Tekintse át a Signal Awards Hostinger WordPress hosting Top Tier státuszát több kategóriában

ATLANTA, GA. 2024. szeptember 7 – A Hostinger, a WordPress, a WooCommerce és a Magento számára optimalizált prémium tárhelyszolgáltató a mai napon bejelentette, hogy három kategóriába sorolta Tekintse át a Signal-t 2024-as WordPress tárhely-benchmarkok.

Tekintse át a Signal WordPress Benchmarks elemeit és azonosítja a legjobban teljesítő speciális gazdagépeket a WordPress iparágban. A webtárhely-ellenőrző hatóság k6 terheléstesztelési technológiát használ a csúcsteljesítmény tesztelésére, és legalább három hónapig figyeli az üzemidőt a konzisztens teljesítményértékelés érdekében.

A Hostinger három Top Tier WordPress Hosting (Full Star) helyezést ért el a <$25, $201-500 és a WooCommerce kategóriákban kettővel több, mint az előző évek megjelölése. Teljes csillagokat kapnak azok a házigazdák, akik 99 százalékos üzemidőt tartanak fenn, és a terhelési tesztek során megőrzik a teljesítmény integritását.

A sikeres webhelyeket és üzleteket egy dolog közös: a kiváló minőségű hosting. A vállalkozások a webhelyeikre támaszkodnak bevételük és növekedésük érdekében, így a sikeres gazda kiválasztása elengedhetetlen a sikerükhöz. Azonban nem minden tárhely egyenlő. Mivel az internet 43,1 százalékát a WordPress működteti, a vállalkozások olyan gazdagépet szeretnének választani, amely kívül-belül ismeri a platformot, mint például a Hostinger.

Az iparág legmegbízhatóbb vezetője a nyílt forráskódú e-kereskedelemben, a Hostinger már több mint 23 éve kiemelkedik a versenytársak közül azáltal, hogy egyenletes teljesítményt, 99 százalékos üzemidőt és kiemelkedő támogatást biztosít. Néhány olyan szolgáltatás, amely a Hostinger menedzselt hostingot kiváló megoldássá teszi:

  • 24/7/365 ügyfélszolgálat csevegésen, telefonon és e-mailen keresztül gazdag tudásbázis mellett
  • Automatikus alapvető frissítések és napi biztonsági mentések, így Ön a vállalkozására összpontosíthat
  • Exkluzív felügyeleti eszközök, mint például a Plugin Performance Monitor és a Sales Performance Monitor, amelyek segítségével könnyedén kezelheti webhelyeit és bolti trendjeit
  • Oldalépítő beépülő modulok, webhelykezelő eszközök és e-kereskedelmi eszközök, amelyek segítenek webhelye létrehozásában és online tartásában
  • Solid Security Pro és rosszindulatú programok elleni védelem az adatok biztonságának megőrzése érdekében
  • A Cloudflare által működtetett globális integrált tartalomszolgáltató hálózat (CDN).
Olvasni:  Valóban felügyelt WooCommerce tárhelyre van szüksége?

A Hostinger továbbra is az ügyfeleket szem előtt tartva optimalizálja és fejlessze a fejlesztéseket, biztosítva a kiváló teljesítményt, a felhasználói élményt és a megfelelőséget. Az olyan funkciókkal, mint az ingyenes migráció, átmeneti környezetek, SSL-tanúsítványok, napi biztonsági mentések, korlátlan e-mailezés, prémium beépülő modulok és még sok más, a webhely elindítása a Hostinger segítségével még soha nem volt ilyen egyszerű.

Ha többet szeretne megtudni arról, miért érdemes a Hostinger Top Tier WordPress tárhelymegoldásait választania, látogasson el a nexcess.net oldalra.

A Hostingerről

A Hostinger a legjobb hely vállalkozása online felépítésére. Az Ön tárhely- és megoldási igényeire optimalizálva felügyelt tárhely-infrastruktúrát, válogatott eszközöket és szakértői csapatot biztosítunk, amelyek megkönnyítik vállalkozása online felépítését, kezelését és bővítését. A KKV-kat, valamint a számukra alkotó tervezőket, fejlesztőket és ügynökségeket több mint 23 éve szolgáljuk ki, teljes körűen felügyelt, nagy teljesítményű felhőmegoldást kínálunk a WordPress, WooCommerce és Magento webhelyek és üzletek optimalizálására. A Liquid Web márkacsaládba tartozó vállalatként közösen 10 globális adatközpontot kezelünk, több mint 500 000-nél több webhelyet kezelünk, több mint 187 000 fizető és 2,5 millió freemium szoftverügyfelet szolgálunk ki 150 országban, és páratlan szolgáltatást nyújtunk egy dedikált csoporttól. szakértők 24/7/365. A gyorsan bővülő márkacsalád vezető szerepet tölt be az ügyfélkiszolgálás terén, és tizenkét éve az INC. Magazine 5000 leggyorsabban növekvő vállalata közé tartozik az iparágban.

Új publikációk:

Ajánlott