The New Wave Of Kool Content Ft. Vanshika Goenka | Pepper Spotlight Ep. 29

Vanshika Goenka, a KoolKanya alapítója volt a vendégünk a Pepper Spotlight Podcastban. Beszélgettünk a nőközpontú tartalom létrehozásáról, a KoolKanya számos szakaszáról és még sok másról.

Férfiak vagy nők, emberként nem különbözünk egymástól. De szeretjük a kis klubjainkat, ahol boldogulunk. Legyen szó fiúklubról, csak nőknek szóló szalonról, csak nőknek szóló kórházról. Ezek a szegregációk biztonságosabb és kényelmesebb teret teremtenek a nők (és a férfiak) számára világszerte.

Az egyik ilyen hihetetlen platform a KoolKanya. Ma az előfizetéses modellről szóló műhelyek létrehozására összpontosítanak, hogy segítsenek a nőknek megvalósítani álmaikat. Kezdetben nőknek szóló tartalomforrásként indultak, és hamarosan belevetemültek számos avatárjába.

Vanshika Goenka, a KoolKanya alapítója volt a vendégünk a rendezvényen Pepper Spotlight podcast. Beszélgettünk a nőközpontú tartalom létrehozásáról, a KoolKanya számos szakaszáról és még sok másról.

A teljes műsort itt tudod megnézni:

Az alábbiakban bemutatunk néhány kiemelést a műsorból:

Családi vállalkozásoktól; egy olyan vállalkozáshoz, mint a család

Egy indiai háztartás több életleckét tanít, mint bármelyik iskola. És ez különösen igaz volt Vanshikára, akik egy Marwari családban nőttek fel, akik minden nap otthon dolgoztak. Egyszer, tinédzserként azt mondták neki: „Minden vacsorabeszélgetésed gyakorlóterep volt.”

Vállalkozást vezető apával nőve gyakran szembesülsz új tapasztalatokkal otthonod falai között. Megtudhatja, hogy egy vállalkozás vezetése hogyan jelenti azt, hogy minden az Ön hívása. Ha igaza van vagy rossz, a hitel a tiéd. És ha a dolgok a vállalat javára működnek, nincs kifizetődőbb.

Olvasni:  Ügynökség Spotlight: Hogyan működik a Ciphers Digital C...

Vanshik egy egészségügyi betétgyártó céggel is dolgozott, amelynek több férfi volt, mint nő a munkahelyén. A helyzet dichotómiája megkérdőjelezte a nők mindennapi szerepekben való megjelenítését.

A változás felé tett első lépésként Vansika blogot hozott létre, amely kiemeli és hasznos forrásokat biztosít a nők számára. Legyen szó anyaságról vagy nőkről a munkahelyen – sok mindenről lehetett beszélni.

„Egy szó, ami megmagyarázhat minket, a Pivot” – mondta Vanshika. Blogtól közösséggé, szabadúszó hálózattá és most műhelyszolgáltatóvá – a KoolKanya a megfelelő eséllyel kezeli a pivotokat.

„A COVID elérésekor elkezdtünk közösségeket létrehozni, és létrehoztuk a szabadúszó hálózatot” – magyarázza. „Most a fiatal nőket segítő workshopokra összpontosítunk.”

Az előfizetési modell és az indiánok

„Még sokat kell tanulni” – hangzott Vanshik rövid válasza. Az Indian még mindig az előfizetési boom kezdeti szakaszában van. Az OTT platformokon kívül ezen a piacon is kevesen tudnak profitálni.

A Vanshika és a KoolKanya egy jelentős problémával küzd az előfizetéses modellek indiai bevezetésekor.

Először is, a közönség nagy része olyan fiatal, aki nem rendelkezik hitelkártyával. Nehéz felépíteni egy felhasználói bázist, ha havi kifizetésekre vagy megújításokra kell támaszkodnia. Mivel India még nem hitelkártyapiac, ez a kihívás hatalmas akadályt jelent.

A KoolKanya egy hónapos fizetést vesz fel, majd a tartalom segítségével segít nekik egy pillanatra visszatérni. Egy másik alternatíva az egyszeri díj alkalmazása, de ez növeli a tanfolyam költségeit, és néha megfizethetetlenné teszi.

Az indiaiaknak való eladás módja Vanshika magyarázata szerint: „Kóstolót rendelünk. aztán vásárolni.” Ezzel a megközelítéssel a KoolKanya kis pályákat ad a felhasználóknak, mint a nagyobb pályák horogját.

Olvasni:  A Content Aware használata oldalsávok hozzáadásához a WordPress témákhoz

Reklám tartalommal

Mint a legtöbb márka az interneten manapság, a KooKanya is a közönség reakciói alapján rakja össze a tartalmat. Bevett gyakorlat, hogy a közönségnek többet etetnek abból, amit szeretnek, vagy amit kérnek.

A KoolKanya a közösségétől függ a tartalom tesztelésében. Ezután promóciós tartalomként áthelyezik a tesztmodellt a való világba. „Egy dologra kell ráébredni: mit szeret a felhasználó és mit nem!” Azt mondta,

Kérdezze meg a felhasználókat, hogy mit keresnek, és adjon hozzá programokat, kurzusokat és előfizetéseket, ha igényt lát. “Lehet, hogy a visszajelzés nem működik, de egy telefonhívás működni fog!” – biztosít Vanshika.

A csapat mögött

Mi kell egy csapattól ahhoz, hogy ennyi mozgó alkatrészt hibátlanul kezelhessen? Miközben a KoolKanya számos úton halad, és benyomásokat tesz – hogyan tud lépést tartani ezzel egy csapat?

A válasz: Légy mozgékony!

Vanshika hisz abban, hogy megmutatja a csapatlétszámot, hogy alátámassza állításait. Az adatok lehetővé teszik a csapat számára, hogy megvásároljon egy hírötletet, és annyi támogatást nyújtson neki, mint az alapítók. Ezek a számok és adatok az egyik legjobb módja a cselekvések előmozdításának.

Másodszor, a KoolKanya hisz a „minden kéz a fedélzeten” megközelítésben. Az egész csapat itt egy összetartó egységként működik. „Nézze meg a helyzetet, és válassza ki a hozzáállását” – mondta Vanshika – „A közös jövőkép fókusza sokat segít.”

A csak nőkből álló közönség előnyei és hátrányai.

Nem lehet könnyű olyan vállalkozást vezetni, amely csak egy résközönséget szolgál ki. De milyen előnyei és hátrányai vannak ennek a megközelítésnek?

Vanshika szerint az egyetlen nyilvánvaló hátrány az, hogy a felhasználói bázis felére csökken, mielőtt még vállalkozásba kezdenének. Ez igazán szűkebbé teszi a rést, és útlezárásokat állít fel a kezdetektől fogva. Ez azonban egy olyan változás, amelyhez könnyű alkalmazkodni.

Olvasni:  Kiváló React natív alkalmazáspéldák – népszerű cégek által készített

Szavai szerint az az előnye, hogy pontosan tudja, mit akar. Például most a KoolKnaya az üzleti világban kezdőkre összpontosít. „Mielőtt a tartalom az iskolától az anyaságig mindenhez eljutott volna – mondta –, hogy ez a fókusz segít abban, hogy jobb tartalmat készítsünk az Instagramon, a blogokon és egyebeken.

Zárva,

Tekintse meg a Vanshikával folytatott beszélgetés teljes epizódját, hogy többet megtudjon az időgazdálkodásról, az alkotókról, akikre figyelni kell, és a szabadúszó piac jelenlegi trendjeiről. Ez egy szórakoztató műsor és betekintés.

Új publikációk:

Ajánlott