SearchWP Review for Bloggers: A legjobb keresőbővítmény?


Kereshetővé szeretnéd tenni a blogodat? Ebben az áttekintésben megvizsgáljuk, hogy a SearchWP a legjobb keresőbővítmény-e, amellyel Google-szerű keresőmotort adhat a blogjához.

A SearchWP megkönnyíti az olvasók számára, hogy blogbejegyzéseket, megjegyzéseket és akár termékeket is találjanak webhelyén. Segíthet javítani a felhasználói élményt, és arra készteti a látogatókat, hogy még többért visszatérjenek.

Ezzel a beépülő modullal teljes mértékben irányíthatja webhelye keresőmotorjának működését. Azt is láthatja, hogy a látogatói mit keresnek és NEM, így ennek megfelelően testreszabhatja a tartalmat.

Megvizsgáljuk mindazt, amit a SearchWP kínál a bloggerek számára, hogy javítsa, hogyan találják meg látogatói azt, amit keresnek a blogodon.

searchwp plugin

Előnyök:

 • Keressen mindent
 • Automatikus integráció a témával
 • Több keresőmotor
 • Teljes felügyelet
 • Könnyű testreszabás
 • Erőteljes statisztika
 • Harmadik féltől származó integrációk
 • Hasznos bővítmények
 • Megbízható támogatás
 • 14 napos visszatérítés

Hátrányok:

 • Csak WordPress.org webhelyekhez
 • Nincs ingyenes verzió

A SearchWP a legjobb egyéni keresési bővítmény a WordPresshez. Kezdőbarát, mivel nem igényel bonyolult kódolást. Hatékony keresőmotort állíthat be webhelyén néhány kattintással.

Ezután a látogatók mindenben kereshetnek a webhelyén, beleértve a bejegyzéseket, oldalakat, termékeket, médiát és egyebeket.

A legjobb az egészben az, hogy te irányítod a keresést. Az eredményeket személyre szabhatja úgy, hogy bizonyos dolgokat tartalmazzon/kizárjon. Ez lehetővé teszi, hogy megmutassa a felhasználóknak, hogy mit szeretne találni a webhelyén.

Ráadásul a SearchWP beépített mérőszámokkal rendelkezik, amelyek igazán hasznos adatokat szolgáltatnak. Megmutatja, mit keresnek a felhasználók, és még azt is, hogy mit NEM. Ez mélyebb betekintést nyújt a közönségbe, így olyan tartalmat hozhat létre, amellyel nagyobb valószínűséggel fognak elköteleződni.

Szerezze be a SearchWP-t még ma!

SearchWP áttekintése

SearchWP kezdőlap

SearchWP egy hatékony keresőbővítmény a WordPresshez. Webhelyek ezrei használják a webhelyen történő keresés javítására és relevánsabb eredmények megjelenítésére a látogatók számára.

A bővítmény telepítése után mindent kereshetővé tehet a webhelyén. Így ahelyett, hogy az olvasók örökké azzal költenének, hogy releváns blogbejegyzést vagy oktatóanyagot találjanak a webhelyen, egyszerűen csak kereshetnek, és gyorsabban eljuthatnak oda.

A SearchWP segítségével kereshet bejegyzéseket, oldalakat, egyéni mezőket, címkéket, kategóriákat, rövid kódokat és még PDF dokumentumokat is!

Amit az ügyfelek igazán szeretnek, az az, hogy zökkenőmentesen integrálódik a meglévő WordPress webhelytémával, így úgy néz ki, és úgy érzi, az Ön webhelyéhez tartozik.

Ezenkívül vannak olyan bővítmények, amelyek segítségével megjelenítheti a kapcsolódó tartalmat, vagy automatikusan átirányíthatja a felhasználókat, amikor bizonyos dolgokra keresnek.

Ehhez hasonlóan a beépülő modul rengeteg nagyszerű funkcióval rendelkezik, amelyeket megvizsgálunk. Először is nézzük meg, hogy a SearchWP jobb-e, mint a natív WordPress keresőfunkció és más keresési bővítmények.

Olvasni:  A legjobb ChatGPT-bővítmények a Chrome-hoz a termelékenység javítása érdekében

SearchWP vs Free Site Search

A SearchWP egy hatékony eszköz, igazán fejlett funkciókkal, így nem csoda, hogy prémium bővítményről van szó. Ez azt jelenti, hogy nincs ingyenes verzió, azonban 14 napig kipróbálhatja a beépülő modult, és ha nem elégedett, a pénzvisszafizetési garanciájuk szerint teljes összeget visszatérítenek.

De mivel ez elég befektetés, természetes, hogy először keresünk egy ingyenes alternatívát.

A WordPress.org webhelyeken van egy alapértelmezett keresési lehetőség. Engedélyezheti egy kis kódolással, és kereshetővé teszi webhelyét. De a helyzet az, hogy túl alapvető.

Ha nagy blogja van, az alapértelmezett WordPress-keresés egyszerűen nem úgy készült, hogy az összeset indexelje, így a keresési eredmények nem lesznek relevánsak.

Ezenkívül elavultnak tűnik, és kilóghat a WordPress webhely többi részéből. Tehát bár a „keresés” alapvető funkcióját szolgálja, egyszerűen nem nagyszerű lehetőség egyetlen blog számára sem.

Vannak olyan ingyenes keresési bővítmények, mint a Better Search, amelyek segítségével pénzt takaríthat meg, amikor elkezdi. De az interfész technikaibb, és megköveteli, hogy már ismerje az olyan kifejezéseket, mint a „logikai keresés” és a „mySQL teljes szöveges keresés” mód.

Ami még rosszabb, hogy ha útlezárással találkozik, akkor egyáltalán nincs ügyfélszolgálat. Ha segítségre van szüksége (amire nagy valószínűséggel szüksége lesz), legalább 100 dollárt kell adományoznia a fejlesztőhöz való csatlakozáshoz.

Ez nagyjából megegyezik a SearchWP költségével, ahol egy könnyen használható, hatékony és testreszabható szuperfejlett beépülő modult kap.

Ettől eltekintve, az ingyenes bővítményeket nem úgy tervezték, hogy könnyen használhatóak legyenek, így a nem technikás felhasználók és a kezdő blogolók nehezen tudják beállítani őket.

Az ingyenes bővítmények itt is alapvetőek. Előfordulhat, hogy a látogatók kereshetnek dolgokat a webhelyén, de ennyi.

Ehelyett ugyanazt a befektetést a kezdetektől fogva befektetheti egy bővítménybe, amely számos előnnyel jár:

 • Percek alatt beállíthatja
 • Segítsen a felhasználóknak gyorsabban navigálni a tartalom között
 • Teljes ellenőrzést biztosít a keresési eredmények felett
 • Adjon hozzá egy keresősávot, amely gyönyörűen néz ki webhelyén
 • Optimalizálja webhelyét a mobilfelhasználók számára
 • Betekintést nyújt a közönség megértéséhez
 • Csökkentse a visszafordulási arányt
 • Növelje a konverziókat és az eladásokat

Túl sok előnye van, amelyek miatt a bővítmény megéri a befektetést.

SearchWP funkciók

A SearchWP segítségével optimalizálhatja webhelyét, hogy a felhasználók gyorsabban megtalálják a dolgokat. Ez segít csökkenteni a visszafordulási arányt, valamint növelni a konverziókat és az oldalmegtekintéseket.

Automatizált indexelés

Amikor telepíti a SearchWP-t webhelyére, az automatikusan elkezdi indexelni. Nem kell semmit tenned.

Nyomon követheti a folyamatot, vagy futtassa a háttérben. Ha ez megtörtént, megjelenik az Indexelés állapota, amely tartalmazza az utolsó tevékenységet és az indexelt elemek számát.

index állapota

Bármikor újraépítheti az indexet egyszerűen egy gombra kattintva.

Keressen MINDENT a webhelyén

A SearchWP valóban a legerősebb keresési bővítmény. Lehetővé teszi egy egyéni keresőmotor létrehozását webhelyéhez, amely mindenre keres:

 • Hozzászólások és oldalak
 • Egyedi bejegyzéstípusok
 • Média
 • Hozzászólások
 • Taxonómiai kifejezések
 • Rövid kódú tartalom
 • Termékek, részletek és leírások
 • PDF és irodai dokumentumok, beleértve a tartalmat is
 • és több
Olvasni:  A LEGJOBB névtelen Instagram-történetnéző, amely 2024-ben működik
Attribútumcsúszkák a SearchWP-ben

Ha olyan régi tartalomtípusai vannak, amelyek háttérbe szorultak, a SearchWP segít elérni, hogy a keresések során megjelenjenek.

Keresőmotor-vezérlés

A SearchWP segítségével Ön szabályozhatja, hogy milyen eredmények jelenjenek meg a keresési lekérdezésekre. Kiválaszthatja, hogy keres-e bejegyzéseket, oldalakat, médiafájlokat, megjegyzéseket és felhasználókat.

Azt is megmondhatja a SearchWP-nek, hogy nagyobb jelentőséget tulajdonítson bizonyos attribútumoknak, például a címnek, a tartalomnak, a slug-nak vagy a kivonatnak. Még azt is lehetővé teszi, hogy szabályokat adjon hozzá/szerkesztsen a taxonómiák (kategóriák és címkék) prioritása érdekében.

SearchWP szerkesztési szabályok

Így például, ha azt szeretné, hogy a felhasználó a blog címei között kereshessen (és nem a tartalomban), egyszerűen húzza a „Cím” csúszkát teljesen jobbra. Ezután húzza balra az összes többi csúszkát, hogy nulla fontosságot tulajdonítson nekik.

Attribútumcsúszkák módosítása

Tehát most, amikor egy felhasználó keres valamit a WordPress webhelyén, a keresőmotor csak a blogcímeket nézi át, és megjeleníti az eredményeket.

Ehhez hasonlóan, ha azt szeretné, hogy a felhasználók kereshessenek a bejegyzés tartalmán belül, akkor a „Tartalom” attribútumnak teljes súlyt kell adnia.

Még a kulcsszót is kiemelheti a keresési eredmények között, így a felhasználók láthatják, hol szerepel a keresési lekérdezésük. Ez segít nekik megtalálni a számukra legrelevánsabb eredményt.

Intelligens keresés beállításai

A legtöbb keresési megoldás a pontos egyezésekre mutat eredményeket. De van itt egy nagy probléma, mert a felhasználók néha beírnak egy szót a keresősávba, és nem kapnak eredményt, mert a „túra” helyett olyan szinonimát használtak, mint a „trip”.

A SearchWP nem csak pontos egyezéseket ad vissza. Ez egy intelligens keresőmotor, így képes megérteni, mire gondol a felhasználó, amikor keresni próbál valamit.

Például, ha a felhasználó a „kezelés” kifejezésre keres, a kulcsszótörzs funkció gondoskodik arról, hogy tartalmazza irányító, menedzselt, menedzser, és hasonló szavakat.

Részleges egyezés engedélyezése

Beállíthatja, hogy a részleges egyezés milyen szintjét találja elfogadhatónak webhelyén. Vannak még speciális beállítások is, amelyek szinonimákat adhatnak a keresési eredményekhez.

Több keresőmotor

Ha egy keresőmotor nem elég, több keresőt is létrehozhat webhelyéhez. Mindegyiknek saját szabálykészlete és konfigurációja lehet.

Miért van szükség több keresőre? Nos, ez lehetővé teszi, hogy egy célzott keresőmotor legyen a blogoldalán, amely csak a blogbejegyzések címei között keres. Ezután létrehozhat egy kiegészítő motort, amely megjelenik a kezdőlapon, és kereshet a teljes webhelyén.

Több keresőmotor

Akár egy teljesen külön motort is létrehozhat a blog megjegyzés rovatában való kereséshez. Ha van WooCommerce terméke, akkor a keresési funkciót is használhatja termékcímekre és termékadatokra.

Egyszerű beállítás és testreszabás

A SearchWP olyan egyszerű, mint néhány beállítás telepítése és módosítása. Minden más a háttérben történik.

A műszerfal használata egyszerű, és mindent szépen elmagyarázva talál, így a kezdők is könnyen megérthetik, mit jelentenek az egyes beállítások.

Olvasni:  Build Your Empire University Review 2024: Egy bonyolult átverés vagy valódi üzlet?

A beépülő modul zökkenőmentesen integrálható a WordPress-szel és annak alapértelmezett keresési funkciójával és keresési sablonjaival is. A legtöbb esetben a témájában már engedélyezve van a keresősáv. Ha az Ön webhelye nem rendelkezik ilyennel, csak szerkesztenie kell a kezdőlapját a WordPress Block szerkesztőben (Gutenberg).

Ezután adjon hozzá egy új blokkot, és keresse meg a „Keresés” widgetet.

keresés a blokkszerkesztőben

Miután hozzáadta az oldalához, a SearchWP automatikusan felülírja az alapértelmezett keresőmotort, és beilleszti az egyénit.

A beépülő modul alapértelmezett és egyéni témákkal működik, amelyeket esetleg engedélyeztél a webhelyen. Ezenkívül tökéletesen működik olyan népszerű oldalkészítőkkel is, mint az Elementor, a Divi, az Avada és a Beaver Builder.

Erőteljes integrációk

SearchWP integrációk

A bloggerek számára a legfigyelemreméltóbb integráció a bbPress integráció. A bbPress a legnépszerűbb bővítmény, amellyel fórumot hozhat létre a blogjához. Ez egy könnyű megoldás, így nem lassítja le webhelyét.

Lehetővé teszi a blog olvasóinak, hogy csatlakozzanak egyfajta közösségi hálózathoz, ahol témákról beszélgethetnek, privát üzeneteket küldhetnek, csatlakozhatnak csoportokhoz, és még részletes tagprofilt is létrehozhatnak.

A SearchWP integrációjával a tagok könnyedén kereshetnek fórumprofilok, beszélgetések, csoportok és egyebek között.

A SearchWP olyan népszerű bővítményekkel is integrálható, mint a WooCommerce és Egyszerű digitális letöltések.

A WooCommerce a WordPress e-kereskedelmi bővítménye. Az Easy Digital Downloads segítségével listázhat, értékesíthet és szállíthat digitális termékeket, például e-könyveket, PDF-útmutatókat, médiafájlokat és egyebeket.

Egyéb integrációk a következők:

 • Adni
 • BigCommerce
 • WPML és Polylang
 • WP Job Manager
 • Gravitációs formák

Keresés a statisztikák és statisztikák között

A legtöbb keresőbővítménynél engedélyezheti a keresési funkciót, és ennyi. A SearchWP használatával ténylegesen használhatja a keresőt, hogy többet tudjon meg közönségéről.

A SearchWP rendelkezik egy Metrics Extensionvel, amely elemzi a keresési forgalmat. Ezután megmutatja, hogy a látogatói mit keresnek, mit találnak és mit nem.

Keresés a WP-metrikákban a wp adminisztrációs irányítópultján

Tehát ha azt látja, hogy sok látogató keresi a „Fülöp-szigeteket” az utazási blogján, akkor több tartalmat hozhat létre a Fülöp-szigeteken.

Ezzel a helyszíni keresési tevékenységgel ezeket a mutatókat SEO-témák kutatási eszközeként használhatja, és megkeresheti a fejlesztésre szoruló területeket blogjában. Használhatja azt is, hogy megtudja, mely társult keresési kifejezések teljesítenek jobban, mint mások.

Amit szeretünk, az az, hogy a mérőszámok irányítópultja felhasználóbarát, és kicsit hasonlít a Google Analytics-hez. Így a legtöbb bloggernek nem okoz gondot a navigáció, hogy megtalálja a szükséges adatokat.

Hasznos bővítmények

A SearchWP legerősebb kiterjesztésének kell lennie Élő keresés. Ez egy ingyenes élő ajax keresőbővítmény, amelyet a WordPress.org webhelyről tölthet le, és nincs szüksége a SearchWP beépülő modulra a működéséhez.

Ha telepítve van a SearchWP, akkor a beépülő modulok automatikusan szinkronizálódnak. Az Élő keresés lehetővé teszi az automatikus kiegészítés keresési eredményeinek megjelenítését anélkül, hogy átirányítaná az eredményoldalra. Így a keresési élménye gyorsabb és hatékonyabb lesz.

Példa az élő keresésre

A SearchWP további 2 nagyszerű bővítményt tartalmaz, amelyek a Pro licenchez tartoznak: Kapcsolódó és Átirányítások.

Olvasni:  A legjobb WordPress bevásárlókosár-bővítmények

A Kapcsolódó bővítmény lehetővé teszi, hogy a látogatók számára kapcsolódó tartalmat jelenítsen meg, hogy elköteleződjenek.

Példa a kapcsolódó tartalomra

Az Átirányítások bővítmény lehetővé teszi, hogy a látogatókat egy adott oldalra irányítsa, amikor bizonyos kulcsszavakra keresnek.

SearchWP átirányítások

Így ahelyett, hogy egy eredményoldalt jelenítene meg, közvetlenül a keresett oldalra viheti őket.

Vegyük például azt, hogy egy felhasználó beírja a „2023-as nyári fesztivál” kifejezést a keresősávba. A keresési eredmények megjelenítése helyett közvetlenül a 2023-as Nyári Fesztivál dedikált oldalára viheti őket.

SearchWP árképzési tervek

SearchWP árképzés

A SearchWP 3 árazási tervet kínál attól függően, hogy hány webhelyhez szeretné használni ugyanazt a licencet.

 • Normál csomag: évi 99 USD-tól indul 1 webhelyre. Minden alapvető eszközt és szabványos bővítményt megkap.
 • Pro-terv: évi 199 dollártól indul, legfeljebb 5 webhely esetén. Ez a legnépszerűbb csomag, amely fejlettebb funkciókhoz, integrációkhoz és profi bővítményekhez nyújt hozzáférést.
 • Ügynökségi terv: évi 399 USD-tól korlátlan számú webhely esetén. Hozzáférhet mindenhez, amit a Pro csomag tartalmaz.

Aggódsz amiatt, hogy ilyen nagy kötelezettséget vállalsz egy egész évre? A SearchWP nem rendelkezik a beépülő modul ingyenes verziójával, de minden csomagra 14 napos teljes visszatérítési szabályzat vonatkozik. Ha nem elégedett, visszakaphatja a pénzét.

Ha ingyenes lehetőséget keres, próbálja meg SearchWP élő keresése csatlakoztat. Letöltheti a WordPress beépülő modulok tárházából.

SearchWP ügyfélszolgálat

SearchWP az egyik legjobb ügyfélszolgálati csapattal rendelkezik, amelyre számíthat. Kapcsolatba léphet velük a WordPress irányítópultjából. Benne Segítség A SearchWP beépülő modul lapján elérheti a jegyrendszert.

SearchWP jegyrendszer

Kérdését e-mailben is elküldheti nekik a [email protected] címre. Feltétlenül adja meg licenckulcsát, hogy tudják, melyik fiók az Öné.

A támogatási csatornákon kívül kiterjedt tudásbázissal is rendelkeznek. Dokumentációt találhat mindenről, amire szüksége van a beállítástól a hibakeresésig. Még oktatóanyagokat is talál arról, hogyan állíthatja be a SearchWP beépülő modult bizonyos webhelykészítőkkel, például a Divi, az Elementor és az Oxygen segítségével.

A SearchWP emellett fejlesztőbarát, így rengeteg útmutatót talál a bővítmény haladó használatához.

Ítéletünk: meg kell szereznie a SearchWP-t?

Íme egy gyors összefoglaló arról, amit a SearchWP-ről tanultunk:

 • Sokkal könnyebben navigálható a blogodban
 • Segítségével a felhasználók gyorsabban megtalálják, amit keresnek
 • Teljes ellenőrzést biztosít a keresőmotor és a találatok felett
 • Könnyen beállítható, testreszabható és kezelhető
 • Részletes betekintést és statisztikákat nyújt
 • Könnyen integrálható a webhelyével és más népszerű bővítményekkel

Összességében csökkenti a visszafordulási arányt, valamint növeli az elköteleződést, a munkamenet-időt és a konverziókat. Tehát igent mondunk, a blogodnak nagy haszna lesz a SearchWP-nek.

Ez a legjobb WordPress keresőbővítmény, és határozottan megéri a befektetést, mivel biztosítja az ígért funkciókat és funkcionalitást.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a SearchWP áttekintést.

Ezután nézze meg 12 egyszerű módszerünket, amellyel interaktívabbá teheti blogbejegyzéseit. Mindent tartalmaz, amit tudnod kell az olvasók elköteleződéséről.

Végül ne felejtsen el feliratkozni e-mailes hírlevelünkre, hogy az ehhez hasonló hasznos tartalmakat közvetlenül a postaládájába szállíthassa!

Új publikációk:

Ajánlott