TubeBuddy árak és tervek; Miért ér minden centet?

Sok YouTube felhasználó használja a TubeBuddyt YouTube-fiókja optimalizálására és kezelésére. Míg az ingyenes verziót használók korlátozott eredményeket érnek el, a YouTube-felhasználók a TubeBuddy Premium verziók élvezze a végtelen előnyöket. A TubeBuddy árazás az egyik fő oka annak, hogy az ingyenes felhasználók nem frissítettek, mert nem biztosak abban, hogy a prémium verziók megérik-e az árát.

Feltetted már magadnak a kérdést, hogy a TubeBuddy Premium megéri-e azt a több száz dollárt, amibe kerül? Olvasson tovább, hogy megtalálja a választ, és megértse, miért bíznak és ajánlanak felhasználók ezrei a TubeBuddy-t, függetlenül a költségektől.

Rövid bevezető

A TubeBuddy egy hatékony Chrome-bővítmény, amely YouTube SEO, versenytársak elemzése, tartalomkezelése és promóciója egyszerű a YouTube-felhasználók számára. Lehetővé teszi az alkotók számára, hogy azonosítsák azokat a kulcsszavakat és címkéket, amelyek folyamatos nézettséget generálhatnak, és segít nekik olyan tartalmat létrehozni körülöttük, amely rezonál a közönségükre.

A TubeBuddy mindenki számára működik. Ez biztosítja hasznos ingyenes eszközök kezdő alkotók számára hogy addig bővítsék csatornáikat, amíg el nem kezdik a bevételszerzést.

Még a nagy előfizetői bázissal rendelkező bejáratott csatornák is használják a TubeBuddy prémium eszközeit, hogy szélesebb közönséget érjenek el, tanulmányozzák közönségük fájdalmas pontjait, és megelőzzék versenytársaikat.

Ha gyorsan szeretnéd bővíteni csatornádat, és több feliratkozót és megtekintést szeretnél elérni a YouTube-on, akkor menj tovább TubeBuddy Premium azonnal.

A YEAR40 kóddal 40%-ot takaríthat meg MOST és november 29. között Black Friday akció.

Hadd magyarázzam el, miért ér meg minden befektetett cent.

Olvasni:  Mi az a közösségi hang, és hogyan használhatja a vállalkozásod?

TubeBuddy árak és tervek

A TubeBuddy négy árazási tervet kínál a felhasználók számára:

  • TubeBuddy ingyenes
  • TubeBuddy Pro
  • TubeBuddy Legend, és
  • TubeBuddy Enterprise.

Mindegyik terv nagyszerű funkciókkal rendelkezik, amelyek segítségével könnyedén optimalizálhatja YouTube-csatornáját, gyorsan bővítheti fiókját, és bevételt generálhat.

TubeBuddy árazási tervek és szolgáltatások

Íme egy átfogó áttekintés a TubeBuddy terveiről és szolgáltatásairól:

Jellemzők Ingyenes Pro Legenda Vállalkozás
Kulcsszókutatás Igen Igen Igen Igen
Címkejavaslatok Nem Igen Igen Igen
Versenytárs elemzés Nem Igen Igen Igen
Rangkövetés Nem Igen Igen Igen
A legjobb idő a közzétételre Igen Igen Igen Igen
Közzététel ütemezése Nem Nem Igen Igen
A/B tesztelés Nem Nem Igen Igen
Tömeges videó feldolgozás Nem Nem Igen Igen
Miniatűr generátor Igen Igen Igen Igen
Videós tématervező Igen Igen Igen Igen
YouTube SEO pontozókártya Nem Igen Igen Igen
Márkajelzések Nem Nem Igen Igen
Megjegyzés formázása Igen Igen Igen Igen
Közzététel a Facebookon Nem Nem Igen Igen
Videolytics Igen Igen Igen Igen
Csatorna biztonsági mentése Nem Igen Igen Igen
Megjegyzések exportálása Nem Nem Igen Igen
Versenytárs feltöltési figyelmeztetések Nem Nem Igen Igen

A TubeBuddy árazási tervek főbb jellemzőinek lebontása

Íme a YouTube-alkotóknak szóló TubeBuddy díjszabási terv főbb jellemzői:

TubeBuddy ingyenes

A TubeBuddy ingyenes verziója az egy életen át a felhasználók rendelkezésére áll. Főleg azoknak szól, akik még tanulmányozzák az eszközt, kétségeik vannak a fizetős verzió értékével kapcsolatban, vagy még nincs pénzük a vásárlásra.

Ez a verzió olyan alapvető funkciókat kínál a felhasználóknak, mint a csatornaelemzés, a keresési statisztikák, a címkék rangsorolása, a megjegyzések formázása, a címkeválogató stb., az új YouTube-alkotók számára a csatornaépítés korai szakaszában.

Ezenkívül egyéb korlátozott funkciókat is kínál, például videó tématervezőt, indexkép-generátort, kulcsszóböngészőt, keresési felfedezőt, videolytics-t stb.

TubeBuddy Pro

A TubeBuddy Pro verzió kifejezetten erre készült új YouTube-osok kevesebb mint 1000 feliratkozóval és 4000 nézési órával, akik eszközöket keresnek csatornáik bővítéséhez. A TubeBuddy Pro felhasználók hozzáférhetnek olyan fejlett funkciókhoz, mint pl A/B tesztelésversenytársak elemzése és tömeges feldolgozó eszközök.

Olvasni:  A Pixel 6 és 6 Pro fényképezőgép-frissítésekkel és házon belüli Tensor SoC-vel érkezik

A TubeBuddy Pro csomag havi 6,00 dollártól kezdődik, évente számlázva.

TubeBuddy legenda

A TubeBuddy Legend azoknak a YouTube-alkotóknak szól, akik a maximális versenyelőnyt keresik adatvezérelt döntések meghozatalához és csatornaelérésük bővítéséhez.

Ez a TubeBuddy verzió minden prémium funkcióval rendelkezik, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy csatornáját profi módon fusson. Tartalmazza a Pro verzió funkcióit, valamint a fejlettebb funkciókat, amelyek a YouTube-osok kedvenc TubeBuddy-árazási tervévé teszik.

A TubeBuddy Legend árazási terve havi 26,39 dollártól kezdődik, évente számlázva.

TubeBuddy Enterprise Bundle

Az Enterprise-terv a három vagy több csatornával rendelkező márkák számára készült, amelyek korlátlan számú TubeBuddy-eszközzel szeretnék bővíteni csatornáikat. Ez a legjobb terv a csapat számára, ha több csatornával rendelkező márkát üzemeltet.

Egyéni edzésekkel, fehér kesztyűs betanítással és gyorsított ügyfélszolgálattal jár.

A vállalati terv egyéni árazást tartalmaz, amely megköveteli a vállalkozásoktól, hogy találkozzanak a TubeBuddy csapatával, hogy megvitassák márkájuk legjobb tulajdonságait és költségeiket.

Megéri a TubeBuddy az árát?

A TubeBuddy egy fantasztikus eszköz a csatorna bővítésére, a versenytársak tanulmányozására, és nagy értékű tartalom eljuttatására előfizetői számára. A szoftver maximális termelékenységet biztosít azáltal, hogy időt és erőforrást takarít meg, amelyet eredetileg kulcsszókutatásba, YouTube optimalizálásba és tartalompromócióba fektetett.

Íme néhány ok, amiért a TubeBuddy megér minden centet, amit befektet:

Böngészőbővítmény

TubeBuddy rendelkezik a böngésző bővítmény amely közvetlenül integrálható a YouTube-bal, így könnyedén elérheti funkcióit anélkül, hogy elhagyná a YouTube platformot.

Ezzel értékes időt takarít meg, és kiküszöböli a TubeBuddy és a YouTube platform közötti navigáció okozta stresszt.

Szolgáltatások széles skálája

A TubeBuddy több mint 60 funkciót és eszközt kínál, amelyek segítségével optimalizálhatod a videókat, javíthatod a keresési helyezéseket, gyorsan növelheted csatornádat, bevételt szerezhetsz, és rengeteg bevételt generálhatsz.

A kulcsszókutatástól a versenytársak elemzéséig a TubeBuddy mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy kiváló minőségű videókat készítsen, amelyek rezonálják közönségét a YouTube-on.

Olvasni:  LinkedIn Prospecting: meghatározás és stratégiák

A TubeBuddy segítségével csatornádat nulla feliratkozóról több százezerre növelheted, és gyorsan bevételre tehetsz szert, miközben élvezheted a közönséged számára vonzó tartalom létrehozásának számos előnyét.

Megfizethető TubeBuddy árak

A TubeBuddy négy árazási opcióval rendelkezik, amelyek számos költségvetést és igényt lefednek, így minden YouTube-alkotó számára elérhetővé válik.

Az ingyenes verzió, bár korlátozott, számos alapvető eszközt kínál, amelyekre az alkotóknak szüksége van ahhoz, hogy nagyszerű videókat készíthessenek a YouTube-on. A prémium verziók megfizethető áron is elérhetők, miközben más YouTube optimalizáló szoftverekben drágább funkciókat kínálnak.

A TubeBuddy vállalati tervvel is rendelkezik, amelyhez egyedi árazás tartozik. Itt a több csatornával rendelkező vállalkozások tárgyalhatnak a TubeBuddy csapatával arról, hogy milyen eszközökre van szükségük, és mennyibe kerülne ezek megszerzése.

A TubeBuddy prémium csomagok megérik az árát, mivel az alkotók tanúsították, hogyan segítették előfizetőik számát.

TubeBuddy Vélemények

Egy másik dolog, ami kiemelkedik a TubeBuddy minőségében, a felhasználók magas értékelései és véleményei. Számos alkalmazás-ellenőrző webhely értékelései alapján megállapíthatja, hogy a TubeBuddy minden egyes centet megér.

A TubeBuddy átlagos értékelése 4,54 a Chrome Internetes áruházban 8166 felhasználótól. A legtöbb felhasználó hangsúlyozta, hogy a TubeBuddy hogyan segít nekik optimalizálni videóikat, tanulmányozni versenytársaikat, és hatékonyan reklámozni csatornáikat.

A Capterrán a TubeBuddy összesített értékelése 4,6 100+ felhasználótól. A Capterra egyik felhasználója, Amanda V a véleményében elmondta, hogy a TubeBuddy feleannyi idő alatt 20 000-ről több mint 5 millióra növelte videóját.

De ez még nem minden. Egy másik felhasználó a G2-n, ahol a TubeBuddy összesített értékelése 4,6 38 felhasználótól, ezt mondta a TubeBuddy-ról: “A szolgáltatás használatakor azonnal rájössz, hogy igazságtalan mindenkivel szemben, aki nem használja.”

A vélemények azt mutatják, hogy a TubeBuddy milyen csodálatosan segíti a YouTube-alkotókat csatornáik kezelésében és bővítésében, bizonyítva, hogy minden centet megér, amit befektethet.

TubeBuddy árképzési GYIK

Mennyibe kerül a TubeBuddy?

A TubeBuddy ára 7,50 USD/hó a Pro-terv, és 32,99 USD/hó a Legend-terv. Ha azonban éves csomagot kap, akkor 72,00 USD-t kell fizetnie a Pro-tervért, és 18,00 USD-t takaríthat meg, míg a Legend csomag 323,88 USD-ba kerül 72,00 USD kedvezménnyel.

Olvasni:  5 leggyakoribb WordPress biztonsági rés és kockázat

Megéri a fizetett TubeBuddy?

Igen. A Premium TubeBuddy megéri.

Fizetett TubeBuddy fejlett funkciók és elemzések amelyek segíthetnek csatornád növekedésében és a benne rejlő lehetőségek maximális kihasználásában. Ezeknek a kulcsfontosságú funkcióknak az előnyei, mint például a fejlett kulcsszókutatás, a versenytársak elemzése, a videók metaadatainak tömeges feldolgozása és a részletes elemzésekhez való hozzáférés, messze meghaladják az ingyenes verzió előnyeit.

Használhatom ingyenesen a TubeBuddy-t?

Teljesen. A TubeBuddy segítségével ingyenesen végezhet alapvető kulcsszókutatást, címkejavaslatokat kaphat, optimalizálhatja videóját, megtekintheti az alapvető elemzési adatokat, és népszerűsítheti videóit.

Ezeknek a funkcióknak a többsége azonban korlátozott, és csak egy fizetett TubeBuddy-csomag megvásárlása biztosít teljes hozzáférést az előnyeikhez.

Kínál a TubeBuddy ingyenes csomagot?

Igen, a TubeBuddy rendelkezik egy ingyenes tervvel, amely lehetővé teszi az alapvető videó-auditálási és -optimalizálási funkciók elvégzését, kulcsszókutatást és videóid reklámozását. A prémium csomagok azonban több támogatást kínálnak a csatornád zökkenőmentes bővítéséhez.

Mennyi ideig tart a TubeBuddy ingyenes próbaverziója?

A TubeBuddy kínál a 7 napos ingyenes próbaverzió a legendatervén.

Regisztráljon a TubeBuddy-n még ma, és élvezze

A TubeBuddy ára minden egyes centet megér, amit befektethet. Regisztrálj még ma hogy élvezze a TubeBuddy által felhasználóinak nyújtott versenyelőnyt. A legtöbb YouTube videóoptimalizáló eszközzel ellentétben a TubeBuddy rengeteg előnyt kínál megfizethető áron.

Képzelje el, hogy átfogó kulcsszókutatást, versenytárs-elemzést és csatornaoptimalizálást végezhet, gyorsan növelheti csatornáját, és bevételt szerezhet belőle anélkül, hogy sok stresszes munkát végezne. Minden joga megvan ahhoz, hogy élvezze ezeket az előnyöket, a Tube Buddy árazás nem akadályozhatja meg.

Próbáld ki a TubeBuddy-t és mondd el, mit gondolsz. Szeretnék hallani rólad az alábbi megjegyzésekben.

Christopher Iwundu szabadúszó SEO tartalommarketing specialista, több mint 5 éves tapasztalattal. Különféle réseket fed le, beleértve a marketinget, az üzletet, a CX-et, a Big Techet és az automatizálást. Kapcsolatba léphet vele a LinkedInen és a Twitteren.

Christopher Iwundu legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott