Tartalomíró szolgáltatásba kiszervezhető tartalomtípusok

Egy márka sikerének nagy része attól függ, hogy képes-e a megfelelő tartalmat kiadni. A Content Marketing Institute szerint a tartalom az egyik leghatékonyabb módja a vállalkozás népszerűsítésének.

Tartalomjegyzék

 • A tartalomírási szolgáltatások típusai
 • Miért van szüksége tartalomírási szolgáltatásokra?
 • Miért jó a tartalomírás kiszervezése az Ön vállalkozásának?
 • Az írói szolgáltatásnak kiszervezendő tartalomtípusok
 • A tartalom kiszervezésének hátrányai
 • Következtetés
 • Kulcs elvitelek
 • GYIK

Ma, a digitalizáció korszakában a tartalommarketingeseknek és a vállalkozásoknak jó tartalomírókra kell támaszkodniuk, hogy segítsenek elérni márkaépítési és marketingcéljaikat. Ez pedig könnyen elérhető a legátfogóbb tartalomírási szolgáltatások választásával. Ez a legfontosabb szempont az olvasók bevonása és életük értékének növelése. Egy márka sikerének nagy része attól függ, hogy képes-e a megfelelő tartalmat kiadni. A Content Marketing Institute szerint a tartalom az egyik leghatékonyabb módja a vállalkozás népszerűsítésének.

A legtöbb tartalommarketing-szakember egyetért abban, hogy amikor a tartalomról van szó, a következetesség a kulcs. Tehát fel kell kérdezned magadtól: képes vagy elérni a célt? Van házon belüli csapata minőségi tartalom előállítására? És ha a válasz nem, akkor fontolóra kell vennie tartalomírás kiszervezése professzionális tartalomügynökséghez.

A szolgáltatás kiszervezéséhez szükséges tartalomírás típusai

Forrás

A közösségi média az egyik vezető promóciós platform. A közösségi médiában található bejegyzéseket tekintik a B2C leghatékonyabb tartalomtípusának.

Ebben a rohanó digitális korszakban kommunikálnod kell, és kapcsolatba kell lépned a közönségeddel. Ha nincs házon belüli csapata a tartalomért, megteheti tartalomírás kiszervezése olyan ügynökségeknek, amelyek tartalomszakértőket alkalmaznak a feladat elvégzésére. Ezek az ügynökségek konzisztens terveket kínálnak, és ütemezési bejegyzéseket és promóciókat is futtatnak az Ön számára.

Felmerülhet benned az a kérdés, hogy miért kellene szakértőt felvenned, hogy gondoskodjon a Facebook-oldaladról? De tény, hogy minden közösségi média platform más. Ami az egyik platformon működik, az nem feltétlenül működik a másikon. Ezért fontos, hogy olyan személyt vegyenek fel, aki tapasztalt ezen a területen.

A HubSpot legutóbbi tanulmánya szerint a blogtartalmat folyamatosan használó B2B vállalkozások 4,5-tel több leadet kaptak, mint azok, akik kevesebbet írtak. Ha folyamatosan jó minőségű blogtartalmat szeretne készíteni márkája számára, akkor jó ötlet a tartalomírást egy professzionális szolgáltatáshoz kiszervezni. Az írási szolgáltatások gondoskodnak a blog tartalomírásáról, és ennek megfelelően tervezik meg a tartalom ütemezését.

Thomas Griffin, az Optimonster.com szerint általában a webhelyét meglátogató emberek 70%-a soha nem tér vissza. Ezért, hogy a webhelyéhez a legjobb tartalom legyen, amely tartalmaz leírásokat, oldalakat stb., elengedhetetlen a látogatók megtartásához és potenciális ügyfelekké alakításához. A tartalom megtervezése ezeken az oldalakon alapvető fontosságú, mivel ezek elvezetik a közönséget a keresett megfelelő helyre, ami konverzióhoz vezet.

Olvasni:  Mik azok a tartalomtípusok és miért fontosak?

Az e-mailek a marketingeszközök egy másik formája, amelyet egyre több vállalkozás alkalmaz, hogy kommunikáljon közönségével, és tájékoztassa őket a cégről. Tartalmazza a márkapromóciókat, kedvezményeket, terjeszkedési terveket és az üzlettel kapcsolatos egyéb kommunikációt.

Ha az e-mailek tartalmáról van szó, annak jól célzottnak és relevánsnak kell lennie, hogy csodákat tegyen vállalkozása számára. Végig kell tekintenie a különféle típusú e-mail-másolatokat, és ki kell választania a vállalkozásának legmegfelelőbbet. Ha kiszervezi a tartalomírást olyan szakembereknek, akik az e-mailek tartalmáról is gondoskodnak, biztos lehet benne, hogy tökéletesen megtervezik a tartalmat a célközönségnek megfelelően.

Jelenleg a videotartalom teszi ki az internetes forgalom nagy részét. A Cisco jelentése szerint 2021-re a videoforgalom várhatóan az összes internetes forgalom több mint 80%-a lesz. Ezenkívül a videotartalom nagy valószínűséggel a keresési eredmények első oldalán jelenik meg, és a videókat néző emberek 80%-kal nagyobb valószínűséggel vásárolnak egy terméket.

A videótartalomnak személyre szabottnak, rövidnek és édesnek kell lennie. A személyre szabott videók megőrzési aránya magasabb, és a nézők nagyobb valószínűséggel nézik őket a végéig. Tegyük fel, hogy nem ismeri a videotartalmakat, és segítséget szeretne a márkája számára videotartalom létrehozásához, felvesz egy tartalom kiszervezése kifejezetten videotartalom esetén a legjobb ötlet.

A fehér könyvek részletes jelentések, amelyek megoldást kínálnak egy problémára. Amikor egy fehér könyvet használ a marketinghez, az a cél, hogy valahogyan meggyőzze az olvasót. A B2B szakemberek 79%-a osztja meg a tanulmányait kollégáival.

Bár a fehér könyveknek meggyőzőnek kell lenniük, fontos, hogy ne tűnjenek túl promóciósnak. Nem akar olyasmit mondani, hogy „a termékünk a legjobb”. Az lenne a legjobb, ha az olvasóra bíznád a következtetés levonását. Ha nem biztos abban, hogy tartalomírást készíthet a tanulmányokhoz, hasznos lehet egy írói szolgáltatás igénybevétele, amely gondoskodik a tartalomról. Több is van tartalomírás típusai amelyek kiszervezhetők olyan ügynökségeknek, amelyek tartalmazzák az ilyen technikai tartalomkövetelményeket.

Az infografikák olyan tartalomtípusok, amelyek vizuális környezetben jelenítenek meg információkat és adatokat. Segít a közönségnek, hogy könnyen megértse a bonyolult információkat. Az infografikák jók azoknak a márkáknak, amelyek forgalmukat szeretnék növelni. Mivel az infografikák létrehozása bonyolult lehet, a legjobb, ha a tartalomírást és az infografikák kreatív elkészítését egy megfelelő szakértelemmel rendelkező professzionális szolgáltatásra bízza.

A tartalomírási szolgáltatások típusai

A legjobb tartalommarketing ügynökségek sokféle tartalomírási szolgáltatást kínálnak, kezdve a Facebook-bejegyzésektől a hírleveleken át az e-könyvekig. A tartalommarketing különböző típusú tartalomból áll.

A legjobb tartalommarketing ügynökségek által kínált leggyakoribb tartalomírási szolgáltatások:

Olvasni:  32 Tartalomtípusok és használatuk

1. Blogírás

A blogbejegyzések írása a tartalomírás leggyakoribb formája. A blogbejegyzések javítják webhelye keresőmotoros láthatóságát, és előrébb helyezik weboldalait a vezető keresőmotorok (például a Google és a Bing) SERP-jein (keresőmotorok eredményoldalain). Az értékes és jó minőségű tartalom rendszeres közzététele segít a keresőknek abban, hogy meghatározzák egy weboldal hasznosságát és felhasználóbarát jellegét, ami magasabb helyezést eredményez a SERP-eken. Ezáltal növeli a SEO erőfeszítéseit.

2. Szövegírás

A szövegírás fontos része a webes tartalomírásnak, amely magában foglalja a webhely másolásának írását, az üzleti leírásokat, az értékesítési biztosítékokat, a hirdetéseket, a sajtóközleményeket és az infografikákat. A szövegírás a lényege a webhely tartalomírásának. Bár sok szervezet figyelmen kívül hagyja a tartalomírás ezen aspektusát, tanácsos a szövegírási szolgáltatásokat kiszervezni az Ön által választott legátfogóbb webhelytartalom-írási szolgáltatások szolgáltatóinak.

3. Műszaki tartalomírás

A gyakran a leginkább megterhelő munkaként tisztelt műszaki tartalom írása lehet a legjobb ötlet, ha ismeri vállalkozása, termékei és szolgáltatásai csínját-bínját. A technikai tartalom írása lehetővé teszi, hogy elmagyarázza, milyen előnyökkel jár termékei és szolgáltatásai az ügyfelek számára. És a legjobb megoldás az, ha felvesz egy technikai tartalom-kiszervezett, aki elvégzi a kitüntetést Ön helyett. Amennyire a SEO tartalomírási szolgáltatások meg tudják tenni a munkát Ön helyett, a technikai tartalomírási szolgáltatások segítenek felvilágosítani az ügyfeleket a termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos tudnivalókról, tudnivalókról és tiltásokról.

4. Közösségi média posztok

A legutóbbi felmérések szerint a világ lakosságának több mint 40%-a a közösségi médiában van. A szeretett Twittertől a Facebookon, a LinkedIntől a TikTokig a közösségi média a lehető legzavaróbb módon behatolt az emberi lények életébe, és befolyásolta az életmódot. Ha van egy online vállalkozása, ahol nincs jelen a közösségi médiában, akkor rengeteg életet megváltoztató üzleti lehetőséget veszít el. Kérdezze meg bármelyik vezető tartalomíró szolgáltatót, és ők elmondják neked a közösségi média tartalmak közzétételének fontosságát. Érje el a legtöbb embert, ahová tartoznak. Bölcsen válaszd meg a szavaidat, mert megköthetik vagy megszakíthatják az üzletet.

5. E-mailek

Bár az e-mail kampányok a szövegírás nagy részét képezik, az e-mail kampányaival mindig újíthat, és külön kezelheti őket más szövegírási gyakorlatoktól. Míg a legtöbb szövegírás olyan emberek számára történik, akik nem ismerik cégét, termékeit és szolgáltatásait, az e-mail kampányok a hűséges ügyfeleknek szólnak, akik már tudnak rólad. A legjobbat akkor tudja kihozni, ha a tartalomírást professzionális és kreatív tartalomszolgáltatóknak szervezi ki, hogy hűséges rajongótáborát lekötve és érdeklődve tartsa.

Miért van szüksége tartalomírási szolgáltatásokra?

Ha van házon belüli tartalomfejlesztő és marketing csapata, akkor Ön rendelkezik a szervezet legnagyobb értékével. De ha nincs ilyened, mit csinálsz?

A legjobb megoldás az, ha a tartalomírást a legjobb tartalomírási szolgáltatókhoz szervezi ki. Különböző típusú tartalom írására szakosodtak, kezdve a SEO tartalomírási szolgáltatásoktól a kreatív tartalomíráson át a webhelytartalom írási szolgáltatásokig.

Olvasni:  Útmutató kezdőknek a hosszú formátumú tartalom létrehozásához és felerősítéséhez

Tapasztalt írókkal kell beszélnie, akik ismerik az üzleti rés csínját-bínját, hogy a legjobb eredményeket érhesse el a legjobb tartalomírási szolgáltatások szolgáltatóitól.

Forrás

Miért jó a tartalomírás kiszervezése az Ön vállalkozásának?

A tartalom létrehozása gyakran a marketingcsapat ölébe esik, akiknek általában mindig tele van a tányérja. Ilyen helyzetekben a tartalom háttérbe szorul. Bármely marketing tartalomstratégia távolról sem sikeres, ha az előállított tartalom nem avantgárd. Nézzük meg, miért lehet az outsourcing a legjobb dolog, ami valaha történt az Ön vállalkozásával:

A vállalkozás indítása költséges lehet. A cégalapításhoz szükséges pénzből a cégtulajdonosnak alig vagy egyáltalán nem marad pénze arra, hogy teljes munkaidőben alkalmazottakat vegyen fel a márkaépítés és marketing irányítására. Tehát, ha a tartalommal foglalkozó csapat felvétele meghaladja a költségvetését, a tartalomkészítés íróügynökségre való delegálása a legköltséghatékonyabb megoldás az Ön számára. Manapság számos professzionális tartalomíró ügynökség kínál nagyszerű írási csomagokat különböző típusú tartalomíráshoz az üzleti életben.

Mit kínál a márkád? Milyen előnyei vannak szolgáltatásának vagy termékének? Mindezeket a pontokat egyértelműen fel kell sorolni az elején, hogy a tartalom rezonáljon a célközönségével. Ezért a külső szem használata hasznos lehet vállalkozása számára. Az írószolgálatok vagy a szabadúszók tudni fogják, hogyan írják le az Ön jellemzőit olyan nyelven, amely vonzza az ügyfeleket. Általánosságban elmondható, hogy egy külső író új perspektívát kínál az Ön szolgáltatásairól és termékeiről.

A rosszul megírt tartalom elfordíthatja az ügyfeleket, és elveszítheti a márkájába vetett bizalmukat. Az írási szolgáltatások professzionális és kifinomult tartalmat kínálnak, amely segít ügyfeleket vonzani és növelni a márkaismertséget. A tartalomírás nem könnyű feladat, és mindig ne feledje, hogy aki tud írni, az nem mindig írhat jó tartalmat.

A jó tartalomírás arról szól, hogy a megfelelő szavakat a megfelelő időben használjuk a figyelem felkeltésére. A nyelvtanon és a helyes szóhasználaton kívül az írást SEO-ra is optimalizálni kell. Ha a tartalomírást kiszervezi egy hivatalos szerviznek, akkor megfelelő kulcsszókutatással biztosítják, hogy tartalma SEO-optimalizált legyen.

A következetesség létfontosságú a tartalomírás során. A tartalom következetes előállítása nehéz lehet, különösen, ha van egy kisvállalkozása, ahol mindent önállóan kezel. A tartalomgyártás kiszervezése egy íróügynökséghez segít elérni tartalommarketing céljait.

Egy jól kutatott, 2000 szavas blog megírása sok órát, ha nem napokat is igénybe vehet. Ha kiszervezi a tartalomírást szakembereknek, akkor több ideje marad a vállalkozására koncentrálni.

A tartalom kiszervezésének hátrányai

Bár a professzionális tartalomírási szolgáltatások igénybevételének nincsenek nyilvánvaló hátrányai, nem biztos, hogy ez olyan jó ötlet olyan vállalkozások számára, amelyek érzékeny céginformációkkal rendelkeznek. A banki cégek vagy az orvosbiológiai területen tevékenykedők esetleg szeretnének egy belső tartalommal foglalkozó csapatot, minthogy bizalmas információikat kívülállók kezébe adják.

Olvasni:  Sikeres blogpélda diákoknak: 5 létfontosságú elem

A külső ügynökségek felvétele azt is megvonja a cégtől, hogy olyan házon belüli tehetségeket neveljen, akik ismerik az Ön vállalkozásának csínját-bínját, és ennek megfelelően alkotnak.

Lehet, hogy kissé költséges lenne olyan ügynökségeket bérelni, amelyek óránként számolnak fel, mint amennyi belső erőforrással rendelkeznek. Ez akkor fordulhat elő, ha speciális tartalomra van szüksége, például pénzügyi vagy orvosi irodalomra.

Következtetés

Ez a végső lista az összes tartalomtípusról, amelyet kiszervezhet egy írói szolgáltatásnak. Ha kiszervezi a tartalomírást a legátfogóbb tartalomírási szolgáltatások szolgáltatóinak, az segíthet üzleti céljainak gyorsabb és költséghatékonyabb elérésében. A tartalom kiszervezésének másik előnye, hogy vállalkozása egyéb fontos szempontjaira koncentrálhat.

Kulcs elvitelek

 • Mivel a tartalommarketing kerül a középpontba, fontos annak biztosítása, hogy márkája a legjobb típusú marketingtartalmat hozza létre a márkájához. Ha van házon belüli csapatod, nagyszerű! De ha nem, akkor itt az ideje, hogy professzionális tartalom-kiszervezést alkalmazzon.
 • A tartalomügynökségek különböző típusú tartalomírási szolgáltatásokat nyújtottak, ideértve a blogokat, a közösségi médiát, a tanulmányokat, a weboldalakat stb.
 • Ki kell szerveznie a tartalomírást, mert ezzel pénzt takaríthat meg ahhoz képest, amit házon belüli tartalomforrás bérbeadásakor és betanítására költ.
 • A professzionális tartalom-kiszervezés egyúttal friss képet ad az Ön tartalmi igényeiről, és professzionális módon kezeli az összes tartalomtípust megfelelő háttérkutatás mellett.
 • Következetesebb lehet a tartalom közzététele terén is, ha kiszervezi a tartalomírást.

GYIK

1. Mit jelent a tartalomírás kiszervezése?

Ha nincs házon belüli tartalomírói csapata, tapasztalt írókat fogad fel, hogy releváns üzeneteket küldjenek a célközönségnek. Ezt a tartalmi igények kiszervezésének nevezik. A tartalomírók ismerik az Ön piaci rése dinamikáját, és segíthetnek Önnek a legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtani

2. Melyek a tartalomírás különböző típusai?

A tartalomírás sokféle formát ölthet; ezek a következők: technikai tartalom írása, blogírás, e-mailek, szövegírás és közösségi média posztokhoz való írás.

3. Hogyan lehet kiszervezni egy írót?

Az írók kiszervezésének legjobb módja, ha felkeresi az internetet, és kiszámítja költségvetését és igényeit; Ha egy tartalomíró megfelel az Ön költségvetésének és igényeinek, vegye fel az írót, és segítse őt minden erőforrással, amelyre szükségük van a lehető legjobb tartalom megírásához.

4. Melyek a legelismertebb tartalomíró szolgáltatások?

Pepper Content, SEO Butler, WordAgents, Pepper Content, Verblio, Hoth Blogger, Writer Access, Content Cucumber, Human Proof Designs, Content Development Pros, és bérelt írók.

5. Miért érdemes kiszervezni a tartalomírást?

Bizonyos dolgokat a legjobb a szakértőkre bízni, és ezek közé tartozik a tartalomírás. Tapasztalt tartalomírók felvételével lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy a piaci rést célzó, üzleti szempontból releváns üzenetekkel kezeljék őket.

Új publikációk:

Ajánlott