Szerezzen Instagram-követőket – 10 biztos tipp, amit most használhat

Keresi a módját, hogy nyerjen Instagram követői blogja vagy vállalkozása célközönsége számára? Ma már nem olyan egyszerű követőket szerezni az Instagram platformon. Nem lehetetlen azonban követni néhány Instagram-követő hackit ennek elérése érdekében.

Ez a cikk minden bizonnyal segít növelni az elköteleződési arányt, és Instagram-követőket szerezni mindaddig, amíg nincs beállítva privát fiókként. Ha van privát fiókod, a követőknek engedélyre van szükségük, hogy követhessék.

Növelheti forgalmát, ha átadja magát az opcióknak, és valódi Instagram-követőket vásárol.

Az Instagram és a közösségi média növekedése

A Forbes szerint naponta körülbelül 4,9 milliárd ember használja a közösségi médiát.

Mivel a közösségi média csatornáit használók száma napról napra növekszik, az üzleti világ tisztviselői úgy döntöttek, hogy előnyükre használják fel.

A közösségi média fontos szerepet kezdett játszani a közösségi média profilok elköteleződési arányának növelésében a különböző alkalmazásokban. A közösségi média marketinghez használt elsődleges alkalmazások közé tartozik a Twitter, a Facebook, a Linked In, a Pinterest és természetesen az Instagram.

Az Instagramot tekintik a legjobbnak, mivel nagyon sokoldalúak.

Instagram statisztika

Manapság az Instagram az utóbbi idők egyik legnépszerűbb közösségi médiaalkalmazása. Ezt számos technikailag fejlett ország, például az USA statisztikái igazolják.

Egy ilyen statisztika azt mondja nekünk, hogy egy átlagos felhasználó körülbelül 29 percet tölt naponta az Instagram közösségi hálózatán. Ez azt mutatja, hogy ha hatékonyan reklámozza vállalkozását, vásárolhat Instagram követők.

Olvasni:  Hogyan készítsünk hírleveleket, amelyeket közönsége szívesen kap: 6 titok, amit tudnia kell

Ügyeljen azonban arra, hogy ha követőket vásárol, előfordulhat, hogy nem fognak kapcsolatba lépni a fiókjával, mivel nem érdekli őket az Ön rése vagy a hálózaton lévő bejegyzései.

Az alábbiakban bemutatunk néhány hatékony módszert Instagram-profilja optimalizálására.

10 hatékony tipp, kezdve azzal, hogy hogyan optimalizálhatja Instagram-profilját és szerezhet Instagram-követőket:

1. Profilod erőssége: #1 Szerezz Instagram-követőket

Mindig töltsön ki minden fontos adatot a márkájáról és önmagáról az összes közösségi hálózaton.

Adja meg a cselekvésre ösztönzés részleteit és a figyelemre méltó felhasználóneveket. Állítson be egy jó minőségű profilképet, és adja hozzá a webhelyére mutató hivatkozást a profiljához.

(Ezt minden közösségi média platformon meg kell tenni.)

Mostantól időről időre módosíthatja ezt a linket, és ezt javasoljuk. Megváltoztathatja speciális értékesítési oldalakra vagy új blogbejegyzésekre.

Az életrajzodban található link az Instagram egyik legfontosabb ingatlana. Az Instagram azonban most kiadott egy új funkciót, életrajzonként további 4 linkkel.

Azt javaslom, hogy adjon hozzá 3 linket, mert ha felajánlja mind az 5 embert, túlterhelheti a választási lehetőségeket, és nem tesz semmit. Nézze meg az alábbi videót a linkek bővítéséről.

Ma már matricalinkeket is hozzáadhatsz Instagram-történeteidhez.

Győződjön meg róla, hogy minden szükséges információt megad az életrajzában, mert így az ügyfelek könnyebben megérthetik szolgáltatásait. Könnyítse meg számukra a kapcsolatot Önnel.

2. Minőségi Instagram-tartalom a közösségi média stratégiához

Minden bizonnyal a tartalom minősége a legfontosabb része az elköteleződési arány növelésének. Készítsen jó minőségű, ismétlődő tartalmat. Hozzon létre és tegyen közzé tartalmat kreatív, de világos kilátásokkal.

Legyen rövid a bejegyzés felirata, mert az emberek soha nem szeretik a hosszú feliratokat olvasni. Használja ki a közösségi média legújabb trendjeit, például a hashtageket, a megfelelő esztétikát és még sok mást.

Ügyeljen arra, hogy emojikat adjon hozzá az Instagram-feliratokhoz, mivel az emberek jobban reagálnak rájuk, ahogy érzelmeket fejeznek ki.

Olvasni:  15 legjobb értékesítési blog, amelyet minden értékesítőnek el kell olvasnia

3. Használjon megfelelő esztétikát, hogy Instagram-követőket szerezzen

Az esztétika az Instagram és a Pinterest egyik legnagyobb kiegészítője. Ez egy csúcstechnika, mivel nagyszerű vizuális platformot biztosít a megfelelő esztétika használatával.

A megfelelő esztétika kiválasztása magában foglalja a színek, hátterek és témák megfelelő megválasztását. Tartsa meg a bejegyzés céljához és témájához kapcsolódó esztétikát.

Lépést tartva a legújabb trendekkel:

Az Instagram nagyon naprakész a legújabb trendekkel. Néhányan videókat, körhintabejegyzéseket és tekercseket tartalmaznak.

4. Interaktív bejegyzések és történetek közzététele, hogy Instagram-követőket szerezzen

Nemcsak a bejegyzés minőségének, hanem a poszt szándékának is nagyon világosnak kell lennie. Tegyél közzé interaktív Instagram-tartalmat.

Verseny lebonyolítása és a nyertesek ingyenes ajándékozása interaktív kommentszekciót biztosíthat.

Ezzel a technikával biztosíthatod, hogy közösségi tartalmaid több kedvelést, megjegyzést és megosztást kapjanak. A legjobb megjegyzéseket az Instagram-bejegyzéseidhez is rögzítheted. A hozzászólóid imádni fogják.

A történetek használata óriási és kötelező az Instagram hálózaton. Adjon hozzá zenét történeteihez, hogy felkeltse a felhasználók figyelmét.

Az emberek szeretnek lapozgatni a hírcsatorna tetején található történetek funkció között.

Senki sem akar lemaradni arról, amit kedvenc barátai vagy vállalkozásai csinálnak. Azonban ne felejtsd el használni a videókat az Instagramon sem.

5. Instagram Insights elemzése a konverziók ellenőrzéséhez

Az Instagram-profilod számainak elemzése nagyon fontos. Ha bizonyos gyakorisággal jegyzi fel a számokat, mindig megtudhatja, hogy a megfelelő marketingstratégiákat valósította-e meg.

Ez segíthet megtalálni az Ön által elkövetett hibákat és kijavítani azokat. Ezután elkezdheti használni a megfelelő ötleteket, és fejlesztheti profilját. Ez segíthet abban is, hogy összehasonlítsa előrehaladását versenytársaival.

Most már 7, 14 vagy 30 nap múlva láthatja az eredményeket. Könnyedén válthat ezek között az időpontok között, hogy megnézze, hogyan teljesít. Az Instagram-statisztikák még azt is megmutatják, hogy mennyi időt tölt naponta a fiókkal.

Egy dolgot megjegyzek, hiányoznak a régi meglátások, amelyek megmondták a legjobb napokat és időpontokat, amikor közzétehetsz a hálózatukon.

De az Agorapulse jelentésével ezt még mindig megtudom. Ez egy nagyon hasznos eszköz az Instagram-fiókok figyelésére ügyfeleim számára.

Olvasni:  A tartalommarketing csatorna: 3 szakasz, amit tudnod kell

6. Cross Collaboration: Gain Instagram Followers Hack

Te tudod használni híres Instagram influencerek és hírességek, hogy reklámozzák termékét. Cserébe fizethetsz egy influencernek a szolgáltatásaiddal vagy termékeiddel, vagy bármivel, amit kérnek tőled fizetésként.

Ily módon keresztre népszerűsítheti egymást a közösségi csatornákon való megjelöléssel és megemlítéssel. Ez egy nagyon hatékony módszer a márkaismertség növelésére. A felhasználók által generált tartalom előkelő helyen áll az Instagram algoritmusában.

Az Instagram 2021-ben először lépte át az egymilliárdos felhasználói határt. Vége 2 millió aktív felhasználó 2024-ban.

Ez jelzi az Instagram nagyfokú használatát és a felhasználók által megszerzett előnyöket.

Mindössze annyit kell tennie, hogy optimalizálja profilját a megfelelő hatékony stratégiák segítségével, következetesen tegye közzé bejegyzéseit, és vegyen részt másokkal. Természetesen, ha Instagram-hirdetéseket teszel, az a fiókod növekedéséhez is hozzájárul.

Tűzze ki rövid távú céljait, használja a fent megadott megfelelő ötleteket, és ezzel együtt profitot érhet el, és növelheti profilja elérési arányát.

7. Instagram promóciós marketing

Az Instagram-hirdetéseket a Meta Business csomagon keresztül is használhatja. Az Instagram-folyamon, történetekben vagy Instagram-tekercseken való megjelenítéshez hirdetéseket könnyű feldobni vagy létrehozni.

A közösségi médiában történő reklámozás ma a legnagyobb digitális üzlet. A Meta üzleti csomagot is használhatja Instagram-hirdetések készítésére a fiókjában.

8. Használjon Instagram rövid formátumú videókat

Ahhoz, hogy több Instagram-követőt vonzzon a rövid formátumú videótartalmak használatával, összpontosítson figyelemfelkeltő videók létrehozására, amelyek vizuálisan vonzóak és tömörek. Használjon népszerű hashtageket és releváns feliratokat a tartalom felfedezhetőségének növelése érdekében.

Lépjen kapcsolatba a közönséggel azáltal, hogy válaszol a videókhoz fűzött megjegyzésekre és üzenetekre, és működjön együtt más Instagram-felhasználókkal az elérés bővítése érdekében.

Elemezze belátásait, hogy megértse, milyen típusú tartalom rezonál közönségében, és ennek megfelelően optimalizálja közzétételi ütemezését. A következetesség és a kreativitás kulcsfontosságú a rövid formátumú videótartalom kiaknázásához Instagram-követői körének növeléséhez.

9. Instagram-követők feltörése Instagram-kiemelésekkel

Az Instagram-történetek kiemelt gyűjteményei a múltbeli Instagram-történetek gyűjteményei, amelyek jól láthatóan jelennek meg a felhasználó profiljában. Használhatók a márka legjavának bemutatására azáltal, hogy fontos termékeket, szolgáltatásokat vagy márkaelemeket jelenítenek meg vizuálisan vonzó és könnyen hozzáférhető módon.

Olvasni:  15 tipp szabadúszó íróknak, hogy online munkát találjanak

A márkák a kiemelések segítségével kategorizálhatják és rendszerezhetik a tartalmat, gyors áttekintést nyújtva kínálatukról vagy kulcsfontosságú üzeneteikről a profiljuk látogatói számára.

Ez segíthet egy összetartóbb és vonzóbb márka narratíva kialakításában, valamint világos megértést adhat a nézőknek arról, hogy a márka mit képvisel és mit kínál.

10. Tanulj meg elköteleződni, hogy Instagram-követőket szerezhess

Az ügyfelekkel, márkavédőkkel és befolyásolókkal való kapcsolattartás az Instagramon stratégiai megközelítést igényel. Kezdje azzal, hogy értékes és tetszetős tartalmat készít, amely rezonál a célközönségével.

Használjon releváns hashtageket, hogy növelje bejegyzéseinek felfedezhetőségét, és vegyen részt a saját résén belüli beszélgetésekben. Aktívan válaszoljon a megjegyzésekre és közvetlen üzenetekre, hogy valódi kapcsolatokat alakítson ki.

Együttműködjön a márka szószólóival és befolyásolókkal személyre szabott üzenetekkel, kölcsönös értéket kínálva és hiteles kapcsolatokat tartva fenn.

A felhasználók által generált tartalmak kihasználása az ügyfelekkel és az érdekképviseletekkel való kapcsolatát is erősítheti, míg az influencer partnerkapcsolatok segíthetnek a márka elérhetőségének és hitelességének bővítésében.

Ezért rendszeresen elemezze elköteleződési mutatóit, hogy optimalizálja stratégiáit és biztosítsa a folyamatos fejlődést.

Következtetés: Szerezzen feltöréseket az Instagram-követőkön

Az Instagram-követők megszerzése egyre nagyobb kihívást jelent a közösségi média platformok közötti fokozott verseny miatt.

Mindazonáltal az alábbi hét tipp végrehajtása segíthet hiteles követőkre szert tenni az Instagramon, akik aktívan foglalkoznak a tartalommal.

Hogyan szereztél mostanában Instagram-követőket? Mi az Instagram közösségi média marketing stratégiája?

Szeretnék hallani rólad az alábbi megjegyzésekben.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott