Ügynökség reflektorfényben: A Lucid Media követi Māori Val…

A Lucid Media egy Kiwi tulajdonában lévő digitális ügynökség Aucklandben. Ügynökségi útjukat olyan egyszerű szolgáltatásokkal kezdték, mint a weboldal tervezés és a SEO. Azóta bővítették szolgáltatásaikat digitális marketinggel, szervertárhellyel, tartalomkészítéssel és még sok mással!

Folyamatosan próbálják biztosítani a kivi vállalkozások számára azokat az eszközöket, amelyekkel az internetre vihetik üzletüket. Hűek maradva a Lucid definíciójához, biztosítják, hogy a szolgáltatások és termékek könnyen érthetőek legyenek, és az ügyfelek átlátható betekintést kapjanak tevékenységükbe.

A Lucid Media rése

Nál nél Lucid Media, egy olyan szervezet felépítését tűzték ki célul, amely nemcsak digitális megoldásokat hoz létre a Kiwi-vállalkozások számára. Valami még nagyobbat akartak csinálni!

Azt akarták, hogy a Kiwis az általuk megérdemelt vásárlói élményt nyújtsa. Éppen ezért a Lucid Media olyan alapvető maori hagyományos értékekre épül, mint a Manaakitanga. Gondoskodnak arról, hogy ügyfeleikről és vállalkozásairól gondoskodjanak.

Olvasni:  6 hatékony módszer a Facebook közösségi média marketingjének kiaknázására

A Lucid Media-nál a Kaitiakitanga azt jelenti, hogy felelősséget vállalnak magukért, és gondoskodnak arról, hogy a környezetet szem előtt tartva működjenek, miközben fenntartható cselekvéseket hajtanak végre! A Tikanga gondoskodik arról, hogy mélyebb szinten ismerjék meg ügyfeleiket azáltal, hogy különleges köteléket építenek ki velük, mint elkötelezett szolgáltatóikkal!

A Lucid Media ügynökségként elért legnagyobb eredményei

A Lucid Media számára ügynökségként a legjelentősebb eredmény az volt, amikor az egyik ügyfelét a stresszes állapotból teljesen szabadon folytathatta üzletével! Terveztek egy e-kereskedelmi webhelyet, amely lehetővé tette számára, hogy eladja termékeit anélkül, hogy folyamatosan kommunikálnia kellett volna ügyfeleivel. Ezért az értékesítési folyamatának automatizálásával felére csökkentették a munkáját. Ez rendkívül sokat segített neki, és így nyerő pillanat volt a Lucid Media számára.

Ügynökségi kultúra: A DEI-irányelv jelentősége az Ön ügynöksége számára

A Lucid Media legnagyobb kihívásai és hogyan győzte le őket

A Lucid Media számára az egyik legnagyobb kihívás abban rejlik, hogy folyamatosan gyors és hatékony webhelyeket biztosítson ügyfeleinek. Az automatizált karbantartási rendszer kifejlesztésével azonban drasztikusan csökkenteni tudták az állásidőt, és növelni tudták az összes webhely teljesítményét azáltal, hogy 100%-os kapacitással működnek.

A Lucid Media sikerreceptje és három stratégia, amelyek a leggyümölcsözőbbnek bizonyultak ügynökségük növekedése szempontjából

A Lucid Media csapata hisz abban, hogy a következő értékeket minden tevékenységükbe beépítik, és ezek együttesen tökéletes receptet alkotnak a sikerhez:

  • Megbízható digitális megoldások nyújtása, amelyek elősegítik ügyfeleik vállalkozásának növekedését
  • A korlátok feszegetése és olyan új rendszerek és megoldások fejlesztése, amelyek jobb eredményeket hoznak az ügyfelek számára
  • Professzionális környezet kialakítása és annak biztosítása, hogy minden ügyfelük számára professzionális szolgáltatásokat nyújtsanak. Csak olyan professzionális és kiváló minőségű szolgáltatásokat kívánnak nyújtani ügyfeleiknek, amelyek innovatívak!
Olvasni:  6 alapvető WordPress bővítmény professzionális fotósok számára

Clickup vs hétfő: Miért választják egymást az ügynökségek?

A legnagyobb kihívást jelentő projekt az ügynökségük és a tanulásuk számára

A Lucid Media számára az egyik legnagyobb kihívást jelentő projekt a The Curvy Rental Boutique számára készült. Ez volt az egyik legnehezebb projekt a bonyolultsága miatt. A Lucid Media csapata azonban meg tudta oldani az összes bonyodalmat úgy, hogy visszatért a rajzasztalhoz, és alternatív módszereket keresett, hogy elérje azt, amit ügyfele akar.

Az ügynökségüknél használt három szoftvereszköz/alkalmazás

A Lucid Media a DreamHost szolgáltatást használja a tárhelyszolgáltatáshoz, amely lehetővé teszi, hogy ügyfeleik webhelyeit gyors, megbízható tárhelyen tárolják. Az UberSuggest segítségével kezelik és nyomon követik a SEO menedzsmentet igénylő ügyfeleik SEO-ját. Emellett a GoDaddy profi felügyeleti platformját is használják ügyfeleik webhelyeinek kezeléséhez, és biztosítják, hogy mindegyik a várt módon működjön.

Hogyan járult hozzá a DreamHost a Lucid Media növekedéséhez? Milyen funkciókat találnak a leghasznosabbnak vállalkozásuk számára?

Amikor arról kérdeztük a Lucid Media-t, hogy a DreamHost miként segítette a sikert, a következőket mondták:

„A DreamHost drámaian csökkentette számunkra a webtárhely és a karbantartási munkák mennyiségét. Ez lehetővé tette számunkra, hogy a magas színvonalú szolgáltatások nyújtására összpontosítsunk, ahelyett, hogy a vezetői feladatok miatt aggódnánk. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy tovább bővítsük és gyarapítsuk ügynökségünket.”

Készüljön fel ügynöksége bővítésére az Ügynökségi Partnerségi Program segítségével

Csatlakozzon a DreamHost Ügynökségi Partnerségi Programhoz, és élvezze az ügynökség növekedését elősegítő előnyök sorozatát. Élvezze a kedvezményeket, a hosting krediteket, a társmarketing lehetőségeket és még sok mást!

Miro kontra falfestmény: Miért választják az ügynökségek egymást a másik helyett?

A Lucid Media néhány tippje azoknak, akik saját résükön szeretnének dolgozni, vagy új ügynökséget szeretnének alapítani

„Az induláskor a legjobb, ha piackutatást végez, és egy adott iparágra szűkül, mielőtt az ügyfelek kiszolgálását megkezdené. Jobb lesz, ha leépül, mivel biztosíthatja, hogy kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtson.”

Olvasni:  Az Ügynökség alapítóinak reakciói a gazdasági lassulásra

Egy idézet, amely a legjobban rezonál az ügynökségükre

Amikor megkértük a Lucid Media-t, hogy osszon meg egy olyan idézetet, amely az ügynökségükre rezonál, azt mondták, hogy a legjobban a következőkre rezonálnak:

“Amit érdemes megtenni, azt érdemes jól csinálni.”

×

Szerezze meg hírlevelünket
Legyen Ön az első, aki megkapja a legújabb frissítéseket és oktatóanyagokat.

Köszönjük, hogy feliratkozott ránk!

Új publikációk:

Ajánlott