StoreBuilder vs. WooCommerce

Az online vásárlás egyszerű, kényelmes, és folyamatosan növekszik. Ha még nem értékesít online, valószínűleg fontolóra veszi. Talán vannak fenntartásaid ezzel kapcsolatban.

Sok mindenen kell gondolkodni – az általad választott platform megfelel az igényeinek? A dobozból kivéve megfizethető? A frissítések túllépik a költségvetés határait? A legfontosabb, hogy a háttér felhasználóbarát?

Olvasson tovább, hogy mélyen elmerüljön az e-kereskedelmi üzlete két nagyszerű nyílt forráskódú lehetőségében: WooCommerce és StoreBuilder by Hostinger. Ez a blog segít eldönteni, melyik a megfelelő az Ön számára.

Miért jelentenek változást az Ön e-kereskedelmi választásai?

Először is: Mindenki képes webáruházat építeni. Csakúgy, mint egy téglaépület bérleti szerződésének, az üzletének is laknia kell valahol.

Ha még soha nem épített üzletet, előfordulhat, hogy vannak olyan szolgáltatók, akikről már hallott. Kísértést érezhet, hogy elkötelezi magát valamelyik mellett, mert olcsó tárhelyet kínálnak, egyszerű használattal büszkélkedhetnek, és jól ismertek.

Van néhány ok, amiért érdemes még egyszer átnéznie, hogy mire regisztrál. Az olcsó hosting rejtett költségein kívül a webtárhely kiválasztása megköveteli az Ön igényeinek megértését.

Ha ezt olvassa, Ön a három különböző típusú ember egyike, akik építkezéseket építenek:

  • Tapasztalt, műszakilag hozzáértő típus, aki mindent meg tud csinálni maga.
  • Technikailag kényelmes típus, aki néhány változást egyedül is elvisel.
  • Az újonc, akinek szüksége van az eszközökhöz, de szeretne elindulni

Ez a három típus valószínűleg találkozott az 5 dolláros havi ajánlatokkal és korlátlan csomagokkal. És ez igazából rendben is lehet számukra. Abban a pillanatban azonban, amikor a termékei keresletté válnak, az alapvető barkácstervei zűrzavarba helyezhetik.

Olvasni:  Hogyan ellenőrizheti a látogatók számát a WordPress webhelyén

Meg tudod kezelni azokat a problémákat, amelyek egy teljesen barkácsoló gépen jelentkeznek? Teljes hozzáférést szeretne a webhelyéhez?

Rengeteg lehetőség van odakint. Amikor a digitális kereskedelemről van szó, nem minden gazdagép egyenlő. Az alábbiakban két nagyszerű nyílt forráskódú lehetőséget emelünk ki az e-kereskedelmi webhelyekhez, amelyek gyakorlatilag mindenki számára működnek: a StoreBuilder és a WooCommerce.

Mindkettő a WordPress-re, a világ legnépszerűbb CMS-ére épül, és mindkettő elérhető a Hostinger-en, az Ön digitális kereskedelmi szakértőin keresztül.

Miért érdemes a StoreBuildert választani?

A StoreBuilder a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy online áruházat hozzon létre a WordPressen. Természetesen a WooCommerce-en is építhetsz üzletet, de a StoreBuilder az új gyerekekre készült.

Minden benne van, ami a gyors kezdéshez kell.

Gondold ezt így. Amikor elindítasz egy videojátékot, végig kell menned az oktatóanyagokon, még nincsenek meg a jó fegyvereid, és alig várod, hogy szintet lépj. Lehet, hogy segítségre van szüksége, hogy kitalálja, merre tovább. Valószínűleg elég gyorsan el akarod érni a játék „jó részeit”.

A StoreBuilder segítségével azonnal megkapja az összes erőforrást és eszközt, amelyre szüksége van a szintlépéshez – és soha nem fog úgy tűnni, mintha „könnyű” módban játszana, még akkor is, ha ez gyerekjáték.

Ez az oka annak, hogy a StoreBuilder jó választás lehet az Ön számára, ha még nem ismeri a teret.

Egyszerűsített WP Admin

Az újoncok számára fontos az egyszerű navigációs rendszer. Szeretné megtalálni, amire szüksége van, hogy gyorsan módosíthassa webhelyét.

A Hostinger megnézte az adminisztrációs panelt, és leegyszerűsítette, így minden, amire szüksége van, ott van a StoreBuilderben. Egyszerű és könnyen használható.

Beépített bővítmények

A bővítmények azok, amelyek a WordPress és a WooCommerce webhelyeket adaptálhatóvá és nagymértékben testreszabhatóvá teszik.

A WooCommerce nagyszerűsége az, hogy hatalmas bővítménykönyvtárral rendelkezik, amelyek a kívánt módon testreszabhatóvá és innovatívvá teszik webhelyét. A WordPress.org rendelkezik beépülő modulokkal – de előfordulhat, hogy túlterheli a választható bővítmények és témák mennyisége.

Olvasni:  A Wordpress használata a WooCommerce szolgáltatással: Hogyan adhatja hozzá a webhelyéhez

Ha még új a közösségben, akkor nem fogja tudni, mik azok, és nem fogja tudni, hogy használatuk hogyan befolyásolhatja webhelye teljesítményét.

A probléma megoldva – a StoreBuilderrel olyan eszközök teljes készletét kapja meg, amelyek bizonyítottan jól működnek együtt, és nem lassítják le webhelye oldalbetöltési idejét. Mindent megkap, amit csak akar, anélkül, hogy feltörné webhelyét.

Ezenkívül hozzáférést kap a Hostinger exkluzív Plugin Performance Monitorjához. Tudja, hogy mely beépülő modulok okoznak zavart a webhelyen – és hogyan javíthatja ki.

Testreszabhatóság Ez egyszerű

Amikor a nyílt forráskódú és a szabadalmaztatott megoldásokról van szó, a nyílt forráskód előnye. Mivel a StoreBuilder nyílt forráskódú, hihetetlenül testreszabható.

A StoreBuilder prémium témát biztosít – a Kadence Theme Pro-t –, amelyet saját maga készíthet el. A fogd és vidd kialakítással és könnyen konfigurálható blokkokkal az Ön által megválaszolt kérdések generálják az Ön e-kereskedelmi webhelyét. Varázslónk figyelembe veszi az iparági trendeket a webhely létrehozásakor – és a végső szót mindig az Öné.

Ha vonzza a Shopify „könnyűsége”, de úgy gondolja, hogy a WooCommerce nehéznek hangzik, szeretnénk bebizonyítani, hogy téved!

Gyönyörű, dinamikus webhelyeket készíthet néhány egyszerű kérdés megválaszolásával, valamint színek és képek hozzáadásával. A legjobb az egészben: nem kell teljesen új webhelyet létrehoznia, ha úgy dönt, hogy szolgáltatót vált.

Frissítések és biztonság

Hasznos e-mailt kapni, ha valamelyik beépülő modul hibás? Fennáll a funkcionalitás elvesztése, akár csak átmenetileg is, ha egy verzió már nem kompatibilis? Megvédi ügyfelei adatait – és ezzel megőrzi a márka hírnevét?

Amikor használja a StoreBuilder-t, automatikus frissítéseket biztosítunk, és csomagoljuk az erőforrásokat Solid Security Pro. Ez azt jelenti, hogy továbbra is élvezheti a nyílt forráskódú közösség szabadságát, de olyan eszközöket kap, amelyek fényévekkel túlmutatnak az ipari szabvány védelmén.

Mennyire fontos az e-kereskedelem biztonsága? Nagyon.

Köztudott, hogy a fogyasztók nem fognak használni egy webhelyet a böngészőben lévő apró lakat nélkül. Ha webhelyében nem lehet megbízni, az ügyfelek nem fognak vásárolni. És amint egy szolgáltató incidenst szenved, csökken a márkába vetett bizalom – vegyük például a GoDaddy legutóbbi adatszivárgását.

Olvasni:  WordPress e-kereskedelmi webhelyek készítése a WooCommerce segítségével

Bármit is választ, ne feledje, hogy a biztonság kulcsa az e-kereskedelem sikerének.

Egy másik szempont, amely kéz a kézben jár a biztonsággal, a frissítés. Ha gondoskodik arról, hogy a legújabb verziókkal, biztonsági javításokkal és hibákat javító frissítésekkel rendelkezzen, az azt jelenti, hogy webhelye soha nem nyújt olyan élményt, amely rontja a minőséget vagy veszélybe sodorja a felhasználókat. A StoreBuilder segítségével nem csak biztonsági funkciókat kap, hanem automatikusan frissítjük őket te!

Miért érdemes a WooCommerce-t választani?

Ha épített néhány üzletet, valószínűleg nincs szüksége segítőkész varázslóra vagy a 101 tanfolyamra. Lehet, hogy Ön haladó felhasználó, aki nem akarja vesztegetni az idejét a frissítéssel, amikor dolgozhat. Lehet, hogy még új vagy, de még mindig képes eligazodni azokon a technikai problémákon, amelyek akkor jelentkeznének, ha ezt egyedül tenné.

Itt jön a képbe a teljesen felügyelt WooCommerce tárhely – megkapja azt a luxust, hogy a piszkos munkát elvégezze helyetted. Tekints rá úgy, mint egy barátságos inasra, aki tudja, mikor kell megjelennie kávéval, és mikor engedheti meg, hogy egyedül intézze el a dolgokat.

Íme, miért lehet a menedzselt WooCommerce a legjobb megoldás.

Kevesebb kézfogás, több kéz a fedélzeten

Ha a StoreBuildert választja, hasznos útitervet kap. Ha már elégszer átesett egy oktatóanyagon, valószínűleg nincs rá szüksége.

A Managed WooCommerce segítségével továbbra is hozzáférhet a segítséghez – de Ön és csapata felszabadul, hogy arra összpontosítson, amit a legjobban tud: üzleteket építsen.

Ne aggódjon az olyan apró feladatok miatt, mint a verziók és frissítések ellenőrzése. Ne törődjön az SSL-tanúsítványok megújításával. A felügyelt hosting gondoskodik erről.

Tartsa szem előtt, hogy mit kell teljesítenie ügyfelei számára, és bízza ránk a részleteket.

Tervek, amelyekben több, több, több!

Ha több webhelyet épít, az azt jelenti, hogy mindegyiket szemmel kell tartania. A webhelyek egyenkénti frissítése időt vehet igénybe. Több webhelytervvel, megnövelt tárhellyel és kiterjesztett sávszélességgel a felügyelt WooCommerce mindenki számára kínál lehetőséget.

Olvasni:  Hogyan kereshet több pénzt 5 WooCommerce SEO-taktikával

Lehet, hogy tapasztalt WP-szakember vagy, de időnként mindenkinek vannak kérdései. A felügyelt WooCommerce támogatás a Woo szakértői! Ha problémába ütközik, 24/7/365 tárhelytámogatásunk az Ön rendelkezésére álló nyílt forráskódú Woo közösségen túl az Ön rendelkezésére áll.

További funkciók a rászoruló felhasználók számára

Minél többet alkotsz, annál többre lesz szükséged. A több üzlet több szállítót, több nyomon követhető trendet jelent. Elsöprő tud lenni. A magasabb szintű tervek hozzáférést kapnak a Glew.io jelentésekhez, a Dokan Pro-hoz, az egyéni rendelési táblázatokhoz és az Elastisearch-hez.

Ha már régóta foglalkozik e-kereskedelmi üzletekkel, valószínűleg jól érzi magát az oldalkészítőben, és valószínűleg van egy előnyben részesített beépülő modulja – komoly munkát végzett.

Az IconicWP jóvoltából minden, ami a kezdeti terveink felett van, rendelkezik Beaver Builder Page Builderrel, további Beaver Builder modulokkal és funkciókban gazdag terméklistával.

Szeretné használni őket? Nagy. Nem akarod őket? Szabadon használhatja kedvenc blokképítőit.

A szabadság, hogy többet tegyünk

Mindezek a funkciók teszik igazán nagyszerűvé a felügyelt WooCommerce-t az e-kereskedelmi webhely-készítők számára. Miközben időt takarít meg azzal, hogy figyelmen kívül hagyja a kisebb dolgokat, van ideje kipróbálni az új funkciókat, megbizonyosodni arról, hogy webhelye követi a modern webhelytervezési trendeket, és megbizonyosodhat arról, hogy webhelye a lehető legjobb legyen.

Mivel a WooCommerce nyílt forráskóddal működik, Ön nem korlátozódik a más platformokon fizetendő licencekre és díjakra. A migráció egyszerű. A színpadra állítás egyszerű. Minden KÖNNYŰ! Mivel ez egyszerű, korlátok nélkül folytathatja a fejlesztést.

Egyik esetben sem tévedhetsz

Akár a StoreBuilder, akár a teljesen felügyelt WooCommerce felé hajlik, jó kezekben van a Hostingerszel, a digitális kereskedelem szakértőivel.

A kezdéshez még ma tekintse meg StoreBuilder és teljesen felügyelt WooCommerce terveinket.

Új publikációk:

Ajánlott