Twitter-kártya érvényesítése: Tweetjei kiemelkednek

Tudod mit a Twitter kártya érvényesítése tehetsz a tweeteidért? A képeket és videókat tartalmazó tweetek az adatfolyamban arra inspirált, hogy évekkel ezelőtt többet megtudjak ezekről a multimédiás kártyákról. Hiszen még ma is nagyobb felhajtást generálnak a Twitter hírfolyamában. Ebben a frissített blogbejegyzésben megtudhatja, hogyan használhatja a Twitter-kártya érvényesítőjét, és hogyan állíthatja be Twitter-kártyáit.

Mostantól a Twitter-kártya lehetővé teszi, hogy olyan médiaélményeket csatoljon tweetjeihez, amelyek a saját tartalmaira hivatkoznak. Imádom, ahogy kinéznek az új Twitter X adatfolyamban. Természetesen nyilvános fiókkal kell rendelkeznie a Twitter X-en, és nem privát Twitter-fiókkal.

Miben segíthet egy kártya?

A Twitter-kártyák kiemelik tweetjeit. Segítenek túllépni a 280 karakteres ponton képekkel, videókkal stb. Ha tweetjeit jobban láthatóvá teszi az adatfolyamban, több kattintást generálhat webhelyére vagy blogjára.

Nem csak ez, hanem több követőt is generálhat, ami elősegíti, hogy tweetjei jobban elterjedjenek az adott közösségi hálózaton.

Ezenkívül ezek a Twitter-kártyák növelhetik a közösségi hálózatokon való elkötelezettséget. Az emberek válaszolhatnak a videódra, és ott kapcsolatba léphetnek veled.

És végül, ha termékeket árul, több terméket is el tud adni közvetlenül a Twitter hírfolyamából.

Yoast beépülő modul Twitter kártyákhoz

Ahogy azt fontolgattam, hogy sok évvel ezelőtt felhagyok a 280-on túli karakterekkel, és kutattam ezeket a médiakártyákat, megtanultam, hogy Yoast könnyen integrálható volt a Twitter kártyákkal.

Imádni fogod, ahogy a képek megjelennek, amikor meglátod a bejegyzéseket a Twitter-adatfolyamodban. Az évek során a Twitter kibővült, és megmutatta a 280 karakteres számot, emlékezhet, hogy korábban 140 karakter volt tweetenként.

Hogyan szerezheti be Twitter-kártyáit?

Először is muszáj regisztrálj a Twitteren keresztül és engedélyt kell adniuk neked. Több napba telt, mire az enyém megérkezett. E-mailt fog kapni a Twittertől, függetlenül attól, hogy jóváhagyták-e vagy sem.

Olvasni:  Hogyan lehet növelni az eladásokat az Ultimate ajándékkártyákkal a WooCommerce-ben

Ezután kövesse a Twitter-kártyák kódolására vonatkozó utasításokat, amelyek meglehetősen technikaiak lehetnek. Megtekintheti a hozzáadandó metacímkéket.

Ezeket a kártyákat az alábbi 4 egyszerű lépéssel állíthatja be!

A Validator használata

Készen áll a Cards használatának megkezdésére? Íme az alábbi 4 lépés a Twitter kártyaellenőrzőjének használatához a Twitterről:

  1. Válassza ki a megvalósítani kívánt kártyatípust.
  2. Adja hozzá a megfelelő metacímkéket az oldalhoz.
  3. Futtassa az URL-t a Twitter kártya érvényesítő eszköz tesztelni.
  4. Miután tesztelte az érvényesítőt vagy jóváhagyta a játékoskártyáját, tweetelje el az URL-t, és a kártya megjelenik a Tweet alatt a részletes nézetben.

Ha minden megfelelően működik, a Twitter-kártya előnézete megmutatja, hogyan fog megjelenni a kártya a Twitter hírfolyamában.

Ezenkívül látni fogja a kártya típusára vonatkozó információkat, a metacímkék számát, valamint a kártya sikeres betöltésének üzenetét. Ha nem, hibaüzenetet fog kapni.

A Yoast megkönnyítette a kártyák telepítését!

Szerencsére megvan a Yoast SEO bővítmény, és nagyon egyszerű volt. Jelöljön be egy négyzetet, és adja meg Twitter-felhasználónevét.

Ellenkező esetben speciális kódolást kell hozzáadnia webhelyéhez. Ezért nem jelentkeztem azonnal. Tudtam, hogy nem lesz egyszerű, amíg el nem olvastam a Yoast egyszerű beállításait a kártyáidhoz.

Ha nem biztos a Yoastban, megteheti kövesse a fejlesztőt Joost de Valk a Twitteren. Ha meg tudom tanulni a Yoast használatát, szerintem te is. Ez azonban nem a legkönnyebben megtanulható plugin. Sok beállítás van benne.

Különféle típusú Twitter-kártyák

Összefoglaló kártyák

Az összefoglaló kártya sokféle internetes tartalomhoz használható, a blogbejegyzésektől és a hírektől kezdve a termékekig és éttermekig.

Olvasni:  A 6 legfontosabb ok, amiért az online kisvállalkozások kudarcot vallanak: Hogyan kerüljük el

Úgy tervezték, hogy az olvasó megtekinthesse a tartalom Twitter-kártyáját, mielőtt átkattint a webhelyére. Ma már nem sok ember vagy vállalkozás használja ezt a formátumot.

Úgy tűnik, a legtöbb felhasználó szívesebben használja a nagyméretű Twitter-kártyát blogbejegyzéseik és webes tartalmaik bemutatására.

Nagyméretű képösszefoglaló kártyák

A nagy képet tartalmazó Twitter-összefoglaló kártyán egy nagy, teljes szélességű, kiemelkedő kép látható egy tweet mellett.

Az ilyen típusú kártyákat úgy tervezték, hogy az olvasó gazdag fényképezési élményben legyen része, és a képre kattintva a felhasználó közvetlenül az Ön webhelyére kerül.

Játékoskártya

A video- és hangklipek különleges helyet foglalnak el a Twitter platformon a Player Cardnak köszönhetően. Néhány HTML-metatag elhelyezésével a webhelyén, és követve a A Twitter fejlesztői szabályzatamultimédiáját eljuttathatja a Twitter-felhasználókhoz szerte a világon.

Az alábbi podcastot közvetlenül a Twitter streamen hallgathatja meg a Player kártyával.

App Card

Az Alkalmazáskártya nagyszerű módja a mobilalkalmazások megjelenítésének a Twitteren és a telepítések ösztönzésének. A Twitter úgy tervezte az alkalmazáskártyát, hogy lehetővé tegye a nevet, a leírást és az ikont, valamint kiemelje az olyan tulajdonságokat, mint az értékelés és az ár.

Olvasni:  Alapvető szempontok a B2B e-kereskedelmi platform kiválasztásakor

A Twitter azonban automatikusan létrehoz olyan alkalmazáskártyákat a tweetekhez, amelyek az App Store vagy a Google Play oldalára mutató hivatkozást tartalmaznak. Ez azt jelenti, hogy létrehozhat egy App Card élményt, ha megosztja közvetlenül a saját alkalmazása letöltési oldalára mutató hivatkozásokat.

Ez a Twitter-kártyatípus jelenleg elérhető a twitter.com webhelyen, valamint iOS és Android mobilklienseken. Mobilweben nem érhető el.

Szüksége van az összes fenti kártyára a fiókjához? Nem, kiválaszthatja, hogy melyek a legjobbak az Ön és vállalkozása számára.

További példák a Twitter X-en lévő bejegyzésekre

Egy helyi RE/MAX iroda használja őket a YouTube-hoz közvetlenül a Twitter-folyamban. Szeretem megosztani a YouTube-ot a Twitteren, mert megnézheted őket a streamben. Ezt ne próbáld ki a Facebookon, mert nem fog menni!

Következtetésképpen

Mivel a Twitter X adatfolyamban naponta több mint 280 karakter jelenik meg, még ma győződjön meg arról, hogy tweetjei észrevehetők a megfelelő kártyával. Ne felejtse el hozzáadni a hashtaget ezekhez a tweetekhez, hogy nagyobb elérést nyerjen.

A megfelelő kártyák használatával tweetjeit jobban kattinthatóvá teheti.

Egy kép többet mond ezer szónál. – Frederick R. Barnard

Láttál már néhány nagyszerű felhasználást ezeknek a kártyáknak? Szeretnék hallani néhány példát, amellyel a közösségi hálózaton találkoztál.

Beállítottál Twitter-kártyát, és/vagy használod az érvényesítőt a blogodhoz vagy webhelyedhez? Szeretnék hallani rólad az alábbi megjegyzésekben.

GYIK

Mi az a Twitter-kártya?

A Twitter-kártya lehetővé teszi, hogy fényképeket, multimédiát, videókat stb. automatikusan csatoljon tweetjeihez, hogy nagyobb figyelmet fordítson tweetjeire.

Olvasni:  A 3 legjobb felhasználói felület-tervezési esettanulmány minden kreatív számára, amelyet érdemes elolvasni

Miért van szükség érvényesítésre?

Az érvényesítés ellenőrzi a tweethez csatolt URL-t, valamint azt, hogy a metacímkék csatolva vannak-e. Ezenkívül a tweet előnézetét is megtekintheti az érvényesítéssel.

Szabadon generálhatók és használhatók?

Igen, a Twitter-kártya használata ingyenes.

Hogyan adjunk hozzá Twitter-kártyákat?

Hozzáadhatja őket egy beépülő modulon, például a Yoaston keresztül, vagy megkérheti a webhely fejlesztőjét, hogy kódolja őket.

Mi az a Twitter-kártya metaleírása?

200 karakteres összefoglalót tartalmaz a tweet URL-jéből származó tartalomról.

Van más módja a Twitter-kártya elkészítésének?

Ezt manuálisan is megteheti a Twitter hirdetési részében.

Hogyan hasznosak a Twitter-kártyák?

Jobban néznek ki a hírcsatornában, és nagyobb forgalmat irányíthatnak webhelyére.

Az Inspire To Thrive, Inc. tulajdonosa.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott