Sikeres webhely-újraindítás: 5 fontos lépés…

50 ezredmásodperc. Ennyi időbe telik egy átlagos embernek, hogy véleményt formáljon egy webhelyről. Tehát a kezdetektől fogva egy webhelynek tetszetősnek, tényszerűen pontosnak és teljes mértékben működőképesnek kell lennie, modern dizájnnal és gördülékeny felhasználói élménnyel, amely növeli a forgalmat. Lehetséges, hogy ezek a szavak jelenleg nem írják le ügyfelei webhelyeit, valószínűleg ezért van itt az első helyen.

El tudja képzelni, milyen lenne az ügyfele, ha egy értékesítő a hét minden napján, 24 órában szorgalmazza a vállalkozását? A webhely az az értékesítő, és ezért mindent magában kell foglalnia az ügyfele üzletével, kínálatával és árképzésével kapcsolatban. Egyszerűen nincs helye egy strukturálatlan, nem reagáló, nehezen navigálható weboldalnak ezen a világon.

Tehát ha a visszafordulási arányuk növekszik, a tartalomstratégia kudarcot vall, vagy új tervezési ihletet kerestek, akkor el kell kezdenie az ötletelést a webhely újraindításához.

Íme 5 fontos tipp, amelyek segítségével sikeresen megtervezheti és végrehajthatja webhely-újraindítási stratégiáját.

Tartalom Tábla

5 fontos lépés a webhely újraindításához

Ügyfelei igényeit szem előtt tartva elkészítettük ezt az 5 gyors stratégiai tippet, amelyek megkönnyítik a webhely újraindítási folyamatát.

1. A felhasználói élmény/interfész tervezése

A felhasználói élmény kulcsfontosságú, ha egy webhelyről van szó, és láthatóságról van szó a Google rendszerében. Ez messze túlmutat a tervezési kérdéseken, és kapcsolódik a webhely fő vázlatához és szerkezetéhez, valamint egyéb technikai részletekhez.

Tervezze meg a weboldal szerkezetét

Egy webhely feltérképezetlen terület az első látogatók számára, és az, hogy visszatérnek-e vagy sem, attól függ, mennyire tudnak navigálni rajta. Ezért olyan fontos, hogy olyan szerkezetet tervezzünk, amely értelmes és könnyen követhető. A felhasználói élmény ugyanolyan fontos, mint a webhely SEO, ezért ne kezelje elhanyagolható vagy figyelmetlen dologként.

 • Hozzon létre egy listát a webhelyhez hozzáadandó új oldalakról, és felmérje, milyen értéket adnának a látogatók és a márka számára. Csoportosítsa ezeket az új és a meglévő oldalakat fürtökbe, és kapcsolja össze az összes kapcsolódó oldalt. Ezzel a potenciális ügyfelek könnyen hozzáférhetnek a kapcsolódó oldalak szerkezeti listájához, és mélyrehatóbb megértést tesz lehetővé egy kulcsfontosságú ötlet vagy értékajánlat körül. Használjon egy oldalt áttekintésként vagy kiindulópontként az ilyen típusú pilléren alapuló tartalomban.
 • Készítsen térképet a potenciális ügyfelek online utazásához a weboldalon, hogy segítsen nekik kialakítani a weboldal érzését, pl. melyik oldal hova és miért vezeti őket.
 • Hozzon létre hivatkozásokat az egyes oldalak között a könnyű navigáció érdekében, így a látogatók szabad utat választanak ki előttük, és nem kell botorkálniuk. A webhely összes oldalát pókhálóként kell összekapcsolni egymással. A webhely élményének hihetetlenül gördülékenynek kell lennie a látogatók számára.
 • Döntse el, hogy a látogatók milyen műveleteket hajtsanak végre az egyes oldalakon és CTA (call-to-action) formájában helyezze el azokat a weboldalon. A CTA-k segítenek a látogatókat a kívánt oldalra vagy eredményre irányítani.
 • Győződjön meg arról, hogy a potenciális ügyfelek teljes mértékben hozzáférhetnek az információkhoz. Néha a GYIK és a Névjegy oldalak nem elegendőek, ezért legyen egy blog vagy egy tudásközpont, ahol ügyfele értékes információkat kínálhat a potenciális ügyfeleknek.
 • Kerülje meg az előre meghatározott célokat úgy, hogy egyértelműen meghatározza azokat. Határozzon meg célokat a forgalom és a konverzió körül a webhely legfontosabb oldalaihoz vagy minden oldalhoz.
 • A céltalan, felbecsülhetetlen értékű, gyengén teljesítő oldalak azonosítása a webhelyen, és távolítsa el őket, vagy javítsa őket a semmiből. Ne felejtse el felvenni ezt az oldalt a térképébe, és természetes kapcsolatokat hozzon létre közöttük.
Olvasni:  4 alapvető tipp a sikeres utazási blog elindításához

Hozzon létre egy tervezési útmutatót

Amikor te weboldal újratervezése az újraindításhoz világos tervezési irányelveket kell megfogalmazni, miközben szem előtt kell tartani a legújabb webdizájn trendeket is.

 • Készítse el vagy módosítsa a márkastílus-útmutatót, amely túlmutat az olyan alapvető tervezési elemeken, mint a térközök, betűtípusok és színek. Tartalmaznia kell a vásárló személyének részletes leírását, azt, hogy milyen hatást szeretne rájuk hagyni a márka, a márka értékeit és a márka hangnemét.
 • Győződjön meg arról, hogy a kialakítás mobilbarát és reszponzív minden készülékhez.
 • Biztosítson a látogatóknak egy tiszta, könnyen érthető felhasználói felületet. A dizájnnak nem szabad megzavarnia a látogatókat, hanem meg kell szólítania őket, és végigvezetni őket a weboldal szerkezetén.
 • Tervezze meg a webhely drótvázait, stíluscsempéket és az előtér általános élményét hogy a potenciális ügyfelek 360 fokos, jól lekerekített felhasználói felület/UX élményben részesüljenek.

Oldalsebességgel és szerverleállással küzd az újraindítás során?

Hagyja, hogy a DreamHost eltávolítsa technikai fejfájásait a gyors és egyszerű, egy kattintással elérhető ügynökségi tárhely segítségével.

2. Referenciaértékek beállítása

A benchmarking számok, adatok vagy mutatók felhasználását jelenti a webhely újraindításának sikerének és teljesítményének értékelésére.

 • Előtt egy webhely újraindításakor ellenőrizze az aktuális forgalmat, visszafordulási arány, és átlagos idő a potenciális ügyfelek a webhelyre költenek, a feliratkozásokkal, a konverziókkal és az oldalsebességekkel együtt, hogy lássa, hol tart a webhely jelenleg. Jegyezze fel ezeket a statisztikákat, mivel ezek jelzik webhelye újraindítási stratégiájának sikerét. Segítenek abban, hogy megtudja, milyen mélypontokat kell javítania, hol kell még dolgoznia, és mennyi erőfeszítést kell tennie.
 • A KPI-k rögzítése után a kutatási iparág és a versenytársak szabványai. Mekkora forgalmat bonyolítanak le a hasonló oldalakon, milyen stratégiákat használnak, mennyi és milyen tartalmat osztanak meg a webhelyükön a közösségi médiában – ezek mind releváns kérdések, amelyeket meg kell vizsgálnia.

Hasonlítsa össze mérőszámaikat a jelenlegiekkel, és azonosítsa a jelenlegi webhely további hiányosságait. Az ily módon végzett összehasonlítás képet ad webhelye teljesítményéről, és arról, hogy mennyire van lemaradva az iparági szabványokhoz képest.

3. Új webhely fejlesztése és A/B tesztelés

Lehetnek saját házon belüli fejlesztői, vagy dönthet úgy, hogy felvesz egy WordPress fejlesztőt, hogy új webhelyet készítsen ügyfelei számára. A fejlesztési szakaszban a benchmarkingot használhatja kiindulási alapként, hogy A/B tesztelést végezzen a webhelyen. Ez különösen akkor hasznos, ha új webhelytervezési vagy -szerkezeti ihletet kapott, és azt szeretné tesztelni a rögzített KPI-k alapján, hogy mérje a webhely általános felhasználói élményére gyakorolt ​​hatását.

 • A weboldal újraindítása előtt végezzen A/B tesztelést különböző eszközökön hogy megnézze, hogy a webhely új dizájnja érzékeny-e a különböző képernyőméretekre, és mobilbarát-e.
 • Tesztelje szét a webhely teljesítményét különböző böngészőkön valamint annak ellenőrzésére, hogy ugyanolyan sebességgel működik-e, és megőrzi-e a szöveg- és képfelbontást.

Indítsa újra webhelyét a DreamHost segítségével

Szerezzen 1 kattintással egyszerűséget, gyorsabb webhelyet és alacsonyabb költségeket az ügynökségek számára biztosított felügyelt felhőalapú tárhelyszolgáltatás révén.

4. Hallgassa meg, mit mondanak a látogatók

Amikor egy potenciális ügyfél felkeres egy webhelyet, digitális lábnyomot hagy maga után. Minden, amit a weboldalon tesznek, teljes mértékben nyomon követhető. Például használhatja a Google Analytics szolgáltatást, és címkéket adhat hozzá bizonyos oldalakhoz, hogy megtudja, honnan érkeznek a felhasználók, hová kattintanak a webhelyen, milyen műveleteket hajtanak végre, és így tovább. Az Ön feladata, hogy kövesse a lábnyomukat, és lássa, milyen jól vezetik őket, vagy átvezethetők a webhely fő oldalain a hatékony lead generálás érdekében.

 • Határozza meg, mely oldalak okoznak problémákat, vagy egyszerűen csak nehezen navigálhatók KPI-k és vásárlói visszajelzések használatával. Tegyük fel, hogy ügyfele telefonon kap kérdéseket az árakkal vagy a termék részleteivel kapcsolatban. Ezek az alapvető információk, amelyeket ki kell nyerni a webhelyről. Használja az ügyfelek interakcióit és visszajelzéseit a hozzáadandó információk és a javítandó hiányosságok azonosításához.
 • Valódi interakciókat kínáljon az ügyfeleknek chat-botokon, személyes hívásokon és e-maileken keresztül hogy válaszoljon a kínált szolgáltatásokkal kapcsolatos további kérdéseire. Ez növelheti a konverziókat és csökkentheti a kosárelhagyást. Sőt, az élő csevegés ugyanolyan betekintést nyújthat, mint egy ügyfélhívás, így tovább javíthatja a webhely felhasználói élményét a gyakori és sürgős problémák gyors megoldásával.
Olvasni:  A fehér könyv tervezésének 8 fontos eleme

5. SEO – Maradjon összhangban a legújabb gyakorlatokkal

53% a webhely teljes forgalmának szerves forrásból származik. Ez azt jelenti, hogy webhelye újraindításának sikere nagymértékben függ attól, hogy mennyire teljesít a SERP-ben, amihez követnie kell az iparág legjobb gyakorlatait a SEO terén. Íme egy rövid áttekintés a webhely SEO-jának javításáról.

 • Rangsor a nagy keresési mennyiséggel rendelkező kulcsszavakhoz. Hasonlítsa össze a kulcsszavakat a versenytársak kulcsszavaival, és nézze meg, van-e lehetőség megelőzni őket.
 • Tekintse meg a javasolt keresési kifejezéseket hogy átérezhesse, mit keresnek az emberek az adott témakörben.
 • Ellenőrizze, hogy a webhely oldalai megfelelnek-e a keresési szándéknak azon kulcsszó közül, amelyre a webhelyet rangsorolni kívánja a webhelylátogatások és a konverzió összehasonlításával.
 • Távolítsa el a webhely legkevésbé teljesítő oldalait ha úgy érzi, hogy nem kínálnak semmilyen értéket a webhely forgalmához vagy a leadek generálásához.
 • Tanuljon a webhelyén legjobban teljesítő tartalomból. Bármilyen trükk, stratégia, minta vagy trend, amelyet a tartalom létrehozása során használt vagy követett, a jövőbeli tartalomstratégiában is használható.
 • Hozzon létre backlinkeket az emberekkel való hálózatépítés révén az iparágban, a niche közösségekben és fórumokon, valamint a közösségi médiában.

A tartalom átalakítása a webhely sikere érdekében

Amíg a webhely újraindítási stratégiáját tervezi ügyfelei számára, ne felejtse el átszitálni a régi tartalmat, és kiválasztani a megújítandó, megtartandó és eldobandó darabokat. A tartalom egy része örökzöld lenne, míg sok finomításra szorulna. Néhányat a semmiből újra kell építeni.

Megszakadt hivatkozások javítása

A 301-es vagy 404-es hibát mutató megszakadt linkek nemcsak rossz benyomást keltenek, de tönkreteszik a webhely látogatóinak felhasználói élményét is. Javítsa ki ezeket a webhely újraindítási küldetése során.

Eszközök és beépülő modulok használata

Ha a WordPress-t használja CMS-ként, akkor számos beépülő modul áll rendelkezésre, amelyek megcélozhatják és kijavíthatják a hibás hivatkozásokat. Vannak olyan beépülő modulok, amelyek segítségével korszerű előugró ablakokat hozhat létre, amelyek segítségével potenciális ügyfeleket generálhat, valamint olyan beépülő modulok, amelyek gyönyörű WordPress-csúszkákat készítenek több kép vonzó megjelenítéséhez.

Hozzon létre témacsoportokat

Lehet, hogy cikkcsoportot írt egy adott témacsoport alatt. Összeállíthatja őket e-könyv formátumban, hogy bővítse ügyfele e-mail listáját, miközben értékes betekintést nyújt a leendő ügyfeleknek. A beépülő modulok segítségével felugró ablakokat hozhat létre, amelyek ingyenes letöltést kínálnak az e-mailes hírlevél feliratkozásért cserébe.

A témacsoportok létrehozása nagyszerű tartalomstratégia, különösen akkor, ha ismeri a különböző módokon történő felhasználását. Gondoljon arra, hogy egy cikket írjon kezdőoldalként vagy áttekintésként, és kapcsolja össze a kapcsolódó cikkeket ugyanabban a témában, hogy az olvasók minden kapcsolódó tartalmat egy helyen találjanak. Ez működne a legjobban az ügyfele webhelyén található örökzöld tartalommal.

A tartalom módosítása a webhely újraindítása előtt nagyszerű módja annak, hogy lenyűgözze ügyfeleit és leendő vásárlóit, és elmondja nekik, hogy webhelyének újraindítási stratégiája egy 360 fokos, holisztikus megközelítés volt, amellyel friss és frissített tartalmat kínálhat számukra a legjobb felhasználói élmény mellett!

Indítsa újra webhelyét sikeresen a DreamHost segítségével!

Hozzáférés az előnyök csomagjához, amelyek növelik a nyugalmát, növelik a termelékenységet, és elősegítik ügynöksége növekedését.

Szakértői javaslatok és tippek a webhely újraindításához

Megkérdeztük a szakértőket, hogy mit javasolnak és mit gyakorolnak a weboldal újraindításakor. Íme néhány nagyszerű tipp és stratégia, amelyet megosztottak velünk, és mi összeállítottuk őket, hogy segítsenek a sikerben.

1. A zsúfolt webhely gyorsabb és simább felhasználói élményt biztosít

Mark Coster – társalapító és vezető SEO specialista a cégnél Fairy DigitalAusztrália

„Legyen szó akár e-kereskedelemről, akár egyetlen nyitóoldalról, akár blogról, jó eséllyel leegyszerűsíthető mind a vizuális megjelenés, mind az architektúra tekintetében. Minél kevesebb kategória, a közönség annál könnyebben eligazodhat a tartalomban. Minél kevesebb szín, effektus és gomb, annál többet konvertál.

A gördülékenyebb felhasználói élménynek számos előnye van. Először is, egy egyszerű, zsúfolt webhely gyorsabb lesz, ami vonzó lesz a közönség számára, ÉS hogy kiérdemelje a Google szeretetét! Következő lépésként csökkenti a visszafordulási arányt, amely a lomha webhelyeken általában megvadul. Végül pedig az egyszerűség a webdizájn első parancsolata: amikor újragondolunk egy weboldalt, mindannyian azokra a dolgokra koncentráljunk, amelyektől megszabadulhatunk, és ne azokra, amelyeket hozzáadhatunk!”

Olvasni:  A DreamHost szponzorálja a 2024-es PHP-IPC konferenciát...

2. Tartsa készen az átirányításokat az oldal URL-jének módosítására

Krista Baroncelli – Ügyfelek sikerének igazgatója, at Efferent Media, Inc New York

„Az Efferent Media vezető fejlesztőjeként, egy SEO cég közel 10 éve, SOK webhelyet újraindítottam, és megtanultam néhány dolgot. Az alábbiakban két elem található a webhelyem indításának ellenőrzőlistájáról.

– Mindig legyen készenlétben az átirányítás. Előfordulhat, hogy az oldalak URL-címei megváltoztak, és az átirányítások készen állnak, így a webhelyek nézői továbbra is megtalálják a keresett információkat.

– Mindig törölje a jelölőnégyzetet a „*A keresőmotoroknak az oldal indexelésének megakadályozása*” jelölőnégyzetből. Voltak olyan ügyfeleim, akik gyönyörűen felépített és optimalizált webhelyekkel kerestek fel minket, amelyek egyszerűen nem szerepeltek jól. Val vel

bejelölve a keresőmotorok nem fogják feltérképezni a webhelyet.”

3. Kövesse a fokozatos közzétételi megközelítést, és frissítse a webhelytérképet

Karl Hughes – Tech vezérigazgató és mérnök/fejlesztő a cégnél Draft.devChicago

„A szakaszos bevezetés mindig a legjobb egy webhely újraindításakor, és ez igaz, függetlenül attól, hogy a WordPress vezérli-e vagy sem. Kezdje először egy aldomain vagy kategória áthelyezésével, majd hagyjon egy kis időt a Google-nak az új megjelenés és tartalom feltérképezésére. Ezután, miután megbizonyosodott arról, hogy a dolgok felfelé haladnak, továbbléphet a webhely másik szegmensére.

Ez sokkal könnyebbé teszi az újratervezést és a háttérben való munkát, különösen olyan webhelyek esetében, amelyek élnek és bevételt termelnek. Nem kell az egész webhelyet lebontani, és kisebb módosításokat is végezhet. Sőt, mivel kisebb szegmensekkel dolgozik, ezt a munkaidőn kívül is megteheti, hogy megóvja az ügyfeleket és a látogatókat a rossz tapasztalatoktól.

Néhány dolog, amit emlékezni kell ennek során:

 • Feltétlenül figyelje a Google-t a feltérképezési hibák és értesítések miatt.
 • Ne felejtse el frissíteni a webhelytérképet, ha végzett a közzététellel.
 • A frissítés megkezdése előtt mindig értesítse az ügyfeleket és a látogatókat webhely.
 • Béreljen tanácsadót, hogy végezzen átfogó webhely-auditálást, amikor a munka van befejezett.
 • Vigyázz a 301-es átirányításokra! Javítsa meg ezeket mihamarabb.”

4. Tájékoztassa közösségi média közönségét az elérés növelése érdekében

Ouriel Lemmel – Forbes 30 30 év alatti és vezérigazgatója WinItNew York

„A webhely újraindítása előtt győződjön meg arról, hogy az összes közösségi média szinkronizálva van.

Az újraindítással biztos akar lenni abban, hogy a legtöbbet hozza ki az indításból, és a lehető legtöbb emberhez eljut. Nincs értelme az újraindításnak, ha nem éri el a közönségét.

Optimalizálja a céloldalt a webhely újraindításához.

A céloldalak tekintetében az egyszerű jobb. Tudasd az emberekkel, hogy miről szól az indulásod, de ne terheld el őket felesleges információkkal. És ügyeljen arra, hogy adjon nekik egy konkrét intézkedést, és adjon meg egy helyet, ahol kattintson! Mondja meg nekik, hogy iratkozzon fel egy levelezőlistára, vagy vásároljon új terméket.

Amikor a webhely újraindításán dolgoztunk, összehangolt erőfeszítéseket tettünk a nyitóoldalunk megváltoztatására, hogy az alkalmazásunkat letöltő embereket támogassuk. Ez egy kis javítás volt, de elképesztő volt látni, hogy ez az egyetlen kiegészítés valóban megnövelte az alkalmazásletöltéseink számát rövid időn belül.”

5. Tegye webhelyét reszponzívvá és felhasználóbaráttá

Christian Velitchkov – Társalapító a cégnél Twiz LLCKalifornia

“A webhely újraindítása előtt feltétlenül kövesse az alábbi lépéseket:

 • Tegye felhasználóbaráttá a webhelyet: Győződjön meg arról, hogy a webhely felhasználóbarát, és minden potenciális vásárló könnyen megtalálhat bármit. Egy gyakori hiba, amit az emberek elkövetnek a webhelyek fejlesztése során, hogy a webhelyük nem felhasználóbarát. A zavaró felület növeli a visszafordulási arányt.
 • Győződjön meg arról, hogy a webhely reszponzív: Győződjön meg arról, hogy a webhely kompatibilis az összes eszközzel. A webhelynek minden platformon elérhetőnek kell lennie, például mobiltelefonon, táblagépen és laptopon.
 • Használja a márkaszíneket: A webhely fejlesztése során ügyeljen arra, hogy a márkához illeszkedő színeket használjon. Ezzel biztosítja, hogy ügyfelei emlékezzenek Önre, és növeli a visszatérő ügyfelek arányát.”

6. Törekedjen egy gyorsan betöltődő webhelyre, és helyezzen be CTA-kat

Hilda Wong – alapító at Tartalom KutyaKalifornia

“A webhely újraindítása előtt feltétlenül kövesse az alábbi lépéseket:

 • *Cselekvésre ösztönző (CTA) használata: *Győződjön meg arról, hogy mindenhol használ CTA-kat. A CTA-k segítenek növelni a célként kitűzött eredményeket. Például: Ha azt szeretné, hogy az emberek feliratkozzanak a hírlevelére, adjon meg egy Feliratkozás CTA gombot, hogy az ügyfél könnyen megnyomhassa.
 • *Tegye gyorsabbá webhelyét: *Sok webhely gyakori hiba vagy probléma a betöltési idő. A lassú webhely pillanatok alatt egy másik webhely felé irányítja az ügyfelet. Végezze el a szükséges dolgokat, például a képtömörítést, a CSS, JavaScript, HTML csökkentését és az átirányítások csökkentését.
Olvasni:  A 7 legjobb webhely LinkedIn-bejegyzések megvásárlására 2024-ben (valós és azonnali)

Ezzel a webhelye gyors lesz, és nem fogja frusztrálni az ügyfelet.”

7. Tervezze meg a tartalmi stratégiát és optimalizálja a meglévő tartalmat

David Bitton – Társalapító és CMO at DoorLoopMiami Beach, Florida

„A webhely újraindítása előtt mindenképpen értesítse ügyfeleit. Ez döntő fontosságú, mivel nem akarja megzavarni vagy meglepni ügyfeleit, amikor észreveszik, hogy webhelye új megjelenést kapott. Fontolja meg, hogy ír nekik egy rövid e-mailt, és közzéteszi azt a közösségi média platformjain. Tegyen tudatos erőfeszítéseket annak érdekében, hogy tájékoztassa webhelye újraindítását, az újratervezéssel kapcsolatos céljait és azt, hogy mikorra várhatják az új megjelenést.

A tartalomstratégiát is tanácsos megtervezni. Karban kell tartania, szerkesztenie kell, és új anyagokat kell hozzáadnia új webhelyéhez, ezért kezdjen elõre az elõzetes stratégiával. Fontolja meg a webhely jelenlegi tartalmának elemzését, hogy megtudja, melyiket lehet átmásolni, melyiket kell átdolgozni, és melyiket lehet archiválni. Ily módon a tartalom készen áll a közzétételre, amikor webhelyfejlesztő csapata bejelenti, hogy a webhely készen áll a tartalom megjelenítésére.”

8. Végezzen webhely-ellenőrzést az újraindítás előtt, és javítsa ki a hibákat, az indexcímkéket és a megszakadt hivatkozásokat

Solomon Thimothy – a cég vezérigazgatója és társalapítója ClickxChicago

„Kulcsfontosságú a webhely auditálása és feltérképezése, hogy mely oldalak rangsorolják és listázzák azokat, amelyek bejövő hivatkozásokat tartalmaznak. Ez biztosítja, hogy ki tudjuk értékelni 301-es átirányításainkat, és az újraindítás után elérjük a webhelyek linkjét.

A legutóbbi forgalmi és rangsorolási oldalak korábbi adatai alapján felmérhetjük, hogy vannak-e problémák az átirányításainkban, különösen akkor, ha az elemzésekben 404 lekérés nőtt. A 404-esekből ezt követően elemezhetjük, hogy nincs-e index, nincs követési címke, elírási hibák az URL-ekben, nem frissített webhelytérkép vagy kimaradt-e a robots.txt blokk. Ezenkívül a bejövő hivatkozásokat tartalmazó oldalak listájával a webhely megőrizheti a linkek levét azáltal, hogy sikeres átirányítást biztosít, vagy megkeresi őket a deadlinkek visszaigénylése érdekében.

Hasznosnak találjuk a listát, mivel nagyobb felhatalmazást ad át oldalainkon, ha közvetlen visszamutató hivatkozás az új URL-re.”

9. Optimalizálja webhelyét a sebesség, a reakciókészség és a könnyű navigáció érdekében

Nathan Hughes – marketing igazgató, Diggity MarketingThaiföld

„A webfejlesztésben és a digitális marketingben jártasként azt mondanám, hogy figyelembe kell venni a betöltési sebességet, a reakciókészséget és a könnyű navigációt.

A jó felhasználói élmény fenntartása a legfontosabb. A weboldal használhatóságának növelése érdekében a webhely egyes elemeinek eltávolításával újratervezhető, amelyek csökkenthetik a betöltési sebességet vagy akadályozhatják a könnyű navigációt. Használjon olyan sablonokat, amelyek nem csak jól néznek ki, hanem reszponzívak is, azaz a weboldal bármilyen eszközről elérhető. A tartalom frissítése a releváns kulcsszavakkal és a képek SEO-ra optimalizálása segített javítani a webhely rangsorolását a Google-on.”

10. Keressen olyan házigazdát, aki kiváló üzemidőt és kiváló ügyfélszolgálatot kínál

Sander Tamm – a cég alapítója és vezérigazgatója E-StudentÉsztország

„*Ha újraindítja WordPress-webhelyét, fontolja meg a gazdagép cseréjét, mielőtt újra elindulna. *Az ügyfeleknek támaszkodniuk kell webhelye működésére, ezért olyan gazdagépet kell találnia, amely 99,99%-os rendelkezésre állást kínál, mivel minden leállás kevesebb értékesítést vagy konverziót eredményezhet.

* Ha valami elromlik, olyan gazdagépet kell keresnie, amely kiváló ügyfélszolgálattal, napi biztonsági mentésekkel, gyors betöltési időkkel stb. A Google legújabb algoritmusfrissítése figyelembe veszi a webhelyek teljesítményét a keresési rangsor felállításakor, így azt szeretné, ha újraindított webhelye az első számú keresési helyen lenne!

Következtetés

A webhely újraindítási stratégiája határozza meg ügyfele webhelyének jövőbeni felhasználói felületét/UX-élményét. Ha rosszul sül el, elveszítik a forgalmat, Ön pedig elveszíti hírnevét, idejét és erőforrásait. Kutasson, és használja az ebben a cikkben javasolt tippeket a webhely sikeres újraindításához. Ezenkívül ismerje meg az osztott tesztelést, és javítsa online boltja teljesítményét.

Új publikációk:

Ajánlott