Rögzítse a podcastot a közösségi média hangolásához a Spotifyon

Az anchor audio izgalmas és gyors élményt kínál a közösségi média autópályáján. Merüljön el a világban Podcastok rögzítéseamely immár büszkén a Spotify tulajdona, és fedezze fel a lenyűgöző hangsávot.

Nem is olyan meglepő, hogy a márkák közösségi médiájának gyors fejlődésével egy hangalapú alkalmazás is megjelenik. Még az évek során is virágzott, amikor a Twitter X hangterekkel jelent meg.

Meglepő azonban, hogy milyen könnyen eljuttathatja a hangját egy rádióállomás formájában a nyilvánossághoz.

Még 2019-ben megvásárolta az Anchor FM-et a Spotify, így a hallgatók előfizethetnek egy RSS-hírcsatornára a podcasthoz. Nem csak ez, hanem 9 másik platformon is hallható.

Hang használata közösségi média hangolására

Említettem már, hogy az Anchor Audio INGYENES alkalmazás?

Ingyenes. Könnyen. És egyedi.

Milyen nagyszerű módja annak, hogy elindíts egy podcastot.

De még sok pluszt fogok adni az audiotartalom teszteléséhez. Az Anchor Audio App lesz a következő közösségi média eszköze.

A társadalmi felemelkedés

A társadalmi befolyás és a rokonság beépül az emberi viselkedésbe, és a motivációs pszichológia megerősíti, hogy ez az összefüggés valós.

A hozzátartozás iránti veleszületett vágyunk inspirálja az embereket, cselekvésre ösztönöz bennünket, és növeljük társadalmi életképességünket.

A közösségi média egyre inkább beépül az emberek mindennapi életébe, beleszőve a modern társadalom összetételébe. És meglepő módon kirobban kultúránk erőteljes részeként.

A csodálatos statisztikák

A legjobban teljesítő platformokon elért közösségi aktivitások statisztikái elképesztőek – és különösen a Spotify általi megvásárlása óta növekednek. A következmények messzemenőek, mivel a jelenlegi reklám- és marketingipar olyan átalakulási időszakban van, mint még soha.

Több mint 574 millió felhasználó van, köztük 226 millió előfizető a világ több mint 180 piacán a Spotify szerint 5 millió podcast címmel.

Mindeközben a különféle méretű vállalkozások váratlan jutalmakat érnek el márkáik humanizálásával és a közösségi médián keresztüli közvetlen kapcsolatfelvétellel az ügyfelekkel.

A közösségi csatornákba való bekapcsolódás lendülete tovább növekszik. Lenyűgöző a kreatív csatornák kiválasztására szolgáló medence, amellyel különféle és inspiráló új módokon találkozhat a közönségével. Ezért ez is percről percre bővül. Könnyű eltévedni.

És ami még rosszabb – ha olyan vagy, mint én, és szerelmi/gyűlölet-kapcsolatod van a technológiával, de mégis szeretnél kapcsolatban lenni a relevanciával ebben a digitális korban –, mondjuk, a kihívás egyre nő.

Igen, a vigasztaló „társadalmi” szóval a „média” és „marketing” szóval, amivel a legjobbat nyújtjuk.

Vagy az internet szupersztrádáján való cirkáláshoz, ahol kétségbeesetten próbál lépést tartani a közösségi média rohamos sebességével. Ennek ellenére óvakodj a soktól fenyegető fordulatokat!

(Köszönjük, Ms. Ileane, ezt a YouTube-videót az Anchor előnyeiről és hátrányairól.)

Olvasni:  Etikus AI a közösségi média marketingben

Engedje, hogy az Anchor Audio vigye előre

A szükséges társadalmi felemelkedés tervezésénél említett minden okból, Horgony A podcasting ésszerű és azonnali lehetőséget kínál.

Tekintsd úgy, mint egy gyorsan kivágott térképet, amely lerövidíti az utazási időt, hogy értelmesen, kreatívan és egyszerűen kapcsolódhass az Anchor App hangkészítő rendszerén keresztül.

Ez nem annyira a technológia (néha magas) útdíjai, hanem gyakran a technológiai akadályok miatti túlzott időveszteség. És ami még rosszabb, még a bezárások is, amelyek felháborodást okoznak a közösségi médiában.

Az Anchor Audio ismét ingyenesen hívható (szerezze be IOS- vagy Android-eszközeire), és ők kezelik a technológia nagy részét, így nem kell.

Az Anchor Audio elkészíti a hangot podcast tartalmat sima utazás. Ezért lehetővé teszi, hogy új hidakat építsen a közönség felé, legyen az akár meglévő, akár új.

Bármilyen formátumban készíthet hangtartalmat. Nem csak az, hanem elérheti az embereket nem tolakodó életmóddal, az általuk élvezett és megszokott módon.

És bár a hallgatók vagy bárki számára könnyű ráhangolódni, ugyanolyan egyszerű felvételt készíteni a rádióállomáson, még akkor is, ha útközben van!

Az Anchor Audio képletem:

Az Anchor Audio megoldja azt a kicsi, de ragadós hibát a rendszeremben, mivel nem vagyok technikus.

De mivel ők mindent megtesznek, perceken belül elkészítheti és ÉLŐBEN közvetítheti rádióállomását. Mennyire vagány és frappáns?

Egyszerűen rögzíthet úgy, hogy a mobiltelefonjába beszél, majd megnyom egy gombot a felvétel mentéséhez, amikor elégedett. Ha megteszi, címet adhat a műsorrészletnek, és megnyomhat még egy gombot, hogy hozzáadja az állomásához.

Anchor Podcast Bejelentkezés

Vigyázzon, ha laptopján vagy asztali számítógépén szeretne rögzíteni, hogy bejelentkezzen a horgony podcast bejelentkezési adataival, ez eltér a spotify bejelentkezéstől, amelyet más podcastok hallgatásához használ. Itt tudsz bejelentkezni.

Hol hallható még podcastja az Anchor/Spotify szolgáltatásból?

 1. Amazon Music
 2. Apple Podcastok
 3. Castbox
 4. Google Podcastok
 5. iHeartRadio
 6. Felhős
 7. Pocket Casts
 8. PodBean
 9. Radio Public

A Spotify podcast irányítópultján linkek találhatók, amelyekkel elküldheti podcastjait ezekre a csatornákra.

Hogyan készítsünk közösségi rádióműsort

Javaslom a szkriptelést, legalábbis eleinte, és rájöttem, hogy az általam beszélt sebességhez tartozó szavak száma szegmensenként legfeljebb 750 szó. Kísérletezzen a beszédsebességgel, de ez a kiindulópont az Ön számára.

Ne feledje, bármi, amit médiaként közzétesz – platformtól függetlenül – a kommunikáció egy formája. Ezért ez azt jelenti, hogy számítson rá!

Egy percen belül megadom a tippeket, hogy az állomásod mindig „bekapcsolva”, szórakoztató és izgalmas legyen. Először is gondolja át, hogyan biztosíthat értékes tartalmat hangformátumban új és érdekes módon:

További népszerű tippek az Anchor/Spotify podcast használatához

 • Agyaljon nemcsak a tartalmi fordulatokon, hanem azon is, hogyan lehet újrahasznosítani a tartalmi elemeket új közönség elérése érdekében. Vagy új módon elérni a jelenlegi közönséget.
 • Határozza meg a központi, ideális fókuszt és a fő témá(ka)t vagy témát a műsorhoz.
 • Válasszon egy lenyűgöző műsornevet; Tedd leíróbbá, ha egy podcast a hangod része.
 • Írj egy rövid (egy-két mondatot) a műsor leírásához vagy életrajzához.

A tartalom többről szól, mint ami először a füllel találkozik

Szeretem, ha értékes tartalmakat oszthatunk meg oly módon, hogy az olyan könnyen emészthető legyen, mint a hallgatás.

Szeretem azt az ötletet is, hogy személyesebb módon – vagyis csak beszélve – megoszthatok.

És leginkább szeretem a végtelen lehetőségeket, amelyek nemcsak rádiós szegmensek rögzítésére szolgálnak az Anchor segítségével, hanem a legjobb rádióadások podcastokká alakításának bónuszaként is.

Olvasni:  A legjobb videoalkalmazások, amelyek forradalmasítják közösségi média bejegyzéseit

Anchor teszi ezt olyan egyszerűvé és könnyűvé;

De most megtaláltam Apple iTunes, Anchor FM vagy a Google Playen keresztül, podcastként is elérhető volt, és pillanatok alatt elérhető volt. Úgy tűnik, megtalálja az utat Apple Podcastok vagy iTunes általában nem olyan zökkenőmentes.

Mire képes az Anchor Audio

Az Anchor Audio rendelkezik a teljes hanggyártási folyamattal, hogy ÉLŐBEN beszélhess a telefonodon, és kattints néhány gombra.

Összességében ez a leggyorsabb parancsikon az adásba kerüléshez és az üzenet nyilvános közléséhez anélkül, hogy technológiai szörnyeteget kellene először megölni.

Hangfájljait egy-két gombnyomással is exportálhatja. Ezeket az Anchortól e-mailben letöltheti, megőrizheti és újra felhasználhatja.

Tipp: Ez azt jelenti, hogy az Anchor Audio segítségével hangot rögzíthet vagy készíthet máshol történő felhasználásra. Például úgy, hogy egy szegmenssorozatot podcastba szerkeszt.

A minőség és az érték alapvonalára építve a központi témája vagy téma körébe, nem lehet azt mondani, hogy nem keverheti a megközelítéseket, és nem kísérletezhet a tartalomstílusokkal és a megjelenítéssel. Őszintén szólva, a lehetőségek végtelenek.

De, hangpörgés létrehozása a kiemelkedő és értékes, közönséghez méltó tartalomhoz a könnyű használatnál, a kísérletezésnél és a szabad stílusnál mélyebbre kell menni.

Horgony hangképének festése

Kérdezd meg magadtól, “

Más szóval, úgy festesz képet, hogy minden alkalommal, amikor rekordot döntesz, világosan közli gondolatait, ötleteit és meglátásait?

Kívülről/belülről vagy kívülről/belülről készítesz tartalmat?

 • A sikeres tartalom azon alapul, hogy azt állítjuk elő, ami a legértelmesebb (ez lehet belülről/külről ferde.) Vagy fontosabb, hogy a közönség-első vagy közönségközpontú szemszögből hozzunk létre?

Ezért inkább azért alkotsz, hogy a közönséged, jelen esetben a hallgatók kedvében járj, mintsem magadnak? (És ez persze inkább a módszeren kívül/benne.) Mindkét típus rendkívül sikeres lehet.

Szerintem a kettő keveréke a tökéletes képlet, mert a kreativitás belső és külső tapasztalatokból fakad.

Mi a helyzet a zenével az anchor podcastokon?

Az Anchor hangja szerintitt van, amit tudnia kell a zene Anchor / Spotify használatával történő használatáról.

Engedélyezze a zenét a szerzői jogok tulajdonosaitól (hangfelvételek kiadóitól, kiadóktól vagy kompozíciók közös jogkezelő társaságától). Ha már licencelted a zenét, akkor jó.

A Spotify azonban több mint 40 000 válogatott számot és 90 000 hangeffektust kínál podcastokhoz. Nagyon könnyű hozzáadni a podcasthoz is.

Ha zenét adunk egy podcasthoz, akkor jó hangulatot kelthetünk, amikor belépünk a podcastba. Ha különböző szegmensei vannak a podcaston belül, elválaszthatja őket zenével a podcastban.

Relatable kötelező a horgony hangon

Relatív. Ding, ding, ding. Lehet, hogy ez a fő szempont – a cél, amelyre törekedni kell –, függetlenül attól, hogy milyen tartalmat vagy hogyan szeretnél megjeleníteni, viszonyítani kell.

A hangfájl szkriptezése segít abban, hogy ötletei világosak és tömörek legyenek. Ezenkívül segít kiküszöbölni néhány ó és um-t a beszédből!

Fejleszthet kereteket és képletek a releváns tartalom továbbítására mint ahogy én néha megpróbálom, mondjuk, először bemutatok egy ötletet vagy koncepciót. Majd egy történetet vagy példákat ajánlva az ötlet megerősítésére. Végül pedig egy zárás, hogy összegezzük a dolgokat, vagy felhívjuk a hallgatókat, hogy teszteljék a koncepciókat a vállalkozásukban.

Érdemes lehet elgondolkodnod egy mini küldetés, vízió és értékperspektíva kialakításán, hogy megerősítsd központi, ideális fókuszodat, és erőteljesen előremozdítsd a tartalmadat.

Ha megvan a tartalomstratégia, már jó úton halad a média rész felé, most pedig beszéljünk a terjesztésről és az erősítésről.

Olvasni:  10 módja annak, hogy ügynöksége kihasználja a közösségi média trendjeit

Növelje az Anchor Audio hangerejét

Az Ön által készített tartalom íze, stílusa, értéke és minősége ásókkal van körülvéve, de közönség nélkül kissé üresnek tűnik.

Ezért a társadalmi összetevők Az Anchor App beépített funkciója a közösségi interakciót és az erősítést a platform egyik legjobb tulajdonságává teszi.

Más közösségi médiához hasonlóan az Anchor Audio-val is kapcsolatba léphet eredeti tartalom létrehozásával. Hasonlóképpen válogathatja mások tartalmát, vagy egyszerűen csak beszélgethet más állomásokkal.

A telefonbeszélgetéshez hasonló érzés a felvétel, más állomások hívása vagy az emberek közötti hívás rögzítése miatt a technológia nem létezőnek tűnik.

A beszélgetések teszik közösségivé

A beszélgetések természetesebbek, mint az SMS-ezés, ráadásul nincsenek elgépelési hibák! A kérdéseket szóban vagy a platform üzenetein keresztül teszik fel és válaszolják meg.

Tudod már, hogy nagyon sok társasozás folyik ott!

Ne feledd, megígértem egy trükköt, amellyel megőrizheted az állomásodat, még akkor is, ha nem játszol, vagy kitöltésre van szükséged az állomás ÉLŐ tartása érdekében.

Nos, az Anchor közösségi média szolgáltatásai jó kiindulópont.

Például az Echo funkció lehetővé teszi mások tartalmainak sugárzását az állomáson. Megjegyzéseket, szóbeli felkiáltásokat, valamint hangos vagy írásos formátumú kérdéseket és válaszokat is hozzáadhat.

Ezeknek a funkcióknak a használata nemcsak változatossá teszi az állomás tartalmát, és sugározható szegmenseket biztosít, hanem növeli a közösségi interakciókat is.

Ha a tartalom újrahasznosítására gondol, az Anchor a #recontent mennyország. Kolléganőm, Ana Hoffman asszony, akit a forgalom királynőjeként is ismernek, nagyon támogatja a kiterjesztő erejét.

És miért nem? Lehetőséget ad kreativitásod és hatóköröd bővítésére. Ezenkívül javítja láthatóságát, hogy hitelességet és elismertséget szerezzen. Ha több szem elé kerül a munkája, az végül több üzlethez vezet.

Ismét vegyes tartalmú módon.

Keverje, amíg az Anchor Audio-nál fel nem zizeg

Amellett, hogy tartalommixed fejlesztése révén új módot adsz arra, hogy tartalmat kínálj jelenlegi közönségednek, lehetőség nyílik új közönség megszerzésére is a közvetítéseid révén.

Nemcsak magán az alkalmazás hallgatóin keresztül, hanem más platformokon is közzétehető podcastja, például az Apple Podcastokon.

A közösségi közönség kialakítása az alkalmazás funkcióival a következőket tartalmazza:

 • Visszhangok …megoszthatja mások tartalmát azáltal, hogy hozzáadja azt állomásához
 • üzenetek …írásos jegyzeteket jelenítsen meg bármely szegmensről, legyen az Öné vagy a vendégeké
 • Kiáltások …a felvett hangklipek, amelyek elérhetők a címzett és a közönség számára, a sajátjával együtt; megoszthatja a bejövő kiáltásokat az állomásán is
 • Behívások…más állomásokhoz kérdésekkel vagy véleménynyilvánítással egy témában
 • Interjú vagy csoportos beszélgetés…mit? Interjúk közvetlenül a telefonról vagy közös közvetítés – fogadjon!

Az Anchor Podcast szolgáltatás kedvenc részei

„Az én részem a behívási funkció. Mert rengeteg eszközöm van, amivel felvehetek szegmenseket vagy rögzíthetem a podcastjaimat. De a behívások lehetővé teszik, hogy más hangok is bejöjjenek a beszélgetésbe.” Ms. Ileane

Legfeljebb 5 vendéget hívhat meg, és akár 2 órán keresztül beszélhet a Spotify-on. Vannak más eszközök, mint például a Streamyard és a Zoom, amelyekkel rögzítheti a podcastokat, és videókká alakíthatja őket YouTube-csatornáján stb.

Ezenkívül a tartalom megosztása kedvenc közösségi csatornáin olyan egyszerű, mint egy gombra kattintani, és azok is élesen néznek ki. A kattintással közvetlenül az Anchorból vagy podcast-epizódjaiból oszthat meg adásokat, ha az Anchor segítségével állította be.

Ugyanilyen egyszerűen megoszthatja állomását szöveges üzenetekkel, e-mailekkel vagy akár jegyzetekkel. Ami pedig a könnyű használhatóságot illeti, mindenki, aki akarja, az alkalmazás letöltése nélkül is hozzájuthat a tartalomhoz.

Olvasni:  ROI-elemzés a közösségi média marketinghez: mit kell tudni

Még számítógépről is hallgathatják, így az emberek bármilyen módon hozzáférnek az internethez – mobil, Android vagy iOS eszközökön, iTuneson vagy Apple Podcastokon keresztül – hallhatják műsorát.

És könnyedén megoszthatja legújabb epizódját WordPress-webhelyén egy linkkel, például Lisa legújabb podcastjával.

Terjeszti az Anchor Audio-nál a megjelenésig

És miközben az interneten majmolja, letöltheti az állomásáról közzétett hangszegmenseket, és e-mailben megkaphatja a fájlokat, hogy tovább értékesíthesse azokat.

Ezekkel az audiofájlokkal még jobban felvillanthatja a tartalmat YouTube-videók készítésével, egyszerűen szöveg vagy kép hozzáadásával. Vagy szegmensek egy csoportját új, hosszabb podcast-előállításba fűzheti, tetszés szerint hozzáadva és szerkesztve.

A szegmenseket írott tartalommá is alakíthatja blogja számára, különösen, ha tartalomírást és scripteket gyakorol. Néha egy néhány szegmensen át lefedett téma csak néhány módosítással hatékony információs blogbejegyzést készít.

Nézze meg a Clipper eszközt további asztali lehetőségekért, például hangklipek hozzáadásához az asztalról az állomáshoz, vagy hangot vonhat le a YouTube-videókból.

Ha segítségre van szükséged, mindig tudsz kattintson rá, de ami még egyszerűbb, csak kérdezze meg valamelyik állomás műsorszolgáltatóját. Mennyire egyszerű társas emberekkel beszélgetni?

Hang horgonyos podcastokkal

Könnyű és érdekes. Én személy szerint szeretem hallani mások hangját. Ettől valóságosabbnak, 3D-sebbnek érzik magukat.

Azt hiszem, a hangunk valahogy emberibbé tesz minket egymáshoz.

Ezek a kiterjedt, interaktív behívási szolgáltatások és közösségi lehetőségek szerves módot kínálnak a kétirányú párbeszédre és a kapcsolatok építésére.

Az Anchor alacsony súrlódású technológiája és nagy súrlódású embere véleményem szerint olyan közösségi platformot kínál, amelyet érdemes felpörgetni.

Társadalmi népszerűsítés és felerősítés olyan érzés, mintha a közösségi média autópályáján repülnénk, szélben sodor a haj, és nincs sebességkorlátozó tábla a szemünk előtt.

Keressen pénzt Spotify podcastjával most

Ma háromféleképpen kereshet pénzt Spotify podcasttal.

Host read ads – Az Ambassador Ads segítségével elmondhatja közönségének, hogy mit szeret a Spotify for Podcasters szolgáltatásban, és pénzt is kaphat, ha hallgatják. Az elmúlt 60 napon belül 1000 hallgatóra lesz szüksége, és 60 napon belül új epizódra lesz szüksége.

Spotify-előfizetések – Hozzon létre új előfizetést, vagy csatlakoztasson egy meglévőt a Spotify-val vagy valamelyik partnerplatformunkkal.

Hallgatói támogatás – Fogadjon el havonta ismétlődő adományokat közvetlenül hallgatóitól.

SEO podcastok az Ön blogjához vagy webhelyéhez

Tudta, hogy egy podcast segíthet a SEO-ban a vállalkozása számára? A leírásban linkeket adhat hozzá a blogbejegyzéséhez vagy a webhely azon oldalához, amelyről a podcast beszél.

Ha már a SEO-ról beszélünk, a podcastok SEO-val való optimalizálásának egész módja létezik. Maradjon velünk a jövőbeli bejegyzésekkel kapcsolatban.

Az Ön Take On Anchor Podcastja – most a Spotify

Szeretném tudni az alábbi megjegyzésekben, hogy horgony hangot használ-e a közösségi média eléréséhez vagy podcastokhoz. Ha nem, fontolóra veszi-e a podcast használatát a következő évben? Hallgassunk róla az alábbi megjegyzésekben.

Figyeld meg mit mások mondják márkádról podcastokban a Brand24 felügyelettel – INGYENES próbaverzió most!

Ezt a blogbejegyzést az Inspire To Thrive Lisa frissítette, 2024. október 29-én, ahogy azt eredetileg közreműködőnk, Sue-Ann Bubacz írta.

Sue-Ann, aki élete több mint felében butikvállalkozás volt, szeret eredeti digitális tartalmat készíteni, hogy a vállalkozások értelmes kapcsolatokat létesítsenek, építhessenek és növekedhessenek. Minden az erőteljes írással kezdődik!

Sue-Ann Bubacz legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott