s2Member áttekintése: Ez a WordPress-tagság P…

A WordPress tagsági bővítményei a végső megoldást kínálják a webhely és a tartalom kezeléséhez. Átadják a teljes weboldal menedzsment a felhasználók számára technikai tudásuk ellenére.

A csúcskategóriás tagsági bővítmények közül s2Member ez az egyik név, amely a rugalmassága, a könnyű használhatósága és az intuitívsége miatt visszhangra talál. Azok a felhasználók, akik praktikus megoldásokat keresnek saját maguk beállításához tagsági weboldal vagy kezelhetik webhelyük tartalmát, használhatják ezt a bővítményt a problémamentes kezelés érdekében.

De vajon a népszerű bővítmény teljesíti-e azt, amit ígér? Nézzük meg, miközben elemezzük az s2Member szolgáltatásait, árait és használhatóságát ebben a részletes áttekintésben.

Mi az s2Member?

Az s2Member egy WordPress tagsági bővítmény, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék webhelyük tartalmát, és biztonságos megoldásokat kínáljanak látogatóiknak és előfizetőiknek.

Ezt a bővítményt az easy testreszabás, maximális irányítást adva a weboldal tulajdonosának. Lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy zárolja a teljes webhelyét bizonyos webhelylátogatók számára, vagy zárolja webhelyének bármely részét a rendszeres látogatók számára, így csak a fizetett előfizetők láthatják a teljes webhelyet.

Ettől eltekintve a beépülő modul elegendő rugalmasságot biztosít az ismétlődő előfizetések értékesítése tekintetében. Többé nem kell foglalkoznia a bonyolult integrációkkal, mivel a WordPress rövid kódok villámgyorsítják a folyamatot.

A felhasználók százai és ezrei által megbízott s2Member enciklopédikus útmutatót, oktatóvideókat és fórumbejegyzéseket kínál, amelyek megóvják a felhasználót a technikai problémákba fulladástól.

s2Member áttekintése – A legfontosabb jellemzők

Egy átlagos felhasználó az általa kínált funkciók alapján választ egy bővítményt. Az s2Member nem zárkózik el ettől a tartománytól, és minden olyan funkciót kínál, amely a zökkenőmentes tagsági webhely létrehozásához és testreszabásához szükséges.

Felsoroltam néhány legszembetűnőbb funkciót, amelyek a beépülő modult kötelezővé teszik a tagsági beépülő modult keresők számára.

Tartalom csöpög

A tagsági bővítmény a tartalomcsöpögtetés funkció nélkül haszontalan. A tartalom csöpögtetése az a funkció, amely lehetővé teszi, hogy előfizetőinek egyszerre csak korlátozott tartalmat biztosítson, és fokozatosan növelje a hozzáférést az egyéni beállításoknak megfelelően.

Olvasni:  A MonsterInsights áttekintése bloggereknek: A legjobb Analytics beépülő modul?

Ez a funkció segít minimalizálni a tagság lemondásának arányát, mivel előfizetői nem férhetnek hozzá azonnal a webhely összes tartalmához. Ellenkező esetben mindent elolvasnak és letöltenek a webhelyéről, és azonnal leiratkoznak.

Megértve ennek fontosságát, az s2Member kínálja ezt a funkciót, de az ingyenes verzióban nem. Beszerezheti a profi verziókat, és teljes irányítást szerezhet a felett, hogy mit láthatnak előfizetői, miután feliratkoztak a webhelyére.

Egyszerű használat

Bár az s2Memberen a rengeteg lehetőséggel játszhatsz, a számos beállítási lehetőség zavaró lehet a kezdő számára. Tehát a technológiát nem ismerő felhasználóknak meg kell küzdeniük egy kicsit a bővítmény technikai lehetőségeivel.

A leglenyűgözőbb dolog ebben a bővítményben az ellenőrzés hogy a webhely tulajdonosa igényei szerint konfigurálja tagsági webhelyét. A technikai követelmények azonban némileg beárnyékolják a bővítmény által a felhasználóknak nyújtott szabadságot.

Manapság az emberek a kezdőbarát módszerekkel a drag and drop opciók felé haladnak, így az s2Member talán nem a leginkább kezdőbarát tagsági bővítmény. Ez azt jelenti, hogy egy kis idővel és a lehetőségek átgondolásával meg lehet szokni a bővítményt, és a legtöbbet kihozni a funkcióiból.

Integrációk

Az s2Member integrálódik az összes vezető fizetési lehetőséggel, beleértve Pay Pal (standard és Pro is), Csík, ClickBankés Authorize.net.

Levelezés szempontjából a bővítmény integrálható a MailChimp, AWeberés GetResponse (elérhető a Pro-on), és használatra kész megoldásokat kínál. A társult szoftvert kereső felhasználók használhatják az előre integrált szoftvert iDevAffiliateés ShareASale.

Ezenkívül az s2Membernek köszönhetően bármilyen más harmadik féltől származó szoftvert integrálhat API értesítések; ennek a feladatnak a zökkenőmentes elvégzéséhez azonban szüksége lehet egy fejlesztőre.

Egyszerű testreszabás

Egy dolog megállapítást nyert, hogy az s2Member biztosítja a végső testreszabási ellenőrzés felhasználóinak. Lehetővé teszi a webhelytulajdonosok számára, hogy korlátozzák felhasználóikat a webhely bármely részének letöltésében vagy elérésében. Legyen szó képekről, videókról, űrlapokról, bekezdésekről vagy akár sorokról, Ön szabályozhatja, hogy a látogatók mit lássanak.

Mi a csapda az előfizetőknek, ha nem kapják meg az exkluzív tartalmat? Az egyszerű testreszabási lehetőségek segítenek előfizetőinek megadni azt, amit a normál látogatók nem férhetnek hozzá. Ezenkívül különböző korlátozásokat is beállíthat több előfizetési szintre.

Rövid kódok könyvtára

Az s2Member rengeteget kínál rövid kódok több forgatókönyvhöz, hogy segítse a felhasználókat a tagsági webhely létrehozásában és kezelésében, abszolút könnyedén és ellenőrizhetően. Nem, nem kell technikai gondokba keverednie; ehelyett másolja/illessze be a rövid kódokat, és használja a saját érdekében.

Olvasni:  5 sikeres e-mail marketingkampány és miért működtek

A rövid kódok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy funkciókat integráljanak bármely WordPress témába, így szabadon élvezhetik a tagsággal kapcsolatos extra funkciókat az aktuális témán. A rövid kódok leegyszerűsítik az integrációt, mivel automatikusan alkalmazkodnak a meglévő téma által adott színekhez és stílusokhoz.

Korlátlan tagsági szintek

A birtoklás gondolata korlátlan tagsági szintek vonzónak hangozhat, de nem praktikus. A korlátlan tagsági szintek megzavarhatják a felhasználókat, és megnehezíthetik a kezelésüket is. Ennek a lehetőségnek a birtokában azonban áldás, mivel teljes szabadságában áll annyi tagságot létrehozni, amennyit csak akar.

Mivel az s2Membert szabadságszolgáltatóként hirdetik, ez a funkció sokat mond az állítás mellett. Ne feledje, hogy a korlátlan tagsági funkció csak a Pro verzióés az ingyenes verzió négy tagságra korlátozódik.

A korlátlan tagsági szintek létrehozásának szabadságával külön díjszabást, szolgáltatást és hozzáférési jogokat is beállíthat. Annak ellenére, hogy a több réteg beállítása időigényes, elválasztja az s2Membereket azoktól a versenytársaktól, amelyek nem kínálják ezt a funkciót.

Az s2Member Framework telepítése a WordPress-en [Easy Steps]

Az s2Member keretrendszer telepítése meglehetősen egyszerű, és az alábbi egyszerű lépéseket követve végezhető el:

 • Nyissa meg a WordPress irányítópultját.
 • Kattintson Beépülő modulok > Új hozzáadása.
 • Típus “s2Member” a keresőmezőben.
 • kattintson a „Telepítés most” az ingyenes verzió telepítéséhez.

Alternatív megoldásként a bővítményt az alábbi lépések végrehajtásával is telepítheti:

 • Töltse le a .ZIP fájl az s2Member fiókodból.
 • Csomagolja ki a fájlt.
 • Keresse meg a “” nevű mappáts2members-pro”, és tömörítse a mappát.
 • Menj a tiédhez WordPress adminisztrátori irányítópult.
 • Kattintson Beépülő modulok > Új hozzáadása.
 • Kattintson Plugin feltöltéseés válassza ki a számítógépén létrehozott .zip fájlt.

Kötelező konfiguráció és általános beállítások

A tagsági webhely konfigurálásának megkezdéséhez létre kell hoznia legalább két oldalt, amelyek neve:

 1. Bejelentkezés üdvözlő oldala (LWP)
 2. Tagsági lehetőségek oldala (MOP)

Adja meg az általános beállításokat a WordPress adminisztrátori irányítópultján a gombra kattintva s2Member > Általános opciók.

Kiválasztottam a legfontosabb lehetőségeket, amelyeket az alábbiak szerint soroltam fel, és a következő címsorokban részletezem:

 1. A beépülő modulok törlésének biztosítékai
 2. Biztonsági titkosítási kulcs
 3. E-mail konfiguráció
 4. Nyissa meg a Regisztrációt
 5. Tagsági szintek/címkék
 6. Bejelentkezés/Regisztráció tervezése
 7. Bejelentkezés üdvözlő oldal
 8. Egyszeri ajánlatok (bejelentkezés után)
 9. Tagsági lehetőségek oldal
 10. Tagprofil módosítások
 11. URL-rövidítés szolgáltatási preferenciája
 12. CAPTCHA Anti-Spam Security

A beépülő modulok törlésének biztosítékai

Az s2Member, mint a legtöbb tagsági beépülő modul, törléskor meghagyja bejegyzéseit az adatbázisban. Ha azonban törölni szeretné az összes adatot, válassza a > Nem lehetőséget (törléskor törölje az összes adatot/opciót).

Biztonsági titkosítási kulcs

Az s2Member adattitkosítást kínál saját titkosítási kulcs létrehozásával; ez azért fontos, mert a tagsági beépülő modulok rendkívül érzékeny felhasználói adatokat tárolnak.

Olvasni:  17 legjobb webhely, ahol Instagram-követőket vásárolhat, Ausztrália (2024. március)

Célszerű a kulcsot a WP-n kívül más helyen tárolni, mert a webhely törlése vagy áthelyezése után; még az s2Member sem fogja tudni olvasni az adatokat a titkosítási kulcs nélkül.

E-mail konfiguráció

A legjobb gyakorlat minden WordPress-telepítésnél az SMTP használata e-mailek küldésére és űrlapok összekapcsolására a webhelyen; ugyanez a gyakorlat érvényes az s2Memberre is.

 • E-mail a névtől: Az e-mail küldőjének neve.
 • E-mail címről: a feladó e-mail címe. Érvényes létező e-mail címnek kell lennie, nem [email protected]
 • Támogatás e-mailben/Kapcsolatfelvételi link: Ez lehet egy mailto: link e-mail címmel ([email protected]) vagy egy internetes URL-t (http://thesitename.example/contact).

Nyissa meg a Regisztrációt

Az s2Member négy szintű fizetős tagságot kínál, és itt az a lényeg, hogy rendelkezhet 0-s szinttel, így mindenki ingyenesen taggá válhat. Ennek érdekében engedélyezze a „Nyissa meg a Regisztrációt” a beállítással “Nyílt regisztráció engedélyezése?” nak nek Igen.

Tagsági szintek/címkék

Az s2Member a tagsági szinteket használja a tartalomkorlátozáshoz, így ezeket az igényeinek megfelelően testreszabhatja.

Bejelentkezés/Regisztráció tervezése

Alapértelmezés szerint az s2Members a WordPress alapértelmezett bejelentkezési oldalát használja.

A WordPress irányítópultján azonban kattintással testreszabható s2MemberÁltalános opciókBejelentkezés/Regisztráció tervezése.

Módosíthatja a színeket és a háttérképeket, hogy tükrözze márkája színeit és dizájnját.

Bejelentkezés üdvözlő oldal

A bejelentkezés üdvözlő oldala jelenti az első benyomást webhelyéről; informatívnak kell lennie, és el kell vezetnie a látogatókat, hogy merre menjenek először, és milyen műveleteket hajtsanak végre. Hivatkozhat néhány tudásbáziscikket vagy néhány GYIK-et.

Egyszeri ajánlatok (bejelentkezéskor)

Az egyszeri ajánlatok oldal kiválóan alkalmas a tagok megtartására, és rábírja őket tagságuk megújítására vagy bővítésére.

Helyettesítheti a bejelentkezés üdvözlő oldalát, illetve beállítható a bejelentkezések száma, amely után a különböző felhasználói szintek számára megjelenik az oldal. Ez egy hihetetlen módja annak, hogy továbbértékesítsd vagy megtartsd tagjaid.

Tagsági lehetőségek oldal

Ez az oldal kötelező, és mindig élőnek kell lennie. Tartalmaznia kell az összes korlátozás és tagsági szint leírását.

Például, ha egy felhasználó megpróbál hozzáférni a magasabb szintű tagok számára elérhető tartalomhoz, ez az oldal jelenik meg, és frissítésre kéri őket.

Tagprofil módosítások

Az s2Memberben az alapértelmezett WordPress profiloldal deaktiválva van, és a tagok a bejelentkezési üdvözlőoldalra kerülnek átirányításra. Itt engedélyezheti a tagoknak profiljuk szerkesztését az s2Member rövid kódok használatával.

URL-rövidítés szolgáltatási preferenciája

Az s2Member időnként automatikusan lerövidíti a hosszú URL-eket, különösen akkor, ha URL-eket küld e-mailben, például a regisztrációt megerősítő e-mailben.

Olvasni:  A Yoast SEO áttekintése – Útmutató kezdőknek

Ennek érdekében az s2Member a tinyURL APIde van egy biztonsági mentés API kezelni ezt, ha nem sikerül.

CAPTCHA Anti-Spam Security

A CAPTCHA nincs bevezetve a WordPress egyik alapvető funkciójába. Kizárt, mert egyes felhasználók szeretnek haladóbb szintet használni.

Az s2Member Pro-Forms a Stripe, PayPal Pro és Authorize.Net programokhoz (beleértve az ingyenes regisztrációs űrlapokat is) konfigurálható a Google reCAPTCHA szolgáltatásának használatára. A reCAPTCHA használatához létre kell hoznia egy ingyenes kulcskészletet a webhelyéhez.

Olvassa el még: MemberPress Plugin Review

s2Member áttekintése: előnyei és hátrányai

Mi lehet jobb és gyorsabb módszer a beépülő modulok használhatóságának elemzésére, mint az előnyei és hátrányai mérlegelése? Adjuk meg ugyanazt a bánásmódot az s2Membernek, és nézzük meg, hogyan teljesít mindkét szakaszban, hogy segítsen a megalapozott döntés meghozatalában.

Profik

 • Korlátlan tagsági szint.
 • Jó dokumentáció.
 • Tartalom csöpögő rövid kódok.
 • Antispam biztonsági intézkedések.
 • A PayPal integráció elérhető az ingyenes verzióban.
 • Kompatibilis a gyorsítótárazó bővítményekkel.

Hátrányok

 • Összetett beállítás.
 • A tartalom csöpögtetése nem érhető el az ingyenes verzióban.
 • Nem túl barátságos kezdőknek vagy nem technikás felhasználóknak.

s2Member áttekintése: Árak és tervek

Az s2Member egy ingyenes verziót kínál, amellyel a kezdők kísérletezhetnek webhelyeikkel. Az ingyenes verzió korlátozott opciókkal érkezik, és a bővítmény teljes funkcionalitása csak a profi verziókkal érhető el.

Az s2Member a következő három tervet kínálja:

1) Keretrendszer

 • Elérhető ingyenes.
 • WordPress tagsági bővítmény.
 • Tartalomvédelem + PayPal gombok.

2) Pro verzió (egy webhelyes licenc)

 • Elérhető 89 dollár (egyszeri díj).
 • A keret összes jellemzője.
 • Minden további Pro funkció.
 • Egyoldalas engedély.
 • Életre szóló hozzáférés az új verziókhoz.

3) Pro verzió (Unlimited-Site Pro License)

 • Elérhető 189 dollár (egyszeri díj).
 • A keret összes jellemzője.
 • Minden további Pro funkció.
 • Korlátlan oldal engedély.
 • Életre szóló hozzáférés az új verziókhoz.

Utolsó gondolatok: Az s2Member a legjobb WordPress tagsági bővítmény?

A tagsági oldalakat kezelő felhasználóknak olyan megoldásra van szükségük, amely minden időigényes és összetett folyamatot gyerekjáték, az s2Member pedig az egyik ilyen bővítmény, amely kielégíti ezt az igényt. Számos funkciója teljes szabadságot biztosít a webhelytulajdonosoknak, hogy tetszés szerint személyre szabhassák webhelyüket, és bizonyos felhasználókra korlátozzák annak tartalmát vagy egészét.

Miután elolvasta ezt az ismertetőt, tisztában van a bővítmény használhatóságával, telepítési lépéseivel, árazási terveivel, előnyeivel és hátrányaival, és el tudja dönteni, hogy az s2Member megfelelő-e az Ön számára. Világosítson fel minket ezzel a tagsági beépülő modullal kapcsolatos gondolataival az alábbi megjegyzések részben.

Új publikációk:

Ajánlott