Pinterest marketing: A forgalom növelésének 6 titka

Érdemes lehet fontolóra venni néhány Pinterest marketingstratégia használatát blogja vagy webhelye marketingje érdekében. Ha nőknek marketingel egy online áruházból, a Pinterest valóban kötelező. Felhasználóinak 77%-a nő ami néhány százalékponttal alacsonyabb, mint néhány évvel ezelőtt.

Ez azt jelenti, hogy már több férfi használja ezt a közösségi platformot.

Nem csak ez, hanem a Pinterest-felhasználók 90%-a is ezen a közösségi oldalon hoz vásárlási döntéseket.

Pinterest frissítések

Ha egy ideje nem járt a Pinteresten, meglepheti néhány friss változás. A Pinterest hozzáadott egy hírfolyamot a fiókod jobb felső sarkában és a mellett.

A Pinterest egy hatékony közösségimédia-platform, amely felhasználható arra, hogy forgalmat irányítson webhelyére. Ha nem a Pinterestet használja a közösségi média marketingstratégiájának részeként, akkor elszalaszt egy hatalmas lehetőséget.

Íme néhány tipp, hogyan használhatja a Pinterestet webhelye forgalmának növelésére.

A Pinterest hírfolyam

Ez a hírfolyam segít nyomon követni az összes Facebook-ismerősét és azokat, akiket követ a Pinteresten. Ez nagyszerű. Ez egy másik módja annak tartsa meg a márkáját a tudatosság tetején a követőivel.

Egy dolog, amit meg kell jegyezni: Nem fogsz látni titkos táblákat itt a hírfolyamban.

A Pinterest ma is az egyik legnagyobb közösségi oldal. 2009-es indulása óta továbbra is az egyik leggyorsabban növekvő online közösségi oldal.

Olvasni:  The Shadowban – mi ez, és hogyan lehet elkerülni a közösségi médiában

Ha 2024 közeledtével még nem használja a Pinterest Marketing szolgáltatást, vagy kilép, érdemes lehet újragondolnia.

Mindenképpen próbáld ki szombaton, mert ez a legforgalmasabb nap a piningezésben!

Pinterest marketing vásárlóknak

A Pinterest egy . Tehát ha van eladni valamit, a Pinterest a megfelelő hely.

Az emberek a Pinterestről vásárolnak. Ennek az az oka, hogy a Pinterest vizuális felfedezőmotorként szolgál, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy ötleteket találjanak és mentsenek különféle érdeklődési körökhöz és témákhoz.

Sok felhasználó használja a Pinterestet, hogy inspirációt és ötleteket keressen a divattal, lakberendezéssel, receptekkel, barkácsprojektekkel stb. A Pinterest emellett lehetőséget biztosít a vállalkozásoknak és a márkáknak, hogy termékeiket és szolgáltatásaikat tetszetős gombostűkkel mutassák be, amelyekre a felhasználók további információért vagy vásárlásért kattinthatnak.

Összességében a Pinterest a vásárlás népszerű platformjává vált, mivel vizuálisan vonzó élményt kínál, amely arra ösztönzi a felhasználókat, hogy felfedezzék és megvásárolják az általuk kedvelt termékeket.

Milyen újdonságok vannak még a Pinteresten?

A Pinterest adatvédelmi szabályzataA Pinterest a közelmúltban közzéteszi új adatvédelmi szabályzatát. Ennek az irányelvnek a nagy része azon fog múlni, hogy a Pinterest hogyan gyűjti az információkat.

A Pinterest javasolhat Pineket vagy táblákat, amelyek tetszhetnek neked. Ha például jelezte, hogy érdeklődik a főzés iránt, vagy felkeresett olyan recepteket tartalmazó webhelyeket, amelyek rendelkeznek Pinterest funkciókkal, akkor étellel kapcsolatos kitűzőket, táblákat vagy személyeket javasolhatnak, akikről úgy gondolják, hogy tetszeni fognak.

Olyan hirdetéseket is megjeleníthetnek, amelyek érdekelhetik Önt.

6 módszer, hogyan válhatsz a Pinterest marketingszellemeivé

1. Használja a Pinterest Marketing Analytics for Business szolgáltatást

A Pinterest most frissítette a vállalkozások elemzését, hogy a vállalkozások jobban fel tudják mérni a használatukat, a statisztikákat és a pineket. A vállalkozások mostantól láthatják napi megtekintéseiket és megjelenítéseiket.

Olvasni:  A magas konverziót eredményező cselekvésre ösztönzés titka

Havonta láthatják a közönség elköteleződését is. Tudni fogod, melyik országból származnak a közönséged, és milyen neműek.

Megállapíthatja, hogy a Pinterest-megjelenítések száma emelkedett vagy csökkent az előző 30 vagy 60 naphoz képest, és beállíthatja saját egyéni időpontját.

Ezt követően azt is megtekintheti, hogyan teljesítenek a webhely tűi. Azt is tudni fogod, hogy melyek a legfelső gombostűid, és hány visszaütést kaptak.

Ezeknek a statisztikáknak az elemzésével megváltoztathatja, hogy mit tesz a gombostűkkel a jövőben.

2. Használjon Pinterest marketinghirdetéseket

A Pinterest népszerűsített bejegyzéseket tesz közzé a vállalkozások számára, ahol a vállalkozások fizethetnek pinjeik reklámozásáért. A jövő felé tekintenek, és a Google-nak és a Bingnek futni hagynak a pénzükért a kereséssel.

Akár 10 dollárt is befektethet, hogy kipróbálja a hirdetéseket ezen a közösségi hálózaton. Ez 62,00 USD hirdetési kiadás volt a közelmúltban:

3. Adjon hozzá egy Pin It gombot a webhelyéhez

Ez egy egyszerű módja annak, hogy a kitűző gombot az összes kép fölé vigye. Használhatja a Pin It Widget a Pinterestről.

Adja hozzá a Követés gombot, valamint a Pin, Board és Profil widgeteket, hogy több módot adjon az embereknek arra, hogy a saját webhelyéről lépjenek kapcsolatba Pinterest-fiókjával.

A Követés gomb segítségével az emberek követhetik Önt a Pinteresten, és láthatják a mentett dolgokat az otthoni hírcsatornájukban. A Pin-, tábla- és profilmodulok segítségével közvetlenül a webhelyén mutathatja be Pinterest-tevékenységét.

Természetesen bármilyen közösségi média megosztási gomb beépülő modult is használhat a Pinterest megosztási gombjához.

4. Rendszeresen rögzítse a Pinterest marketinghez

Rendszeresen rögzítse. A legjobb módja annak, hogy a Pinterest marketinggel tetszetősebbé válj, ha rendszeresen rögzíted. Keverje össze a megosztott gombostűtípusokat, hogy az emberek ne unatkozzanak.

Olvasni:  Az affiliate marketing használata vállalkozása számára: tippek és trükkök

A tartalom jó keveréke leköti az embereket, és még többet szeretne visszatérni.

Nem csak ez, hanem lehetőséget ad arra, hogy kísérletezzen különböző típusú tartalmakkal. Előfordulhat, hogy bizonyos típusú tűk jobban teljesítenek, mint mások.

Végül pedig segít felépíteni egy olyan tartalomkönyvtárat, amelyre mindig vissza tudsz térni.

5. Használjon videókat a Pinterest marketinghez

A videók jelentik az új „őrületet” a Pinteresten, és segítenek a gombostűdnek az algoritmusban feljebb jutni. Most olvastam, hogy naponta egymilliárd videót néznek meg a Pinteresten, ez csodálatos adat!

A közelmúltban elindították a Takes-t, amely lehetővé teszi az összes pin-felhasználó számára, hogy videoreakciókat hozzanak létre az Idea Pins-re (ez úgy hangzik, mint a népszerű „sztorik” formátum), valamint egy új Megtekintési lapot az Idea Pins számára. A múlt hónap elején a vállalat bejelentette a Pinterest TV-t, amely egy vásárolható élő közvetítés termék.

Tehát ha még nem kezdett el videotűket használni, próbáljon meg még ma létrehozni egyet.

6. Használjon kulcsszavakat a SEO-hoz

A kulcsszavak ugyanúgy fontosak a Pinteresten, mint más platformokon, például a Google-on és a Bingen. Használjon kulcsszavakat a gombostűk leírásában és a táblák elnevezésében, hogy az emberek könnyen megtalálják a tartalmat, amikor valamire keresnek.

Ha azt szeretné, hogy a pinjeit megtalálják a Pinteresten keresők, kulcsszavakat kell használnia. Új gombostű létrehozásakor ügyeljen arra, hogy a címben és a leírásban szerepeltessen releváns kulcsszavakat.

Kulcsszavakat is hozzáadhat Pinterest-képei „alt szövegéhez”, hogy segítse a keresőmotorokat, hogy megértsék, miről szól a gombostűje.

Kapcsolja be a Pinterest marketinget

A Pinterest egy hatékony közösségimédia-eszköz, amellyel forgalom irányítható webhelyére. Kiváló minőségű gombostűk létrehozásával, rendszeres rögzítésével, a releváns csoporttáblákhoz való csatlakozással és a kulcsszavak stratégiai használatával maximalizálhatja elérését a Pinteresten, és növelheti a webhelyét látogatók számát.

Olvasni:  Mi a sikeres affiliate marketing titka?

Alkalmazza ezeket a tippeket Pinterest marketingstratégiájába még ma, és nézze meg az eredményeket. Az elmúlt hónapokban a forgalom növekedését vettem észre, ezért úgy gondoltam, frissítem ezt a bejegyzést.

Hogyan használod ma a Pinterestet? Ez forgalmat generált a webhelyére? Milyen egyéb Pinterest marketingstratégiákat adna hozzá? Szeretnék hallani róluk az alábbi megjegyzésekben.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott