify Store-t

Amikor azzal a kihívással szembesült, hogy növelje a webhely forgalmát és magasabb helyet foglaljon el a keresési eredményekben, a Ketto partnerséget kötött a Pepper for SEO blogszolgáltatásokkal.

A Pepper segített Kettónak hatszoros forgalomnövekedést elérni magas rangú blogjaival, több mint 40 tartalomötletet generált a Peppertype.ai segítségével, és 525%-kal növelte a látogatók számát.

„Imádtam, hogy a platform intuitív és könnyen használható. A tartalom-ellenőrzési funkció tűnik a legértékesebbnek, mivel lehetővé teszi számomra az olvashatósági szintet, a szószámot stb. anélkül, hogy minden alkalommal emlékeznem kellene rá. Igazán nagyra értékeljük, hogy a csapat mindig egy telefonhívásnyira van, hogy megoldja az esetlegesen felmerülő problémákat. A Pepper minden bizonnyal a barátságos szomszédsági tartalompartnerünk.” – Christopher Meyers, a Ketto ORM + SEO tartalommenedzsere

Nézze meg, hogyan segített a Pepper Kettónak hatszoros organikus forgalmat növelni prémium tartalommal

  1. CRED

A CRED legnagyobb kihívása egy olyan példány méretezése volt, amely a terméklistára konvertálható. Ennek eredményeként a termékleírási szolgáltatások terén partnerséget kötött a Pepperrel.

A Pepper segített a CRED-nek ötször gyorsabb tartalomgyártásban, 100%-os megbízhatóságban és 200%-os elégedettségben.

„Ahhoz, hogy megismételjük a Pepper által leadott példányszámot, 3-5-ször többet kellene dolgoznunk. Ráadásul nagymértékben csökkentették a tartalomgyártás átfutási idejét. Sok csapatunk a másolásra támaszkodik, és ennek az elemnek a rendezése lehetővé teszi számunkra, hogy időt fordítsunk a konverziók javítására és a nagyobb vonzerőre.” – Hari Krishna, a CRED kreatív csapata

Nézze meg, hogyan skálázta a Pepper a CRED terméklistáját, amely elősegítette az alkalmazáskonverziót

  1. PharmEasy

A PharmEasy számára kihívást jelentett a minőségi tartalom megbízható és nagy léptékű generálása. Ezután a Pepperrel kötöttek partnerséget a termékleírási szolgáltatások terén.

A Pepper Content segített a PharmEasy-nek hat hónap alatt 15-szörös termékleírást és 30-szor méretezhető tartalmat generálni. Ennek eredményeként a teljes konverziós arányuk 25%-kal nőtt.

„Bármilyen platformmal vagy ügynökséggel nehéz a méretezhetőség, és a Pepper ebben segített a legtöbbet. Kezdetben 50 darab tartalom rendelésben álltunk velük partneri kapcsolatba, ami egy hónap alatt 1500-ra nőtt. Partnerségünk után 15-ször több termékleírást generáltunk, mint házon belüli csapatunkkal.” – Sharad Harjai, a PharmEasy marketingért felelős alelnöke

Nézze meg, hogyan segített a Pepper a PharmEasy-nek több mint 1500 termékleírást összegyűjteni, amelyek magasabb konverziót eredményeztek

Olvasni:  A legjobb feloldható prémium játékok 2024-ben

2022 a növekedés és a tapasztalatok éve volt. Az évet 200 alkalmazottal zárjuk, miközben arra törekszünk, hogy 2023-at még nagyobbá és jobbá tegyük. Ahogy haladunk előre, izgatottan várjuk, hogy bemutathassuk a projektet, amelyen az elmúlt néhány évben dolgoztunk. Nos, a részletekben egyelőre nem merülhetünk el, de kijelentjük – platformunk forradalmasítja a tartalommarketinget.

Erről bővebben 2023-ban. Addig is maradj velünk!

Új publikációk:

Ajánlott