Ügynökség reflektorfényben: Hogyan segítette elő a WPSpeedFix az egyéni igényeket…

Miután egy SEO ügynökség tagjaként indult, a WPSpeedFix azonnali hírnévre tett szert, és hamarosan az emberek elkezdték kérni Brendant és csapatát önálló sebességoptimalizálási szolgáltatásokért. “A SEO-ügyfelek webhelyeit a sebesség érdekében optimalizáltuk, majd az emberek önálló sebességoptimalizálási szolgáltatásokat kezdtek kérni tőlünk, így ezeket a szolgáltatásokat külön márkára osztottuk.

Brendan Tully, a WPSpeedFix alapítója 2009-2010 körül véletlenül került be a tárhely- és webhelysebesség-szcénába. Ekkortájt kezdett el weboldalt tervezni és építkezni. Amikor az első weboldalt építette, ügyfele felkérte, hogy azt is tárolja. Ez inkább olyan elvárás volt, amelyet teljesítenie kellett, és Brendan boldogan meg is tette.

Kezdetben Brendan és csapata üzemeltette a weboldalt „egy megosztott, olcsó hosting számlán” majd ugyanezt tette a következő 10 webhelyen.

Ezután rendszeres panaszokat kaptak az ügyfelektől, hogy webhelyeik összeomlottak és offline állapotba kerültek. Hamarosan rájöttek, hogy a megosztott tárhely milyen rossz a megbízhatóság szempontjából. Nagyon fontos volt számukra, hogy megtanulják a különbséget a megosztott tárhely és a felhőtárhely között.

A WPSpeedFix álláspontja a saját réssel kapcsolatban

A WordPress Speed ​​Optimization az elsődleges szolgáltatás, amelyet Brendan Tully és csapata kínál. Azonban, WPSpeedFix eredetileg önálló szolgáltatásként fejlődött ki SEO ügynökségükből. Ami a rést illeti, minden körbejárt számukra, és most már SEO szolgáltatásokat is kínálnak a WPSpeedFixen keresztül.

Olvasni:  Hogyan készítsünk inspiráló Twitter-szálakat hosszabb tweetekhez

A WPSpeedFix legnagyobb kihívásai és eredményei

Az első kihívás, amellyel szembesültek, az ügyfeleik webhelyeinek megosztott tárhelyen való tárolása jelentette. De gyorsan rájöttek, mit csináltak rosszul.

„Ezután elkezdtünk néhány alapvető sebesség-optimalizálást beépíteni a webdesign munkánkba, és olyan dolgokat végeztünk, mint a Smush images (a Smush beépülő modult akkoriban a Yahoo hajtotta), és beállítottuk a Cloudflare-t. A Cloudflare akkoriban vadonatúj volt, és (még mindig) csodálatos termék volt, különösen ingyen!”

Ezzel a tapasztalattal fedezték fel az oldal gyorsítótárazásának, a képméreteknek és az oldalméreteknek a fontosságát, és arra is rájöttek, mennyire fontos, hogy abban az országban fogadjanak, ahol a legtöbb látogatójuk volt. Azt is megértették, hogy az olcsó tárhely hogyan fojtja le a CPU- és a memória-erőforrásokat, ami a webhelyek hibás működését és az 502-es és 504-es hibákat okozza. Ezért megoldásokat találtak ki.

„Ezután elkezdtük beépíteni ezt a fajta munkát SEO ügynökségi munkánk részeként, és közvetlen összefüggést láttunk a SEO teljesítménye és a jobb tárhelyet biztosító és a sebességre optimalizált webhelyek között.”

A WPSpeedFix másik kihívása az volt, hogy a piaci igények folyamatosan változnak.

„Amikor elkezdtük, telepíthetett egy gyorsítótárazási bővítményt, beállított egy CDN-t, tömörítette a képeket, és ez elég volt. Most a sebességoptimalizálás egy sokkal részletesebb folyamat, amely a teljes webhelyet érinti, nem csak a kezdőlapot.”

Vállalkozásuknak egy egyszerű szolgáltatásból egy részletesebb és alaposabb, sok mozgó alkatrészt tartalmazó tanácsadási szolgáltatássá kellett fejlődniük, és ez természetesen rengeteg kihívással járt.

“A sokkal nagyobb webhelyek optimalizálása nagyobb figyelmet igényel a változáskezelési folyamatok körül, és olyan dolgok, mint például a visszaállítási tervek, amelyekben az olyan dolgokat, mint a változás kockázata előre azonosítják, és egyértelműen meghatározzák a változás visszavonásának folyamatát, ha valami rosszul sül el.”

Olvasni:  A BFCM Prepathon 2024: Élő események frissítései

A WPSpeedFix legnagyobb eredménye az volt, hogy több mint 4000 webhelyet tudott optimalizálni, mióta a WPSpeedFix saját márkanévvé vált 2016-ban. Mostanra még saját webhelysebesség-tesztelő eszközt is létrehoztak a SiteSpeedBotnál, amely ajánlásokat ad más eszközöknek. beleértve azokat a SEO betekintéseket, amelyekről a nagy SEO ügynökségek nem tudnak, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyják a TOVÁBBI LINKEK utáni soha véget nem érő keresésüket!

Csatlakozzon a DreamHost Ügynökség Partnerségi Programhoz

Szerezzen kiemelt támogatást a hét minden napján, 24 órában, belépési kedvezményeket, növekedési bónuszokat, elkötelezett partnerségi menedzsert, tananyagot és sok minden mást, hogy ügynöksége növekedhessen!

A legnagyobb kihívást jelentő projekt a WPSpeedFix számára

Eddig a WPSpeedFix számos kihívást jelentő helyzetet élt át. De egy dolog, ami állandó maradt náluk, az az a törekvésük, hogy leküzdjenek minden esélyt, és haladjanak előre, hogy többet érjenek el!

Ha kihívást jelentő projektekről van szó, a WPSpeedFix a nagy WooCommerce webhelyek optimalizálását tartja a legnagyobb kihívásnak.

„Néhány nehezebb sebességoptimalizálási feladat a nagy Woocommerce webhelyek, ahol rövid időn belül nagyszámú fizetést láthatnak olyan dolgok miatt, mint például a TV-hirdetések vagy a Shark Tank-hoz hasonló műsor, amely 1000 látogatást generálhat időintervallum vagy 1-5 perc.”

Hogyan járult hozzá a DreamHost a WPSpeedFix sikeréhez?

Amikor megkérdeztük a WPSpeedFix-et, hogy a DreamHost hogyan tudott hozzájárulni növekvő sikerükhöz és hozzáadott értékükhöz, csak jó szavai voltak.

„A DreamHost az a gazdagép, amelyet általában az ügyfeleknek ajánlunk, ha rossz minőségű gazdagépen vannak. Gyakran látunk olyan gazdagépeket, amelyeken MINDIG NINCS olyan aktuális technológia, mint például a HTTP2 protokoll támogatása, ami kritikus fontosságú a modern web gyors betöltéséhez.”

Olvasni:  Lépésről lépésre a Mailchimp telepítése Magento 2-höz

Arra is kértük őket, hogy mondják el, hogyan hasonlítanak össze minket másokkal, és milyen okból részesítik előnyben a mi vendéglátásunkat mások felett.

„10 évvel ezelőtt, az olyan szolgáltatók előtt, mint a DreamHost, a saját VPS futtatása komoly fájdalom volt. Megbízható és gyors szerververem konfigurálása minden olyan dologgal, amit a DreamHost tartalmaz, mint például a Redis, a Memcached, a PHP FPM, a Fail2ban, az Apache Nginxszel és így tovább, szinte lehetetlen volt Linux fejlesztő nélkül, amelytől rendszeresen segítséget kaphatna.

Arra a kérdésre, hogy visszatérnének-e a régi utakhoz, és megfontolnák-e valaha a DreamHostről való váltást, a következőt kellett mondaniuk:

„Ma még mindig találkozunk manuálisan konfigurált szerververemekkel, amelyekbe egy Linux-adminisztrátor több tucat órát fektet, hogy elinduljon és futtasson, és nagyon gyengén teljesítenek egy DreamHost szerverhez képest, amelyet körülbelül 15 perc alatt üzembe helyezhetünk.

A WPSpeedFix sikerreceptje

A WPSpeedFix sikerreceptjének legfontosabb összetevője az, hogy nem árazzák alá szolgáltatásaikat. Szilárd meggyőződésük, hogy az alulterhelés, majd a nem megfelelő munkavégzés mindenkinek árt – az ügyfélnek/ügyfélnek, a szolgáltatásokat nyújtó személynek és a teljes WordPress/SEO ökoszisztémának.

Másodszor, úgy vélik, hogy az is rendkívül fontos, hogy jó munkát végezzenek, és ne kecsegtessenek túl sokat.

„Úgy látom, a versenytársak 90+ pontszámot garantálnak bizonyos sebességteszt-eszközökben, majd lényegében megtörik az ügyfelek webhelyeit, hogy elérjék ezeket a pontszámokat. Professzionális szolgáltatóként az Ön feladata, hogy felvilágosítsa az ügyfeleket, és segítsen nekik a valóságban elvárásokat támasztani, és arra összpontosítani, hogy valójában mi mozgatja meg a tűt a vállalkozásukban.”

A WPSpeedFix néhány fontos tippje azoknak, akik új ügynökséget szeretnének alapítani

A WPSpeedFix hangsúlyozza azt a tényt, hogy úgy tűnik, hogy a WordPress közösség alulárazza magát, és arra tanítja az ügyfeleket, hogy ingyenesen vagy olcsón várják el a dolgokat, szinte a legalacsonyabb versenyben. Azt is hiszik, hogy ha nem megfelelően árazza meg a termékeket és szolgáltatásokat, akkor az ügyfél az, aki lemarad az olcsó alagsori árak eléréséhez szükséges összes sarokvágás miatt.

Olvasni:  Hogyan készíts jobb tartalmat a WordPress webhelyén

„Általános tanácsom az lenne, hogy keresse meg azokat az ügyfeleket, akiknek valóban szükségük van az Ön segítségére, becsülje meg a szolgáltatásait tisztességesen, és jó munkát végezzen ahelyett, hogy a legolcsóbbak lennének, és alacsonyabb szintű termékeket és szolgáltatásokat nyújtanának.”

Így foglalja össze a WPSpeedFix ügynökségük sikertörténetét néhány szóban

„Egy fontos dolog, hogy a webhely sebessége csak egy kis része egy szélesebb körű online marketing stratégiának. Egy gyors weboldal semmit sem jelent, ha nem segít a termék vagy szolgáltatás értékesítésében! Azt is hozzátenném, hogy a webhely üzemideje és megbízhatósága a hét minden napján felülmúlja a webhely sebességét!

Látom, hogy az emberek állandóan a Pagespeed Insights vagy az A+ által elért 100 pontszámukkal kérkednek a GTMetrixben, de azért, hogy elérjék, hogy részben megtörték a webhelyüket, és megbízhatatlanná tették.”

×

Szerezze meg hírlevelünket
Legyen Ön az első, aki megkapja a legújabb frissítéseket és oktatóanyagokat.

Köszönjük, hogy feliratkozott ránk!

Új publikációk:

Ajánlott