TubeBuddy áttekintés: Növelje YouTube-nézettségeit és Előfizetők

A TubeBuddy egy hatékony, mégis könnyen használható szoftver, amely segít YouTube-csatornád bővítésében. Azoknak szól, akik komolyan gondolják videótartalmukat, és a videó SEO segítségével a következő szintre szeretnék emelni azt. Ezért szerettem volna megosztani Önnel ezt a TubeBuddy-véleményt.

A TubeBuddy több mint 100 000 alkotónak segített csatornáik bővítésében azáltal, hogy minden az egyben megoldás videók kezelésére, elemzésére és optimalizálására.

Nem csak ez, hanem ez a videó-SEO eszköz videószerkesztő eszközöket is kínál, így professzionális megjelenésű tartalmat hozhat létre költséges felszerelés vagy készségek nélkül.

Lássuk, segíthet-e YouTube-csatornád bővítésében, vagy nem ér semmit. Az én TubeBuddy-véleményem a te döntésed!

TubeBuddy – YouTube-csatornád bővítése

Évekig sötétben dolgoztam a YouTube-on, amíg a TubeBuddy-t, a videó SEO eszközt bemutatták nekem.

Gondolkoztál már azon, hogy miért nem érsz el több megtekintést vagy megnövekedett nézési időt YouTube-csatornádon? Nem vagy egyedül, hiszen több mint 2,7 milliárd aktív felhasználó van a YouTube-on.

Igen, vagyis több mint 2,7 MILLIÁRD felhasználó azon a csatornán 2024-ban, akik videókat néznek. Sokan most rövid videókat néznek a hálózaton. A Tube Buddy-t rövidnadrággal is használhatod.

Hogyan biztosíthatod, hogy a videóid valaha is megjelenjenek és láthatóak legyenek?

A TubeBuddy egy videó-SEO eszköz, amely segít videóinak organikus elérésben lenni a keresőmotorokban, és növelni a YouTube-on való nézettséget. (Tudtad, hogy a YouTube is keresőmotor?)

Mint manapság mindenben a közösségi médiában, a blogírásban és az üzleti életben, Önnek is szüksége van a megfelelő eszközökre, amelyek segítségével javíthatja rangsorát a Google Keresésben. Nem csak ez, hanem olyan eszközök is, amelyek értékes időt takarítanak meg. Az eszközökbe való befektetés azt jelenti, hogy Önbe és vállalkozásába fektet be.

Szóval itt az enyém TubeBuddy áttekintése neked!

Mi az a TubeBuddy?

A TubeBuddy egy INGYENES vagy fizetős eszköz hogy segítsünk a YouTube-csatornáddal és sok mással kapcsolatban. Többet kérdezel?

Igen, egyetlen kattintással elhelyezhet egy videót a YouTube-on és a Facebookon. Amit szerettem ebben az eszközben, az az, hogy INGYENESEN használhatja böngészőjéből (Chrome). (Úgy tudom, hogy a Safari felhasználók számára is működik.)

Természetesen a fizetős változatnál TÖBB csengő és síp van. Ezért kezdheti azzal mindössze 7,50 USD/hó. (éves terv) vagy 6,00 USD/hó, ahogy nekem van ezekért a sokkal szebb extrákért.

Olvasni:  A metaverzum és következményei a digitális marketingre

Az INGYENES verzióval azonban továbbra is útmutatást kaphatsz, hogy milyen címkéket használj ezen a csatornán. Hasonlóképpen, akár 3 címkét is lehetővé tesznek, amelyek az ingyenes verzióval együtt segítik a videó SEO kulcsszóeszközükkel történő javítását.

A csatornán található címkék segítik a videók keresőoptimalizálását, és több embert érhetnek el szervesen.

Összehasonlítottam ezt az eszközt egy másik nevű eszközzel „Reggeli hírnév.” A Morning Fame e-maileket is küld a csatornádra vonatkozó statisztikákkal. A tervük azonban meghívókódot igényel a csatlakozáshoz, de nem találtam olyan intuitívnak, mint a TubeBuddy.

Ebben a blogbejegyzésben egy másik újabb versenytárs összehasonlítást is láthat.

Javasolt rövidnadrágok TubeBuddy AI-val

Mostantól a TubeBuddy segítségével YouTube-rövidfilmeket kaphat a videóihoz.

 • Hagyja, hogy a mesterséges intelligencia átfésülje videóit, hogy meghatározza a legvonzóbb részeket, amelyekből YouTube-rövidfilmet lehet készíteni.
 • Szerezzen adatokkal alátámasztott betekintést, hogy tudja, hogy olyan rövidfilmeket hoz létre, amelyek teljesíteni fognak.
 • Takarítson meg órákat, miközben biztosítja, hogy a legtöbb megtekintést kapja, és nagyobb forgalmat irányítson csatornájára.

Ez az új funkció bármely Pro vagy Legend csomaggal elérhető.

Hogyan használjuk ezt a videó SEO eszközt a YouTube-on

Szóval, kíváncsi, hogyan használom ezt az eszközt?

Kezdheti azzal, hogy megszerzi az INGYENES verzió itt és letölti a Chrome-bővítményt. Használhatja INGYENESEN, de ha ezt megtette, érdemes lehet frissíteni az első pro verzióra, havi 7,50 dollárért. vagy a legendás számláig 32,99 USD/hó. (Többet takaríthat meg éves tervvel.)

Az INGYENES verzióval az egyes YouTube-videóidhoz tartozó 3 legjobb címkét láthatod. Amit én is nagyon szerettem, az a emlékeztetőket ha minden videónál megvoltak a következők:

 • Indexkép – Remek miniatűr, amely bemutatja, miről szól a videó. Győződjön meg róla, hogy Video SEO címkével is rendelkezik.
 • Lejátszási lista – Az azonos témájú videók lejátszási listába való összeállítása a csatorna bővítésekor.
 • Záróképernyő – A záróképernyők más helyekre irányítják a felhasználókat, ahová szeretnének eljutni.
 • Kártyák – A kártyákat bárhol elhelyezheti a videóban, hogy bemutassa más videóit.
 • Címkék – Légy megtalálható a YouTube keresési eredményei között címkékkel – segítik csatornád „videós SEO”-ját.
 • ÚJ – AI címgenerátor – Igen, a TubeBuddy ugrott az AI-ba ehhez az új funkcióhoz.

Ezek nagyszerű emlékeztetők az új vagy a régi YouTube-felhasználóknak, akik még nem értek minden változást ezen a videómegosztó platformon. Természetesen a népszerű videókkal rendelkezők tisztában lehetnek velük, mivel az alkotói videóik felkapottak.

Visszamentem, és sok régi online videómat frissítettem ezekkel a változtatásokkal. A régi videót azonban nem cserélheti le a YouTube-on. De azzal YouTube Studio, szerkesztheti a videókat.

Megéri a TubeBuddy?

Amint az alábbiakban látható, a YouTube-csatornám kicsi, és a TubeBuddy segítségével egy hónap alatt tovább nőtt.

Ezért, ha azt látja, hogy fiókja növekedni fog, akkor fog kapjon inspirációt további videók készítésére és kezdenek emelkedő tendenciát látni. Valójában ez az első blogbejegyzésem a YouTube-ról az Inspire To Thrive oldalon.

Nemrég ez az értesítés érkezett egy e-mailben a Google-tól:

A videó minősége még mindig nem a legjobb.

Mindazonáltal egész évben ezen fogok dolgozni, és tesztelni fogok különböző világításokat és eszközöket ezek fejlesztésére.

Olvasni:  Az Events Manager használata események tervezésére és megosztására a WordPressben

Ms. Ileane Smithnek van egy fantasztikus bolt az Amazonon az összes eszköz számára videót és élő közvetítést kell készítenie. Vettem egy mikrofont, és magam is vásároltam ott többet.

Hogyan érhetnek el több nézettséget a YouTube-videók

Most láthatsz néhány videómat, amelyek a TubeBuddy használatával váltak be. Több mint ezres megtekintésem volt, és a csatornámnak több mint 200 feliratkozója van.

Természetesen visszatérhet és szerkesztheti a TubeBuddy eszközzel, hogy kevésbé teljesítő videói jobb rangsort kapjanak.

Az, hogy tudtam, milyen kulcsszavakat kell használni, és a TubeBuddy segítségével ellenőriztem a SEO pontszámomat, valóban segített!

Mit tehetsz még ezzel a csodálatos eszközzel?

Képes leszel sablonokat készíteni így nem kell újra és újra megtenned őket. Ezzel időt takaríthat meg, ha YouTube-videókat készíthet! (Ehhez a frissített verzióra van szüksége.)

Minden alkalommal, amikor új feltöltést végez, az már megtörténik.

Ezután lehetősége lesz beágyazási kódok létrehozására a videók vagy lejátszási listák webhelyéhez való hozzáadásának teljes listájával.

A YouTube csak néhány alapvető beállítást tesz lehetővé.

Ahogy növekszik YouTube-fiókod, úgy nőnek a megjegyzéseid is. Ez az eszköz segít a megjegyzésekben, miközben YouTube-videókat néz, és tanulhat belőlük.

Képes lesz kiszűrni őket, és akár válaszolni is fog rájuk számos előre beállított válasz beállításával. (Bár ennek még nem vagyok nagy rajongója.)

A kedvencem az néhány kattintással natívan közzéteheti YouTube-videóit a Facebookon.

Készítse el a legjobb miniatűröket

Ezután professzionális minőségű bélyegképeket készíthet a videóból álló állóképek és szöveg-/képfedvények felhasználásával.

A Tubebuddyt használtam, és szeretem a Canva rugalmasságát is.

Mivel bemutatom, hogyan kell használni a TubeBuddy-t, most készítettem egy borítót egy régi videóhoz.

Ez volt az első YouTube-videóm, amikor elkezdtem teljes munkaidős utazásomat az Inspire To Thrive oldalán.

TubeBuddy AI – Frissítve ehhez a TubeBuddy áttekintéshez

Néhány ötletet belehelyezhet az új címgenerátorba. Ezután használja e címek egyikét, merítsen belőlük ihletet, vagy akár A/B tesztek futtatásához is használja őket. Legalább 4 javaslatot fog látni a címekhez.

Ez az új funkció nagy előnyt jelent mindenkinek, aki a TubeBuddy segítségével bővíti YouTube-csatornáját.

Ez egyszerűbb tartalomkészítést jelent, jobban teljesítő videókat. A legújabb funkció eléréséhez a felhasználók előfizethetnek a TubeBuddy Legend szolgáltatásra.

Használja ki a Kulcsszókereső eszközt, hogy magasabb helyezéseket érjen el a YouTube-on és a Google-on

A Kulcsszókereső eszköz talán a TubeBuddy leghasznosabb része annak meghatározásában, hogy mi a népszerű a YouTube-on.

Előfordulhat, hogy kiváló minőségű anyagokkal szeretné megszerezni az első 1000 YouTube-feliratkozót. (Mindenképpen töltse ki teljesen a céloldalát a csatornán. Tegye fel a Youtube linkjeit a blogjába, a fórumokba stb. Bárhol, ahol van profilja online, tegye fel!)

Ha trendi tartalomcímkéket szeretne létrehozni, próbáljon meg kulcsszót beírni az Explorer keresősávjába; népszerű kifejezéseket is kínál, ahogy beírja őket (például „TubeBuddy értékelés” vagy „TubeBuddy a youtube-hoz”).

Ez a kulcsszófeltáró eszköz a kulcsszókutatáshoz szükséges elemzések listáját is bemutatja, amely a kifejezés megadása után jelenik meg, és mérheti az összes részletet arra vonatkozóan, hogy az adott kulcsszó könnyű-e és érdemes-e célozni.

Olvasni:  Játék és VPN-ek: A játék javítása és a magánélet védelme

Mi a helyzet a közönség megjegyzéskezelő rendszerével?

A TubeBuddy továbbfejleszti a YouTube jelenlegi megjegyzések funkcióját azáltal, hogy lehetővé teszi a megjegyzések további kategóriákba rendezését, többek között:

 • Megjegyzések, amelyekre nem válaszolt
 • És az új feliratkozók megjegyzései
 • Mecénásaid megjegyzései
 • Továbbá a nyomon követést igénylő megjegyzések

Sokkal többet érhet el, ha megvan a saját feliratkozói listája, kezdve a velük folytatott interakciók megszervezésétől egészen a közönségben lévő személyek prioritásainak meghatározásáig és a szükséges kapcsolatfelvételig.

Üzenetek megválaszolásakor akár előre elkészített válaszokat is létrehozhat.

Takarítson meg időt a tömeges videófeltöltésekkel

A videók szerkesztésének legegyszerűbb módja a VideoBuddy beépített szerkesztési funkcióinak használata.

Nem csak videót tölthet fel, hanem címkék és címek sablonjaival is megteheti, így időt takaríthat meg a közzététel során.

Sablonkártyákat készíthetsz a videók gyors egy menetben történő feltöltéséhez (különösen hasznos sorozatok feltöltéséhez), és fájlokat csatolhatsz a lejátszási listához, amint feltöltésük megtörtént, így előfizetőidet több videó túlzott megtekintésére ösztönözheted, és leköti őket a csatornád. hosszabb ideig.

Gyorsan hozzáadhatja sablonjait számos videófeltöltéshez, egyszerűen kattintson a „Kártyasablonok hozzáadása” elemre.

A TubeBuddy menü Videók hivatkozása lehetővé teszi a címkék és leírások külön-külön vagy tömeges frissítését a meglévő videókhoz.

Most létrehozhat és szerkeszthet YouTube-fejezeteket a Tube Buddy segítségével

A fejezetszerkesztő jelenleg béta állapotban van, és hamarosan elérhető lesz a felhasználók számára.

Képes leszel:

 • Adjon hozzá fejezeteket a videóhoz anélkül, hogy váltania kellene a videó és a leírás mező között.
 • Könnyen szerkesztheti a meglévő fejezeteket.
 • És természetesen segítsen nézőinek konkrét tartalmat megtalálni anélkül, hogy átugornák, és esetleg lemaradnának róla.

Miért érdemes fejezeteket hozzáadni a YouTube-videóidhoz?

Fejezetek hozzáadása YouTube-videóihoz két fő előnye van. Az első a jobb felhasználói élmény, amelyet azáltal kap, hogy könnyebben és gyorsabban találhat információt a videóban.

A második előny az, hogy elősegíti, hogy videója jobban megjelenjen a keresési eredmények között.

További nagyszerű bloggerek a YouTube-csatornákon, akikkel kapcsolatba lehet lépni

Vannak más bloggerek is, akikkel érdemes kapcsolatba lépni a YouTube-on:

Julie Weishaar a New Horizons 123-ból – https://www.youtube.com/@julieweishaar

Morris Grand a Create, Grow and Profittól – https://www.youtube.com/channel/UCLzBnfWwv0kgy6N6ixZjuZg

Ileane Smith – https://www.youtube.com/user/MsIleaneSpeaks

Mitch Mitchell – https://www.youtube.com/user/ttmitchellconsulting

Sue Ann Bubacz – https://www.youtube.com/channel/UCf–qtPjd305ArbmwDyzFPA

Ryan Biddulph – https://www.youtube.com/channel/UCV8N3XAAcls6BS1qj_G4W6w

James Pierce – https://www.youtube.com/channel/UCjaH9SM-0UoUhjWTLg70Bcg

Dana Gore –https://www.youtube.com/user/honest16

Feltétlenül iratkozz fel a csatornáikra is az én csatornámat is! 🙂

Mennyibe kerülnek a licencek?

A Pro, a Star és a Legend a három TubeBuddy csomag, amelyhez hozzáférhet.

 • Pro: Már havi 7,50 dollárért használhatja a legtöbb termelékenységet és videóoptimalizáló eszközt. Nem ütemezhet be tartalmat, és nem hajthat végre tömeges tevékenységeket nagyméretű videófeltöltések esetén.
 • Jelmagyarázat: A terv költsége havi 32,99 USD az éves szerződéssel, és minden funkciót tartalmaz, például a csatornák közötti SEO optimalizálást, a fordítóeszközöket és a versenytársak további kutatását.

Természetesen 20%-ot takaríthat meg, ha előfizet a TubeBuddy-ra egy évre.

Ha nagy az előfizetői bázisod, vagy pénzt szeretnél termelni a csatornádból, akkor a nagyobb csomagok csak akkor érik meg, ha valamelyik nagyobb csatornát választod.

A non-profit szervezetek, az éves vásárlók és az 1000-nél kevesebb előfizetővel rendelkező felhasználók pénzt takaríthatnak meg az egyes szinteken meghatározott csomagokon.

Olvasni:  Hogyan védheti meg webhelyét és védheti meg az adatszivárgásoktól

vidIQ vs Tube Buddy

Van még olyan eszköz, mint a TubeBuddy, amivel összehasonlítható? Most van, és Vadliq-nak hívják. Ezt szerettem volna hozzáadni az összehasonlításhoz.

Az egyetlen dolog, amit másként találtam, az a versenytárs eszköz. A vidIQ Competitor Tool eszközzel egyedülálló bepillantást nyerhet a függöny mögé, hogy versenytársai mit tesznek a magas helyezés érdekében, és megnyerik azokat az aranyos nézőket és előfizetőket.

Egy másik dolog, ami egy kicsit más, a látási sebesség. Szeretted volna valaha is látni, hogy a videód miben hasonlít a YouTube bármely más videójához, csatornájához vagy lejátszási listájához?

A „Nézetek összehasonlítása” eszközünkkel nyomon követheti BÁRMELY videó sebességét a YouTube-on, majd összehasonlíthatja BÁRMELY videóval vagy BÁRMELY csatornával, hogy a legjobb valós idejű visszajelzést kaphassa arról, hogyan teljesít a tartalom a YouTube-on!

A VidIQ egy kicsit drágább, mint a TubeBuddy, amint az alább látható, de mindegyik különböző lehetőséget kínál az Ön számára.

Tubebuddy Review: Gyakori kérdések a Youtube-csatornád bővítéséhez

Biztonságos a TubeBuddy?

Ez egy nagyszerű eszköz a csatorna gyors gyors és egyszerű fejlesztésére, de néhány felhasználót aggaszt a „Biztonságos?”
A válasz igen, biztonságos és a YouTube által jóváhagyott, és nem tud olyan műveletet végrehajtani, mint például a videók automatikus törlése vagy módosítása.

Megéri a pénzt?

Röviden: Igen! A Tubebuddy mindenképpen megéri YouTube-csatornád bővítéséhez és a videómarketing optimalizálásához.

A TubeBuddy jó?

Befejezésül: Igen! A Tubebuddy nagyon jó, mivel bővítheti csatornáját, és elősegítheti a videó SEO növekedését.

Ingyenes vagy fizetős?

A Tube Buddy ingyenes és fizetős változatban is elérhető. Mindig csak akkor válthat fizetősre, ha elégedett az ingyenes szolgáltatással.

A felülvizsgálat következtetése:

A TubeBuddy nagyszerű eszköz azoknak, akik gyorsan és egyszerűen szeretnék bővíteni YouTube-csatornájukat.

Könnyen használható kezelőfelülete lehetővé teszi videók feltöltését, egyszerű szerkesztőeszközökkel történő szerkesztését, valamint Facebookon vagy Twitteren való közzétételét néhány kattintással – mindezt a TubeBuddy platform elhagyása nélkül!

Ezért, ha olyan megfizethető megoldást keres, amely elősegíti vállalkozása organikus online növekedését, a TubeBuddyt mindenképpen érdemes megnézni.

A legjobb dolog az, hogy INGYENES verzióval is rendelkezik, és mindig csak az ingyenes verzióval választhatja a pro verziót.

Kezdje el még ma, és nézze meg, mennyivel termelékenyebb lehet a munkája a TubeBuddy használatával! Szeretném hallani, mit gondol erről a TubeBuddy áttekintésről, és hogy kipróbálta-e.

Ma ennek a mesés eszköznek a TubeBuddy leányvállalata vagyok.

Te jössz

Mi a véleménye erről a TubeBuddy áttekintésről? Elmentél tesztelni? Szeretnék többet hallani felőled az alábbi megjegyzésekben.

Ha van YouTube csatornád, írd be a megjegyzésbe a csatornád nevét is.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott