Tweetek keverése a jobb elköteleződés érdekében a Twitter hírfolyamában

Megpróbáltad tweetek keverése fent a hírfolyamodban? Az elkötelezettség növelése és a szélesebb közönség vonzása érdekében a Twitteren elengedhetetlen, hogy összekeverjük a tweetjeit. A megosztott tartalmak változatossá tételével fenntarthatja követői érdeklődését, és ösztönözheti őket, hogy interakcióba lépjenek bejegyzéseivel. Vannak olyan eszközök, mint a tweet mixer, amelyek segítenek ebben.

Változtassa meg tweetjeit szövegek, képek, videók és linkek kombinációjával, hogy dinamikusabb élményt nyújtson közönségének. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy számos, az Ön réséhez kapcsolódó témakört lefedjen, értékes betekintést, tippeket, híreket és akár személyes anekdotákat is kínálva.

Ez a megközelítés segít fenntartani egy friss és magával ragadó Twitter hírfolyamot, amely a különböző érdeklődési köröknek és preferenciáknak szól, és végső soron maximalizálja a platformra gyakorolt ​​hatását.

Ez a megközelítés segít fenntartani egy friss és magával ragadó Twitter hírfolyamot, amely a különböző érdeklődési köröknek és preferenciáknak szól, és végső soron maximalizálja a platformra gyakorolt ​​hatását.

Ötletek a tweetek keveréséhez

Ezért a legjobb, ha tweetjeit változatosnak tartja. A múltban a Twitter felfüggesztette fiókját, és ez gyakran előfordult ha nem keverted össze a tweeteidet. Talán emlékszel a Twitter felfüggesztéséről szóló bejegyzésre.

Ebben a blogbejegyzésben van néhány nagyszerű ötlet, amelyekben összekeverheti a mai tweetjeit. Mindegyikhez egyedi tweeteket küldhet, de ez sok időt vesz igénybe.

Olvasni:  Blogbejegyzés-ötletek gyűjtése 30 perc alatt (8 egyszerű módszer)

A tweetek összekeverésének másik módja az olyan eszközök használata, mint a Tweet Radar vagy a MissingLettr. Ezek a legújabb kedvenc közösségi hálózatok megosztási és ütemezési eszközeim.

Tweetkeverő AI a tweetek keveréséhez

A Tweet Radar egy új tweetkeverő eszköz, amellyel segíthet a tweetek keverésében a hírfolyamban. Ez az eszköz mesterséges intelligencia segítségével segít lebilincselő tweeteket létrehozni az idővonalhoz.

Új eszközükkel ütemezheti is tweetjeit.

tudsz próbáld ki a Tweet Radart – a tweetkeverőt INGYEN, vagy frissíts a fizetős csomagjukra.

A Puffer App Selected Text Tool nagyszerűen használható a tweetek keverésére

Ha már évek óta követ engem az Inspire to Thrive oldalán, akkor tudja, mennyire szerettem a Buffer alkalmazást.

A Buffer alkalmazásnak van egy kiválasztott szöveg eszköz lehetőséget a böngészőjében, ahol bármilyen szöveget kiválaszthat egy webhelyről vagy blogról. Megosztja a szokásos tweet gomb szövege helyett.

Amikor a tweet gombot használja, mindig ugyanaz a régi tweet jelenik meg újra és újra. Elveszi a címsort, és a linkkel együtt tweetként használja. A Buffer szövegkiválasztó eszközével azonban összekeveri a tweetjeit.

Lásd az alábbi példát:

Látja, hogyan figyelmeztet a Buffer alkalmazás, ha egyszerre több Twitter-fiókban is közzétesz? Ezután a pufferelésnél így fog kinézni:

A Kijelölt szöveg pufferelése eszköz minden egyes tweetet személyessé, eltérővé és sokkal hatékonyabbá tesz! Tudtad, hogy a Buffer alkalmazást a Facebookhoz, a Pinteresthez, a LinkedInhez és az Instagramhoz is használhatod?

Ön is időt takarít meg.

Szeretem ezt a Puffer Select Text eszközt használni, amikor más tartalmat osztok meg a Puffer alkalmazásban beállított RSS-hírcsatornákon keresztül.

A Missing Lettr egy másik módja a tweetek keverésének

Ez a szolgáltatás többféle módot kínál Önnek, amellyel megoszthatja tartalmait közösségi csatornáin. Minden egyes bejegyzésedhez új tartalommal állnak elő. Egyesek képeket, mások pedig szöveget buborékokban tartalmaznak.

Olvasni:  Tinyzone TV Review – Teljes útmutató és alternatívái

Mindig jóváhagyja, amit beállítottak, mielőtt az ütemezésre kerülne Hiányzó Lettr.

Az ütemezést és a közösségi média bejegyzéseit is bármikor szerkesztheti.

Köszönöm Nikola barátomnak, aki ajánlotta ezt az eszközt. Arról beszél recenziójában.

Ismerje meg Edgart, egy másik Twitter megosztási eszköz

Ez egy másik közösségi média automatizálási eszköz, amelyet nem használtam, de olvastam róla. Folyamatban vannak az eszközük működésének megváltoztatásával és írt róla egy nagyszerű blogbejegyzést itt.

A ma elérhető automatizálási eszközök közül sok megváltoztatja a közösségi média menedzsereinek üzleti tevékenységét. Mindig is lenyűgözött, hogy ma mennyi automatizálási eszköz áll rendelkezésre a közösségi média ütemezéséhez.

Edgar automatikusan begyűjti a bejegyzéseket a tartalomkönyvtáradból, hogy a közösségi oldalaidat minden nap frissen tartsd, ismétlődően.

Egyéb lehetőségek a tweetek keverésére megosztáskor

Ha platformot keres mások tartalmának megosztására, ajánlom a Viral Content Bee-t, most, hogy a JustRetweet már nem érhető el. Megtekintheti a Viral Content Bee-ről írt véleményemet, amikor még Viral Content Buzz néven volt.

A Viral Content Bee nem csak a Twitterre készült – megoszthatja a Pinteresten, a Facebookon és a Mastodonon is. A tweetjei üzeneteinek megváltoztatásával összekeverheti őket, hogy megfeleljenek a Twitter új szabályainak. Ezenkívül hozzáadhatja saját bejegyzéseit a platformhoz, hogy mások megoszthassák azokat.

Azt is javaslom, hogy használjon RSS-hírcsatornákat a Buffer alkalmazással, hogy könnyen megosszák kedvenc blogbejegyzéseit.

A Triberr kiváló megosztási eszköz a bloggerek számára. Egyszerűen adja hozzá RSS-hírcsatornáját, és megoszthatja mások tartalmát, miközben ők megosztják az Önét. Működik a Twitteren, a Facebookon, a LinkedIn-en és a Pinteresttel. További információért olvassa el a Triberr használatáról szóló útmutatómat.

Egy másik nagyszerű lehetőség a Twitter-listák tweeteinek megosztása. További információért nézze meg a Twitter listákon közzétett bejegyzésemet.

Olvasni:  The Shadowban – mi ez, és hogyan lehet elkerülni a közösségi médiában

Beágyazott tweetek a blogbejegyzésekben vagy a webhelyén

A beágyazott tweetek több szempontból is előnyösek lehetnek.

Először is hitelességet és hitelességet adnak a tartalomhoz. Azzal, hogy jó hírű forrásokból vagy iparági szakértőktől származó tweeteket ad meg, bizonyítja, hogy jól tájékozott és kapcsolatban áll.

Másodszor, a beágyazott tweetek növelhetik az elköteleződést és az interakciót webhelyén vagy blogjában. Az olvasók kedvelhetik, újratweetelhetik vagy válaszolhatnak a beágyazott tweetre, ami dinamikusabb és interaktívabb élményt tesz lehetővé.

Végül, a beágyazott tweetek javíthatják a keresőoptimalizálást (SEO). Mivel a keresőmotorok indexelik a tweeteket, ezek beágyazása segíthet organikus forgalmat irányítani webhelyére.

Tehát a beágyazott tweetek használatával növelheti tartalom hitelességét, fokozhatja az elkötelezettséget, és javíthatja a keresőoptimalizálási erőfeszítéseit.

Használjon Jobb Click To Tweeteket a tweetek keveréséhez

Manapság számos bővítmény áll rendelkezésre, amelyek segíthetnek összekeverni a tweetjeit. Ezek a tweetek megjelenhetnek blogbejegyzéseiben vagy webhelyén. A kattintásos tweetekkel egyszerűen mások is megoszthatják tweetjeit.

A Better Click To Tweets lehetővé teszi, hogy egyedi formátumot használjon a bejegyzések szokásos címsora helyett, amikor az emberek a megosztás gombokra kattintanak.

Egyes WordPress-témák, például az Inspire to Thrive’s, magában a témában tartalmazzák a Better Click To Tweet opciót, ami rendkívül kényelmessé teszi az egyes bejegyzésekbe való beágyazást.

A közösségi média eszközök továbbra is értékesek

A közösségimédia-menedzsereknek egy kicsit több időbe vagy pénzbe kerül a tweetek keverése és ütemezése, mint korábban, különösen több Twitter-fiók kezeléséhez. De végül mindenki számára jobb Twitter-élményt fog nyújtani.

Most hogy kevered a tweeteidet? Milyen típusú eszközöket használ a tweetelésre? Próbáltad már a tweet mixert?

Olvasni:  Valódi elköteleződés a közösségi médiában

Szeretnék többet tudni az alábbi megjegyzésekben.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott