Szabadítsa fel a WordPressben rejlő lehetőségeket nyílt forráskódú fejlesztői eszközökkel

Könnyen belátható, hogy a WordPress a leginkább népszerű tartalomkezelő rendszer (CMS) az interneten. De tudtad, hogy ez minden idők egyik leggyakrabban használt nyílt forráskódú projektje?

Az a tény, hogy a WordPress népszerű és nyílt forráskódú, számos hatással van a felhasználókra. Ha kihasználja a projekt nyílt forráskódú természetét, többet hozhat ki a WordPressből, mint azt valaha is gondolta.

Ma adunk néhány tippet a WordPress-webhely teljesítményének optimalizálásához, és megbeszéljük, hogyan használhatók egyes nyílt forráskódú webfejlesztő eszközök, például a GitHub és JFrogsegíthet a WordPress bevezetésének a következő szintre emelésében.

WordPress + nyílt forráskódú webfejlesztő eszközök = A Match Made in Heaven

A WordPress a világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere (CMS). Hatalma van 30% az interneten, beleértve több mint 100 millió webhelyet. Ez azt jelenti, hogy ha webhelyet szeretne létrehozni, akkor a WordPress lehet az első választás.

Azonban nem csak a WordPress népszerűsége teszi vonzóvá; az a tény, hogy nyílt forráskódú, azt jelenti, hogy rengeteg eszköz áll a fejlesztők és amatőrök rendelkezésére, amelyeket projektjeikhez használhatnak – mint pl. WP Turbo. Ez megkönnyítheti bárki életét, aki meg akarja építeni a webhelyét, és nincs sok tapasztalata a kódolásban vagy más olyan technikai készségekkel, amelyeket más platformok, például Wix vagy Squarespace igényel.

WordPress

A WordPress nyílt forráskódú webfejlesztői eszközeivel együtt az embereknek még több lehetőségük nyílik webhelyeik létrehozására és testreszabására. Ezek a webfejlesztő eszközök megkönnyíthetik azoknak a fejlesztőknek az életét, akik a kódolás megtanulása nélkül szeretnének testreszabott WordPress-webhelyeket létrehozni.

Olvasni:  Előfizetési fiók elindítása 7 végrehajtható lépésben

Vessünk egy pillantást a WordPress legjobb nyílt forráskódú webfejlesztői eszközeire.

1. GitHub

A GitHub segítségével szoftvereket készíthet azokkal az együttműködési és felülvizsgálati eszközökkel, amelyekre a mai elosztott fejlesztői környezetben való sikerhez szükség van.

GitHub

Az olyan nyílt forráskódú projektektől, mint a WordPress, a különböző méretű vállalatokig – beleértve a Microsoftot, a Samsungot, a Sony-t, a Facebookot és a Google-GitHub a legjobb hely a kód megosztására barátaival és munkatársaival, kedvenc projektjei elosztására, adattárak kezelésére és együttműködésre. kódot más fejlesztőkkel. A GitHub a lehető legtisztább megoldásnak tűnik vásároljon PVA GitHub fiókokat amelyek elősegítik az elkötelezettség gyors növekedését.

2. Bitbucket

A Bitbucket egy kódtárhely és verzióvezérlő platform. Ez biztosítja a Git összes elosztott verziókezelési és forráskód-kezelési (SCM) funkcióját, és hozzáadja annak szolgáltatásait. Ezen kívül hozzáférés-vezérlést, munkafolyamatokat, webhookot, összevonási kérelmeket és wikiket kínál.

Bitbucket

A Bitbucket kifinomult felhasználói felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a kód létrehozását, kezelését és együttműködését. Használhatja a Bitbucket iOS és Android mobilalkalmazásait is, hogy naprakész maradjon projektjeivel kapcsolatban, bárhol is legyen.

3. Docker Registry

A Docker Registry egy felhő alapú tárhely a Docker képek számára. Használható projektjei tárolására és üzembe helyezésére, valamint más fejlesztőkkel való együttműködésre.

A Docker Registry egy privát szolgáltatás, amelynek használata előtt regisztrálnia kell. Az ingyenes terv lehetővé teszi korlátlan számú kép létrehozását, de minden kép méretkorlátja 1 GB, és csak egy helyről érhető el (például a helyi számítógépről vagy a nyilvános GitHubról). Fizetős csomagok állnak rendelkezésre, ha több tárhelyhez szeretne hozzáférni, vagy nagyobb rugalmasságra van szüksége a képek eléréséhez.

Docker Registry

A jó hír az, hogy miután regisztrált a Docker Registry szolgáltatásra, a GitHub vagy a Bitbucket integrációja nem túl nehéz, köszönhetően a megfelelő csapatok által biztosított integrációknak:

Olvasni:  Több mint 350 hatékony szó a kattintások eléréséhez és a konverziók növeléséhez (INGYENES lista)

4. Bootstrap

A Bootstrap egy előtér-keretrendszer a reszponzív, mobil-első projektek fejlesztéséhez az interneten. A Sass és a Compass segítségével készült, amelyek két hatékony nyílt forráskódú eszköz, amelyek megkönnyítik a CSS-sel való munkát.

Bootstrap

A Bootstrapnek hatalmas közössége van közreműködőkből és felhasználókból. Ha még nem ismeri a SaaS-t, és nem tudja, hol kezdje, több online forrás is segít Önnek.

5. Kreatív CSS3 animációs menük

Ahhoz, hogy a WordPressben rejlő lehetőségeket nyílt forráskódú fejlesztőeszközökkel kiaknázza, CSS3 animációt kell használnia.

Ehhez nézzen meg egy CSS3 animációs könyvtárat. Számos példát találhat az interneten, amelyek segítenek az indulásban, és ötleteket adnak az animációkhoz. Ezek a könyvtárak minden olyan webhelyhez vagy projekthez használhatók, amely HTML5, CSS3 és JavaScript kódot használ.

Kreatív CSS3 animációs menük

Ha olyan projekten dolgozik, amely CSS3-animációt igényel, használhat egy CSS3-animációs könyvtárat. Ezek a könyvtárak olyan kódgyűjtemények, amelyeket teszteltek és projektekben való használatra optimalizáltak. Segítenek felgyorsítani a fejlesztési időt és csökkentik a hibákat azáltal, hogy használatra kész kódot biztosítanak, amely beilleszthető a webhelyébe vagy a projektbe.

A megfelelő nyílt forráskódú fejlesztői eszközökkel a WP-oldalak gyorsabban elérhetik a magasabb szintű teljesítményt.

Amikor WordPress-webhelyet fejleszt, legyen az a saját vagy valaki másé, a nyílt forráskódú eszközök segíthetnek abban, hogy többet érjen el. Ők tudnak:

  • Hatékonyabban kezelheti WordPress-webhelyeit.
  • Fejlessze és telepítse WP-webhelyeit gyorsabban és egyszerűbben.
  • Tesztelje és győződjön meg arról, hogy WP-webhelyei megfelelnek a teljesítményszabványoknak, mielőtt nyilvánosan megjelennének az interneten, hogy mindenki láthassa (vagy nem). Ha nem, javítsd ki őket!
  • Biztonságosan kezelje a felhasználói hitelesítési és engedélyezési feladatokat a fejlesztési folyamat során, hogy senki ne férhessen hozzá semmihez, amihez a fejlesztés során bármikor – vagy még az indítás után sem szabad hozzáférnie, ha az élő webhelyen túl van még tennivaló. már a fejlesztés során megtörtént.
Olvasni:  Hogyan helyezzünk át egy WordPress-webhelyet új domainre – lépésről lépésre

Következtetés

A WordPress egy robusztus platform, amely lehetővé teszi kiváló webhelyek egyszerű létrehozását. Vannak azonban bizonyos korlátozások is. Itt jelennek meg a harmadik féltől származó bővítmények és témák. Növelik a WordPress funkcionalitását új funkciók biztosításával vagy a meglévők fejlesztésével. A WordPress ökoszisztéma a közösségének köszönhetően virágzik, amely ezeket a nyílt forráskódú megoldásokat mindenki más számára ingyenes használatra hozza létre.

Új publikációk:

Ajánlott