Privát fiók megtekintése az Instagramon (anélkül, hogy követnéd őket)

Instagram egy rendkívül népszerű közösségi média platform, amely több mint 1 milliárd felhasználónak ad otthont. Naponta használják bejegyzések és történetek közzétételére. Fontos, hogy a tartalom jól nézzen ki. Nézze meg ezeket Lightroom Instagram előbeállítások. Hasznosak lehetnek a tartalomszerkesztéshez. A privát Instagram-fiók megtekintésének legjobb módja az Eyezy.

Bár a legtöbb Instagram-felhasználó szereti megosztani tartalmait a nyilvánossággal, néhányan inkább rejtve tartják képeiket és videóikat, és csak a követőiknek jelenítik meg őket, így ez stratégiai választás azok számára, akik vásároljon valódi Instagram-követőket megbízható szolgáltatóktól, mint pl Twicsy.com elkötelezettebb és exkluzívabb közönség kialakítása érdekében.

Ha keres egy ai fotószerkesztő a tartalom és a képek egyszerű javításához van megoldásunk az Ön számára. Technológiai áttörésekkel, mesterséges intelligenciával képszerkesztő alkalmazások Egyre népszerűbbek, automatikus funkciók és intelligens módosítások széles skáláját kínálják a fényképek egyszerű átalakításához. Könnyű használhatóságot és kreatív lehetőséget hoznak magukkal a vonzó és professzionális megjelenésű képek készítéséhez.

Ezzel kétféle fiókhoz jutunk el az Instagramon: nyilvános és privát.

Ez azt is jelenti, hogy a keresőeszközök segítségével bárki megtalálhatja profilját. Másrészt, ha priváttá szeretné tenni, akkor menjen a beállításokhoz, és aktiválja ezt az opciót

Amint egy fiókot priváttá tesz, annak teljes tartalma többé nem lesz látható a nyilvánosság számára. Továbbra is láthatja a profilt a keresőmotor eredményoldalán, de nem láthatja a fiókhoz tartozó fotókat, videókat vagy történeteket.

Ha valamilyen oknál fogva meg szeretne tekinteni egy privát fiókot az Instagramon, itt van hat módja annak, hogyan teheti meg anélkül, hogy követnie kellene a fiókot.

Használjon privát Instagram Viewert

Instagram a böngészőben

A privát Instagram-fiókok megtekintésének talán legkényelmesebb módja egy dedikált alkalmazás használata. Ezzel néhány percig megtekinthet egy adott profilt anélkül, hogy követné a fiókot vagy módosítaná a beállításokat. Nem kell hozzáértőnek lennie a technológiában vagy a közösségi média szakértőjének ahhoz, hogy egy Instagram néző kb.

Van néhány ingyenes harmadik féltől származó alkalmazás, amelyek közül választhat. Mielőtt azonban döntene az egyik mellett, először ellenőrizze az értékeléseket és értékeléseket annak biztosítása érdekében, hogy minden funkciója olyan legyen, amire szüksége van. Ne feledje azt is, hogy ezek az alkalmazások nem kapcsolódnak magához a közösségi média platformhoz, ezért számíthat bizonyos korlátozásokra.

Bármely mobileszközre letöltheti ezeket az alkalmazásokat, vagy a számítógépes verziójuk segítségével megtekintheti a megcélzott Instagram-fiók által megosztott bejegyzéseket.

Nézze meg a profilt más közösségi média platformokon

Valószínű, hogy ha valaki priváttá tette a fiókját az Instagramon, akkor nem tette meg ugyanezt a többi közösségimédia-profiljával kapcsolatban. Ezenkívül a legtöbb közösségimédia-felhasználó hajlamos ugyanazokat a képeket vagy videókat közzétenni különböző közösségi média platformokon.

Ha rejtett Instagram-profilt szeretne megtekinteni, érdemes ellenőriznie Facebook-, Snapchat-, Twitter- vagy TikTok-fiókját. Csak szerezze be a teljes nevüket az Instagram-profilból, és használja azt más platformokon való kereséshez.

Ha más közösségi oldalakról átnézi fiókjaikat, láthatja a képeket és videókat, vagy ellenőrizheti a szükséges információkat.

Hasonlóképpen, az olyan platformok, mint a TikTok, a tartalomkészítők központjává váltak, egyedi perspektívákat és változatos tartalmat kínálva. Ha az Instagramon túl szeretnéd kiterjeszteni közösségi média befolyásodat, fontold meg a felfedezést TikTok nak nek vásárolni követőket és fokozza online jelenlétét.

Olvasni:  Hogyan építs ki bizalmat online potenciális ügyfelekkel és növeld őket

Legyen barátok a barátaikkal vagy követőikkel

Nő kezében iPhone

A privát Instagram-fiók megtekintésének másik módja az, ha barátokká válnak barátaikkal vagy követőikkel. Ha közös Instagram-barátokat szerzel, valószínűleg látni fogod a bejegyzéseiket a hírfolyamodban. Ezen felül megkérheti barátját, hogy nézze meg privát fiókját, és kérje meg, hogy küldje el e-mailben a bejegyzéseket.

Ha nem biztos abban, hogy ismerősei ismerik a keresett felhasználót az Instagramon, próbálja meg megadni nekik a személy nevét vagy fiókkezelőjét. Ez egy kicsit tovább tarthat, de lehetővé teszi, hogy megtekintse a keresett privát Instagram-fiók bejegyzéseit.

Legyen azonban óvatos, mivel közös barátja tanácsot adhat a megcélzott fióktulajdonosnak. Ezért, amikor úgy dönt, hogy ezt az utat választja, győződjön meg arról, hogy megértették a bejegyzéseik megtekintésének és másolatának kérésének célját.

Használja a Google keresőt

Bízhat abban is, hogy a Google segít a privát Instagram-fiók megtekintésében. Először nyissa meg a Google Chrome-ot, írja be a személy felhasználónevét a keresősávba, majd nyomja meg az “Enter” billentyűt. Amikor az Instagram-felhasználók priváttá teszik fiókjukat, legtöbbször a Google-nak van könyvtára korábbi bejegyzéseikből.

Ezek azonban csak nyilvános bejegyzések, amelyeket a fiók priváttá válása előtt tettek.

Ezután különböző kategóriákba sorolt ​​keresési eredmények jelennek meg, nevezetesen: „Összes”, „Képek”, „Hírek” és „Videók”. Válassza a Kép fület a felhasználó nyilvános bejegyzéseinek és profilképeinek gyűjteményének megtekintéséhez.

Ha egyszerűen csak egy adott fényképet keres, ez a trükk nagyon hasznos lehet.

Használjon hamis Instagram-fiókot

Instagram bejelentkezési oldal

Ha ezt rejtettebb módon szeretné megtenni, érdemes a „Trójai faló” megközelítést alkalmaznia. Ezzel a módszerrel hamis Instagram-profilt kell létrehozni az Önétől eltérő tényleges információk alapján. Csak győződjön meg arról, hogy az elkészítendő hamis profil neve hitelesnek tűnik a megcélzott fiók szemében.

Olvasni:  Mit jelent az NFS az Instagramon 2024-ben?

Miután befejezte a hamis profil létrehozását, elküldheti a következő kérelmet, és remélheti, hogy jóváhagyják.

Ahhoz, hogy ez működjön, kreatívnak kell lennie a fiók létrehozása során. Ezenkívül meg kell tennie néhány lépést a megcélzott privát fiók lenyűgözésére, hogy azok jóváhagyják a következő kérését.

A hamis Instagram-fiók használata gyakori azoknál a vállalkozásoknál, amelyek az influencerekkel kívánnak partnerre lépni. Nem hivatalos profiljuk segítségével névtelen háttérellenőrzést végezhetnek, mielőtt hivatalosan kapcsolatba lépnének velük.

Kölcsönözni mások számláját

Ma már biztosan mindenkinek van Instagram-fiókja. Ezt kihasználva megtekintheti privát Instagram-felhasználók fényképeit vagy videóit anélkül, hogy tudnák.

Ha például úgy találja, hogy egy hamis fiók létrehozása megterhelő, próbálja meg használni barátja Instagram-fiókját, és nézze meg, hogy ők is követik-e az Ön megcélzott fiókját. Így könnyebben megtekintheti a megcélzott hírfolyam összes bejegyzését anélkül, hogy elkapnák. Ismerőse profiljának használatával megteheti könnyedén lesheti őket az Instagramon minden gond nélkül.

Végső gondolatok

Ezek a magánélet megtekintésének leghatékonyabb módjai Instagram fiókot. Nyugodtan válasszon ezek közül a módszerek közül. Ne feledje azonban, hogy nem mindegyik biztosítja a kívánt eredményt.

A privát Instagram-profil megtekintésének megvannak az előnyei, különösen a vállalkozások számára. Például ezzel biztosítható, hogy az általuk fontolóra vett befolyásoló egyenrangú legyen a márkával, és ugyanazokkal az értékekkel rendelkezzen. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy ellenőrizze, mit tesznek versenytársaik a követők elköteleződése érdekében. De természetesen vannak hátrányai is.

Küldje el az alábbi kérelmet, és remélje, hogy a számlatulajdonos jóváhagyja kérését, így jogos információhoz juthat.

Íme egy tanács. Amikor úgy dönt, hogy névtelenül tekint meg egy fiók előnézetét, győződjön meg arról, hogy van-e cél. Így nem sérti meg a magánéletüket.

Olvasni:  5 módja annak, hogy lépést tartson a digitális marketing trendekkel

Új publikációk:

Ajánlott