SeedProd áttekintés: WordPress oldalkészítő a B…

Játszottál már építőkockákkal? Igen, mint a Legos. Most képzelje el, hogy a webhely megtervezése olyan egyszerű lenne, mint játszani Legóval. Ahelyett, hogy mindenhez kódot írna, csak össze kell raknia a megfelelő elemeket, és figyelnie kell, hogy a webhely a szeme láttára alakuljon ki.

Kiderült, hogy a SeedProd WordPress oldalkészítő beépülő modullal ez tényleg ilyen egyszerű.

A SeedProd oldalkészítő pontosan az, amit a név is sugall: egy WordPress oldalkészítő. Lényegében az oldalkészítők segítségével webhelyoldalakat hozhat létre drag and drop elemekkel, így rendkívül egyszerűvé válik lenyűgöző webhelyek létrehozása.

Tudjon meg többet a WordPress oldalkészítőről ebben a részletes SeedProd áttekintésben!

Mi az a SeedProd beépülő modul?

A SeedProd az egyik legnépszerűbb drag & drop oldalkészítő bővítmény a WordPresshez. A SeedProd segítségével hihetetlenül egyszerű a kezdők és még azok is, akik nem akarnak belemerülni a kódba, hogy professzionális weboldalakat készítsenek.

A bővítmény azonban nem csak kezdőknek való. Még a haladó felhasználók is kihasználhatják ezt az oldalkészítőt, hogy felgyorsítsák munkafolyamataikat, és szükség esetén profivá váljanak.

A plugin felülete nagyon barátságos. Hacsak nem használ sablont, az üres vászon készen áll arra, hogy az oldalsávon található elemek segítségével az Ön fantáziája szerint alakítsa. Egyszerűen húzza át az elemeket a kívánt helyre, és íme, a webhelye elkezd épülni.

A SeedProd elképesztő, igen, de nézzünk meg néhány okot, hogy miért tartozik a legjobb oldalkészítők közé. Íme néhány a beépülő modul legjobb tulajdonságai közül:

Gyors pillantás a szolgáltatásokra és a kiegészítőkre

A SeedProd minden alapvető funkcióval rendelkezik, amelyek szükségesek ahhoz, hogy optimalizált céloldalakat hozzon létre a WordPress webhelyén. Ezeket a funkciókat két részre bontom: Alapvető funkciók & Speciális funkciók.

Alapvető funkciók

Magas konverziós céloldalak: A SeedProd oldalkészítőnek van egy fogd és vidd felülete a céloldalakhoz készült blokkokkal. Létrehozhatja céloldalát anélkül, hogy aggódnia kellene a kódolás és a rövid kódok miatt.

Hamarosan, Karbantartás és 404 oldal: Egyetlen kattintással beállíthatja webhelyét hamarosan megjelenő, karbantartási és 404-es módba. Csak aktiválni kell a kívánt oldalt, és kész.

Olvasni:  A fej nélküli WordPress felfedezése: A frontend és a háttér szétválasztása a modern webfejlesztés érdekében

Mentett oldalsablonok, szakaszok és blokkok: A SeedProd rendkívül egyszerűvé teszi az oldalelemek mentését, így elkerülheti ugyanazon lépések megismétlését. A szakaszokat és blokkokat létrehozásuk helyett újra felhasználhatja.

Verziókontroll és Élő előnézet: Egy kattintással bármikor visszatérhet webhelye előző verziójához. Azt is ellenőrizheti, hogy ki végezte ezeket a változtatásokat.

Reszponzív és mobilra kész oldalak: A SeedProd reszponzív környezetet biztosít a webhely számára, hogy bármilyen eszközön jól nézzen ki. Megtervezheti céloldalait anélkül, hogy aggódnia kellene a képernyő mérete miatt.

WordPress téma kompatibilitás: Az összes WordPress téma kompatibilis a SeedProd oldalkészítővel, ellentétben néhány más oldalkészítő beépülő modullal. Nincs szükség további beállításokra; csak telepítse és használja.

Speciális funkciók

150+ céloldalsablon: A SeedProd több mint 150 céloldal-sablonnal rendelkezik. Kiválaszthat egy sablont az üzleti résből, és egyszerűen létrehozhat egy nyitóoldalt WordPress webhelyéhez. A SeedProd időről időre új sablonokat is hozzáad.

Spam-védelem: Védje meg webhelyét a robotoktól, ha felhasználói interakciós oldalai vannak. A SeedProd integrálódik a Google Recaptchával, amely megkönnyíti a robotok észlelését és a tartalom megmentését a spamektől.

A hozzáférés szabályozása: Korlátozhatja webhelyének tartalmát egy hozzáférési funkcióval. Választhat, hogy megjelenít-e vagy elrejtse egy adott oldalt látogatója elől. A SeedProd teljes ellenőrzést biztosít a tartalom felett.

E-mail marketing beépülő modul és szoftverintegráció: Az e-mailek az Ön organikus forgalmát jelentik, és a SeedProd integrációt biztosít az e-mail marketing bővítményekkel és szoftverekkel, beleértve a MailChimp, AWeber, GetResponse, ConvertKit, Zapier stb.

Pro Elements: A SeedProd prémium verziója több lehetőséget kínál, például visszaszámlálót, statisztikai értékelést, folyamatjelző sávot, közösségi profil gombokat, űrlapintegrációt és még sok mást.

Támogatási csatorna: Támogatást kaphat a SeedProdtól a dokumentációs útmutatójukon és a videóikon keresztül. Ezenkívül e-mailben és kapcsolatfelvételi oldalakon keresztül is kommunikálhat az ügyfélszolgálattal.

Hogyan segít a SeedProd a Woocommerce üzlet létrehozásában?

Rendben, szóval, miután megvizsgálta ezeket a funkciókat, elgondolkodhat azon, hogy a SeedProd csak a nyitóoldalakhoz használható-e, vagy a termékek céloldalait is létrehozhatjuk vele.

A válasz határozott igen! A SeedProd kiváló eszköz lenyűgöző nyitóoldalak létrehozására, amelyek segítenek a látogatók megtérülésében.

A bővítmény erőteljes Woocomeerce blokkokat kínál a Woocommerce üzletei számára. A SeedProd új Woocommerce részében található blokkok a következőkhöz:

 • Kosárba
 • Pénztár
 • szekerek
 • Termékrács
 • Legutóbbi termékek
 • Eladó termékek
 • Legkeresettebb termékek
 • Kiemelt Termék
 • Legjobbra értékelt termékek.

A Woocommerce az első számú platform az e-kereskedelmi üzletek számára, a SeedProd pedig a legjobb oldalkészítő a WordPress számára. Ha ezt a két hihetetlen eszközt kombinálja, akkor a sikerre készül. Ezek a blokkok a SeedProd pro és SeedProd elit tervek.

SeedProd árazás

Természetesen a SeedProd fantasztikus eszköznek tűnik a következő WordPress-webhely elkészítéséhez, de mennyibe kerül? Végül is az életben semmi jó dolog nem jön ingyen, igaz?

A SeedProd 4 árazási tervet kínál:

 • Alap: 31,60 USD
 • Plusz: 79,60 dollár
 • Pro: 159,60 USD
 • Elit csomag: 239,60 USD
Olvasni:  Melyek az öt legjobb WordPress Photo Gallery beépülő modul?

Mindezek a tervek különböző igényekkel rendelkező embereknek felelnek meg, de minden árképzési vödör megéri. Sőt, minden egyes díjszabásnál kedvezményeket találhat, amelyek a SeedProd szabályzatától függően változhatnak. Az árakról náluk tájékozódhat árképzési oldal.

Nagy. Most pedig nézzük meg az oldalkészítő beépülő modul előfeltételeit és azt, hogy mi kell az optimális futtatáshoz.

A SeedProd előfeltételei

A SeedProd előfeltételeinek vagy követelményeinek megértése segít a zökkenőmentes élményben. Vessen egy pillantást az alábbi táblázatra:

Név Kívánt
WordPress verzió 5.0 vagy újabb
PHP verzió 5.6 vagy magasabb
MySQL verzió 5.0 vagy újabb
WP memóriakorlát 256 MB vagy nagyobb
Böngésző Chrome, Firefox, Safari és minden modern böngésző.

Mindezek mellett szüksége van egy WordPress webhelyre, amelyet lehetőleg a DreamHost tárol. Hadd mondjam el, miért ajánlom a Cloudwayt:

DreamHost egy felügyelt WordPress tárhelyplatform, amely rendkívül optimalizált szervereket biztosít, és néhány kattintással telepítheti a WordPress webhelyeket. Nem csak ez, de a DreamHost a WordPress, a PHP és a MariaDB legújabb, legstabilabb verzióit is kínálja. Mindezt azzal a tetején 24 órás támogatás, felügyelt biztonság, automatizált biztonsági mentésekés rengeteg egyéb funkció, amelyek teljes gondtalan tárhely-élményt biztosítanak, és máris nyugodtan indulhat el a webhely.

Tételezzük fel tehát, hogy megfelel a fenti követelményeknek. Mi a következő lépés? Kezdjük a telepítést!

Hogyan telepíthetem a SeedProdot a WordPress webhelyére?

A SeedProdnak van ingyenes és prémium verziója is. Nagyon egyszerű lépésekkel elmagyarázom mindkét verzió telepítési folyamatát.

Az ingyenes SeedProd verzió telepítése

Az ingyenes SeedProd verzió telepítése egyszerű. Csak kövesse az alábbi lépéseket:

Menj WordPress Irányítópult > Beépülő modul > Új hozzáadása.

Keresse meg a SeedProdot a jobb oldali keresősávban. Kattintson Telepítés most és Aktiválja azt.

Az aktiválás után megjelenik egy SeedProd üdvözlő oldal a SeedProd jellemzőivel és megoldásaival. Kattintson Hozd létre az első oldaladat gombra, és átirányítjuk a SeedProd oldalak opcióra.

Könnyen létrehozhat hamarosan megjelenő és karbantartási oldalakat az ingyenes verzióban. Csak aktiválnia kell a gombot, és kész is a hamarosan megjelenő és a karbantartási oldalakkal. Ezenkívül létrehozhat saját nyitóoldalt.

A SeedProd Premium verzió telepítése

Ha prémium verzióra frissít, vagy közvetlenül a prémium verziót telepíti, kövesse az alábbi lépéseket:

 • A pro verzió telepítéséhez először be kell jelentkeznie a SeedProd-ba fiókot. Regisztráljon, ha még nem tette meg.
 • Menj Letöltés és kattintson rá A Landing Page Pro 6.0.9.0 letöltése gombot a SeedProd prémium verziójának letöltéséhez. A bal alsó sarokban látni fogja a licenckulcsot, valamint a megújítási dátumot és a licencben aktivált webhelyek számát.
 • Navigáljon a sajátjához WordPress Irányítópult > Beépülő modul > Hozzáadás új, és kattintson a feltöltési modulra.
 • Kattintson Válassz fájlt, válassza ki a SeedProd zip fájlt a helyi rendszeréből, vagy egyszerűen húzza a fájlt a Tallózás gomb tetejére. A zip fájl neve megjelenik a Fájl kiválasztása gomb jobb oldalán.
 • Kattintson Telepítés most.
 • Ha telepítve van a beépülő modul ingyenes verziója, az automatikusan deaktiválódik a prémium verzió telepítésekor.
 • Kattintson a Aktiválja gombot a bővítmény aktiválásához.
Olvasni:  Hogyan lehet megváltoztatni az alapértelmezett „admin” WordPress felhasználót

Megjegyzés a Safari böngésző felhasználóinak: Ha böngészője automatikusan kibontja a zip fájlt, lépjen a következő helyre: Safari > Beállítások > Általános, törölje a jelet a „Biztonságos fájlok megnyitása letöltés után” jelölőnégyzetből. Mindig szükségünk van a WordPress bővítmény zip fájljára.

Licenckulcs aktiválása

A SeedProd prémium verziójának sikeres telepítése után aktiválnia kell a licenckulcsot:

 • Navigáljon ide WordPress Irányítópult > SeedProd > Beállításokés keresse meg a licencmezőt a kulcs ellenőrzése gombbal.
 • A licenckulcsot a alatt találja meg Letöltés szakaszában a SeedProd-fiókjában. Másolat az engedélyt és paszta azt a licenc mező.
 • Kattintson a Kulcs ellenőrzése gombot, és a megerősítő üzenetet kapja a jobb felső sarkában WordPress irányítópult.

SeedProd Builder kompatibilitás és teljesítmény a DreamHost szolgáltatással

A webhely-mag az egyik fő gond minden webhelytulajdonos számára, és biztos vagyok benne, hogy ez az Ön számára is.

Az Ön által választott WordPress tárhely van a legnagyobb hatással a webhely sebességére, de az is fontos, hogy egy jó témát vagy oldalkészítőt válasszon, amely a tárhelyével párhuzamosan működik, hogy teljes felhasználói élményt biztosítson.

Szerencsédre a SeedProd egy fantasztikus oldalkészítő, és a DreamHost varázsaként működik. Megmutatom a SeedProd Builder és a DreamHost platform kompatibilitását és teljesítményét.

Lássuk!

Az általunk használt források

Név Leírás
DreamHost szerver Vultr – Magas frekvencia
Adatközpont helye Seattle
RAM 2 GB
SSD lemez 64 GB
Sávszélesség átvitel 2 TB
Processzor 1 mag
Operációs rendszer: Debian 9
NGINX 1.19
Lakk 6.0.7
Apache 2.4.25
Adatbázis MariaDB 10.1
PHP 7.3
Név Leírás
WordPress verzió 5.7.2
CDN DreamHostCDN
SSL Lehetővé teszi a titkosítást
Téma Huszonhuszonegy
Beépülő modul neve Változat
SeedProd Pro 6.6.0 verzió
DreamHost botvédelem 4.63-as verzió
Szellő 1.2.0 verzió

A fenti források felhasználásával létrehoztam egy weboldalt valós forgatókönyvekkel. A weboldalt erről a linkről tudod ellenőrizni. Most különböző eszközökön fogom tesztelni a webhelyet, hogy megmutassam a SeedProd és a DreamHost kompatibilitását és teljesítményét.

GTMetrix teljesítményelemzés

URL: https://gtmetrix.com/reports/wordpress-628646-2042177.cloudwaysapps.com/StdvSlEV/

 • Teljesítmény: 100%
 • Szerkezet: 93%
 • LCP: 378 ms
 • TBT: 12 ms
 • CLS: 0

Pingdom teljesítményelemzés

URL: https://tools.pingdom.com/#5eaa324df2800000

 • Teljesítmény fokozat: 91
 • Oldalméret: 2,0 MB
 • Betöltési idő: 370 ms
 • Kérések: 35

PageSpeed ​​Insight teljesítményelemzés

Összes osztályzat: 75

 • FCP: 0,8 s
 • Sebességindex: 1.6s
 • LCP: 2.0s
 • TTI: 0,8 s
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0,751

Három különböző tesztelőeszközön teszteltem webhelyemet, hogy megmutassam a webhely teljesítményét. Minden teszteredmény azt mutatja, hogy a DreamHost és a SeedProd rendkívül kompatibilis, és nagy sebességű webhelyeket eredményez.

A SeedProd összeférhetetlenségei

Minden egyes WordPress-frissítésnél mindig fennáll annak a lehetősége, hogy témái és bővítményei kompatibilitási problémákba ütköznek, és a SeedProd sem mentes ez ellen. Tehát itt van néhány probléma, amelyekkel szembesülhet, ha nem minden naprakész:

Olvasni:  WordPress PHP-funkciók: Hogyan hozhat létre egyszerűen egyedi WordPress-funkciókat

Az oldal nem jelenik meg a SeedProdban

A nem látható oldal gyakori probléma, amellyel az oldalkészítő beépülő modulok felhasználói szembesülnek. Ha az oldal nem jelenik meg megfelelően, próbálja meg kiüríteni a gyorsítótárat. Frissítések futtatásakor ügyeljen arra, hogy törölje a gyorsítótár réteget.

Az oldal nem jelenik meg megfelelően, vagy formázási probléma

Ha az oldal nem megfelelően vagy a létrehozott formátumban jelenik meg, engedélyezze az elkülönítési módot.

Menj Oldalbeállítások > Általános > Engedélyezés Izolációs mód.

A SeedProd Builder nem működik

A SeedProd Builder hibakeresési módot is tartalmaz. Ha ez a mód be van kapcsolva, megjeleníti az összes hibát, figyelmeztetést és figyelmeztetést. Ha nem tud képet vagy valamilyen funkciót beilleszteni az építőbe, akkor egy kattintással egyszerűen engedélyezheti a hibakeresési módot, ami többnyire megoldja ezt a problémát.

Navigáljon ide Beállítások > Hibakeresési információk megtekintése > Builder hibakeresés engedélyezése.

SeedProd: előnyei és hátrányai

Nagy. Most, hogy alapos információval rendelkezik a SeedProd oldalkészítőről, összefoglalom ennek a bővítménynek az előnyeit és hátrányait, hogy megkönnyítsem a döntéshozatalt.

Kezdjük az előnyökkel:

 • Ez egy hihetetlenül intuitív eszköz, amelynek használatához nincs szükség kódolási készségekre.
 • A SeedProd céloldal-specifikus blokkokat tartalmaz haszontalan bolyhok nélkül
 • Nagy konvertáló képességű nyitóoldal drag and drop felülettel
 • A testreszabási elérhetőség funkciói lehetővé teszik a fejlécek, színek, blokkok és igazítások testreszabását.
 • Az előre elkészített nyitóoldal részek közé tartozik a GYIK, a Cselekvésre ösztönzés, a Hős terület stb. Időt takarít meg, és csökkenti a tervezési erőfeszítéseket.
 • Támogatást kaphat a SeedProdtól a támogatási csatornákon keresztül
 • Ez egy könnyű beépülő modul, amely segít a webhely sebességének javításában.

Hátrányok? Igen van néhány:

 • Az ingyenes verziónak vannak korlátai. Az üzleti növekedés összetevői csak a fizetős verzióban érhetők el.
 • A SeedProd csak a WordPress-szel kompatibilis, és nem működik semmilyen más tartalomkezelő rendszerrel.
 • Más oldalkészítők több elemet és blokkot tartalmaznak, mint a SeedProd.

Végső gondolatok

Rengeteg oldalkészítő létezik a WordPress területén, de a megfelelő kiválasztása sok kutatást és megértést, sőt tesztelést is igényel.

Vállaltuk magunkat, hogy teszteljük a legjobbakat, és a SeedProd jól teljesítette a nagyszerű WordPress oldalkészítővel kapcsolatos elvárásainkat! Rengeteg funkcióval és egy rendkívül intuitív kezelőfelülettel, amely olyan érzést kelt a webhely létrehozásában, mint egy játék, ez egy olyan eszköz, amelynek minden webhelyfejlesztő arzenáljában szerepelnie kell.

Még alapos tesztelésünk is azt mutatja, hogy a SeedProd rendkívül kompatibilis a DreamHost-szel. Ez azt jelenti, hogy egy könnyen elkészíthető webhelyeszközt kap, valamint egy olyan webhelyet, amely áttöri a legtöbb sebességkorlátot!

Új publikációk:

Ajánlott