Reddit Marketing – 7 stratégia a vállalkozás bővítéséhez 2024-ben

Egyes közösségi média platformok és hálózatok különféle felhasználói interakciókat tesznek lehetővé, például tartalmak közzétételét és szavazást. Ha még nem hallotta, a Reddit egy közösségi hálózat, ahol a felhasználók tartalmakat, például képeket, szövegeket és linkeket tesznek közzé.

Alapvetően erőteljes vitalapként szolgál, nagy marketingpotenciállal, mivel ez a világ ötödik leglátogatottabb webje. Különböző, úgynevezett subredditekre oszlik, amelyek meghatározott fórumtémákra utalnak, ahol az emberek gondolataikat és véleményeiket cserélik. A sikeres Reddit marketingstratégia érdekében fontos különbséget tenni a tartalom két típusa között: link- és szöveges bejegyzések között. A linkbejegyzések segítségével a felhasználók összekapcsolhatják más webhelyek médiáját, például képeket és videókat.

Reddit App

Másrészt a szöveges bejegyzések lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy bármilyen szöveget, például történetet vagy megjegyzést küldjenek be.

Reddit PVA fiókok nagyszerű erőforrás a digitális marketingesek számára, de mint minden máshoz, a sikeres használathoz is jól kidolgozott stratégiára van szükség. A marketing nem csak a márkáját vagy vállalkozását népszerűsítő tartalom terjesztéséről szól. Beszéljünk a legjobb 7 Reddit marketingstratégiáról.

Tedd hitelessé profilodat

Mindenekelőtt készíts hiteles profilt. Bárki csinálhat fiókot, nem? Ennek valóra tartása azonban kulcsfontosságú. Győződjön meg róla, hogy a többi hitelező és a szélesebb közönség tudja, hogy profilja valódi és hiteles. Annak érdekében, hogy profilja az idő múlásával egyre hitelesebb legyen, feltétlenül tegyen közzé értelmes tartalmat a megfelelő szálakon. Az első lépés egy Reddit-profil létrehozása, amely valós személyként mutatja be Önt.

Olvasni:  Instagram tekercsstatisztika 2024: felhasználók, elkötelezettség és amp; Növekedés

Ha nagyobb hitelességet szeretne szerezni, kezdjen el értelmes megjegyzéseket és linkeket közzétenni a releváns szálakon. Karma pontokat kapnak azok, akik elismerten Reddit közösségépítők. A szakértők azt javasolják, hogy az eredeti tartalom közzététele előtt szerezzen néhány karmapontot, mert a Reddit marketing értékeli a stabil és értékes közösséget.

Relevancia – megfelelő alredditek megtalálása

A Reddit számos kis közösségből áll, amelyeket subredditeknek neveznek. Mindegyik egy adott témához vagy a mód által szabályozott tárgyhoz kapcsolódik. Az egyik kulcsfontosságú szempont a vállalkozása szempontjából releváns alredditások bevonása.

Ha Ön webfejlesztő, akkor az r/webdevelopment relevánsnak tűnik az Ön rése szempontjából. A linkekkel és megjegyzésekkel ellátott alredditásokba való bevonása nevet szerez a közösségben. Idővel akár szakértővé is válhat az ilyen témákban. Ne feledje, hogy nem minden alreddit ugyanolyan népszerű.

A népszerűek nagyobb forgalmat hozhatnak, de a terület szakértői szerint a rések célzása a leghatékonyabb a konverziók szempontjából, és pontosan erre van szüksége.

Tartalom

Tartalomminőség – add meg nekik, amit akarnak

A tartalom minősége a sikeres Reddit marketingstratégia kulcsa. A közösségi média friss információk forrása. Emiatt az értelmes és releváns tartalom megosztására kell összpontosítania. Ha elég pozitív szavazatot kapsz, a tartalmad a Reddit kezdőlapjára kerül. Amikor kiválasztja a subredditeket, nézze meg alaposabban, mit osztanak meg az emberek. Az összehasonlítható tartalom közzététele jó Reddit marketingstratégiát ígér. Vegye figyelembe, hogy minden subreddit a saját szabályai szerint működik, ezért ügyeljen arra, hogy ne sértse meg egyiket sem. Upvote Shop nagyszerű forrása a kiváló Reddit-példáknak, amikor közzétételről van szó.

Kerülje a spammelést

Egyes új Redditerek gyakran követnek el hibákat, mert belevágnak a spambe. Ahogy fentebb említettük, minden subreddit meghatározott szabályok és előírások szerint fut, és minden, amit a szabályokkal ellentétes közzé tesz, büntetést kap.

Olvasni:  8 hírlevél íróknak 2024-ben

Ebben az értelemben egyértelmű, hogy a Reddit gondos befűzést kér. A szakértők azt tanácsolják, hogy ne árassza el a közönséget promóciós tartalommal. Egyszerűen ne ossza meg ugyanazt a tartalmat különböző alredditeken. Ehelyett próbáljon meg néhány értelmes és érdekes bejegyzést megosztani, amelyek mások számára is érdekesek lesznek.

Maradjon következetes

A következetesség is fontos. Ha az a célod, hogy közösségi média marketing gépezetet építs, akkor ne várj arra, hogy a Reddit kezedbe vehesd – rendszeresen! Nem szabad túl sokáig várni a bejegyzés elkészítésével. Inkább maradjon aktív, és adja meg a válaszokat a célzott alreditekben talált kérdésekre. Hosszú távon ez hozzájárul mind az Ön hitelességének, mind a márkájának növekedéséhez.

AMA

Használja ki a „Kérdezz bármit” kifejezést

Egy másik érdekes módja annak, hogy a közönséget elkövesd a tartalmaddal, a „Kérdezz bármit” funkció. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy minőségi betekintést nyerjen a közönség igényeibe és aggályaiba. A bemenet segít megérteni, mire van szükség, vagy mit keres a nyilvánosság. A felhasználók fokozottabb elköteleződése segít abban, hogy jobb pozícióba kerüljön márkája, és elérje azt a közönséget, amely igazi rajongói és követői.

Ismerkedjen meg a Reddit hirdetésekkel

A hirdetési lehetőségek feltárása ezen a platformon segíthet abban, hogy tartalmait gyorsabban a közönség szeme elé tárja. A közösségi média marketingesei választhatnak linkhirdetések és szöveges hirdetések között. A linkhirdetések kivezetik a látogatókat a Redditből. A másik oldalon vannak szöveges hirdetések, amelyek hozzájárulhatnak az olvasók nagyobb elköteleződéséhez, mivel szöveget és linkeket is tartalmazhatnak. A hirdetések általában óriási internetes forgalmat generálhatnak. Kreatívvá válhat, és bizonyos termékekre kedvezményeket kínálhat közönségének.

Új publikációk:

Ajánlott