Tippek szabadúszó szövegírói állások kereséséhez

Manapság több szövegíró hajlik szabadúszó állásra, mint teljes munkaidőben. Íme néhány hasznos tipp a legjobb szabadúszó szövegírói munkák megtalálásához.

A szövegírás idővel szent helyet szerzett a legjobb állásválasztások között. Lehet, hogy tapasztalt szövegíró vagy, de nehéz lépést tartani a szélhámos versenyekkel. Ez különösen nagy kihívást jelent szabadúszó környezetben.

Lehet, hogy teljes munkaidőben dolgozott, és most szabadúszó munkát keres. Mielőtt a dolgokat a következő szintre emelné, ismerje meg, hogyan működik a szabadúszó játék, és milyen készségekre van szükség a szabadúszó szövegírói állások megszerzéséhez. Íme néhány tipp, amelyek segítenek szabadúszó szövegírói állások megtalálásában.

Tippek szabadúszó szövegírói állások kereséséhez

A szövegírás könnyen megoldható, de a megfelelő forgalom az, amire szüksége van a további terjeszkedéshez. Íme néhány tipp, amelyek segítenek megtalálni a szabadúszó szövegírással kapcsolatos sikereket.

1. Vizsgálja meg az online platformokat

Köztudott, hogy a munkaerőpiacok igényesek az íráskészségekre. Ez a lehetőségek viszonylag összetett és változatos színtere. Azonban ne keverje össze a szövegíró szerepét és felelősségét, amikor a keresésről van szó.

Ha ezen a területen dolgozik, hiteles és megbízható neveket kell keresnie. Az online platform kiválasztása előtt érdemes megfontolni a következőket:

  • Társadalmi bizonyíték (hány író támaszkodik már rá?)
  • Nyomvonal (időben fizetik a tagokat?)
  • Lehetőségek minősége (kaphat-e csúcsminőségű szövegíró koncerteket?)
Olvasni:  Mire kell figyelniük a szabadúszó tervezőknek álláskereséskor?

Az egyik jelenleg a piacon uralkodó prémium tartalomszolgáltató cég a Pepper Content, amely tartalomszolgáltatást kínál számos, már problémamentesen dolgozó szövegíróval.

2. Ellenőrizze az állástáblákat

Az állástáblázatok archaikus lehetőségnek tűnhetnek az álláskereséshez. De továbbra is megbízhatóak és nagyon funkcionálisak. Jó szabadúszó szövegírói munkákat és a toborzáshoz szükséges információkat egy helyen találja. Mindössze annyit kell tennie, hogy átugorja a listát.

3. Fontolja meg a szájról szájra terjedő nyilvánosságot

A szóbeszéd továbbra is a legjobb módja annak, hogy elérje azokat az ügyfeleket, akiket korábban megpróbált elérni. A megfelelő ügyfélkör kiválasztása most türelmet és kutatómunkát igényel. Vegye figyelembe néhány kritikus tényezőt, például a munkaterületüket, a követelményeket, a határidőket, a vállalati irányelveket stb. Győződjön meg róla, hogy jutalmat kap a minőségi szabadúszó íróként fordított időért és erőfeszítésért.

Forrás

4. Frissítse profilját

A profil frissítése kötelező, ha szabadúszó szövegírói állásokat keres az interneten. Az ügyfelek figyelembe veszik az Ön naprakész webhelyét és fiókját, mint például a LinkedIn és a Twitter. Tehát, hogy bizonyítsa hatékonyságát, kezdje azzal, hogy ismeri a közösségi médiát a jó infografikákkal és az éles és informatív tartalommal.

5. Építsen ki egy erős ajánlói hálózatot

A régi ügyfelekkel való kapcsolattartás a legjobb módja annak, hogy több projektet és jó forgalmat érjen el. Használja meglévő ügyfélbázisát, hogy új embereket ismerjen meg, és bővítse lehetőségeit. Elnyerheti a bizalmat és egy jó hírű nevet is a piacon.

6. Tartalmazzon ajánlásokat

A jól végzett munka soha nem megy hiába. Tehát tartsa hivatalosan figyelemmel az ajánlásokat, és használja őket régi, tökéletesen végrehajtott feladatai bevételszerzésére. Korábbi ügyfelei beszámolóinak közzététele az Ön által kívánt és szükséges megfelelő forgalmat gyűjti össze, így előnyben részesítheti a versenyt.

Olvasni:  Hogyan hozzunk létre rajongói oldalt a WordPress-ben az IMDB rövid kóddal

7. Szerezzen be az online címtárakba

Számos online címtár naplózza ismert és megbízható tartalomkészítők nevét. A regisztráció kiváló ötlet, hogy több ügyfelet szerezzen. Számos cég nem törődik azzal, hogy egyéni neveket és szövegírókat keressen, hanem egy teljes listával kiválasztja a nyilvántartásokat. Tartsa naprakészen a listát, mivel folyamatosan változik.

8. Építsen ki erős közösségi média jelenlétet

Az Instagram, a Facebook, a Twitter és más számos virtuális webhely már nem csak a kikapcsolódást szolgálja. Ma már mindegyik stratégiai út a márkák és vállalkozások népszerűsítésére.

Szövegíróként állandó, promóciós és vonzó jelenlétet kell itt tartania. Vegyen részt közönségével, bátorítsa a támogatást és értékelje a visszajelzéseket. Hamarosan elsajátítja az ezen való navigálás készségeit, és az eredmények nagyon nyilvánvalóak lesznek.

A szabadúszó tulajdonságai

Forrás

Hogyan segíthet a Pepper tartalom szabadúszó szövegírói állások megtalálásában

Az egyik legjobb és leghatékonyabb tipp, amit kínálhatunk, hogy regisztrálj a Pepper Content alkotói közé. Ahogy korábban említettük, a Pepper Content már nem több száz, hanem több ezer tehetséges szabadúszó íróval büszkélkedhet. Szövegírási szakértőinkből álló csapatunk következetes munkát és időben történő kifizetést kap, ami sokkal gördülékenyebbé teszi a szabadúszó folyamatot. Javasoljuk, hogy azonnal regisztráljon, hogy szabadúszó szövegíróvá váljon Pepper tartalommal!

Könnyedén kereshet szabadúszó szövegírói állásokat

Sok mindent megtehet, hogy szabadúszó szövegíróként dolgozzon. Gondoskodjon arról, hogy frissített portfólióval rendelkezzen, és tájékozódjon a legújabb online tartalomportálokon.

Folyamatosan ecsetelje szövegírási készségeit, marketingtudását és hálózati készségeit, hogy a lehető legtöbb munkát végezze.

GYIK

1. Biztonságos-e megtalálni szabadúszó szövegíró munkák online?

Igen, az online szövegírási munkák biztonságosak és megbízhatóak. Mivel minden átlátható és elérhető az interneten, könnyen lefuttathat egy gyors háttérellenőrzést a nagyobb biztonság érdekében. Az olyan megbízható webhelyek, mint a Pepper Content, könnyű hozzáférést biztosítanak az ilyen munkákhoz.

Olvasni:  15 okos módszer a blog marketingköltségeinek csökkentésére

2. Vannak szabadúszó szövegíró munkák igényes és időigényes?

Nem. Mivel a munka szabadúszó lehetőség, a munkaidő az Ön órarendjétől és specifikációitól függ. Kényelme szerint kiválaszthatja ügyfeleit, és folytathatja velük.

3. Kérhetünk-e írásos beutalót régi ügyfeleinktől?

Igen, az írásbeli ajánlások sokkal hatékonyabbak, mint a szóbeszéd. Az írásos bizonyíték az Ön erőfeszítéseiről beszél, és azt bizonyítja, hogy a múltban dolgozott az ügyféllel.

4. A tartalomírás hasonló a szövegíráshoz?

A szövegírás konkrétabb és ügyfélorientáltabb. A tartalomírás viszont mindenre kiterjed, ami a tartalom ernyőfogalom alá tartozik.

Új publikációk:

Ajánlott