Senki sem olvassa a Blogomat. 9 trükk a dolgok megváltoztatásához.

Senki nem olvassa a blogomat.

Ez az egyik leggyakoribb panasz, amit a Blog Tyrant nevű blogom elindítása óta hallottam.

Még akkor is, ha minden megfelelő dolgot megtesz (például hosszú formátumú tartalmat, amely megrázza), akkor is úgy tűnik, hogy csak kis forgalomnak számít.

Miert van az?

Ebben a bejegyzésben egy kicsit arról fogok beszélni, hogy miért nem olvassa senki a blogodat, és néhány trükkről, amivel teljesen megváltoztathatod a dolgokat, függetlenül attól, hogy milyen résben vagy, vagy hány éves a blogod.

Kész?

Miért nem olvassa senki a blogomat?

Ha senki sem olvassa a blogodat, először fel kell tenned magadnak egy nagy kövér kérdést.

Megosztanám ezt a cuccot a Facebookon?

Ha „nem” a válaszod, akkor valószínű, hogy nem produkálsz semmit, amit érdemes elolvasni.

Ne feledje, az embereket nap mint nap tucatnyi kiváló, vírusos tartalom bombázza.

Láthatod, hogy Charlie harapja a bátyja ujját, a Bored Panda és a BuzzFeed nosztalgikus mulatságokat mutat be a 90-es évekből, és milliónyi másik cikket, amelyeket a Reddit és az imgur címlapjáról kölcsönzött.

Gondoljon, mit akar ezekről az oldalakról, a tartalom lenyűgöző.

Nem lenne olyan ember, aki most olvassa ezt a cikket, aki a szívére szorítva esküdni tudna arra, hogy még soha nem kattintott a Facebookon megosztható bejegyzések egyikére sem.

Mindannyian csináljuk.

Tehát most meg kell néznünk saját blogjainkat, és mélyen és őszintén fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy mennyire versenyzünk az emberek figyelméért.

A blogjaink vágják?

Miért nem számíthat

Az az érdekes, hogy ezen a ponton meg kell jegyezni, hogy gyakran nem elég olyan tartalom létrehozása, amely „levágja”.

Még mindig nem veszik észre.

Olvasni:  Webhelytartalom 2024-ben: A 21 legjobb keresőoptimalizálási tipp és trükk

Ekkor kezdenek igazán frusztrálóvá válni a dolgok a bloggerek számára – minden megfelelő dolgot megtesz a tartalomgyártás terén, de mégsem történik semmi.

Nyomasztó.

Szóval mit tehetünk ellene?

9 trükk, amivel rábírhatod az embereket, hogy olvassák a blogodat

Ha senki sem olvassa a blogodat, akkor előfordulhat, hogy néhány dolgot nem vettél figyelembe.

Íme egy csomó trükk, amelyek nem mindig kapcsolódnak közvetlenül a jó íráshoz, de segítenek olvasni.

1. Most azonnal ellenőrizze webhelye sebességét

Az első számú ok, amiért a Vissza gombra kattintok, az az, ha egy webhely nem tölt be elég gyorsan – különösen, ha „kutatási módban” vagyok, és 40 másik lap van nyitva a vizsgálathoz. A statisztikák mindig eltérőnek tűnnek, de az általánosan elfogadott adat az, hogy a látogatók 20%-át veszíti el minden másodpercben, ami alatt a webhely 1,5 másodpercen belül betöltődik.

Tipp: A gyors blog gyors szerverek használatával és a betöltendő objektumok minimalizálásával érhető el. Használat Pingdom eszközök elemezni, hogy mi okozza az Ön késését, és elkezdje a kutatást tételesen. Például: először is, hogyan lehet kicsinyíteni a nagy képeket.

2. Változtassa meg a blogfotóit, hogy az embereket bevonja

Gyakran a fotók az első dolog, amit észrevesz a blogon. Az emberek úgy fejlődtek, hogy felismerjék az arcokat, és ez átragad az online életünkre is. Ez azt jelenti, hogy gondosan ügyelned kell a blogodban használt képekre, és gondoskodnod kell arról, hogy a magadról készített fényképek professzionálisak és jó minőségűek legyenek. Soha ne használjon clip art képeket, vagy olyan fényképeket, amelyek fehér hátterűek egy olcsó stockfotós webhelyről. Győződjön meg arról, hogy minden fénykép illik a márkához.

Tipp: Íme egy útmutató, hogyan kereshet fotókat a blogodhoz. A saját fényképek készítése gyakran a legjobb megoldás. Ez biztosítja a jogok teljes tulajdonjogát, és egy másik eredeti tartalom, amelyet a Google azonosít. Ennek hiányában ellenőrizze az egyes fényképek letöltési számát, mielőtt felhasználná azokat. Ha rengetegen használják, az alapvetően olyan, mint a sok ismétlődő tartalom.

3. Szerezzen be egy jól összecsukható, mobilra érzékeny dizájnt

Olvasni:  SEO & SEM: Mik a különbségek? Hogyan tudnak együtt dolgozni?

Eljön az idő, amikor nem kell folyamatosan ezt ajánlanunk a bloggereknek! De sajnos ez a nap még nincs itt. Sok olyan webhely, amelyet a Blog Tyrant megjegyzései révén látogatok meg, nem mobilbarát kialakítású. Ez nem csak a felhasználói élmény szempontjából rossz, hanem a blogod SEO szempontjából is negatív rangsorolási tényező. De mielőtt bármilyen témát megragadna, győződjön meg arról, hogy az „összecsukódik”, hogy a tartalom a tetején legyen, és ne a menük, oldalsávok és egyéb zavaró tényezők.

Tipp: Indítson már el egy WordPress blogot. Több száz ingyenes mobilreszponzív téma létezik, beleértve az új alapértelmezett témát, amely gyönyörűen egyszerű és könnyen testreszabható. Ha van már meglévő témád, szeretnél továbbra is felvenni a kapcsolatot Viktor haverommal, aki kódolhatja, hogy reszponzívvá tegye.

4. Kapcsoljon ki módot, sokkal többet

Sok blogger úgy gondolja, hogy ha más webhelyekre hivatkozik, az oldal rangsorolását fogja elveszíteni. Személy szerint szerintem ez teljes szemétség. Minél többet hivatkozol más (minőségi) blogokra, annál nagyobb értéket nyújtasz olvasóidnak. Nem csak az, hogy azok az emberek, akiket linkel, felfigyelnek rád, és gyakran felkiáltanak vagy segítenek a bejegyzés népszerűsítésében. Sok keresőoptimalizáló azt jósolta, hogy ha jól megbízható linkeket helyez el a sajátja köré, az is segíti a rangot.

Tipp: Egy 1000 szavas bejegyzésben legalább 10 linket kell tartalmaznia más webhelyekre. Próbáld meg elképzelni, hogy visszatértél az egyetemre, és minőségi referenciákra van szükséged.

5. Tedd sokkal nagyobb betűtípust

Nemrég frissítettem a betűtípust itt a Blog Tyrant-on nagyobb méret és kevésbé durva színt. Én is használtam a Google Font saját üzemeltetésű helyett, és jelentős sebességjavulást tapasztaltunk. De a tanulmányok mind azt mutatják, hogy a nagyobb betűtípusok fontosak, mert sok idős ember olvassa a blogodat, sok ember olvas kis telefonokon és sok idős ember olvas kis telefonokon! A nagy, jól elhelyezett betűtípus óriási különbséget jelent az írás vonzó megjelenésében.

Olvasni:  Új reszponzív prémium témák augusztusban

Tipp: Győződjön meg arról, hogy a betűtípus megegyezik a márkájával. Próbáljon meg olyan betűtípusokat használni, amelyek ismerősek az emberek számára, mivel kevésbé tűnnek szembetűnőnek az új olvasók számára. A legjobb megoldás az, ha keres egy webhelyet, amely tetszik, és megkéri kódolóját, hogy másolja le a tipográfiát.

6. Legyen igazán jó az alattomos kutatásban

Nem számít, mennyire jók a cikkei, ha a teljesen rossz embercsoport elé állítják és előléptetik őket. Tudnia kell, mit akar a közönsége, milyen problémái vannak, és hol érheti el őket a legjobban. Azt is tudnia kell, mit csinálnak a versenytársai, és hogyan javíthat ezen. Sok minden az ügyes Google kereséseken múlik, de használhat olyan eszközöket is, mint a SEMRush és Google becslő hogy néhány jó részlethez jusson.

Tipp: Ismerje meg a 10 legsikeresebb bejegyzést fő versenytársai webhelyein. Találja ki, honnan szerezték a linkeket és a megosztásokat, majd próbálja meg utánozni egy jobb cikkel vagy eszközzel.

7. Az elérésre koncentrálj, ne a hűségre

Ez egy olyan dolog, amit sokan felkavarónak találnak, de nagyon fontosak az üzleti életben. Ez valóban sokat segített abban, hogy fejlődjek az elmúlt két évben, és ezt az ötletet szeretném, ha többen megértenék. Több ember elé kell kerülnie, nem pedig a meglévő olvasóit hűségesebbé tenni. A hűség az elérhetőség mellékterméke. Tehát ha nagyobb a forgalom, több hűséges olvasót kap. Valójában Brian Sharp megmutatta a könyvében, hogy ha a hűségre összpontosít, akkor valójában pénzt veszít.

Tipp: Ha ebben az évben elolvas egy könyvet, tegye meg Hogyan nőnek a márkák amely arról beszél, hogy miért nem olyan fontos a lojalitás, mint azt mindenki gondolja. Erre minden marketingesnek szüksége van.

8. Végezzen egy tesztet hetente – minden héten

Olvasni:  Hogyan csatlakoztassa WooCommerce áruházát a közösségi médiához

Tavaly néhány nagy blogger arról beszélt, hogy az osztott tesztelés nem teljesen feltört. Valójában sok teszt időpocsékolás volt, és rossz eredményt adott. Nos, az a dolog, ami szerintem kimarad ebből az érvből, az a megosztott tesztelés maga tanít téged. És ez gyakran nem egy konkrét célról szól.

A blogomon végzett megosztott tesztelés és a hirdetések segítségével rengeteget tanultam a blogomat látogató emberekről, a márkaépítésről, a konverziókról és még a beállításom mögött álló technológiáról is. A tesztelés az, ahogyan tanulunk.

Tipp: Kezdje az AWeber (vagy azzal egyenértékű) használatával, hogy csak 1%-kal növelje a regisztrációk számát a blogján. Ezután találja ki, hogyan érheti el, hogy 1%-kal több e-mail nyíljon meg. Ezután próbáljon 1%-kal több kattintást elérni. Ismétlés.

9. Hagyja abba ugyanazt, ami nulla eredményt hozott

Azt hiszem, a motivációs előadó, Tony Robbins volt az, akinek a híres idézete: „Ha azt teszed, amit mindig is tettél, azt kapod, amit mindig is kaptál.” Nem vagyok nagy rajongója a tévés önsegítő dolgoknak, de ez tényleg igaz, ha a blogírásról van szó. Néha látni, hogy a bloggerek hónapról-hónapra ugyanazokat a cikkeket írják, és reménykednek a nagy szünetben. Sajnos ez nem gyakran működik így.

Tipp: Hozd ki az írásodat. Vendégblog, újságok megkeresése, hirdetések vásárlása stb. Aztán kísérletezzen különböző formátumokkal és akár különböző írókkal. Próbáld ki a videókat. Próbáld ki a podcastot. Adjon hozzá értéket és oldja meg a problémákat radikálisan eltérő új módokon. Próbálkozz.

Mit mondanál annak, aki azt mondta neked, hogy senki sem olvassa a blogját?

Nagyon kíváncsi vagyok, mit tanácsolna az összes zsarnokcsapat annak, aki azt mondta, hogy senki sem olvassa a blogját. Egyetért a fenti tippekkel, vagy úgy gondolja, hogy van valami más fontos, amin dolgozniuk kellene?

Kérjük, hagyja meg az egyik csodálatos megjegyzését!

Új publikációk:

Ajánlott