Testre szabott tweetek: egy titkos fegyver, amellyel a Twitter az Ön számára működik

Észrevetted a testre szabott tweeteket a Twitter hírfolyamában? Segítségükkel megtekintheti kedvenc ismerősei tweetjeit a Twitteren és egyebeken. A Twitter beállításaival módosíthatja.

Már egy ideje létezik, és arra késztetett, hogy elgondolkodjak, mit jelenthet ez neked a Twitteren? A Twitter az egyik leggyorsabban mozgó közösségi média hálózat, és biztos akar lenni abban, hogy nem hagyja ki ezeket a fontos tweeteket hírfolyamában.

Hogyan történnek személyre szabott tweetek a Twitter-fiókjában?

A FOR YOU alatt jelennek meg mobileszközén, ha megnyomja a Twitter alkalmazás gombját. A FOR YOU mellett a KÖVETÉS felirat található. Ezek azok a tweetek, akiket követ a közösségi hálózaton.

A FOR YOU szakasz az, amit a Twitter szerint látni fog a fiókjában végzett korábbi műveletek alapján.

Ez a Kezdőlap gombon található a Twitter-fiók asztali verziójában.

A személyre szabott tweetek 4 módja hasznos az Ön számára

1. Lásd: Fontos tweetek

Először nézze meg, mely tweetek fontosak az Ön számára. A legérdekesebb dolgait láthatja a kedvenc kukucskálóiból. Mindig ezt tettem a Twitter listáim segítségével. Ha még nem indítottál listát, azt javaslom, hogy tedd meg.

2. Tekintse meg követője tweetjeit

Ezután tekintse meg követője tweetjeit. Ez felhasználható arra, hogy több hasonló gondolkodású embert találjon a Twitteren. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megnézze, kiket követnek barátai vagy versenytársai a Twitteren.

Olvasni:  Az állami idegenforgalmi hivatalok 8 módja az utazási befolyásolókkal való együttműködésnek

3. Tekintse meg a versenytársak tweetjeit

Akkor nézd meg a versenyed. Sokat tanulhat, ha körülnéz, és megnézi, mit csinálnak mások a Twitter platformon.

4. Hallgassa meg a beszélgetéseket

Végül, de nem utolsósorban olvassa el, miről beszélnek mások. Imádom ezt. Ismerje meg, miről beszélnek mások Twitter-barátai. Nézze meg, mi releváns számukra és mások számára. Ez segít jobban személyre szabni saját tweetjeit a Twitter hírfolyamában.

A fenti pontok végrehajtásához ismét használhatja a Twitter listákat.

Miért szabja Önnek a Twitter a tweetjeit?

A Twitter igyekszik megkönnyíteni a Twittert használók számára, hogy gyorsabban navigáljanak rajta, és pillanatok alatt utolérjék.

Olyan ez, mint a Facebook és az Instagram – ennek eredményeként most többet mutatnak meg azoktól az emberektől, akikkel kapcsolatba lépsz ezeken a közösségi hálózatokon.

Szeretnek olyan dolgokat mutatni neked, amelyek relevánsak a hálózaton való viselkedésed szempontjából. Ma minden az algoritmusokról szól ezeken a közösségi hálózatokon.

Miért? Így gyűjtenek adatokat, és hirdetésekkel jobban meg tudják célozni az embereket.

Beállítások módosítása

A Twitteren is módosíthatja a beállításait, így több tartalmat fog látni, amit látni szeretne. Rengeteg különböző témát kínálnak, amelyek közül választhat a testre szabott tweetekhez.

Ha egy ideje nem tette meg, azt javaslom, hogy nézze meg a témákat, mivel az idők során frissítette őket.

Hogyan lehet még nyomon követni Twitter tevékenységét?

Ne felejtse el ellenőrizni a Twitter elemzését sem. A személyre szabott tweetek és a Twitter-elemzések között valóban sok mindent megtudhat arról, hogy ez a hálózat hogyan működik az Ön számára.

Olyan adatokat láthat majd, amelyek segítenek javítani a Twitteren.

Olvasni:  Hogyan kezeljük a nehéz online munkakörnyezetet

Természetesen, ha előfizetsz a közösségi meghallgató eszköz bármelyik közösségi médián vagy blogon hallani fogod, mit mondanak rólad mások.

Kapcsolja be a személyre szabott tweeteket

Tetszenek a személyre szabott tweetek a Twitteren? Szeretném tudni, miért vagy miért nem az alábbi megjegyzésekben. Lemaradtál fontos tweetekről a hírfolyamod miatt?

Feltétlenül vásárolja meg az e-könyvemet „Tanulj meg tweetelni és boldogulj a Twitteren” – Már elérhető az Amazonon. Könnyen letölthető és elolvasható Kindle készülékén, vagy megvásárolhatja a puhakötésű kiadást.

Az Inspire To Thrive, Inc. tulajdonosa.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott