Teljes útmutató a nem moderált használhatóságot tesztelő eszközökhöz

A felhasználói tesztelést és a használhatósági tesztelést egyre inkább egyformán alkalmazzák. Helyesebb azt mondani, hogy ebben a cikkben a hangsúly azokon az eszközökön van, amelyek használhatósági tesztelési lehetőségeket biztosítanak, de rávilágít a felhasználói tesztelés számos aspektusára, amelyet ezek az eszközök biztosítanak.

Vessen egy pillantást a használhatósági tesztelő eszközök piacára. A moderált és nem moderált tesztelést egyaránt biztosító platformok jobbak, mint azok, amelyek csak moderálatlan tesztelést kínálnak. Ha egyszerűen csak moderálatlant keres, nézze meg a A legjobb moderálatlan használhatóságot tesztelő eszközök lejjebb a listán.

Felhasználói nagyítás

Felhasználói nagyítás

Gyorsan a használhatóságértékelés legteljesebb eszközévé váló User Zoom Most, hogy a Validatelyt megvásárolták, további résztvevőkhöz és egyetlen felülethez férhet hozzá a kutatási adatok kezeléséhez. Ezek a termékek jól ismertek a felhasználói tesztelésről.
Lehetőség van moderálatlan és moderált távoli használhatósági tesztelésre, miközben a távoli használhatósági tesztelésre összpontosítva értelmes betekintést gyűjthet. Ez a felhasználói tesztelő eszköz nagyon kívánatos, mivel használhatósági tesztelési képességekkel rendelkezik, valamint kutatási könyvtár és kvalitatív adatelemző eszköz. Ez az egyik leghatékonyabb erőforrás a használhatósági teszteléshez, mivel rengeteg lehetőséget kínál. Emiatt nem biztos, hogy ez a legjobb használhatósági tesztelési eszköz az Ön számára.

11. hurok

11. hurok

A Loop11 egy ausztrál székhelyű start-up, amely hatékony felhasználói tesztelési eszközt biztosít. A platform lehetővé teszi, hogy moderálatlan és moderált teszteket is lehessen végezni különféle megközelítésekkel. A Loop11 virtuális megfigyelőszobája segítségével lehetővé teszi csapata számára, hogy szemtanúja legyen a tesztelési üléseknek anélkül, hogy túlterhelné a résztvevőket.

Olvasni:  Hozzon létre adatközpontú társadalmi stratégiát a közösségi trendek segítségével

Felhasználói tesztelés

Felhasználói tesztelés

Ez az „első kézből származó, élénk perspektíva arra vonatkozóan, hogy mit gondolnak és tapasztalnak a fogyasztók” a felhasználói tesztelési szolgáltatás azt állítja. A felhasználói tesztelés gyorsan biztosíthat eredményeket, ha szüksége van rájuk. Minden értékelésem megtörtént, és egy pénteki vizsgálat megkezdése után azonnal elkezdhettem a szintetizálást.
A saját tempójú online képzés, valamint a rengeteg sablon és dokumentáció megkönnyíti ennek önálló elsajátítását.

Kedvezmény

A Discount egy funkciókban gazdag használhatósági tesztelő alkalmazás, amely számos lehetőséget kínál a felhasználói adatok összegyűjtésére. A kedvezményt kezdeti formájában naplós tanulmányi segédletnek szánták. Lehetőség van idővel visszajelzést gyűjteni az alkalmazásáról vagy az asztali webhelyéről a naplótanulmányok segítségével, amelyek mobilon és asztali számítógépen is elérhetők.
A Discount Live funkciója lehetővé teszi, hogy a résztvevőkkel közvetlenül a platformjukon keresztül kérdezzenek, a Zoom vagy más online konferenciaszolgáltatás helyett. Az egyirányú üveg funkció lehetővé teszi, hogy elrejtse a megfigyelőket az üléseken, valamint magában a szoftverben megtalálhatók a jegyzetelési lehetőségek is.

Használhatósági központ

Használhatósági központ

A használhatósági tesztelés területén a Usability Hub néhány speciális megközelítésre helyezi a hangsúlyt. Platformukon egyáltalán nincsenek szabályozott tesztek. A moderálás nem opció a webhelyükön.

UX Tweak

UX Tweak

Szabadúszók, kisvállalatok és bármilyen méretű vállalkozás számára az UX Tweak kiváló felhasználói tesztelési eszköz. Lehetősége van arra, hogy felhasználja az ő tesztalanyaikat, vagy behozza a sajátját a használhatósági teszteléshez.

Userlytics

Userlytics

A Userlytics 2009 óta végez használhatósági teszteket. A felhasználói vélemény megszerzéséhez egy felhasználói tesztelési platformot biztosítanak, ahol moderált és moderálatlan teszteket futtathat közvetlenül a platformjukon.

Labirintus

Labirintus

Számos használhatósági tesztelési megoldás létezik a piacon, de a Maze a prototípus tesztelésére specializálódott, és csatlakozókat kínál a legnépszerűbb tervezőeszközökkel. Szeretnék megkönnyíteni, hogy gyorsan hozzáférjen a mennyiségi adatokhoz. A labirintus azonban rögzíti a felhasználói tevékenység adatait, és jelentésben jeleníti meg az Ön áttekintésére.

Olvasni:  Mit jelent a „nem érkezett tartomány-válasz – t3 időtúllépés”?

Useberry

Useberry

A Useberry, a használhatóságot vizsgáló eszköz, a többmódszeres, moderálatlan felhasználói kutatás a hangsúly A Useberry nagyszerű lehetőség, ha gyors módszert keres ötletei tesztelésére és felhasználói vélemény megszerzésére, mivel számos alapvető sablont ad a kezdéshez, és azonnal kapcsolódik az összes fő tervezési eszközhöz. A labirintushoz képest a résztvevőket is rögzítheti, amint elvégzik feladataikat.

UXArmy

UXArmy

Moderálatlan és moderált felhasználói kutatások végezhetők az UXArmy platformján, a tervezéshez való hozzájárulással együtt. Ugyanúgy beküldhet egy tervet, megoszthat egy hivatkozást, és megjegyzéseket kérhet a terv egyes szakaszairól, mint az In Visionban. Figyelemre méltó szempont az UXArmy részvételi panelje az ázsiai-csendes-óceáni (APAC) régióban.

Új publikációk:

Ajánlott