Twitter Szerkesztés gomb: Twitter kék, még több fantasztikus funkcióval

Több mint négy év telt el azóta, hogy az emberek a Twitter szerkesztéseiről beszélnek. 2017-ben úgy tűnt, hogy jön a Twitter szerkesztés gombja, de nem. Ennek ellenére 2022-ben ismét szóba került Elon Musk és a Twitter Blue előfizetés ma már a legtöbb országban elérhető.

Évekig tartó kérések után a Twitter (most nevén X) szerkesztés gomb funkciót kínál az előfizetőinek. Az új Twitter X Blue előfizetési csomaggal havi 8 dollár (vagy évi 99 dollár) a felhasználók már a beküldés gomb megnyomása előtt javításokat és változtatásokat hajthatnak végre.

Nagy megkönnyebbülés mindazok számára, akik elírási hibákat tapasztaltak tweeteikben.

Ezzel a tervvel nemcsak a szerkesztési lehetőségekhez juthat hozzá, hanem ha fiókja már ellenőrzött állapotú, további előnyökkel jár, mint például a szakértők által nyújtott dedikált ügyfélszolgálat, amikor szükséges.

Így nem kell többé feladni a mémeket, miután hibákat követtek el, vagy választani, hogy kijavítanak egy másik tweetet a Twitter Blue segítségével.

Fizetni fog a Twitter X Blueért?

Fizetni fog a Twitter szerkesztés gombjáért „Kék” előfizetéssel? A kékcsekk-ellenőrzést is megkaphatja, ha fiókját a Twitter Blue segítségével igazolta.

Természetesen Meta most Elon Musk példáját követi ebben előfizetés alapú modell.

Twitter Szerkesztés gomb – A tweet, amely elindította

Aztán egy ideje láttam ezt a tweetet, és izgatott lettem! Láttad ezt a tweetet a Twitter egyik legnagyobb felhasználójától, 80 millió követővel? Ez biztosan sok Twitter-felhasználót izgatott.

Olvasni:  A hitelkártyatolvajok a WooCommerce webhelyeket célozzák meg

Aztán persze felröppent a hír, hogy Elon megvásárolta a Twitter legnagyobb részesedését, és visszautasította, hogy igazgatósági tag legyen.

Amint azt már mindannyian tudjuk, a Twitter-vásárlás megtörtént, és Elon elkezdte kirúgni a Twitter vezetőit, és újabb elbocsátások következtek. Elon Musk szerint minden kódolónak 10 főnöke volt a Twitteren.

Még 2022 szeptemberében a Twitter elkezdte tesztelni ezt az új funkciót a Twitter Blue Accounts segítségével. Azonban azt olvastam, hogy mindössze 30 perced lesz az eredeti tweetjei szerkesztésére.

2024. április 1-jén regisztráltam, hogy kipróbáljam ezt az új Twitter Blue szolgáltatást, hogy ott a keresés élére kerüljek. Megtanultam, hogy nem szerkesztheti a tweetekre adott válaszokat, csak az eredeti tweetet.

Szeretem azonban a Twitter Blue előfizetéssel járó egyéb előnyöket, például a hozzáadott könyvjelzőket.

Honnan fogod felismerni a Twitter-szerkesztést?

A Twitter-szerkesztések a következőket tartalmazzák:

  • Egy ikon
  • Egy időbélyeg
  • Címke

Ez a 3 funkció tudatja a többi felhasználóval, hogy szerkesztette a tweetjét. Ha megérinti a címkét, látni fogja az eredeti tweetet és a módosításokat.

Twitter Blue – Fizetés a Twitter Szerkesztés gombjáért

A Twitter Blue a fizetett előfizetéses szolgáltatásuk. Az Egyesült Államokban az ára havi 8,00 USD a Twitter Blue esetében, vagy 7,00 USD az éves előfizetési opcióval. Bármikor feliratkozhat rá Twitter-fiókjában a fiókbeállítások alatt.

Lehet, hogy megéri a 8,00 USD/hónapot a szerkesztés gombbal. A Twitter azt állítja:

Feliratkozik a Twitter Blue szolgáltatásra, hogy kifizesse a Twitter szerkesztés gombját?

Mit fogsz csinálni a Twitter szerkesztésekkel?

Először is, a Twitter-szerkesztésnek gyorsnak és egyszerűnek kell lennie. A Twitter a leggyorsabb közösségi hálózat. Ezért sok felhasználó számára hatalmas nyeremény lenne, ha egy tweetet gyorsan megváltoztathatnánk egy rövid időn belül (másodpercekben).

Olvasni:  A Pixel termékcsalád beépített VPN-t, egységes biztonsági vezérlőket és még sok mást kap

Sok felhasználó szerint ezek a módosítások boldogabbá tennék őket a Twitter X-en.

Engem a Twitter születésnapjaira emlékeztet, amelyek évekkel ezelőtt voltak. Könnyen szerkesztheti ezeket, így az emberek nem fogják tudni a születési dátumát, de sokan elhagyják.

A Twitter csak az eredeti bejegyzést szerkeszti

A Twitter-szerkesztések csak az eredeti bejegyzésben érhetők el. Nem érhető el az X hálózat más bejegyzéseire adott válaszaihoz. Legfeljebb 30 perced van szerkesztésre a Twitter X-en, ezután már nem tudod szerkeszteni a bejegyzést.

A tweetek nyilvános rekordként – probléma a Twitter szerkesztési gombjával?

Szóval hallottál már mindent, igaz? Bonyolult lehet. Igen, még Twitter-szerkesztéssel is. A Twitter X nyilvános rekord. A sajtószabadságért felelős riporterek bizottsága szerint a legtöbb állam nyilvános nyilvántartási törvénye valószínűleg magában foglalja a közösségi médiát is.

Ezért ez azt jelenti, hogy a , (vagy mai nevén) bejegyzésekre, beleértve a téves vagy sértő bejegyzéseket is, ugyanazok a törvények vonatkoznak, amelyek a kormány és a köztisztviselők e-mail- és fizikai nyilvántartására vonatkoznak. Ez azt jelenti, hogy a tweetek felhasználhatók bírósági ügyekben stb.

Tehát ha a tweeteket szerkesztik, mit fog tenni az adott nyilvános rekorddal? Ráadásul még Jack, a vezérigazgató is utal rá egy másik tweetben az üggyel kapcsolatban 2016-ban.

Legfőképpen ez egy nagyszerű módja annak, hogy megnézze, miről tweetelt évekkel ezelőtt, ha már egy ideje a Twitter hálózaton tartózkodik. Remek módja a tweetek használatának bírósági ügyekben is, ha szükséges.

Tweetek sürgősségi közzétételi kérelmei (jelenleg X bejegyzéseknek nevezik)

Adatvédelmi szabályzatának megfelelően a Twitter X felfedheti a fiókinformációkat a bűnüldöző szervek számára egy érvényes sürgősségi adatszolgáltatási kérelemre válaszul.

Olvasni:  10 példa előtte és utána a legjobb logótervezésre

A Twitter X értékeli sürgősségi adatszolgáltatási kérelmek eseti alapon, a vonatkozó jogszabályok betartásával. Ha olyan információt kapnak, amely jóhiszemű meggyőződést ad számukra, hogy sürgős vészhelyzet áll fenn, amely egy személy halálának vagy súlyos testi sérülésének veszélyével jár, megadhatnak minden rendelkezésre álló információt, amely szükséges a kár megelőzéséhez.

Egyes vészhelyzeti jellegűek lehetnek az öngyilkosságról, terrortámadásról, bombafenyegetésről stb.

Beágyazott tweetek (bejegyzések)

Sok hírszervezet beágyazott tweeteket használ digitális webhelyein és nyomtatott formában. Ha valaki szerkeszteni szeretne egy tweetet, az frissíti a beágyazott tweetet?

Úgy tűnik, hogy ez technikai rémálommá válna számos hírszervezet és webhely számára. A beágyazott tweetek azonban automatikusan megváltoznak a szerkesztés gombbal.

Tájékoztatás: Azt hiszem, tudni fogják, de ne feledje, hogy előfordulhat, hogy törölnie kell a böngésző gyorsítótárát, hogy láthassa őket.

Twitter Szerkesztés gomb időbélyegek

Mivel a Twitteren minden többnyire időrendben van (attól függően, hogy a Twitter feed beállítása) az új Twitter-szerkesztés új időbélyeget kapna? Ennek kötelezően szerepelnie kell a Twitter játékkönyvemben. Továbbá mi van?

Értesítik a követőid, ha szerkeszted? Egy újabb technikai akadály, amelyet le kell küzdenie a Twitter számára egy új szerkesztési funkcióval.

Retweetek a Twitter szerkesztés gombjával

A fentieken kívül mi a helyzet a retweetekkel? Egy Twitter-felhasználó nagy hangsúlyt fektet az alábbi tweetre a retweetekkel kapcsolatban: A retweeteket ugyanúgy tekintjük, mint a tweeteket. Emiatt a retweeteknek valahogy tartalmazniuk kell a szerkesztéseket. De NEM szerkeszthetők. Csak az eredeti bejegyzések szerkeszthetők.

Azonban vegye figyelembe, hogy minden retweet nyilvános.

A közelmúltban egy Twitter-felhasználó egy jó megoldással állt elő itt:

A Facebook szerkesztési lehetősége

A Facebook mégis megengedi a szerkesztést – talán kíváncsi vagy, miért. A szerkesztési módjuk a következő: „minden bejegyzés, amelyen késleltetett módosítás történt, megjelenik egy kis „Szerkesztett” felirat, és ha rákattint, felfedi a szóban forgó bejegyzés szerkesztési előzményeit. keresztül Digitális trendek.

Olvasni:  Hogyan válhat szabadúszó tanácsadóvá Indiában

Megtekintheti a sajátját is A Twitterhez hasonló Facebook archívum itt. Úgy tűnik, hogy a Twitternek ebben a lépésben a Facebook nyomdokaiba kellene lépnie.

Ha már egy ideje olvasója az Inspire to Thrive-nak, akkor tudja, hogy nem akarom, hogy a Twitter olyan legyen, mint a Facebook, de ők is használhatnák a jól bevált taktikáikat.

Mostanában ez a kérdés merült fel, és tetszett az alábbi válasz:

A Twitter bekapcsolása, kék

Ön szerint a bonyodalmak miatt a Twitternek engedélyeznie kell a Twitter-szerkesztéseket? Twitter Blue tag vagy? Én is szívesen hallanék rólad! Ha igen, akkor a továbbiakban TÖBBET FIZET érte?

Használta a Twitter szerkesztés gombját az előfizetésével? Szerinted a Like gomb megmarad a Twitteren? Szeretnék többet tudni az alábbi megjegyzésekben.

Ne felejtsd el iratkozzon fel az Inspire To Thrive frissítéseire még ma!

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott