Tippek kisvállalati videómarketinghez

Ötleteket keres a kisvállalati videómarketinggel kapcsolatban? Ne keressen tovább, mivel ez a cikk a leghatékonyabb helyi üzleti videómarketing tippeket egyesíti.

A kisvállalkozások tulajdonosainak sokkal több dolguk van, mint a már működő vállalkozásokat vezető társaik. Leggyakrabban a helyi üzleti videómarketing az utolsó a prioritási listán. De tudtad, hogy a kisvállalkozások számára videotartalom készítése nem igazán nagy dolog, és költséghatékony is lehet? Olvasson tovább, és megtudja, hogyan lehet a legjobban eljárni a kisvállalkozások videóhirdetéseivel kapcsolatban.

A legjobb kisvállalkozási videómarketing ötletek

A videómarketing-tartalom egyszerű, de erőteljes lehet. Nézd meg ezt

videó.

Forrás

1. Bemutatkozó videók

A nyomot hagyni próbáló kisvállalkozások számára nagyon könnyű eltévedni a digitális tartalmak óceánjában. Ezért hasznos lehet, ha megfelelően bemutatkozik a világnak, hogy emlékezzen rád.

Kezdje egy bemutatkozó márkavideóval, és vigye át a dolgokat onnan. Készíthetsz egy kulisszák mögötti videót vállalkozásod működéséről, vagy élő kérdezz-feleletet egy közösségi média platformon. Egyes kisvállalkozások még egy rövid videót is készítenek, amely választ ad az ügyfelek leggyakrabban feltett kérdéseire.

2. Vásárlói visszajelzések

A kisvállalkozások számára készült videohirdetések célja, hogy valódi érzetet keltsenek a termékekről a világban. Ez közelebb hozza őket a márkához, és potenciális potenciális ügyfelekké alakítja őket. Kérje meg ügyfeleit, hogy értékeljék termékeit vagy szolgáltatásait, és készítsenek belőlük rövid videókat. A vásárlói vélemények nagyszerű módja a figyelem felkeltésének, és gyakran tükrözik a márka értékeit.

Olvasni:  Urlebird Review - Teljes útmutató és alternatívái

De ügyeljen arra, hogy ne legyen túlságosan értékesítésvezérelt, különben meghiúsíthatja a kisvállalkozásoknak szánt videótartalom mögött rejlő gondolatot. Tehát olyan helyeken is forgathatja a videókat, amelyek nem tűnnek beállítottnak, de organikusabbnak tűnnek.

Azt is kérheti, hogy az ügyfelek rögzítsék saját videóikat, és töltsék fel azokat a közösségi médiára vagy a márka webhelyére. A közösségi média oldalai az ilyen videók gazdag tárházát kínálják, ahol megkérheti az egyént, hogy tegye közzé újra és címkézze meg a márkáját.

3. Munkavállalói videók

A helyi vállalkozások egyik USP-je az emberi kapcsolat, amelyet ügyfeleikkel tudnak kialakítani. Ez pedig kihasználható, és nagyszerű helyi üzleti videómarketing ötletté alakítható.

Az embereket jobban érdekli, mint a márkát, hogy lássák azokat az embereket, akik azzá teszik, amilyen. Tehát menjen előre, és készítsen rövid klipeket vállalkozása belső működéséről – hogyan néz ki a vállalkozás tulajdonosaként eltöltött nap, vagy hogyan áll a produkciós csapata különböző egyének együttese, akik ugyanazon vízióért dolgoznak.

Ne feledje, hogy a márka értéke az emberek által vezérelt kultúrából fakad, és az ügyfelei is ezt hiszik.

4. Megosztható közösségi média videók

Készítsen falatnyi videótartalmat a közösségi médiához. Nézze meg ezt a videót inspirációért.

Forrás

A kisvállalkozások videómarketingje nagyszerű ötlet, mert a legtöbb ember a környezetében a vizuális tartalomra támaszkodik az új információk befogadásához. Tekintettel arra, hogy a közösségi média az új norma és az új információk nagyszerű tárháza, kihasználhatja ezt a platformot, ha videotartalmat készít a figyelem felkeltésére.

A közösségi médiát a nap minden másodpercében elárasztják új tartalmak. Tehát, hacsak nem más a tartalom, az emberek ész nélkül görgetnek mellette, és a következőre. Ezt elkerülheti, ha kisméretű és megosztható videótartalmat készít.

Olvasni:  Tippek és trükkök, amelyek segítenek megtanulni, hogyan kell használni a kuponokat

A kisvállalkozásoknak a közösségi médián keresztül történő videóhirdetése működik, mert a hangsúly inkább az üzeneten van, mint a tartalomon önmagában. Kisvállalkozásként, ha nem szeretne túl sokat költeni videotartalomra, rövid videókat készíthet képek felhasználásával és mozgó elemek, például grafikák vagy szövegek hozzáadásával.

5. Felhasználó által generált hirdetések

A márka marketingjének egyik legolcsóbb módja az, ha a vásárlók által generált tartalmat videó formátumban használod termékeidhez. Nem titok, hogy az ügyfelek vásárlási döntéseinek legfontosabb tényezője a vásárlói vélemények. Szóval miért ne tehetné ezt előnyére?

Egyszerűen lekérheti meglévő ügyfeleit bemutató videókra, és felhasználhatja a videótartalmat kisvállalkozások marketingjére. Ügyeljen arra, hogy adjon hozzá termékfunkciókat, és emelje ki a jó értékeléseket az utolsó vágásnál. Ezenkívül adjon hozzá egy CTA-t (Cselekvésre ösztönzés), hogy megbizonyosodjon arról, hogy új ügyfelek nézik meg márkáját.

6. Befolyásolók

A közösségi média influencerek egy másik nagyszerű videóhirdetési csatorna a kisvállalkozások tulajdonosai számára. Ez az egyik legjobb szájról szájra terjedő marketingstratégia, amelyet a nagy és a helyi márkák egyaránt alkalmaznak. Legyen szó Facebookról, Instagramról vagy YouTube-ról, bármelyik platformon kihasználhatja az influencer által generált tartalmakat.

7. Magyarázó videók

A videómarketing egy nagyon régi koncepciója az oktatóanyagok. A konkrét termékekről szóló magyarázó vagy oktatóvideók kiváló módja annak, hogy bevonja a közönséget, és ösztönözze őket arra, hogy még többért visszatérjenek! Valójában ez jobban működik a helyi üzleti videómarketingben, mivel a termékek otthon termesztettek vagy inkább organikusak.

8. Tartalom újrahasznosítása

A kisvállalkozások számára készült videotartalom létrehozásának másik egyszerű módja a meglévő tartalom újrahasznosítása, és gyönyörű videókká történő újraalkotása. Hivatkozzon a régi blogbejegyzésekre vagy képekre, és használja kreativitását, hogy összeállítsa őket egy történetben. És van egy márkavideója – friss és új!

Olvasni:  Webhelyépítési tippek és trükkök: Hogyan takaríthat meg időt és pénzt

A videohirdetések jelentősége a kisvállalkozások számára

Függetlenül a márka méretétől, a videótartalomnak erős értékeket kell tükröznie.
Forrás

1. Márkaismertség

A videók a legkifejezőbb médiumok a szövéshez és a történetmeséléshez. Ez a helyi üzleti marketing hatékony eszközévé teszi. A kisvállalkozások számára készült videotartalom a termékekről és szolgáltatásokról beszélhet, miközben hatékonyan közvetíti a márka üzenetét.

2. Keresőoptimalizálás

A kisvállalati videomarketing a legjobb módja annak, hogy organikus forgalmat irányítson webhelyére. Ha keresőmotorokhoz optimalizálja videóját, növeli annak esélyét, hogy nagyobb online láthatóságot szerezzen, és potenciális ügyfeleket konvertáljon.

3. Társadalmi részesedések

A videómegosztás szinte divatos manapság, függetlenül attól, hogy helyi márkáról vagy nagy piaci szereplőről van szó. A közösségi megosztások a helyi üzleti videómarketing másik fontos előnye, amely segíthet a potenciális ügyfelek elérésében és a potenciális ügyfelek konverziójában.

4. Magasabb konverziók

Általánosságban elmondható, hogy a videóknál nagyobb a konverzió valószínűsége, mint az állóhirdetéseknél. Ha meg tudja mutatni ügyfeleinek, hogy pontosan hogyan történik, vagy mi az, az sokkal jobban befolyásolja vásárlási döntésüket, mint egy szórólap megtekintése.

5. Hitelesség és bizalom

A minőségi videók, amelyek egy márka történetét mesélik el, hatékony eszközök az ügyfelek hitének és bizalmának erősítésére. Erősebb érzelmi kapcsolataik vannak, amelyek marketingeszközként hatékonyabbak.

A kisvállalkozások számára készült videotartalom így az egyik legjobb módja a márka marketingjének, és erőfeszítései jobb megtérülésének. Ha jól csinálja, hosszú távon a legfontosabb marketingstratégiájává válhat, így időt és pénzt takaríthat meg, amelyet máshova fektethet be vállalkozása fejlesztésébe.

Kulcs elvitelek

  1. A kisvállalati videomarketing egy olcsó és hatékony módja a meglévő és új ügyfelek elérésének.
  2. A vásárlói beszámolók és a termékvideók a kisvállalkozások legnépszerűbb videóhirdetési eszközei.
  3. Néhány viszonylag újabb helyi üzleti videó marketing ötlet az influencer által generált marketing és a tartalom újrahasznosítása.
  4. A kisvállalkozások számára készült videotartalom segít növelni ismertségét és hitelességét.
  5. A kisvállalati videomarketing emellett javítja a SEO-t és magasabb konverziókat eredményez.
Olvasni:  A legjobb nyelvtanulási alkalmazások 2024-ben

GYIK

1. Milyen előnyökkel jár a videóhirdetés a kisvállalkozások számára?

A videohirdetések előnyei a kisvállalkozások számára a márkaismertség és az ügyfelek bizalmának növelése, a SEO fejlesztése, valamint a konverziók és a közösségi megosztások növelése.

2. Hogyan használhatjuk a helyi üzleti videómarketinget a márka népszerűsítésére?

A helyi üzleti videómarketing népszerűsítheti márkáját azáltal, hogy növeli webhelye organikus forgalmát.

3. Mitől jó a videótartalom kisvállalkozások számára?

A kisvállalkozások számára készült jó videotartalom főbb jellemzői közé tartoznak a vásárlói beszámolók, a termékértékelések, a helyszínek stb.

4. Hogyan használható a kisvállalkozások videómarketingje a méretezéshez?

A kisvállalkozások videómarketingje biztosítja a vállalkozás terjeszkedéséhez szükséges megjelenést.

5. Hogyan építsd fel a vállalkozásod márkáját videómarketing segítségével?

Vállalkozásának videomarketingen keresztüli márkaépítéséhez a tartalom mennyisége helyett a minőségre kell összpontosítania.

Új publikációk:

Ajánlott