Szüksége van egy gigantikus blogra, hogy növelje a forgalmat és az eredményeket?

Szüksége van egy gigantikus blogra a forgalom és az eredmények növeléséhez? Egy új negyedév elején szeretek visszatekinteni az elmúlt negyedévre és évre. Itt, az Inspire to Thrive-on belemélyedek abba, hogy mi működött és mi nem.

Gyakran új dolgokat próbálok ki itt, és szívesen megosztom veletek. Tanulhatsz a hibáimból, és fejlődhetsz a sikereimmel. Korábban mindig arról beszéltünk, hogy forgalmat vonzunk a blogjainkba. De a forgalom önmagában már nem szükséges blogja vagy kisvállalkozása növekedéséhez.

Végül is annyi időt töltesz a blogoddal vagy a kisvállalkozásoddal, hogy már nem akarod vesztegetni az időt. Eredményeket szeretne látni, nem csak a webhelyére érkező forgalmat.

Azt szeretné, ha az emberek a cselekvésre való felhívásaira kattintanának, és vásárolnának, vagy regisztrálnának egy eseményre stb.

Mit értek blogolási eredmények alatt?

amikor az emberek egy kívánt műveletet hajtanak végre webhelyén vagy blogjában. Vásárolnak egy terméket, letöltenek egy pdf-et vagy feliratkoznak e-mailre.

Megnéztem a különböző forgalomforrások visszafordulási arányát is – a legtöbbet 2017-ben, majd 2024-ban is. A magas visszafordulási arány azt mutatja, hogy az emberek nem maradnak itt elég sokáig ahhoz, hogy olvassanak valamit, és nem hajtanak végre semmilyen műveletet.

3 éve írtam a visszafordulási arányokról, olvass tovább a visszafordulási arányokról.

Most, hogy 2024-ban járunk, a Google azt mondja, hogy a GA4 visszafordulási aránya júliusban megszűnik.

Magas visszafordulási arányú webhelyek

A blogok magas visszafordulási arányát produkáló webhelyek a következők: Stumble Upon, Flipboard, Dlvr.it (társadalmi automatizálási eszköz), tartalomstúdió io (egy másik automatizálási eszköz) és Facebook-ajánlók – igen, ez meglepetés. (a mobil Facebook valamivel jobb volt, de nem jó 92%)

Olvasni:  Mi a fizetett promóció és a fizetett média?

Mik azok a Facebook-ajánlók?

**Egy mellékes megjegyzés – Üzleti Facebook – A Facebook-oldalon a visszafordulási arány sokkal alacsonyabb, mindössze 38%-os – tehát a megosztás Inspire To Thrive Facebook oldal az én személyesemhez képest vagy a te személyesed lehet a megfelelő út.

Évek óta tudom, hogy a Stumble Upon nagyon magas, 99-100%-os visszafordulási arányt mutat! Nem én használom ezt a webhelyet, de az olvasóim megosztották ott.

Másrészről, Imádtam a Flipboardot használni az évek alatt. Nagy forgalmat generált, de a visszafordulási arány meglehetősen magas volt az elmúlt években, összességében 90%.

5 biztos módszer, hogy eredményeket érjen el blogja

1. Más blogok kommentálása ösztönzi a hivatkozásokat

Az egyik legtöbb hivatkozás más blogokról vagy webhelyekről érkezik. Ezek akkor fordulnak elő, amikor más niche-blogokhoz kommentálsz, vagy vendégbejegyzéseket írsz más blogokon. A többi gigantikus blog visszafordulási aránya rendkívül alacsony volt.

Mit tekintek gigantikus blognak? Egy gigantikus blog az, amely évekig tart, és több mint 500 blogbejegyzést tartalmaz.

2. Részvétel fórumokon és online közösségekben

Biz Sugar – Ez az online közösség nagy forgalmat generált számomra 2017-ben. A visszafordulási arány valamivel magas, 70% feletti volt. A Biz Sugar a 10. helyezést érte el az összes legjobb forgalmi vezetőm között. Ez 2024-ban is így marad.

További helyek a részvételhez

Triberr – Nem rossz 61%-os visszafordulási aránynál, és 27. a teljes forgalmi forrásomnál. Már évek óta használom a Triberr lite-ot, és továbbra is ajánlom ezt az eszközt minden bloggernek, miközben gigantikussá növi a blogját.

Quora – Imádtam a tagja lenni Quora közösség 2017-ben. Ez 6 hónapos napi kérdések megválaszolása után kezdte terelni a forgalmat. A visszafordulási arány kissé magas volt, 75%. De a forgalom valóban elkezdett felpörögni.

Quora Sidenote: Ne tegyen hivatkozásokat minden válaszába. Ki lehet tiltani a Quorából. Láttam, hogy Neil Patelt egyszer kitiltották, szóval vigyázz! Azóta visszahelyezték.

3. Társadalmi automatizálási eszközök használata

Ezekkel a közösségi automatizálási eszközökkel nemcsak időt takaríthat meg a tartalom megosztásával a nagy közösségi hálózatokon, de néhány eredményt is hozhat az Ön számára. A megfelelőt viszont ki kell választani!

Olvasni:  Az egyetlen útmutató, amelyre valaha is szüksége lesz a mobilbarát e-mail-tervezéshez

Talán emlékszel, mi történt a CoPromote felhasználóival tavaly. Nagyon fontos látni, mi történik a tartalommal, ha ilyen típusú eszközöket használ.

Nincs értelme ezeket az eszközöket használni, ha 100%-os visszafordulási arányt produkálnak. Ez csak árt a blogjának vagy webhelyének. A The Buffer munkatársai most tettek közzé egy bejegyzést, ha ezek a harmadik fél eszközei sértik az elköteleződést vagy az elérést.

Eredményeik azt mutatták, hogy ez sokkal inkább magától a tartalomtól függött, mint a megosztások forrásától.

A két egyszerű újramegosztáshoz

Vírusos tartalom Bee – Ez egy másik, a régi JustRetweethez hasonló webhely, ahol Ön megosztja mások tartalmát, ők pedig a tiédet. Kereshet kategória és egyebek szerint. A visszafordulási arányom 78% volt az elmúlt évben.

Azt tapasztaltam, hogy az elmúlt néhány hónapban javult, több felhasználóval. Úgy tűnik, nemrég megszüntették a Twittert, amely nagy vonzerőt és forgalomforrást jelentett a blog számára.

Blog Engage – Ez a bloghálózat remek hely tartalmai és mások megosztására. Fizethet is azért, hogy megosszák a közösségi oldalaikon. Nagyszerű módja annak, hogy kiterjessze elérhetőségét.

ShareBizSugar – Az egyik kedvenc hálózati oldalam más kisvállalkozásokkal. Egy hely a megjegyzésekhez és a tartalom megosztásához.

4. Közösségi média webhelyek, amelyek eredményeket hoznak a blogodhoz

X/Twitter – Kedvenc közösségi hálózatom, az X/Twitter a 3. legnagyobb forgalmi forrásomat hozta ide a blogra. Közvetlen és organikus forgalmat követett. A visszafordulási arány alig haladta meg a 70%-ot.

Facebook – Ez a Twitter és a Flipboard után következett, de 92%-os visszafordulási aránnyal. Ha látta a fenti jegyzeteimet, az arány alacsonyabb volt az üzleti Facebookhoz képest a személyeshez képest. Érdekes, hogy ezt most láthatjuk a google elemzésünkben.

A másik statisztika, amit láttam, az volt, hogy a szokásos Facebook asztali számítógépről alacsonyabb visszafordulási arányt mutatott az üzleti oldal esetében – az Inspire to Thrive 66%. Ez azt jelenti, hogy a Facebook nem szereti, ha személyes oldalainkat blogjaink vagy vállalkozásaink népszerűsítésére használjuk?

Pinterest – A múltban nem kezdtem erősen ezzel a platformmal, de most a megfelelő függőleges képek használatával sokat nőtt. Az alábbiakban láthatja, hogy átlagosan hány megtekintést értek el egy hónapban ezen a közösségi platformon. Nem csak ez, hanem célzott forgalmat is hoz a webhelyre.

Olvasni:  Munkavállalói elkötelezettség és márkanagykövet: Kezdő lépések

Az Instagram-meglepetés, amely mozgatja a forgalmat

Instagram – Ez a közösségi oldal alacsonyabb – 50%-os – visszafordulási aránnyal jött be. Ez azóta volt, hogy én nem reklámozza a blogot az Instagramon. Ez megváltozott, amikor megjelentek a történetek, és linkeket tudtam hozzáadni hozzájuk.

Ha lemaradt volna Dexter bejegyzéséről az Instagram használatának megkezdéséről, olvassa el. Tele van néhány nagyszerű Instagram-tippel, amelyekkel elindulhat, ha még nem ugrott be.

Még egy új megjegyzés: linkmatricákat adhatsz Instagram-történeteidhez! Ez megváltoztatta a játékot a tárcsákkal együtt.

További meglepetések a forgalom blogjára vagy webhelyére való irányításában

LinkedIn – A 14. számú forgalomforrásom több mint 80%-os visszafordulási aránnyal. Nem tettem közzé túl sok cikket a LinkedIn Pulse-on keresztül, mivel az idő nagyon fontos volt számomra. De van időd, ajánlom. Segített némi forgalmat visszacsalni a blogra.

Ez egy nagyszerű módja annak, hogy eredményeket érjen el a blogjában, ha rendszeresen közzéteszi, ahogyan azt Ravi Chahar és Anthony Gaenzle tette.

5. Egyéb digitális források

Ezek a források nem generálnak nagy forgalmat, de néhányuk eredményt generál a blog számára. Ezenkívül ezek többsége nem igényel semmilyen munkát a beállításuk után, másoknak igen.

Feedly – ​​50%-os visszafordulási arány. Egy másik meglepetés számomra, hogy megláttam az eredményt.

Alltop – Ez egy régi, ami az Inspire to Thrive kezdete óta megvan. Ez egy webhely olyan témákkal, amelyekre kereshet, és különféle blogok jelennek meg a keresésben. Meglehetősen alacsony, 50%-os visszafordulási aránya van. Ha nem vagy ebben Alltop könyvtár én ajánlanám. „Az összes legnépszerűbb címsor az interneten található népszerű témákról” ismertek.

Közepes – 66%-os visszafordulási arány, néhány a forgalomból. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatot teremtsen másokkal, akiknek óriási blogjaik vannak a Mediumon. Nemrég publikáltam magamról évtizedes blogírás.

A Medium most fizetősre változtatta tagságát, de továbbra is használhatja az INGYENES tagot. Szeretném a megjegyzésekben tudni, hogy használja-e valaki azt az új fizetős előfizetést. 2 éve járok prémiummal, így többet tudok olvasni és véleményezni a Mediumról.

Olvasni:  Gyorsan új logótervezésre van szüksége fantasztikus blogjához?

És még több hely, ahol forgalmat irányíthat a blogjára

Listly – Korábban szerettem ezt az oldalt, de nem generált nagy forgalmat, de ha igen, akkor ez egy szép 33%-os visszafordulási arány. A List.ly lehet egy másik, amit át kell gondolni a következő évben. 2024-ban egyre többet használtam, és fizetős előfizetéssel kicsit nagyobb forgalmat generált.

Bónusz tippek az eredmények megtekintéséhez – gigantikus blog vagy sem

Vendégbejegyzések más blogokon – Ez az egyik olyan módszer, amelyet úgy találtam, hogy nem generált közvetlenül számomra nagy forgalmat. De segített. Ezt úgy tette, hogy több emberhez segített eljutni, mintha csak itt blogoltam volna.

Ez is segített abban, hogy növeljem jelenlétemet számos közösségi hálózaton. Ha szeretne szponzor lenni, lépjen kapcsolatba velem még ma.

Használjon gyermektémát a WordPress webhelyén – Az Enstine itt elmagyarázza, miért fontos ez a blogja számára.

Még mindig úgy gondolja, hogy a webes forgalom lelassul nyáron? Meglepődhet, amikor megtudja, hogy a nyár nem befolyásolja a blog forgalmát, mint korábban.

Íme 7 furcsa és csodálatos módja annak, hogy vállalkozását ma felfigyeljék a versenyhelyzetben.

A kis blogok éppúgy növelhetik a forgalmat, mint a gigantikus blogok

A blogodnak nem kell gigantikusnak lennie a forgalom növeléséhez. Lehet egy kisebb, újabb blogod, és továbbra is növelheti a forgalmat, különösen, ha a megfelelő módon végez SEO-t. Nemrég vásároltam a SEMrush-t, és ez nagy változást hozott a blogom forgalmában itt és az újabb kis blogomban is.

Soha nem késő elkezdeni.

Te jössz

Végezetül szeretném megtudni az alábbi megjegyzésekben, hogy miként vezetsz eredményeket blogodhoz vagy kisvállalkozási webhelyedhez. Úgy gondolja, hogy szüksége van egy gigantikus blogra, hogy nagyobb blogforgalmat generáljon?

Az Inspire To Thrive, Inc. tulajdonosa.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott