Pete Lau bemutatja a OnePlus 10 Pro 5G-t

A OnePlus 10 Pro megjelenési dátumának megerősítése után Pete Lau most bepillantást osztott a közelgő OnePlus 10 Pro 5G kinézetébe, lényegében megerősítve a múlt hónapból kiszivárgott terveket.

Ban ben a bejelentésLau beszél a OnePlus tervezési filozófiájáról, és arról, hogy a OnePlus 9 sorozat színeivel, anyagaival és felületével kapcsolatos kísérletezések inspirálták a hamarosan megjelenő OnePlus 10 Pro új színeit és dizájnnyelvét.

A legszembetűnőbb különbség az új telefon dizájnjában a régebbi OnePlus modellekhez képest a kameramodul formája és elhelyezése. Három kamerát tartalmaz, amelyek várhatóan hasonlóak az előző zászlóshajójukhoz, a OnePlus 9 Pro-hoz, figyelembe véve a OnePlus és a Hasselblad folyamatos együttműködését.

A hírekben: Samsung Galaxy S21 FE 5G vs Galaxy S21 5G: 5 fő különbség

A Lau által megosztott végleges renderek nagyon hasonlítanak az @OnLeaks által kiszivárogtatottakhoz, kivéve a flasht. Úgy tűnik, hogy a közelgő 10 Pro gyűrűs vakuja lesz a kameramodul jobb alsó sarkában, a többi negyedet pedig a kamerák foglalják el.

A telefon három különböző színben jelenik meg: Volcanic Black és Emerald Forest. Ez lesz az első OnePlus telefon, amely a OnePlus OxygenOS és az Oppo ColorOS egyesítő új kombinált operációs rendszerén fut.

A pletykák szerint a legújabb Snapdragon 8 Gen 1 processzorral és 12 GB LPDDR5 RAM-mal, valamint 128 vagy 256 GB-os tárhely közül választhat, amely valószínűleg UFS3.1 lesz.

Az új készüléket a pletykák szerint 5000 mAh-s akkumulátor hajtja, 80 W-os gyorstöltéssel. Lau azt is megerősítette Weibo-bejegyzésében, hogy a telefon valójában LTPO-képernyőt használ, amely lehetővé teszi az eszközök számára, hogy a képernyőtevékenységtől függően változtassák a frissítési gyakoriságukat. A pletykák szerint a telefon 6,7 hüvelykes QHD+ AMOLED-kijelzője akár 120 Hz-re is képes, így az akkumulátor néhány órával tovább nyúlik.

Olvasni:  A Pixel 6 és 6 Pro fényképezőgép-frissítésekkel és házon belüli Tensor SoC-vel érkezik

Végül, de nem utolsósorban, a telefon várhatóan 48 MP-es fő-, 50 MP-es ultraszéles látószögű és 8 MP-es, 3-szoros teleobjektívvel érkezik, mindezt a Hasselbladdal közösen fejlesztették ki. Az előlapon egy 32 MP-es lyukasztó szelfi kamera kapott helyet a bal felső sarokban.

A hírek: A NIXI vezérigazgatói jóváhagyása mostantól kötelező kettőnél több .in domain regisztrálásához

Új publikációk:

Ajánlott