Pinek a Pinteresten: Növelje a forgalmat stratégiai rögzítéssel

Tudtad, hogy Pinterest gombostűk tovább tart, mint bármely más közösségi média bejegyzés? Előfordult már, hogy megnézett egy hivatkozást a Google Analytics szolgáltatásból, és megállapította, hogy hónapokkal vagy akár évekkel ezelőtti gombostű volt?

Ez történne egy hónapos tweetből, Instagram-bejegyzésből, TikTik-videóból vagy akár egy Facebook-bejegyzésből? Tudja meg, miért érdemes megfontolni pineket használva a Pinteresten hogy a közösségi megosztások tovább maradjanak online, és folyamatos forgalmat irányítsanak blogja vagy webhelye felé.

Ma, 2024. november 1-jén a Google Analytics jelentésem szerint a Pinterest a második hivatkozási forgalom forrása a Twitter X után a blogra.

A pinek hosszabb ideig tartanak

Mostantól a Pinteresten található jobb minőségű gombostűk egy évig vagy még tovább növelhetik a visszacsatolást és az elköteleződést, így ez a közösségi média platform bölcs választás a hosszú távú társadalmi szerepvállaláshoz. A Pinterest gombostű eladási joghoz vezethet az online áruházban.

Nos, az átlagos minőségű tűnek van élettartama körülbelül négy hónap. Azonban láttam, hogy a Pinterest gombostűi évek óta tartanak, és visszavezetnek a blogomra.

Facebook-bejegyzések a Pinterest-pinekkel szemben

Egy átlagos Facebook-bejegyzés 3-4 óráig tart. Ez az! Természetesen ez függ az algoritmustól és attól, hogy hány követőd vagy rajongód lehet akkor. Egy jó hüvelykujjszabály, hogy ne posztolj hetente többször.

Az első számú ok, amiért az emberek abbahagyják a Facebook-oldalak követését, az, hogy túl sok bejegyzést látnak ugyanarról az oldalról újra és újra.

Az automatikus ütemezést azonban mostantól közvetlenül a Facebookon használhatod a Creator Studio, a Buffer vagy az Agorapulse segítségével. Számos eszköz létezik a közösségi médiában közzétett bejegyzések ütemezésére.

Olvasni:  A Twitter eltávolítja a könnyen használható Like-gombok számát?

A Tweetek életciklusa

A Moz adatai szerint a tweetek átlagosan 18 percig tartanak. Nem csoda, hogy sokkal többet tudunk tweetelni, mint a Facebookon. Csak legyen óvatos, ne tweeteljen túl sokat 18 percen belül. 1x elég.

Számoljuk ki: napi 1440 perc / 18 perc = napi 80-szor vagy óránként 3,3 tweet. (Ez nem számítana bele a Twitteren vagy a Re-Tweeteken keresztül folytatott beszélgetéseibe.)

Azonban könnyedén tweetelhet egy Pinterest gombostűt, hogy egy kis pluszt szerezzen a gombostűnek.

Most a jobb módszer, ha elmenti a kódot a Pinterestről a tweethez, vagy elhelyezi egy blogbejegyzést, hogy tovább tartson.

Instagram-bejegyzések

Ha inkább az Instagramot részesíti előnyben, a közösségi hálózaton lévő bejegyzések akár 2 napig is eltarthatnak. Amit tehetsz, az az, hogy megosztod Instagram-bejegyzéseidet a Pinteresten. Ez számos eszközzel megtehető, például az IFTTT-vel.

Természetesen mindig rögzítheti közvetlenül az Instagramról is. Ügyeljen arra, hogy az Instagram-bejegyzéshez visszamenő linket mellékelje.

Ez egy másik nagyszerű módja az Instagram-elérés kiterjesztésének.

YouTube-videók kontra Pins on Pinterest

A YouTube egy másik hálózat, ahol a videótartalma tovább tarthat, mint a közösségi hálózatok legtöbb bejegyzése. Akár 3 hétnyi megtekintést is elérhet.

Ha azonban elterjed, és az emberek kapcsolatba lépnek veled a videón, akkor a videó hossza hosszabb lesz. Tedd még tovább a videóidat, ha rögzíted YouTube-videóidat a tábláidra.

Az alábbiakban láthatja, hogyan használja Ileane Smith a Pinterestet sikeres YouTube-csatornájához.

Snapchat és TikTok

Mind a Snapchat, mind a TikTok bejegyzései azonnal hanyatlásnak indulnak, hacsak nem terjednek el. Ez az egyik oka annak, hogy nem vagyok rajtuk. (Valamint a nagyon fiatalabb közönség demográfiai adatait.)

Ne feledje, nem szabad minden közösségi hálózaton megjelennünk.

A legjobb, ha kiválasztja azokat, amelyekre a közönsége van, és amelyekkel jól teljesíthet vállalkozása vagy piaci rése szempontjából.

Olvasni:  Feliratozás vagy szinkron: mi a legjobb filmfordításhoz?

A pinek maradandó ereje a Pinteresten: Hogyan tartanak a Pinterest pinek

A Pinterest Pins hónapokig, sőt évekig is eltarthat. Elrendezheti a táblákat úgy, hogy egy régi gombostűt mutasson fedőként, hogy több visszaütést kapjon.

Mostantól, amikor új gombostűket hoz létre, és új látogatók érkeznek a táblához, gyorsan és egyszerűen megtalálhatják a régi gombostűket.

Nagyobb irányítása van a Pinterest felett, mint bármely más közösségi oldal. Kiválaszthatja, hogy hova helyezze el a gombokat. Ezt nem tudod megtenni Twitteren vagy Facebookon keresztül. Egy állandóan változó algoritmuson alapuló automatikus feedbe kerülnek.

Search Engine Journal ajánlja aktív a Pinteresten, és napi 5-30 pint rögzíthet. Ha naponta körülbelül 5-öt kitűzök, több visszaütést kapok, és néhány hónapos vagy akár egy éves vagy régebbi is.

. (Tudsz használd a Tailwindot vagy más eszközzel ütemezheti őket, vagy közvetlenül ütemezheti a pineket a Pinteresten, ahogyan a fenti videóban megnézte.)

Ha sok számomra nem tetsző felhasználót látok, leállítom a követést. És ne feledje, hogy a Pinterest mobilalkalmazás megkönnyíti a munkát, ez az egyik legjobb közösségi média mobilalkalmazás!

Melyik tűk működnek a legjobban a hosszabb élettartam érdekében?

A videók divatosak a legtöbb közösségi hálózaton, és a Pinteresten is. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy a gombostűk függőleges formátumban legyenek – több megtekintést és elérést eredményeznek. Érdemes szombatonként is kitűzni őket.

A blogbejegyzések gombostűit is gyakran módosíthatja, hogy új életet adjon nekik egy videóban vagy egy gazdag függőleges gombostűben.

Rich Pins

Mik azok a Rich Pins?

A Rich Pins úgy működik, hogy megjeleníti a webhely megjelölt oldalainak metaadatait. Miután jelentkezett a Rich Pinsre, a webhelyén található metaadatokkal rendelkező tartalom Rich Pin-vé válik, amikor a felhasználó elmenti azt.

Ezek lehetnek terméktűk, recepttűk, cikktűk vagy alkalmazástűk. Az Inspire To Thrive cikket alább láthatja.

Video Pins on Pinterest

A videó ma minden közösségi oldalon felkapott. A Pinterest sem más. A közösségi média platformon található videók 3-15 másodpercesek.

Ezek a gombostűk nemcsak a kreatív történetmesélésben és a társadalmi elköteleződésben segítenek, hanem megragadják azoknak a nézőknek a figyelmét is, akik egyébként a statikus képek és szöveges bejegyzések mellett görgethetnek.

A pinnerek ezt a videotű-technikát olyan hatékony eszközként alkalmazták, amely segít kitűnni a közösségi média dzsungelében, és több követőt elérni.

Ezenkívül a videotűket úgy tervezték, hogy maximalizálják a nézők elköteleződését, lehetővé téve a közösségi média felhasználók számára, hogy kapcsolatokat építsenek ki közönségükkel a megfelelő üzenet közvetítésével a vizuális eszközökön keresztül.

Olvasni:  10 legjobb fényképezőgép a fotózás szerelmeseinek

Így a bloggerek és a kisvállalkozások kiaknázhatják a Pinterest hatalmas felhasználói bázisát, és új növekedési és sikeri lehetőségeknek tehetik ki magukat.

Termék Pins

Ha termékeket ad el online, elengedhetetlen, hogy terméktűket használjon. A terméktűk fontos információkat nyújtanak a Pinnereknek az Ön által értékesített termékekről, például az árakról, a rendelkezésre állásról és a helyről.

Fontos megjegyezni, hogy a terméktűk eltérnek a megvásárolható tűktől. Míg a terméktűk könnyen elérhetővé teszik a termékinformációkat a Pinteresten, nem teszik lehetővé a felhasználók számára, hogy közvetlenül megvásárolják a terméket a Pinterestről.

A terméktűket a termék céloldalához kell kapcsolni, ahol a felhasználók ténylegesen vásárolhatnak. Ha azonban az Ön webhelye csak olyan termékeket mutat be, amelyek más webhelyen vásárolhatók meg, akkor nem ajánlott terméktűket használni.

Cikk Pins

A cikktűk tudatják a felhasználókkal, hogy egy történetet mesélő eredeti tartalommal rendelkező oldalra kattintanak.

Ezek a cikkek címsorát, szerzőjét és történetleírását tartalmazzák. Az ilyen típusú tűk kiválóan használhatók a bloggerek számára.

Recept Pins

A recept Pins megmutatja, hogy pontosan mit takar egy recept anélkül, hogy elhagyná a Pinterestet. A recept Pins tartalmazhat címeket, összetevőket, főzési időt, felszolgálási információkat és értékeléseket.

Mik azok a Rich Pins?

A Rich Pin további információkat jelenít meg a termékedről a Pinteresten. Ez kiemeli a gombostűt, és vonzóbbá teszi a tartalmat a kitűzők számára.

Például A recept gazdag gombostűje közvetlenül a gombostű alatt jeleníti meg az összetevőket, a főzési időt és az adagméretet.

A Rich Pins extra információkat tartalmaz a gombostűhöz csatolva. Alább a Pinterest írja le a Rich Pint:

A Rich Pins még használhatóbb és hasznosabb rögzítési élményt nyújt a felhasználónak.

Különböző típusú gazdag pinek

A cikktűk jelzik a felhasználóknak, hogy olyan weboldalra kattintanak, amely eredeti tartalmat mesél el. A cikk Pinek címsort, szerzőt és történetleírást tartalmaznak.

Olvasni:  8 ok, amiért ma újra és újra visszatérünk a blogodhoz

A terméktűk megkönnyítik a felhasználók számára, hogy több információt lássanak az Ön által értékesített dolgokról.

Ez magában foglalja az árakat, a rendelkezésre állást és a helyet. A terméktűk különböznek a megvásárolható pinektől, mivel nem teszik lehetővé a felhasználó számára, hogy közvetlenül a Pinterestről vásárolja meg a terméket.

A termékpineknek hivatkozniuk kell a termék céloldalára a webhelyen.

A recept Pins megmutatja, hogy pontosan mit takar egy recept anélkül, hogy elhagyná a Pinterestet. A recept Pins tartalmazhat címeket, összetevőket, főzési időt, felszolgálási információkat és értékeléseket.

Az App Pins egy telepítési gombot jelenít meg, így az emberek a Pinterest elhagyása nélkül tölthetik le az alkalmazást. Az App Pins jelenleg csak az iOS rendszerrel kompatibilis.

Miért fontosak a pin-leírások?

A Pin-leírások használatával kulcsszavakban gazdag PIN-kódot használ, és könnyebben megtalálhatja azokat, akik a Pinteresten keresnek.

Ügyeljen arra, hogy teljesen kitöltse a leírást, és használja az alternatív szöveg funkciót is. Minden gombostű leírása legfeljebb 500 karakterből állhat.

Növelje Pinterest PIN-kódját hirdetésekkel

Tudtad Neil Patel Pinterest hirdetéseket ajánlott Facebook hirdetéseken keresztül? Elmagyarázza, hogy többet kell költeni a Facebook-hirdetésekre, hogy megtérüljenek a Pinterest-hirdetésekhez képest.

A Pinterest-felhasználók 90%-a vásárlást tervez. Az átlagos vásárlás 50 dollár, ami magasabb, mint bármely más közösségi média platformon.

Tudta, hogy azokat is megcélozhatja, akik korábban már felkeresték webhelyét? A Pinterest-hirdetések nagyszerű módja az újbóli célzásnak.

További okokra van szüksége a rögzítéshez?

Használ Pinterest pineket marketingtervében? Megtaláltad, hogy a régebbi gombostűid még ma is újra vannak tűzve? Szeretnék hallani a Pinterest tapasztalatairól.

Kövess engem a Pinteresten.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott