Ügynökség reflektorfényben: Hogyan fejlődik a design most…

Szenvedélyével, hogy a fiatal vállalkozásokat a megfelelő alapozó eszközökkel segítse elő, ez a tervezőiroda segít a munkahelyteremtőknek nap mint nap megfelelni márkaépítési, marketing-, webdizájn- és fejlesztési követelményeiknek.

Nem másról beszélünk, mint Design Develop Now, Inc. (DDN). Ez a tervezőiroda segít az egyesült államokbeli vállalkozásoknak megfizethető digitális technológiát és marketingszolgáltatásokat használni vállalkozásaik elindításához, növekedéséhez és bővítéséhez.

A cég a megoldások teljes csomagját kínálja a stratégiától a végrehajtásig, beleértve a C-suite stratégiai növekedési tanácsadást, a weboldal tervezést, egyedi szoftverfejlesztésdigitális marketingszolgáltatások és üzleti szoftverek megvalósítása.

2018-ban Jaime Davis elkezdte a DDN-t, miközben teljes munkaidőben egy orvosi kellékekkel foglalkozó cégnél dolgozott az információs technológia vezetőjeként. Az ihletet a DDN elindításához az adta, amikor munkaadóját 160 millió dollárra értékelték, és 160 millió dollárért meg is szerezték. Az elmúlt több mint 10 év során végzett erőfeszítéseinek közvetlen eredménye a saját fejlesztésű IT, értékesítési és marketing megvalósítások terén.

A rés, amelyben működnek

A DDN hisz a kis- és középvállalkozások megerősítésében, mert célja, hogy segítse őket munkahelyteremtésben. “A kiszervezett információtechnológiai és digitális marketingterületen a kis- és középvállalkozások 100 millió dollár alatti bevételét segítjük. Ez a mi kedves helyünk az általunk kiszolgált cégtípusok piacán, mert ezek azok a cégek, amelyek valóban profitálhatnak az általunk kínált kiszervezett szolgáltatásokból, mielőtt meglesznek a költségvetésük saját házon belüli csapataik kiépítésére..”

Olvasni:  A távmunka költsége az irodai munkaköltséghez képest

A DDN legnagyobb kihívásai és eredményei

A vállalkozás méretarányos megváltoztatása. Kihívó, ugyanakkor izgalmas. Még mindig ez történik, miközben beszélünk.”

A Design Develop Now Inc. számára a legnagyobb kihívást a méretezhetőség jelentette. A növekvő ügyfélkörrel a DDN tudta, hogy olyan rendszert kell kialakítania, amely megkönnyíti a feladatok összehangolását és kezelését.

Mint minden vállalkozásnak, nekünk is folyamatosan minőségi szolgáltatásokat kellett biztosítanunk a méretezés során. Amikor 10-nél kevesebb projektünk volt, könnyű volt informálisnak lenni, és alapvetően csak lazán oszthattunk ki dolgokat. Belső irányítási folyamatainkkal azonban érettebbé kellett válnunk, hogy minőségi szállítást biztosíthassunk nagyobb számú ügyféllel.”

A probléma csak akkor oldható meg, ha először képes azonosítani. A DDN ezt alkalmazta, és biztosította a minőségi szolgáltatások kiválasztását a méretezés érdekében.

Ez a problémamegoldó megközelítés hozzájárult ahhoz, hogy egy kis szállítói szolgáltatóból egy több mint 50 webdizájnerből és digitális marketingesből álló csapattá fejlődjön. Értékvezérelt megközelítésének részeként a c-suite stratégiába és a szoftver implementációjába is beleásta magát.

Eladói szolgáltatóként indultunk, weboldalakat és nyomtatott marketinget építettünk anélkül, hogy különösebb hatást gyakoroltunk volna a stratégiára. Mára több mint 50 webdizájnerből és digitális marketingesből álló tehetséges csapattal rendelkezünk, és behatoltunk a piacra, hogy szolgáltatásainkat c-suite stratégiával és üzleti szoftverek megvalósításával bővítsük, hogy nagyobb értéket nyújthassunk ügyfeleinknek.”

Ez határozottan nagy győzelem a DDN számára, és a DDN is az egyik legnagyobb vívmánya.

A 2022-es legjobb ügynökségkezelő szoftvereszközök 10. helye

A DDN sikerreceptje

A Design Develop Now Inc. három stratégiát követ, amelyek lehetővé tették, hogy rövid időn belül növekedjen. Ezek a stratégiák egyben olyan alapértékek is, amelyeket az ügynökség megtestesít és beágyaz a rendszerébe.

Olvasni:  Mi az a lakossági proxy és hogyan működik: előnyei és hátrányai

A DDN számára a stratégián kívül az emberek, a rendszerek és a folyamatok is jelentős szerepet játszanak. De a három alapvető stratégia, amelyet mindig betart, a következő:

Tisztességesnek lenni

„Mindig legyen igazságos, mint tény, legyen több, mint igazságos kollégáival, ügyfeleikkel, munkatársaival és partnereivel szemben. A hírneve a küszöbön van.”

Csapatként való igazodás

„Ne cipeld a válladon a világot, igazodj olyan tehetségekhez és partnerekhez, akik osztoznak az elképzeléseidben, hozzájárulnak a nagy képhez és valódi értéket kínálnak.”

Nem feladni

„Ne add fel. Még akkor is, ha kudarcot vallott, vagy egyszerűen nem látja a jövőt, gondolja ki, hogyan tovább, és figyelje, mi történik.”

Csatlakozzon a DreamHost Ügynökség Partnerségi Programhoz!

INGYENES kiemelt támogatást, dedikált partnerkapcsolati menedzsert, növekedési bónuszokat, belépési kedvezményeket és még sok mást kaphat.

A három eszköz, amelyet a DDN használ a munkafolyamat egyszerűsítésére

A DDN az alábbi három eszközt használja, amelyek segítik az üzleti folyamatok végrehajtását.

  • Zoho One – A DDN ezt az eszközt használja arra, hogy kihasználja az integrált üzleti alkalmazások teljes készletét minden részleg számára
  • Call Rail – Az ügynökség ezt az eszközt híváskövetésre és híváselemzésre használja
  • Slack – A hatékony kommunikáció érdekében a csapaton belül

Hogyan járult hozzá a DreamHost a DDN sikeréhez?

A DDN számára a legnagyobb kihívást az 50+ webdizájnerből és digitális marketingesből álló, növekvő csapat menedzselése jelentette. A méretezhetőség komoly akadályt jelentett, amely folyamatosan lassította.

Ekkor találkozott a DDN a DreamHost-szel, és csak jó dolgokat tud megosztani egy nagy mérföldkő átlépése és a nagyszerűség elérése után!

„A DreamHost megkönnyítette a működésirányítási folyamataink egyszerűsítését, hogy az ügyfélwebhelyeket a biztonság feláldozása nélkül karbantartsuk. Nagyra értékeljük a 24 órás 365-ös támogatást.”

Olvasni:  WordPress szerzői doboz hozzáadása beépülő modul nélkül: Mutassa be az olvasókat a tartalom szerzőjébe

A DDN legjobb tippjei azoknak, akik ugyanabban a résben szeretnének dolgozni, vagy új ügynökséget szeretnének alapítani

A DDN hisz a közösségnek való visszaadásban, és az ügynökségnek van néhány tippje, amelyeket meg szeretne osztani azokkal, akik vagy ugyanabban a résben szeretnének dolgozni, vagy új ügynökséget szeretnének alapítani.

„A webhelyek tárhelyének szemszögéből kezdje el egy szilárd alappal. A biztonság ma fontosabb, mint valaha. Ügynökségként Önnek és a csapatának is minimalizálnia kell a szükséges erőfeszítéseket, ezért ne essen abba a hibába, hogy a tipikus „megfizethető” hosting cégeket választja. Hosszú távon valószínűleg többet fog fizetni.”

×

Szerezze meg hírlevelünket
Legyen Ön az első, aki megkapja a legújabb frissítéseket és oktatóanyagokat.

Köszönjük, hogy feliratkozott ránk!

Új publikációk:

Ajánlott