Tartalomötletek és mesterséges intelligencia által generált kulcsszavak rendszerezése digitális táblákon

A dolgok gyakran az ember szervezettségének hiánya miatt nem sikerülnek. Nem akarja, hogy ehhez hasonló hibák történjenek, amikor vállalkozásáról van szó. Különösen ebben az esetben a legkisebb hiba is elkövethető, és ez rengeteg pénzbe, erőfeszítésbe és időbe kerül.

AI

Nem minden szórakozás és játék, vállalkozás fenntartása és tartalom létrehozása, amely egyszerre több lehetséges vásárlót vonz, de megtartja a már meglévőket is. Emiatt nem mindig van ihleted, és az ötletek, amelyeket kitalálsz, rendkívül értékesek. Azt szeretné, ha minden jó ötlet meglátná a fény napját, és a látogatók élvezni fogják. Ehhez pedig jó szervezésre van szükség. A WordPress ChatGPT bővítmény nemcsak abban segít a bloggereknek és tartalomkészítőknek, hogy új ötleteket és tartalmat generáljanak, hanem egyszerűbbé teszi meglévő tartalmaik rendszerezését és kezelését, biztosítva, hogy az olvasók számára hozzáférhető és vonzó maradjon.

Ezt a cikket abban a reményben írjuk, hogy mindenki megtalálja, aki ezzel a témával küszködik. Szeretnénk bemutatni Önnek egy igazán klassz eszközt, amely nagyban segít megbirkózni ezzel a „problémával”.

Ennek az eszköznek a neve ContextMinds. az eszköz arra készült, hogy az emberek a lehető legegyszerűbben rendszerezzék ötleteiket. Bebizonyosodott, hogy a látvány nagyobb hatással van az agyunkra, mint az egyszerű szöveg, az eszközt úgy építették fel, hogy mindenféle vizuális elemet felhasználjon, hogy segítse a felhasználókat a rendszerezésben.

Az eszköz úgy működik, hogy a tábla, amelyen az összes ötleted össze van rakva, és csoportokba, térképekbe és így tovább rendezheted őket. Az eszköz mesterséges intelligenciával is rendelkezik, arra az esetre, ha az általa generált témákat vagy kulcsszavakat szeretne kapni, amelyek relevánsak az Ön által létrehozott tartalom szempontjából. Miután megkapta a javaslatokat, rendkívül egyszerűen húzhatja őket a táblára, ahol az összes ötlete megtalálható.

Olvasni:  Miért és hogyan kell feltüntetni az irányítószámokat a térképen

A csapatban végzett munka kissé bonyolult lehet, különösen, ha a létszám nagyobb. Ennek kulcsa a kommunikáció és természetesen a szervezés. A ContextMind felkészült. Lehetővé teszi, hogy megosszon egy hivatkozást a táblájára az összes csapattársával, így mindegyikük naprakész a történésekről, és az összes ötletről, amellyel találkozhat. Ha más módon szeretne adatot cserélni csapattársaival, bármikor exportálhatja tábláját PDF, PNG, egyszerű szöveges dokumentumként stb.

Az eszköz elmenti és megjegyzi mindazt, amit létrehozott. Így semmi sem vész el vagy feledésbe merülhet. Valóban megtart minden olyan dolgot, ami fontos lehet számodra, és amit egy nap hasznosnak találhatsz.

Három árterv létezik, amelyek többnyire a belső felhasználók számában, a témák és a kulcsszókeresések számában, valamint az AI cikkjavaslatokban különböznek havonta. Ön dönti el, melyik terv szolgálja jobban Önt és vállalkozását.

Következtetés

Ez egy rendkívül hasznos eszköz mindenkinek, akinek csak a legkisebb nehézségei is vannak a szervezetükkel, és csak a legtöbbet akarják kihozni a napjukból. Az eszköz valóban rendelkezik minden lehetséges funkcióval, amely segíthet Önnek, de mindkét csapattársa szervezettebb, és végül jobban teljesítenek.

Reméljük, hogy az eszköz kellően érdekfeszítőnek tűnik az Ön számára, és garantálni tudjuk, hogy nagy hasznát veszi. Valóban a lehető legjobb szervezési eszköz, amellyel találkoztunk.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a cikket, és közelebbről is megvizsgálja őket webhelyha további információra van szüksége.

Új publikációk:

Ajánlott