Rövid útmutató az Instagram Live for Business használatához

Új módot keresel a közönségeddel való interakcióra az Instagramon? Talán hallott már az Instagram Live for Business szolgáltatásról.

Ma eláruljuk, hogyan beszélhet közvetlenül megcélzott ügyfeleivel ezzel a csodálatos Instagram-funkcióval.

Végül is vége 500 millió ember naponta aktívan használja az Instagram történeteket. Az Instagram Live pedig az IG-sztorik részeként működik. Ez azt jelenti, hogy nem szabad kihagynia ezt a lehetőséget, hogy ilyen nagy számú felhasználóval kommunikáljon.

A nagy márkák ezt hihetetlenül használják Instagram marketing eszköz termékek/szolgáltatások értékesítésére.

Azonban ahogy a neve is sugallja, élő közvetítésben nem lehet ismétlést készíteni. Ez azt jelenti, hogy nincs helye a hibáknak.

Ne aggódj! A felkészüléssel jó lesz az indulás. Elmondjuk, miért nélkülözhetetlen az Instagram Live vállalkozása növekedéséhez, hogyan kezdje el használni az IG-t élőben, és hogyan lehet feltörni a céljainak megfelelő videostreameket.

Mi az Instagram Live?

Instagram élőben

A közönség szereti látni a márkák emberi oldala amelyhez kapcsolódhatnak. Az Instagram Live egy csodálatos módja ennek.

Lehetővé teszi videók közvetítését vagy élő közvetítését a közönségnek azonnal. Az Ön Instagram élő történetei a legelső IG-sztorikként jelennek meg a hírfolyam felett.

Sőt, amikor elkezded az élő közvetítést, az élő videód minden Instagram-sztori elé kerül. Megmenti élő videódat az algoritmus szeme elől.

Olvasni:  Vitatott hiteljelentés az Equifaxtól – A teljes útmutató

Ne feledje, hogy nincs esélye élő videó szerkesztésére. Ezért keltsen hatásos első benyomást.

És szabaduljon meg a csatlakozási problémáktól az élő adás megkezdése előtt, mivel ezek tönkretehetik a közvetítést.

Miért elengedhetetlen az Instagram Live a vállalkozása számára?

Amikor a vállalkozás vezérigazgatója vagy alapítója szemtől szembe kerül kapcsolatba a közösségi média felhasználóival, akkor az elősegíti a személyes kötődést. És a felhasználóknak tetszik. A nagy szervezetek gyakran nehezen teszik ezt meg.

Tehát a kisvállalkozásoknak jó okuk van rá profitálhat ebből a közösségi média marketingből lehetőség.

Az Instagram Live gyönyörűen felváltotta a személyes konferenciákat vagy eseményeket. A te a követők megjegyzéseket fűzhetnek hozzá, és Ön valós időben válaszolhat rájuk az IG élőben.

Instagram Live Essential

Az Instagram Live nagyszerű lehetőséget ad felhasználóinak, hogy kiöntsék a szívüket és bármit kérdezzenek, amit tudni szeretnének termékeiről/szolgáltatásairól és márkájáról.

Még csak közönséget sem kell összegyűjteni. Az Instagram automatikusan értesítést küld a felhasználóknak, amikor elindítja az Instagram-közvetítést. Ez biztosítja, hogy egyre többen csatlakozzanak az élő közvetítéshez.

Sőt, az élő közvetítések jelentős hatással vannak a felhasználókra, mivel nem szűrik őket. A tartalma személyes és valódi érintést kap, mert valós időben kommunikál a közönséggel.

Nincs más közösségi média taktika, amely veri az Instagramot élőben abban, hogy ilyen szintű azonnali interakciót biztosítson a követőkkel. Ezért kell beépíteni a sajátjába Instagram marketingterv.

Útmutató az Instagramon való élő adáshoz

Élőben az Instagramon

Az Instagram Live egy szelet a tortán, ha figyelmesen elolvassa ezt az útmutatót, mivel a folyamatot a baba lépéseiben ismertetjük.

Ellenőrizze az Instagram kamera beállításait

Mielőtt elkezdené az Instagram élő videóját, nézze meg az élő videó beállításait a problémák elkerülése érdekében. Nyissa meg Instagram-történetét, és érintse meg az élő lehetőséget. Ezután a képernyőn megjelenik az akkori aktív követők száma és profilja.

Csúsztassa jobbra az ujját a beállítások menü megnyitásához. A tiédre lesz irányítva kamerabeállítások. Itt megteheted válassza ki, hogy a kamera eszköztárát a bal vagy a jobb oldalon szeretné-e látni.

Olvasni:  WordPress blogbejegyzések újrarendelése: útmutató

Kattintson a Élő gomb és megkapja a lehetőséget a fényképek és videók elrejtése beleértve az Ön élő videóit Instagram történetek bizonyos emberektől.

Nézze meg a képernyő bal oldalát, és megtalálja a tartalom ikonra ez lehetővé teszi írj címet a videódnak.

Látni fogsz egy közönség ikonra közül választhat Nyilvános vagy Gyakorló mód és a naptár ikonra nak nek ütemezze be élő videóját egy adott dátumra és időpontra.

Ha elégedett a beállításokkal, kattintson a kamera gombra. Az Instagram gondoskodik a tökéletes internetkapcsolatról, majd elindítja az élő közvetítést.

Nem kívánt megjegyzések elrejtése

Nem kell olvasnod illetlen megjegyzések az élő videódon. Nyissa meg az Instagram beállításait. Lépjen a 👁️ Rejtett szavak részre az Adatvédelem menüben. Itt elrejtheti a nem megfelelő megjegyzéseket a kapcsolósáv ellopásával.

Nem kívánt megjegyzések elrejtése

tudsz adott személyek megjegyzéseit is letilthatja és használja a kézi szűrőt az olyan megjegyzések elrejtésére, amelyek bizonyos kifejezéseket/szavakat tartalmaznak a tartalomból. Vagy használhatod ⚙️ Speciális megjegyzésszűrés hogy automatikusan megtegye.

Tervezze meg élő videóközvetítését

Ha most kezdi, győződjön meg róla Élőben megértheti az Instagram összes funkcióját biztosítja. Főleg azokat, amelyeket használni szeretnél a videódban és előre tervezze meg élő közvetítését. Tudnia kell, hogy a kiválasztott funkciók hogyan teljesítik az Instagram élő céljait.

Ellenkező esetben az élő közvetítés elterelődik és kapkodó lesz. Videótartalma tönkremehet, ha folyamatosan teszteli a különböző funkciókat az élő közvetítés során, ahelyett, hogy teljes mértékben kommunikálna a felhasználókkal.

Indítsa el az élő közvetítést

Érintse meg az Élő lehetőséget‘ a képernyőn, amikor készen áll, és kezdje meg az élő munkamenetet hűséges vásárlói és követői jelenlétében.

Fejezze be az Instagram-élőt

A videó befejezése utánelmentheti a profiljába, ha rákattint a mentés ikonra a bal oldalon, majd megerősítve választását.

Az Instagram Live néhány legfontosabb jellemzője

Az Instagram élőben néhány kiemelkedő funkciót kínál, amelyek hasznosak a vállalkozások számára, hogy jobban kapcsolatba lépjenek ügyfeleikkel.

 • Kinyithatja a kamerát és azonnali közvetítés élőben
 • Lehetővé teszi, hogy rögzítsen néhány megjegyzést amely a megjegyzések feedjének tetején fog megjelenni
 • A követők megjegyzéseket tehetnek az ülés során, és kérdéseket tehetnek fel, vagy visszajelzést küldhetnek
 • Meghívhatsz másokat a videofolyamodba mint vendégek
 • Lehetővé teszi mentse el az élő közvetítést az IG történeteidhez
 • A képernyő alján láthatja az emberek megjegyzéseit. Kérdések matrica lehetővé teszi a közönség által közzétett lekérdezések megtekintését. Megvan a szabadság válassza ki, hogy melyik jelenjen meg az élő közvetítésben.
Olvasni:  Mik azok a WordPress rövid kódok? Átfogó ...

Tippek az Instagram Live hasznosításához vállalkozása számára

Ezek az Instagram Live bevált gyakorlatok segítenek gyilkos tartalmak létrehozásában és az élő közvetítésekre való felkészülésben.

1. Legyen célod

Miért szeretnél élőben megjelenni az Instagramon? Eldöntötted a célját?

Ki kell találnia, hogy mit szeretne megjeleníteni a videójával. Lehet, hogy termékpromóció, informatív tartalom, új ajánlat/kedvezmény, vagy csak kötetlen beszélgetés az elköteleződés kedvéért.

2. Készítse elő előre

Strukturálja az élő közvetítés tartalmát úgy, hogy ne kezdjen el babrálni a közepén. Készülj fel előre hogy biztosítsa az élő közvetítést leköti a közönséget.

3. Reklámozza IG Live-ját

Kezdje el az élő közvetítés népszerűsítését Instagram-bejegyzéseiben vagy történeteiben legalább egy héttel az időpont előtt. Által visszaszámláló óra hozzáadása az IG történeteihez, megteheti fokozza a promóciót és hagyd, hogy a követők döntsenek arról, hogy egy emlékeztetőt adnak a naptárukba az élő videódról.

4. Használjon hosszabb élő közvetítést

Próbáld meg létrehozni az élő közvetítést legalább 10 percnél tovább. Az emberek be- és kikapcsolhatják élő videódat. Minél tovább maradsz élőben az Instagramon, annál nagyobb közönséget érhetsz el.

A vállalkozások észrevették, hogy a hosszabb élő videók gyakran jobban működnek, és több embert vonzanak le, mint a rövidebbek.

Következtetés

Az élő közvetítés egy dinamikus lehetőség, amelyet a közösségi oldalak kínálnak a vállalkozások számára, hogy kötődjenek követőihez, új közönségtagokat vonzanak be és fejlesszék márkájukat. Emiatt szinte minden közösségi média csatorna megadja ezt a lehetőséget.

Mehetsz élőben a YouTube-on, Instagram, Twitter, Facebook és más közösségi oldalak. Olyan platformot kell azonban választania, ahol a közönség többet lóg, és amelyet jobban megért.

Olvasni:  Adatelemzés használata a jobb marketingbetekintés érdekében

A járvány miatt mindannyian hosszú ideig elszigeteltek maradtunk. Ez volt az az időszak, amikor a vállalkozások nehezen tudtak kapcsolatot tartani ügyfeleikkel.

Az Instagram Live akkoriban a segítségükre volt. Ennek ellenére a márkák a siker parancsikonként használják az Instagramon, legalábbis azért, hogy közönségük tudatában maradjanak.

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Az Instagram Live segíthet a vállalkozásom növekedésében?

Az Instagram Live az Instagram hasznos funkciója, amely segít a vállalkozásoknak marketing erőfeszítéseik fokozásában. Használnia kell arra, hogy kapcsolatba lépjen a célközönségével, elősegítse közösségi médiában való jelenlétét és reklámozza termékeit.

🌟 Hogyan indíthatok élő közvetítést az Instagramon a jobb üzlet érdekében?

Íme az egyszerű lépések az élő videó elindításához az Instagram Live-on:

 • Nyissa meg az IG történetek kameráját, és kattintson a képernyő alján található Élő lehetőségre
 • Nyomja meg a gombot, ha készen áll az élő videó elindítására
 • Az Instagram ellenőrzi az internetkapcsolatodat, és ha a kapcsolat rendben van, elindítja az élő közvetítést

🌟 Hogyan rendezhetek Instagram Live-ot, hogy valódi értéket szerezhessek a vállalkozásomnak?

Íme néhány tipp a sikeres élő közvetítés megrendezéséhez az Instagramon.

 • Jelentse be Instagram Live-ját jóval a tényleges dátum előtt, és mondja el a felhasználóknak, hogy miről fog szólni az élő videó
 • Indítsa el az élő közvetítést, amikor a követőinek maximális száma aktív az alkalmazásban
 • Szereljen be néhány márkaelemet, amelyek tükrözik márkaértékeit
 • Győződjön meg arról, hogy az élő közvetítés háttere, beleértve a helyet, a világítást és a színeket, megfelel a márkájának
 • Készítsen tartalmi tervet az alapján, hogy mit szeretne lefedni a videójában. A legjobb, ha az élő közvetítésnek van kezdete, fókuszpontja és befejezése

Új publikációk:

Ajánlott