Tweetek ütemezése: Az X-en megjelenő bejegyzések ütemezése csúcsidőre

Az X ütemezési funkciójával mostantól ütemezheti a tweeteket vagy bejegyzéseket a mostani elnevezés szerint. Figyelembe véve azonban, hogy napi limitje 2400 bejegyzés, mennyit érdemes naponta közzétenni?

A Twitter X nem határozza meg kifejezetten a bejegyzések óránkénti korlátját, de van ilyen. Ha túllépi ezt a határértéket, X hibaüzenetet küld, és később újra meg kell próbálnia.

Szerencsére X nem függeszti fel a fiókokat ehhez a fiókhoz.

Ideális Tweet-bejegyzések száma

Az óránként közzétehető tweetek ideális száma az adott Twitter-fiókjától függ. Ez olyan tényezők függvényében változik, mint például a követői száma és az iparág, amelyben tevékenykedsz.

Egy dolog azonban biztos: a Twitter X hálózaton nem elég, ha naponta egyszer posztolunk. Az évek során átlagosan napi 40 bejegyzést írtam az X-en.

A legújabb statisztikák szerint naponta elképesztően 500 millió bejegyzést küldenek ki. Igen, naponta 500 MILLIÓ tweet. Éppen ezért napi egy bejegyzés nem vágja le, ha látni akarsz X-en.

Figyelembe véve ezeket a számokat, érdemes elkezdenie ütemezni tweetjeit (bejegyzéseit) az X Media Studio asztali számítógépen?

Tweet (X bejegyzés) ütemezése az asztalon

Mostantól sokkal könnyebb ütemezni a tweeteket és a retweeteket az asztalról az X-en. Amikor rájöttem, hogy meg tudom csinálni az újratweetekkel (újbóli bejegyzésekkel), izgatott lettem tőle. Emojikat is használhatsz, és másokat is megcímkézhetsz, miközben ütemezed a bejegyzést X-en.

Olvasni:  15 2024-ben megvalósítandó webhelytervezési trend

Azonban továbbra sem ütemezheti be a bejegyzéseket az X-en mobileszközén. Kipróbáltam Android-omon, mielőtt frissítettem volna ezt a blogbejegyzést, de nem tudtam rá.

Tekintse meg az alábbi videót, hogy megtudja, milyen egyszerű a bejegyzések ütemezése közvetlenül az asztalon.

Twitter Médiastúdió

Tehát egy ideje a Twitter megnyitotta a Média Stúdiót, és lehetővé tette számunkra, hogy a tweeteket közvetlenül a műszerfalukról ütemezzük az asztalon.

Alig vártam, hogy kipróbálhassam, mivel a Facebook és az Instagram lehetővé teszi ezt az alkotói stúdiójukkal.

De egy kicsit csalódott voltam, amikor megtudtam, hogy akkoriban nem használhattunk hangulatjeleket a tweetjeinkben. Ma közzéteheted őket a bejegyzéseidben az X-en.

A hangulatjelek egyike azon dolgoknak, amelyek valóban segíthetnek abban, hogy tweetjei jobban megjelenjenek a Twitter hírfolyamban. Megmutatják kifejezéseit egy témával vagy egy blogbejegyzéssel kapcsolatban.

Az emberek a Twitter chaten azt kérdezték, hogyan használhatják a Twitter médiastúdiót tweetjeik megtervezéséhez.

Mikor ütemezhetné be tweetjeit X-en

Ha egyszemélyes fiókot használ a Twitteren, akkor segíthet abban, hogy ne tegye ki egyszerre az összes fontos tweetjét.

De van még egy apróság. Médiastúdiónak hívják, mert itt tárolják a médiát. A média képek, videók stb. Tehát ezt korábban kellett használnia, különben fel kell töltenie a képeket.

Azt tapasztaltam, hogy eleinte kicsit macerás a Twitteren ütemezni a tweetjeidet. Azonban ma (3 évvel később) sokkal könnyebben megtehető az asztalon.

Olvasni:  Az Instagram-bejegyzések ütemezése

Tekintse meg az alábbi képernyőképet, hogy megtudja, hogyan jelenik meg az ütemterv az X-en a stúdióban. Figyeljük meg, hogy ezen a területen még nem változtatták a kék madarat X-re.

Mit tehetsz még a Twitter Médiastúdióban?

Élő közvetítéshez kiváló. Azok, akik élő közvetítést használnak a Twitter X-en, hasznosnak találják ezt.

Ma az X médiastúdió LIVE szekciójában található.

Ön tudja majd ütemezni őket. (Ugyanúgy, mint azok, akik a Facebookot használják, és mint egy premiervideót.)

Végül a stúdióban is ellenőrizheti az X elemzést, bár még folyamatban van az elemzési funkcióik frissítése.

Miért érdemes élő közvetítés az X-en?

Ennek több nyomós oka is van élő közvetítés a Twitter X-en. Először is, a Twitter X nagy és elkötelezett felhasználói bázissal rendelkezik, amely jelentős lehetőséget kínál szélesebb közönség elérésére.

Másodszor, a Twitter X élő közvetítése lehetővé teszi a valós idejű interakciót és kapcsolattartást a nézőkkel, elősegítve a hitelesség és a kapcsolat érzését.

Harmadszor, a Twitter X élő közvetítési funkciója zökkenőmentes integrációt kínál más Twitter-funkciókkal, például a hashtagekkel és a felkapott témákkal, fokozva a tartalom láthatóságát és felfedezhetőségét.

Végül pedig az élő közvetítés a Twitter X-en hihetetlenül egyszerű és kényelmes, minimális beállítást és technikai know-how-t igényel.

Milyen egyéb eszközöket használjon a tweetek időzítésére?

Ha már régóta követsz itt az Inspire To Thrive-nál, tudod, hogy az Agorapulse-t használtam.

De vannak más lehetőségek is a tweetek ütemezésére. Ma imádom a MissingLetr-t, amiért blogbejegyzéseket oszt meg a Twitteren. Különböző grafikákkal és szavakkal keverik össze a hozzászólásokat. tudsz próbáld ki ingyen korlátozott ideig.

Az egyik lehetőség, amelyet kisvállalkozások vagy egyszemélyes fiókok számára ajánlok, a The Buffer. A Buffer továbbra is kínál egy INGYENES fiókot, amelyet ma az egyik X fiókomhoz használok.

Olvasni:  Értékesítés ütemezése & Marketing a fekete péntekre

Azonban sok más ütemezési eszköz is rendelkezésre áll, mint valaha, bár a legtöbb ennél többet számít fel AP megváltozik A vállalatoknak az X API használata költségbe kerül, így ezt a költséget mindenkire át kell hárítaniuk, hogy továbbra is működjenek.

Az Ön sora: Tweetek ütemezése, mint egy X Pro

Szóval szeretném tudni, hogy ütemez-e tweeteket X-en a médiastúdiójukkal, vagy használ-e valamilyen közösségi média eszközt. Élőben voltál már X-en a stúdióeszközeikkel?

Szeretnék hallani róla, beszéljük meg az alábbi megjegyzésekben.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott