Rumble, The Online Video Platform: YouTube Alternative

A Rumble, az online videóplatform hatalmasra nőtt népszerűsége és örökbefogadása az elmúlt években, amikor az alkotók egy YouTube-alternatívát keresnek kevesebb cenzúrával, és videóalkalmazást keresnek.

A YouTube különféle tartalommoderálási irányelveket és gyakorlatokat vezetett be ellenőrizni a téves információkat platformján, különös tekintettel az amerikai választásokra, egészségügyi kérdésekre és egyebekre.

Ez a cenzúra a YouTube legnépszerűbb alkotóinak demonetizálásához vagy teljes kitiltásához vezetett, akiknek eltérő vagy ellentmondásos véleménye van bizonyos kényes vitákról, beleértve a politikát, a fajt, a nemet és egyebeket.

A legtöbb alkotó úgy gondolja, hogy ez a cenzúra túlságosan szélsőségessé válik, és korlátozza a szólásszabadsághoz való jogát, mivel bárkit bármikor kitilthatnak, még ha nem is szándékos tévedésből.

Ez a cenzúra vezetett a Rumble, egy videóplatform tömeges elfogadásához, amely a YouTube legjobb alternatívájává nőtte ki magát.

Csatlakoztam a Rumble-hez néhány évvel ezelőtt, és élvezze a platform szórakoztató és egyszerű használhatóságát. én létre és közzétettem néhány videót, és azóta pénzt keresek a Rumble csatornámon.

Azóta kutatom a videómegosztó platformot, és kulcsfontosságúnak tartottam, hogy megosszam ezt a Rumble-betekintést más bloggerekkel és olyan vállalkozásokkal, akik jó YouTube-alternatívát és kisvállalkozási marketingötleteket keresnek.

Ebben a cikkben megvitatom a videóplatform működését, a platform funkcióit, valamint azt, hogy miként kereshet pénzt a Rumble-vel, mint alkotóval.

Mielőtt rátérnék, íme egy gyors előnézet arról, hogy miről is szól a Rumble.

Tartalom Tábla

Mi az online videó alternatív platform?

Moraj egy online videóplatform, ahol a felhasználók videótartalmakat töltenek fel, osztanak meg és bevételt szereznek. Chris Pavlovskiegy kanadai vállalkozó 2013-ban alapította a platformot, hogy a YouTube alternatívájaként szolgáljon a kisméretű tartalomkészítők számára.

Ez az alternatív videohálózat azért népszerű, mert immunis a kultúra törlésére, mert támogatja a különböző véleményeket, a hiteles kifejezésmódot és a nyílt párbeszédet. Ez oda vezetett exponenciális növekedés 1,6 millió átlagos havi aktív felhasználóról 2020 harmadik negyedévében 44 millió átlagos havi aktív felhasználóra 2024 második negyedévében.

Is, ezt a hatalmas beáramlást alkotóinak is tulajdonítják Rumble gólja több bevételt generál az alkotóknak, mint versenytársai.

Jelenleg a videómegosztó platform többet fizet az alkotóknak, mint a YouTube. A Rumble hirdetési bevételeinek akár 60%-át is megosztja a felhasználókkal, ami több, mint a YouTube 55%-a. Az alkotók 2024 végéig bevételük 100%-át a platformon található előfizetési jelvényekből is megszerzik.

Most, AI eszközök, mint a Fliki segítsen a videotartalom-készítőknek vizuálisan lenyűgöző videók létrehozásában professzionális minőségű hangfelvételekkel, mindezt egy helyen. Sokkal könnyebbé vált pénzt keresni az interneten a videoblogírással.

Videóbloggerként megteheti készítsd el videóidat a Fliki AI-n 10x könnyebben és gyorsabban, és egyszerűen közzéteheti őket a Rumble-en.

A Rumble jellemzői

A Rumble hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a YouTube – mindkettő videotartalom megosztására szolgáló webhely.

Íme a Rumble legfontosabb funkciói:

Olvasni:  A SEO keretrendszer használata a WordPress webhelyek fejlesztésére

1. Videó feltöltése és megosztása

A felhasználók feltölthetik videóikat az online videóplatformra, és a világ bármely részéről hozzáférhetnek és megtekinthetnek őket. Feltölthet videókat közvetlenül a helyi tárhelyéről, vagy megoszthatja őket YouTube-csatornájáról.

Lehetősége van arra is, hogy a Rumble-videót nyilvánossá, priváttá vagy csak egy kiválasztott csoport számára láthatóvá tegye.

2. Tartalom engedélyezése

A Rumble alkotói extra pénzt kereshetnek, ha médiáknak és kiadóknak engedélyezik tartalmukat.

Négy engedélyezési lehetőség közül választhat, amikor feltölti videóit a Rumble-re:

 • Videókezelés (exkluzív)
 • Videókezelés (kivéve a YouTube-ot)
 • Csak dübörög
 • Személyes használat

Az alábbiakban többet tudhat meg ezekről a licencelési lehetőségekről.

3. Bevételszerzés

A Rumble különféle lehetőségeket kínál a tartalom bevételszerzésére a platformon, a hirdetőktől származó bevétel megosztásától a tartalom engedélyezéséig és terjesztéséig.

Más módon is kereshet pénzt a platformon, például ajánlásokkal, csúsztatásokkal és lottó nyereményekkel.

Egy következő részben kifejtem, hogyan kereshetsz pénzt a Rumble segítségével.

4. Videó beágyazása

Az alkotók beágyazhatnak videókat a Rumble csatornákról is. A Rumble olyan eszközöket biztosít az alkotóknak, amelyekkel beágyazhatják videóikat külső webhelyekre és blogokra, lehetővé téve számukra, hogy tartalmukat reklámozzák a jobb láthatóság érdekében.

5. Analitika

A Rumble alkotói értékes tartalomelemzésekhez férhetnek hozzá, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy az alkotói irányítópulton keresztül betekintést nyerjenek videói teljesítményükbe. Megtekintheti tartalommegtekintéseit, bevételeit, közönségdemográfiai adatait és egyebeket. Ezek az elemzési adatok segítenek abban, hogy értékesebb tartalmat hozzon létre, amely kielégíti közönsége érdeklődését.

6. Rumble YouTube Channel Sync

Ha már vannak videóid a YouTube-on, és nincs időd vagy erőfeszítésed, hogy manuálisan feltöltsd őket a Rumble-re, a Rumble YouTube Channel Sync segítségével szinkronizálhatod Rumble-fiókodat YouTube-fiókoddal. Ez automatikusan átviszi meglévő YouTube-tartalmait a Rumble-be, és mindkét platformon bevételt szerez.

A funkció használatához a Rumble-en egyszerűen be kell jelentkeznie YouTube-fiókjába a Rumble szinkronizálási felületén. És az összes YouTube-videója automatikusan át lesz másolva a Rumble-be.

7. Élő közvetítés

Korlátlan élő közvetítés érhető el a Rumble összes alkotója számára az OBS stúdión keresztül. Ezzel a funkcióval az alkotók és a webináriumok házigazdái valós időben léphetnek kapcsolatba a nézőkkel.

8. Saját csatornaazonosító

Annyi csatornát is létrehozhat a Rumble-fiókjában, amennyit csak lehetséges. Létrehozhat csatornákat a vállalkozás különböző aspektusaihoz, és mindegyikhez egyedi azonosítót rendelhet.

Ezzel a funkcióval könnyebben népszerűsítheti vállalkozása különböző aspektusait külön-külön.

9. Rumble Studio podcastinghoz

A fenti kép a G2 jóvoltából.

A Rumble Studio egy másik olyan funkció, amely az alkotók számára rendkívül előnyös. Az alkotók ezzel a funkcióval gyorsabban és következetesebben hozhatnak létre és tehetnek közzé hangtartalmakat, például podcastokat.

10. Alkotói előfizetési jelvények

A nézők támogathatják kedvenc alkotóikat a Rumble-en, ha havi 5 dollárért feliratkoznak csatornáikra. Az előfizetők külön kitűzőt kapnak a felhasználónevük mellé az élő chaten és a mobilalkalmazásban, valamint az alkotó által választott egyedi hangulatjeleket is használhatják.

Az előfizetési jelvényekkel a nézők hirdetések zavarása nélkül nézhetnek videókat a Rumble-en, javítva ezzel a megtekintési élményt.

Sok más Rumble-funkció is elérhető az alkotók és a nézők számára. Néhány közülük a következőket tartalmazza:

 • Videók keresése a Rumble-en csatornák és kategóriák szerint.
 • Videók megtekintése teljes képernyős függőleges és sötét módban.
 • Videók kommentálása és bekapcsolása.
 • És még sok más.

Hogyan működik a Rumble?

A Rumble egy olyan platform, ahol a tartalomkészítők videókat töltenek fel, hogy a nézők felfedezhessék, megnézhessék és kapcsolatba lépjenek velük. Hasonlóan működik, mint más online videoplatformok, például a YouTube. Van azonban néhány alapvető funkciója, amelyek egyedivé teszik, például a decentralizált és alkotóbarát környezet.

A platform ingyenes; bárki regisztrálhat, és azonnal elkezdheti a videók feltöltését. Ezután a nézők felkereshetik a platformot, és különféle alkotók videóit nézhetik meg.

A nézők a nézők érdeklődési körének és megtekintési előzményeinek megfelelő ajánlások alapján videókat nézhetnek meg a videók feedjéből, vagy adott kulcsszavak használatával kereshetnek videókat. Kereshetnek olyan szűk csatornákat is, amelyek a preferált videókra összpontosítanak.

A Rumble alkotói annyit keresnek, mint 90% a videótartalmukból származó bevételből. A magas elköteleződési arányú videók nyereséges hirdetéseket vonzanak, és az alkotók különféle egyéb módon is bevételt szerezhetnek a videókból.

A Rumble online videoplatform használata

Mint minden videómegosztó webhely, a Rumble használata is egyszerű és egyértelmű.

Íme egy lépésről lépésre a Rumble használatának folyamata.

1. Fiók létrehozása és ellenőrzése

A Rumble használatának első lépése az Hozzon létre egy fiókot.

 • Meglátogatni a Rumble weboldal.
 • Kattintson a “Regisztráció” gombra a kezdőlap jobb felső sarkában.
 • Töltse ki a regisztrációs űrlapot, és adja meg a létfontosságú információkat, például nevét, felhasználónevét, e-mail címét, jelszavát stb. Miután megadta az összes szükséges információt, kattintson a „Regisztráció” gombra.
 • A Rumble e-mailt küld Önnek, hogy igazolja fiókját.
Olvasni:  Nélkülözhetetlen e-kereskedelmi bevásárlókosár: Növelje eladásait

Az ellenőrzés után az új Rumble-fiókod használatra kész.

2. Töltse ki profilját

Miután igazolta fiókját, a Rumble meg fogja kérni, hogy töltse ki profilját. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy fel kell töltenie profilképét, és hozzá kell adnia minden egyéb releváns információt, amelyet meg szeretne osztani a közönségével.

3. Tölts fel egy videót

Most, hogy elkészült a profilod, elkezdhetsz videókat feltölteni a Rumble-re.

Videó feltöltéséhez;

 • Kattintson a „feltöltés” ​​gombra a Rumble kezdőlapjának jobb felső sarkában.
 • Válassza ki a feltölteni kívánt videót a helyi tárhelyéről.
 • Adjon hozzá címet, leírást, címkéket és egyéb információkat, hogy segítse a felhasználókat a videó felfedezésében.
 • Válassza ki videója adatvédelmi beállításait, majd kattintson a „Feltöltés” ​​gombra.

Most folytathatja a videó testreszabását.

4. A videóbeállítások testreszabása

A videód feltöltése után folytasd a további személyre szabással, válaszd ki a bevételszerzési lehetőséget, egy indexképet stb.

5. Tegye közzé videóját

Miután személyre szabtad a videódat, a közzététel gombra kattintva elérhetővé válik a Rumble-en. Ha azonban nyilvánosnak állítja be, akkor a Rumble többi felhasználója számára elérhető lesz, és kereshető lesz a Rumble keresősávjában.

6. Vegyen részt a Rumble közösséggel

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki Rumble-fiókjából, fedezze fel a platformot, és nézze meg más alkotók videóit, különösen a saját résen lévőktől.

Lájkold és kommenteld az érdekesnek talált videókat.

Hogyan kezdjük el a Rumble-t, az online videoplatformot

A fiók beállítása után készen áll a Rumble használatának megkezdésére. A hat megjelenítői csomag bármelyikét használhatja fiókja bővítésére és bevételszerzésre az online videóalkalmazásban.

Íme a Rumble csomagok:

1. Ingyenes csomag

Ez az alapértelmezett csomag, amikor regisztrál a Rumble-re. Korlátlan ingyenes hozzáférést biztosít a Rumble hosting szolgáltatásokhoz. Videóidat hirdetésekkel feltöltheted, és bevételt szerezhetsz.

Ez az ingyenes csomag hasonló az ingyenes YouTube-verzióhoz. A YouTube-tól eltérően azonban lehetővé teszi, hogy azonnal elkezdjen keresni a minimális előfizetői vagy nézési idő követelményei nélkül.

2. Alapcsomag

A Rumble alapcsomag havi 10 dollárért áll az alkotók rendelkezésére.

Kereshet a videóival, és korlátlan élő közvetítést, hirdetésmentes megtekintési élményt, prémium jelvényt a chatekben, 100 GB felhőtárhelyet és 250 GB sávszélességet kaphat.

3. Kezdő csomag

A Rumble kezdőcsomag havi 25 dollárért áll rendelkezésre. Mindent kínál az alapcsomagban, plusz 250 GB tárhelyet és 1 TB sávszélességet.

4. Csapatcsomag

A Rumble Team Package havi 100 dollárért kapható, és mindent tartalmaz, ami a kezdőcsomagban található, plusz 1 TB tárhelyet és 4 TB sávszélességet. Ezenkívül hirdetési címkéket is beépíthet videóiba, növelve ezzel a bevételszerzési lehetőségeket.

5. Kisvállalkozási csomag

Kisvállalkozási csomagjuk havi 500 dollárért érhető el. Mindent kínál a Team csomagban, plusz 5 TB tárhelyet és 20 TB sávszélességet.

6. Nagy üzleti csomag

A Rumble Large Business Package a nagyvállalatok számára elérhető havi 1000 dollárért. A kisvállalati csomagban mindent kínál, plusz 15 TB tárhelyet és 50 TB sávszélességet. API-hozzáférést és videófeltöltési végpontot is kínál.

Az alternatív videohálózat használatának megkezdéséhez válassza ki a csomagok bármelyikét, készítsen és töltsön fel minőségi videókat, majd folyamatosan reklámozza videóit.

A tartalom promóciója fontos a Rumble sikeréhez, mivel bár az online videóplatform jelenleg a YouTube legjobb alternatívája, nem olyan népszerű, mint a YouTube.

Ezért a videóid közösségi médiában, blogokon stb. való reklámozása növeli a nézettséget és a Rumble bevételét.

Hogyan keress pénzt a Rumble segítségével? Az online videoplatform alternatívája

Az alkotók sokféleképpen kereshetnek pénzt a Rumble segítségével. A Rumble-en még több pénzkereseti lehetőség kínálkozik, mint a YouTube-on.

Íme, hogyan kereshet pénzt a Rumble-en, a YouTube legjobb alternatíváján:

Keressen pénzt a Rumble videókból

Amint arról korábban szó volt, az alkotók kiválaszthatják a licencbeállításokat, amikor közzéteszik videóikat a Rumble-en.

Négy engedélyezési lehetőség áll rendelkezésére:

1. Videókezelés (exkluzív)

Ebben az engedélyezési opcióban a Rumble úgy terjeszti a videótartalmat, hogy megosztja azt exkluzív partnerwebhelyekkel vagy TV-hálózatokkal. Ezek a platformok fizetnek a videóid bemutatásának jogáért, a Rumble pedig 60-40 arányban osztja meg veled a bevételt, és a te részed lesz nagyobb.

2. Videókezelés (a YouTube kivételével)

A Rumble megosztja videótartalmát harmadik felek platformjaival, kivéve a YouTube-ot, és megosztja veled a bevételt.

Olvasni:  5 ok, amiért vállalkozásának szüksége van egy online ügyfélszolgálati szoftverre

3. Csak dübörgés

Ennél az engedélyezési lehetőségnél a videóid csak a Rumble-en jelennek meg. Ez azt jelenti, hogy a Rumble-nek nincs joga megosztani az Ön tartalmát harmadik felek platformjaival. Ez azonban azt jelenti, hogy az egyetlen bevételszerzési lehetőséged a videóidon megjelenő hirdetéseken keresztül érhető el.

4. Személyes felhasználás

Ezzel az engedélyezési lehetőséggel megtartod a videóid jogait. Csak úgy tudsz bevételt szerezni belőlük, ha előfizetőid fizetnek azért, hogy hozzáférjenek a tartalmaidhoz, mivel a többi Rumble-felhasználó nem keresheti vagy tekintheti meg videóidat a tartalomfeedben.

Keressen Rumble ajánlókkal

Egy másik módja annak, hogy pénzt keressen a Rumble segítségével, az Rumble ajánló program. A Rumble hivatkozási linkjével hivatkozhat az emberekre, és bevételük 5%-át szerezheti meg, amikor elkezdenek pénzt keresni a videómegosztó platformon.

Ezt a hivatkozást a Rumble kezdőlapjának jobb felső sarkában található beállítások között találja.

Csúsztatás dübörög

Te is keressen pénzt a Rumble videoalkalmazással más alkotók videóinak megtekintésével és elhúzásával. A Rumble Swipe funkcióval a felhasználók akár 25 centet is kereshetnek naponta (5 cent videónként).

A videót azonban csak legalább 9 másodpercig kell néznie, mielőtt ellopja. Szerencsére sok komikus videó a Rumble-n egy percnél rövidebb – még 30 másodpercnél is rövidebb.

Az alkotók sok más módon is kereshetnek pénzt a Rumble-en. El kell kezdenie, hogy felfedezzen néhányat.

Mik a Rumble tartalmi irányelvei?

A dübörgésnek fontos tartalma van iránymutatásokat hogy megvédjük a felhasználókat a diszkriminációtól, a hamis állításoktól és más olyan problémáktól, amelyek elriasztják a felhasználókat a platform használatától.

Íme a Rumble tartalomra vonatkozó irányelvei, amelyeket szigorúan be kell tartania, ha sikeres akar lenni a platformon:

 • Tilos a platformot jogsértő magatartásra ösztönözni vagy felkérni, mint például a jogilag védett védjegyek megsértése, a jogilag védett, szerzői joggal védett anyagok, bizalmas információk, üzleti titkok vagy védett információk jogosulatlan közzététele. Ez magában foglalja az egyéb jogellenes cselekményeket is, mint például az erőszakra való felbujtás, mások rágalmazása, mások doxolása vagy egy másik személy magánéletébe való jogtalan megsértés.
 • Tilos továbbá trágár tartalmak közzététele, ideértve a pornográfiát és a meztelenséget is, megfontolt célból.
 • Valamint a követési tevékenységek, például a platform visszaélése, hogy mások kényelmetlenséget okozzanak a platform használatában folyamatos magatartási mintával, ésszerű félelmet keltve egy másik személyben a személyes biztonságuk miatt, vagy eltántorítsák az ésszerű felhasználót attól, hogy félve használja a szolgáltatást. tilos az ilyen digitális követés.
 • A Rumble-en tilos mások megkülönböztetése jogilag védett státuszuk alapján, például más felhasználók vagy tartalomkészítők megtámadása a platformon az adott felhasználó faji, vallási vagy egyéb jogilag védett státusza alapján.
 • Tilos továbbá a jogosulatlan reklámozás, a 18 éven aluli személyektől információ kérése, kéretlen tömeges kommunikáció céljából információgyűjtés vagy információgyűjtés, illetve a szolgáltatás bármilyen csalárd célú használata.

Gyakran Ismételt Kérdések a Rumble-ről

Milyen videók keresnek pénzt a Rumble-en?

Az informatív és szórakoztató videók több pénzt keresnek a Rumble segítségével. Ez azért van, mert az emberek mindig arra törekednek, hogy minden nap valami újat tanuljanak, és közben nevetni és megnyugodni is szeretnének.

Más típusú videók is pénzt keresnek a Rumble-en. A vígjátékok és az oktatóvideók azonban több nézőt vonzanak a Rumble-en és más online videóplatformokon.

Használhatod együtt a Rumble-t és a YouTube-ot?

Igen, használhatod a Rumble-t és a YouTube-ot együtt, és mindkettővel pénzt kereshetsz. Mindkét platform integrálásával videókat tölthet fel YouTube-profiljába, és megoszthatja azokat előfizetőivel a Rumble-en.

Ez lehetővé teszi, hogy maximalizálja bevételeit a videótartalomból, mivel ugyanazzal a videóval a YouTube-on és a Rumble-en is kereshet.

Mi az a Rumble kamera?

A Rumble Camera egy mobilalkalmazás, amellyel pénzt kereshet a telefon kamerájával készített videókkal. Ezt a kameraalkalmazást a Google Play Áruházból vagy az Apple Store-ból szerezheti be.

Mik azok a Rumble Rants?

A Rumble Rants a Rumble olyan funkciója, amely lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy borravalót adjanak a tartalomkészítőknek az élő közvetítések során. Ezt a funkciót azért vezették be, mert a Rumble úgy érezte, hogy javítani kell az alkotói gazdaságon, mivel úgy érezték, az alkotók többet érdemelnek, mint amennyit kapnak.

Hogyan működnek együtt a helyiek a Rumble-lel?

A helyiek lehetővé teszik a Rumble alkotói számára, hogy bővítsék közönségüket, és pénzt keressenek a közönség előfizetéseiből. A Rumble egy online videóplatform, amely lehetővé teszi az alkotók számára, hogy feltöltsék, megosszák és bevételt szerezzenek videótartalmaikból. A Locals viszont egy olyan platform, amely felhatalmazza a független tartalomkészítőket arra, hogy közzétegyék tartalmukat, kapcsolatba lépjenek a közönségükkel, és pénzt keressenek az előfizetésekből.

Olvasni:  Stratégia a bevételszerzés érdekében: Online marketingtaktika a bevételnövekedés érdekében

A Rumble és a Locals fiókok összekapcsolásával az egyik platform közönsége hozzáférhet a tartalmaidhoz a másik platformon.

Hogyan oszthatok meg videót a Rumble-en?

Feltölthet videókat közvetlenül a helyi tárhelyéről a Rumble platformra, vagy megoszthatja őket YouTube-csatornájáról vagy a Locals-profiljáról.

A Rumble rendelkezik „Megnézem később” funkcióval?

A Rumble felhasználók lejátszási listákat hozhatnak létre kedvenc videóikból, és később megnézhetik őket. A Rumble videókon azonban nincs közvetlen „Megnézem később” gomb.

Mit jelent a felhasználói ikon melletti dübörgés száma?

A dübörgések száma azt jelenti, hogy a felhasználók hányszor „dörmögtek” vagy kedveltek egy videót.

Használhatunk jegyeket dübörgő csatákban az asztalon?

Nem. Ez a funkció csak a Rumble mobilalkalmazásban érhető el.

Hogyan ellenőrizhetem vagy tudhatom meg, hogy valaki megjegyzést fűzött a Rumble-bejegyzésemhez?

A Rumble-bejegyzéshez fűzött megjegyzéseket az értesítésekben vagy a Rumble e-mailjében láthatod. Ellenőrizze a Rumble beállításait, és győződjön meg arról, hogy az értesítések be vannak kapcsolva.

A már bevételszerzésre használt videót utólag megsérthetik a szerzői jogok?

Igen, tud. Ennek az az oka, hogy a Rumble-videók feltöltésük pillanatától készen állnak a bevételszerzésre. Feltétlenül olvassa el A Rumble szerzői jogi irányelvei hogy megbizonyosodjon arról, hogy helyesen cselekszik.

Hogyan adhatok hozzá címkét?

Ha videót tölt fel a Rumble-re, lehetőség van címkék hozzáadására. Közvetlenül azután jelenik meg, hogy kiválasztotta a videó indexképét.

Van mód a Rumble feliratozására?

A feliratozási lehetőség jelenleg nem érhető el a Rumble-en. Ha azonban egy alkotó feliratfájlt ad a videójához, akkor azt az asztali böngészőn keresztül érheti el.

Hogyan használhatom a Rumble csatornákat?

A Rumble-en több csatornát is használhat különböző rések vagy főbb témák kezelésére. Csatorna létrehozásához nyissa meg a fiók áttekintését, kattintson a „csatorna létrehozása” elemre, töltse ki a felugró űrlapot, majd kattintson a „létrehozás” gombra.

A csatornád létrehozása után elkezdhetsz videókat feltölteni a csatornákra az egyes csatornák által megcélzott rések alapján.

A Rumble minden országban elérhető?

A Rumble számos országban elérhető, köztük az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. És amint láthatóvá válik, a Rumble sok más országban is elérhető lesz.

A Rumble ingyenes?

Igen. A Rumble egy ingyenes, örökké tartó platform. Néhány funkció azonban csak a prémium felhasználók számára érhető el. Érdemes lehet frissíteni, ha a szükséges funkciók nem érhetők el a Rumble ingyenes verziójában.

A Rumble a YouTube része?

Nem. A Rumble egy másik online videóplatform, mint a YouTube. Azonban hasonló szolgáltatásokat kínál, mint a YouTube, és jelenleg a legjobb YouTube alternatíva.

Mennyit fizet a Rumble 1000 megtekintésért?

A Rumble 3 és 20 dollár között fizet 1000 megtekintésért, attól függően, hogy mit kapsz alkotóként. Ez valamivel magasabb, mint amennyit a YouTube ugyanazon megtekintésekért fizet.

Lehet több pénzt keresni a Rumble-en vagy a YouTube-on?

Míg a YouTube-nak több felhasználója van, és ezért több embernek teszi ki a tartalmat a nagyobb bevételszerzési lehetőség érdekében, a Rumble több lehetőséget kínál a pénzszerzésre.

Ezenkívül a Rumble és az alkotók közötti bevételmegoszlás 60/40, ahol a Rumble megtartja a 40%-ot, az alkotóé pedig a 60%-ot. Ez több, mint a YouTube 55/45 arányú bevételmegosztása az alkotókkal.

Mennyi ideig tart a bevételszerzés a Rumble segítségével?

A Rumble-ben való bevételszerzés a feltöltés után néhány órától néhány napig tart, és a bevételszerzéshez nincs szükség minimális feliratkozókra vagy megtekintésekre.

Regisztráljon a Rumble-re, és élvezze a sokkal simább vlogozási élményt

A Rumble jelenleg a legjobb YouTube-alternatíva, amely lehetővé teszi az alkotók számára, hogy megosszák videóikat, és pénzt keressenek a különböző bevételszerzési lehetőségek révén. Az alkotók úgy is kihozhatják a legtöbbet feltöltött YouTube-videóikból, hogy összekapcsolják profiljukat mindkét platformon. Eddig élvezem a platformot, és biztos vagyok benne, hogy a barátaim, mint Ryana platformon, a legtöbbet hozzák ki belőle.

Készen állsz a Rumble-re? Csatlakozz a Rumble-hez, az online videóplatformhoz, ezzel a linkkel Ma! A regisztráció INGYENES. Kíváncsi lennék a gondolataira erről az online videóplatformról – kommentelje alább, hogy megvitassa.

Az Inspire To Thrive, Inc. tulajdonosa.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott