Tippek a blogíróknak: Hogyan írj blogot életed válságain keresztül

Ahhoz, hogy blogíró profi legyen, folyamatosan blogolnod kell, még akkor is, ha személyes világod összeomlik. Ugyanez vonatkozik minden profi bloggerre. Megértik, hogy az életnek folytatódnia kell. Ezért gyűjtöttem össze neked ezeket a profi blogírási tippeket.

Soha nem felejtem el életemben azt az időszakot, amikor a nagymamám 17 éves koromban elhunyt. Anyám kint akasztotta a szennyest egy meleg augusztusi reggelen, a nagymamám temetésén. Mérges voltam.

Hogyan moshatott még mindig, amikor el akartuk temetni a nagymamámat? Hogyan megy tovább az élet, ha valaki olyan közel áll hozzánk, aki továbbmegy?

Anyukám megtanított egy leckét: Bloggerként folytattam a blogírást, ahogy a legtöbb blogíró teszi, nem számít, mi történik körülöttük.

Soha nem felejtettem el azt az időt, és most, amikor életem válsága volt, azon kapom magam, hogy mosok. Mosás, szárítás, hajtogatás, vasalás, majd írni a blogba. én most. A pályán tart,

Blogol egy blogot író szakember az életük válsága idején?

Blogolsz, amikor életed fontos dolgai miatt aggódsz, visszavonulsz? Ismertem több bloggert, akik elrejtőznek, amikor jelentősebb életeseményeken mennek keresztül, mások pedig blogot írnak majd az eseményekről.

Azt hiszem, ez valóban terápiás lehet számunkra. Ez olyan, mint a napló vezetése.

Más profi bloggerek, például a barátom Ryan a Blogging From Paradise-ból, nemrég veszítette el az anyját, és írt róla a blogjában. Micsoda tisztelgést írt róla. Ezt csinálják a profi bloggerek, folytatják.

Nem vagyok az, aki blogot ír a magánéletemről, de ha ez segít másoknak, akkor általánosabb módon teszem. Végtére is, nem vagyunk robotok, akik a megjegyzésekre reagálnak és a gépre írogatnak. Élünk, eszünk, lélegzünk és érzünk dolgokat.

Miben segíthet még a blogírás és a mosás? Segíthet ellazulni.

Olvasni:  Márka vs. márkaépítés vs. márkaidentitás: a különbség

Most pedig lássuk a további profi blogírási tippeket.

Profi blog tippek

1. Tanulás Még több, hogy profi bloggerré válhasson

A tartalom online írása és közzététele népszerű módja az önkifejezésnek, a másokkal való kapcsolattartásnak és a közönségépítésnek. Akár hobbijairól ír, akár iparági meglátásait osztja meg, akár aktuális eseményekről beszél, a blogírás hatékony módja lehet az olvasók megszólításának, és maradandó benyomást kelteni.

Az önkifejezés azonban egyúttal segíthet túljutni az életed válságán.

Ha még új vagy a blogírás világában, egy fontos dolgot ne feledj, hogy a sikeres bloggerré váláshoz idő kell. Vannak azonban bizonyos dolgok, amelyeket megtehet a siker esélyeinek növelése érdekében – például gyakrabban írhat blogot.

Vizsgáljuk meg, miért elengedhetetlen a rendszeres blogírás ahhoz, hogy profi bloggerré váljunk.

2. Az idő hatalma a blogírással

Minél gyakrabban írsz blogot, annál több lehetőséged van új olvasókat elérni. Az internet gyors ütemű és folyamatosan fejlődik – ha szeretne felfigyelni ebben a versenyhelyzetben, fontos, hogy tartalma kitűnjön a tömegből.

Ha folyamatosan jó minőségű tartalmat készít releváns témákban, akkor hozzájárulhat ahhoz, hogy blogját a lehető legtöbb ember lássa. Ezen túlmenően, ha friss tartalom van a webhelyén, az is elősegíti a helyezéseket a keresőmotorok eredményoldalain (SERP).

Ez azt jelenti, hogy a potenciális olvasók könnyen megtalálhatják webhelyét, amikor az Ön által írt témákhoz kapcsolódó témákat keresnek.

3. Maradjon releváns a Pro blogjával

A gyakoribb blogírás másik fő előnye, hogy tartalmai naprakészek és relevánsak maradnak. A digitális korban, amelyben ma élünk, a hírek gyorsan megjelennek – olyan gyorsan, hogy még ha egy nap közzétesz is valamit, az már másnapra elavulttá válhat.

Olvasni:  Profi esszéíró felvételének előnyei – Darwinessay.net áttekintés

Ahhoz, hogy lépést tudjunk tartani ezzel a folyamatosan változó környezettel, és fenntartsuk a relevanciát azon olvasók körében, akik időben tájékoztatást várnak, a következetesség kulcsfontosságú.

A minőségi tartalom elég gyakori közzététele elősegíti az olvasók bizalmának kiépítését, és megmutatja nekik, hogy számíthatnak Önre megbízható információkért.

4. Blogging Pro kapcsolatok kiépítése

Az utolsó ok, amiért a gyakoribb blogírás segít abban, hogy a blogod amatőr státuszból a blogging profi szintre emelkedjen, az az, hogy több lehetőséget ad arra, hogy kapcsolatba lépj más bloggerekkel ugyanabban a térben. Nem csak ez, hanem a potenciális ügyfelek, akiket érdekelhet az Ön mondanivalója.

Miközben rendelkezik megnyerő Az írott tartalom minden sikeres blog számára fontos, a bejegyzések írásán kívül számtalan mód van arra, hogy kapcsolatba léphessen másokkal, például csatlakozzon Twitter X-beszélgetésekhez, vagy webináriumokat vagy élő közvetítéseket tartson.

Minden egyes közzétett bejegyzéssel vagy az iparágban egy másik személlyel folytatott beszélgetéssel a kapcsolatok tágabb hálója nő – ami új lehetőségeket teremthet az úton!

Győződjön meg róla, hogy gyorsan válaszol, ha valaki megjegyzést fűz valamelyik bejegyzéséhez, vagy e-mailt küld, amelyben további információkat kér az egyik bejegyzésében említett témáról; ez megmutatja nekik, hogy érdekel a mondanivalójuk, és készen állsz segíteni nekik, ha szükséges.

Ezenkívül hozzon létre közösségi média fiókokat, ahol az emberek megjegyzéseket írhatnak vagy kérdéseket tehetnek fel; ez elősegíti a blogbejegyzések iránti elkötelezettséget is.

5. Segítség Mások Útközben

Amikor segítesz másoknak az úton, jobban érzed magad és a saját helyzetedet. A profi bloggerek mindig segítenek másoknak az útjukon, és felfelé vezetik őket a ranglétrán.

Olvasni:  9 módszer, hogyan kereshet pénzt a TikTokon a vállalkozások számára

  • Linkeld be őket
  • Oszd meg tartalmaikat a közösségi médiában
  • Vegyen részt velük a blogjukon és a közösségi hálózatokon
  • Hívd meg őket vendégbejegyzésre
  • Küldjön nekik e-mailt
  • Csatlakozz podcastjukhoz vagy webináriumukhoz
  • Oszd meg blogolási eszközök velük

6. Rutin tartása a blogolásban

Élete válsága idején a rutin betartása lehet az egyik kulcsa annak, hogy átvészelje azt. A blogírás és a mosás a bloggerek rutinja, igaz? Természetesen egy ponton valami mást kell tenned, különben unatkozni fogsz, vagy elfáradsz az életedben.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy elhalványuljon. Tehát hagyd abba a rutint, miután úgy érzed, hogy valamit másképp tudsz kezelni.

De a több profi bloggernek a következetes blogírási ütemezés fenntartása elengedhetetlen az elkötelezett közönség kialakításához és a keresőmotorok rangsorolásának javításához.

Tartalom rendszeres közzétételével megbízhatóságot teremt, és leköti olvasóit. Ez azt is jelzi a keresőmotoroknak, hogy webhelye aktív és releváns, ami pozitívan befolyásolhatja láthatóságát a keresési eredmények között.

A rutin fejlesztése és betartása segít a szervezettség megőrzésében, és biztosítja a közönség számára a friss anyagok folyamatos áramlását. A blogírás következetessége megnövekedett forgalomhoz és jobb általános teljesítményhez vezethet webhelye számára.

Ha unatkozik, adjon hozzá egy másik témakategóriát a témakörhöz.

7. Tanuljon és tartson lépést a SEO-val a blogjában

A profi bloggereknek meg kell tanulniuk a SEO-t, hogy növeljék weboldaluk láthatóságát és több organikus forgalmat vonzanak. A SEO alapelveinek megértésével és hatékony végrehajtásával a bloggerek javíthatják webhelyük rangját a keresőmotorok eredményoldalain.

Ez nagyobb láthatóságot, több kattintást, és végső soron több bevételszerzési lehetőséget és közönségnövekedést eredményezhet.

Ezen túlmenően a SEO erős ismerete segíthet a bloggereknek abban, hogy olyan tartalmat hozzanak létre, amely rezonál a célközönségükre, és illeszkedik a keresési szándékukhoz, ami jobb elköteleződést és konverziós arányt eredményez.

A mai versengő blogírási környezetben a SEO elsajátítása elengedhetetlen a profi bloggerek számára, hogy hosszú távú sikereket érjenek el és maximalizálják hatásukat.

Olvasni:  Az Aurora 3 százalékkal csökkentette a munkaerőt

Az elmúlt évben nagy hatást gyakorolt ​​az Inspire To Thrive-ra. 2024-ban több mint négyszeresére nőtt a forgalom, mivel évekig figyelmen kívül hagytam a SEO-kutatást és a megvalósítást.

8. Nagy profi blog-tipp – ne hagyja figyelmen kívül az AI-t a blogírás során

A profi bloggerek nem hagyhatják figyelmen kívül az AI-t a blogírás során, mert javíthatja a tartalom létrehozását, optimalizálhatja a SEO-t és javíthatja a közönség elköteleződését.

Az AI-eszközök használatával a bloggerek új témaötleteket generálhatnak, adatokat elemezhetnek a közönség preferenciáinak megértése érdekében, és hatékonyabban hozhatnak létre jó minőségű tartalmat.

A mesterséges intelligencia segíthet a tartalom keresőmotorok számára történő optimalizálásában, a blogbejegyzések láthatóságának növelésében és az organikus forgalom növelésében. Ezenkívül

Az AI-alapú chatbotok és a személyre szabott ajánlások javíthatják az általános felhasználói élményt, ami magasabb olvasói elégedettséghez és megtartáshoz vezet.

A mesterséges intelligencia alkalmazása a blogírásban versenyelőnyt biztosíthat a profi bloggereknek, és nagyobb sikerekhez vezethet a blogszférában.

Természetesen ne másoljon be mindent szóról szóra a tartalom írásakor. Adja hozzá történeteit, adatait, linkjeit és egyebeket blogbejegyzéséhez.

A profi bloggerré válás következtetései

Ha legközelebb válságba kerül az életed, próbálj meg blogot írni és mosni, valamint olvasni a felemelő idézeteket.

Szeretném tudni, hogyan boldogulsz, amikor nehéz dolgok vannak az életedben. A blogírás átsegít ezeken a nehéz időkön? Milyen egyéb profi blogolási tippeket adna hozzá ehhez a bejegyzéshez?

Írj egy megjegyzést alább, hogy megbeszélhessük.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott