Square Off kuponok és kedvezményes kódok

Amikor egy robotikai cég úgy dönt, hogy intelligens társasjátékokat készít, tudjuk, hogy azok interaktívak és szórakoztatóak lesznek. A Square Off alapítói elkészítették a világ első automatizált sakktábláit vagy telerobotikus sakktábláit. Alapítói célja, hogy a robotikát emberibb simasággá tegye, és eltávolítsa a hardverük mechanikai ingadozásait.

Különféle modelljeik és készleteik vannak: a Square off Pro és a Grand Kingdom Set. A Square off Pro egy gurítható e-sakktábla versenyméretű, 3,5 hüvelykes sakkfigurákkal. Beágyazott LED-lámpákkal rendelkeznek, amelyek végigvezetik a darabokat a játékon. A Grand Kingdom Se a világ első kézzel készített automatizált chee táblája. Ha ezt korábban nem említettük, a sakkfigurák maguktól mozognak a Square Off-ban.

Itt felsoroljuk a Square Off jelenleg aktív kedvezményes kuponkódjait, amelyek segítségével akár 50 USD kedvezményt is kaphat. Tekintse meg az alább felsorolt ​​kódokat és a cikkben lentebb található táblázatban szereplő kódokat, hogy a lehető legjobb ajánlatot szerezze meg magának.

A Stockfish 14 nevű intelligens mesterséges intelligencia táblát kínálják, egy erőteljes sakkmotort, amely segít a fejlesztésben és az elemzésben. Egy ilyen elektronikus sakktáblával bárkivel és bárhol játszhatsz. Regisztrációval akár 10% kedvezménnyel vásárolhatsz Square Off sakktáblákat. Termékeik között megtalálhatók a Neo Z és a SWAP sakktáblák is:

Square Off kupon leírása Square Off kedvezmények Promóciós kódok Szerezzen kedvezményt
Kedvezmény + ingyenes szállítás 10% kedvezmény CHESSITUP Szerezzen kedvezményt itt
Ez a promóciós kód kedvezményt és ingyenes szállítást biztosít minden vásárlónak 15% kedvezmény SAKK15 Szerezzen kedvezményt itt
Kedvezmény be
nyaralási ajánlat: Akár 80 kedvezmény + ingyenes szállítás
15-17% kedvezmény FLASHDEAL Szerezzen kedvezményt itt
Akciós zászlóshajó termékünk: The Grand Kingdom Set 50 dollár kedvezmény KIÁRUSÍTÁS Szerezzen kedvezményt itt
A promóciós kód az újonnan piacra dobott Square Off Pro termékünkhöz, a világ első gördíthető sakk számítógépéhez szól 30 dollár kedvezmény BeThePro Szerezzen kedvezményt itt
Vásároljon Halloween-ajánlatainkat, és takarítson meg akár 79 USD-t a világ legokosabb sakktábláján 79 dollár kedvezmény Szerezzen kedvezményt itt

Amint megnyitja a webhelyüket, csevegővonaluk egy igazi emberi lénnyel kapcsolatba lép, aki jobban fel van szerelve bármely kérdés megválaszolására. A Square Off egy év garanciát és 30 napos elégedettségi garanciát vállal. A Square Off egyik alapítója valójában a hírhedt tőzsdeügynök, Harshad Mehta fia. Amerikában, Ázsiában, Európában és Ausztráliában számos márka bízik bennük.

Olvasni:  Smart TV vásárlások és kereskedői ügyfélszolgálat

Új publikációk:

Ajánlott