UberSuggest vs Jasper – Melyik eszközt válasszuk a blogíráshoz?

Egyszerűbb módot keresel tartalom generálására a blogodhoz? Az Ubersuggest és a Jasper hasonló AI-funkciókat kínál. Azonban van néhány lényeges különbség a két mesterséges intelligencia blogírási eszköz között.

Először is, az Ubersuggest egy teljesen ingyenes eszköz, míg a Jasper havi 59 dollárba kerül a Boss móddal. (Azonban az első 10 000 szó INGYENES Jasperrel!)

Másodszor, az Ubersuggest fejlettebb funkciókat kínál, mint a Jasper. Harmadszor, az Ubersuggest egyszerűbb felhasználói felülettel rendelkezik. Ha címmel és metaleírással szeretné kezdeni a blogját, akkor az Ubersuggest az Ön számára készült.

Ha azonban szeretnél néhány bekezdésből hosszabb vagy teljes blogbejegyzést készíteni, akkor a Jasper az eszköz az Ön számára. Főleg, ha több blogod van, vagy más blogokhoz írsz tartalmat.

Ubersuggest vs Jasper az AI-ért

Mindkét mesterséges intelligencia íróeszköz bizonyos előnyöket kínál az AI blogíráshoz való használatához. Segítenek ötleteket adni a blogodhoz, valamint a címekhez, metaleírásokhoz és néhány bekezdéshez.

A Jasper vs. Ubersuggest azonban alaposabban ír a blogodhoz hosszabb formátumú tartalommal. Ezzel a mesterséges intelligencia íróeszközzel teljes tartalmat hozhat létre a blogjához.

Számos olyan blogger van, mint Adam Enfroy, aki ajánlja Jasper AI tartalomíráshoz. Azt állítja, hogy létrehozhat egy műalkotást a Jasper tartalomeszközeivel.

Olvasni:  DIY SEO tippek: 12 hatékony módszer webhelye forgalmának növelésére

Ubersuggest vs Jasper – Könnyű használat

A Jasper vs Ubersuggest azonban időbe telik, amíg megtanulja, hogyan használja az AI-eszközét írásra. Néhány órát, esetleg napot kell szánnod arra, hogy gyakorold, és megismerkedj a működésével. (Ott voltam és megcsináltam!)

Az Ubersuggest azonban sokkal könnyebben megtanulható. Miután megtette a lábát az Ubersuggest AI bekezdés-újraíróval, látogasson el az AI Writer alkalmazására (jelenleg bétaverzióban van), és kezdje el a teljes, mesterséges intelligencia által generált blogbejegyzést.

Ha gyors vagy, lefogadom, hogy az Ubersuggest AI eszközzel a következőket generálhatod:
1. Kulcsszavak: Adjon meg egy kulcsszót, amelyre rangsorolni szeretne.
2. Blog címei: Válasszon az automatikusan generált oldalcímötletek listájából.
3. Meta leírás: Szerezzen listát a választható metaleírási lehetőségekről (ezek fontosak a SEO szempontjából).
4. Címsor: Válasszon legfeljebb 5 címsort.
5. Bekezdés: Kezdje el az Ön számára automatikusan generált tökéletes blogot.
6. és a dokumentum.

Tekintse meg az alábbi videómat arról, hogyan működik az Ubersuggest AI az Ön számára.

Jasper jellemzők

Így szabhatja testre, hogy a Jasper AI mit generál automatikusan Önnek, hogy PONTOSAN az legyen, amit szeretne:

 • Szerkessze azt, amit az AI Writer generál közvetlenül az alkalmazásban
 • Új javaslatok generálása, ha nem tetszik, amit lát (fizető ügyfelek)
 • Írjon egy teljes blogbejegyzést (csak fizető ügyfelek)
 • Mentse és ossza meg dokumentumát
 • Másolja a tartalmat a vágólapra, és illessze be… bárhová, ahol csak akarja
 • Szerkessze meg a csapat tagjait

Mindez körülbelül egy perc alatt elvégezhető. Nem csak, hogy mindez a rangsorolni kívánt célzott kulcsszón alapul. Tényleg ilyen gyors és egyszerű!

Olvasni:  Hogyan válasszuk ki a megfelelő hitelkártya-processzort az Ön számára

Az Ubersuggest funkciói

Az Ubersuggest vs Jaspers segítségével az összes alábbi SEO funkciót INGYEN használhatja:

 • Ingyenes Google Chrome bővítmény
 • Tartalmi ötletek
 • Kulcsszavak Kutatás és ötletek
 • Webhely-audit – Ez megmutatja webhelye általános állapotát
 • Fedezze fel a webhely forgalmát befolyásoló SEO-problémákat
 • Könnyen követhető utasítások segítségével javítsa ki a SEO problémáit

 • Ellenőrizze, hogy webhelye sebessége megfelel-e a Google szabványainak

 • AI írás – Címek, metaleírások és egy bekezdés.
 • Tudja meg, mely kulcsszavak népszerűek a következő hónapban.

Jasper AI mélyreható használatban

A Jasper emellett felajánlja a tartalom átírását, valamint egy teljes blogbejegyzést is összeállít az Ön által megadott adatoktól függően. Szüksége van a főnöki módra ahhoz, amivel rendelkezem, és amit szeretek. Igen, ez is gyors és egyszerű:

Mondja el Jaspernek, hogy mit szeretne, majd nézze meg, ahogy az AI másodpercek alatt bekezdéseket ír. Képes lesz olyan oktatási blogcikkeket generálni, amelyek kulcsszavakban gazdagok és plágiummentesek.

A Boss móddal azonban feloldhatja a dokumentumok zárolását – ez a leggyorsabb módja annak, hogy eredeti és plágiummentes hosszú formátumú tartalmat írjon. Számos tartalombevitelt kérhet.

Mi az a AI bemenet a tartalomhoz?

Az AI írási bemenet olyan tartalom, amelyet a Jasper fogad be, hogy jobb kimenetet biztosítson. Minél több inputot adsz Jaspernek, annál többet fogsz kapni a kimeneteidben.

Általában 7-et kérek a Jasper AI-ről, hogy ki tudjam választani, melyik tetszik a legjobban. Természetesen szerkesztheti őket, és saját hangján felhasználhatja a tartalmat a végső blogbejegyzés elkészítéséhez.

Ezenkívül felveheti a csapat tagjait az irányítópultra. Ez segít megőrizni csapatát, és képes megosztani a fájlokat és projekteket, miközben Ön több ügyfelet kezel.

Olvasni:  Divi vs Avada: melyik a legjobb WordPress...

Hogyan segít a Jasper a SEO-ban?

A SurferSEO.com-tal való integrációjuk (nem tartozék) végigvezeti Önt és Jaspert, hogy optimalizálják blogbejegyzését, hogy a keresési eredmények élére kerüljenek. A Jasper segítségével optimalizált metaleírásokat is készíthet.

Ne felejtse el bekapcsolni a SEO módot a Jasperben a használatához, mivel az nem automatikus.

Az Ubersuggest vs Jasper segíti a keresőoptimalizálást?

Mivel az Ubersuggest mindenekelőtt egy SEO eszköz, minden bizonnyal segíti a keresőoptimalizálást a bejegyzései metaleírásával és címeivel, valamint optimalizált tartalommal.

A SEO eszközüket teljesen INGYENESEN használhatod. Vagy kezdheti egy fizetős verzióval, mindössze 29,99 dollárért (hónapok óta használtam, és szerettem. Ma azonban a SEMRush-t használom az Ubersuggest ingyenes csomaggal együtt.)

Így használhatja az Ubersuggestet a keresőoptimalizáláshoz és az AI Content Idea Generatorhoz is. Ezért úgy gondolom, hogy az Ubersuggest vs a Jasper AI, az Ubersuggest jobb a SEO optimalizált tartalomhoz.

Ubersuggest és válaszolj együtt a nyilvánosságnak

Azt is tudtad, hogy az Ubersuggest tulajdonosa, Neil Patel nemrég vásárolt Válasz A nyilvánosság? Answer The Public egy keresési lehallgató eszköz!

Az Answer The Public az Ubersuggest segítségével több lehetőséget kínál arra, hogy több SEO-tartalmat generáljon blogjához vagy webhelyéhez.

Ubersuggest kontra Jasper neked – az én javaslatom

Ha a legjobb mesterséges intelligencia íróeszközre vágyik, és hajlandó időt szánni annak megtanulására, akkor a Jasper AI-t ajánlom. Ha azonban nincs ideje vagy pénze, akkor az Ubersuggest vs Jaspert ajánlom.

Bár az Ubersuggest folyamatosan frissíti alkalmazásait és szolgáltatásait, nem lennék meglepve, ha többet fektetne a bloggereknek szánt AI tartalomgeneráló eszközébe. Ezért a jövőben megnehezíti az Ubersuggest vs Jasper közötti választást.

Olvasni:  Alapvető tippek blogíráshoz kezdőknek: mit tegyünk és mit ne tegyünk 2024-ben

Az Ubersuggesttel havi 29 dollárért vagy havi 49 dollárért az üzleti tervükért prémiumot is vásárolhat.

Az Ön sora: az Ubersuggest kontra Jasper AI a blog tartalmáért

Próbáltad már valamelyik eszközt a blogod tartalmának létrehozásához? Mióta néhány éve először írtam ezt a blogbejegyzést, kipróbáltam a Helyes Blogger és szeretik a 62+ eszközkészletüket a mesterséges intelligencia számára.

Szeretném tudni, hogy melyik AI-eszközt részesíti előnyben, és miért. Az alábbi megjegyzésekben vitassuk meg az Ubersuggest vs Jasper vagy bármely más AI-eszközt a blogodhoz.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott