Ünnepi e-mail marketing tippek: Tedd kitűnni márkádat

Tartalomjegyzék

 • E-mail marketing: Meghatározás
 • Indítsa el e-mail marketingstratégiáját
 • Ünnepi szezon e-mail marketing
 • 10 e-mail marketing tipp és trükk a Diwali számára
 • Kulcs elvitelek
 • Következtetés
 • GYIK

Mindig arra törekszik, hogy márkaként kapcsolatba lépjen ügyfeleivel, előfizetőivel és ügyfeleivel. Ez egy hatékony eszköz, amely arra is használható, hogy még több szeretetet építsen ki márkája iránt a frissebb közönség körében. Az e-mail marketing az egyik legintimebb módja a meglévő kapcsolatok megerősítésének és újabbak kialakításának. A fesztiválok időszaka különösen jó alkalom a stratégia átalakítására. Ez a blog hatékony, kreatív ünnepi e-mail marketing tippeket fedez fel Diwalihoz – a fények fesztiváljához.

Manapság az e-mail marketing kulcsfontosságú eszköz, amelyet a vállalkozások használnak arra, hogy kereskedelmi e-maileket küldjenek az ügyfelek, ügyfelek és előfizetők adatbázisába. Ez minden vállalkozás digitális marketingstratégiájának egyik alappillére. Az e-mailek lehetnek tájékoztató jellegűek vagy promóciós jellegűek. Lehetnek hírlevelek formájában, vagy felerősíthetik a jelentősebb közleményeket. Például az ünnepi e-mail kampányok minden vállalkozás e-mail stratégiájának fontos elemei.

Forrás

Indítsa el e-mail marketingstratégiáját

A fogyasztókat ma túlterhelték az online tartalmak. A fogyasztói figyelem felkeltése döntő kihívás a márkák számára. Ha túl sok termékigényes e-mailt vagy általános ünnepi kívánságot küld, több fogyasztó fogja spamként megjelölni hírlevelét. Ezért fontos autentikusabb megközelítést kialakítani a célközönségnek szánt ünnepi e-mail kampányok felépítéséhez.

Ünnepi szezon e-mail marketing

A fesztiválok olyanok, amikor a fogyasztók és az ügyfelek ünnepi hangulatban vannak. Valószínűleg a fesztiválok kiadásaira is elkülönítettek költségvetést. Így természetesen ez egy nagyszerű alkalom az ünnepi e-mail marketing kiaknázására. Tegyük fel például, hogy Ön egy fogyasztói vállalkozás, amely különleges ajánlatokat vagy termékcsaládot kínál Diwali számára. Okos ötlet stratégiát készíteni és elkészíteni a legjobb ünnepi e-maileket, amelyek elősegítik üzleti eredményeit.

Olvasni:  Hirdetési stratégia és tippek 100 USD alatti hirdetésekhez

A következő e-mail marketing tippek és trükkök szerves ötleteket kínálnak arra, hogy e-mailjeit minden célközönség számára relevánsabbá tegye, és rábírja őket, hogy nyissa meg és olvassa el őket.

 1. Iparági szakértők közreműködésével: A közönség manapság mindig szeretné bővíteni tudását és szakértői szemszögből tanulni. Interjúkat készíthet a szervezetén, hálózatán, ügyfélbázisán és iparágán belüli szakértőkkel. Például megbeszélheti a Diwali előtti fogyasztói trendeket a tér gondolatvezetőjével.
 1. Útmutatók megosztása: A közönség mindig ötleteket keres életük jobbítására – kezdve az otthonuk feldíszítésétől a Diwali idején költségvetésből az ünnepi befektetési portfólió felépítéséig. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy finoman illessze be a termékeket anélkül, hogy túlzottan eladná magát.

Forrás

 1. Ossza meg az alapító nézőpontját: Egy szervezet, vállalkozás vagy márka alapítójának személyre szabott e-mailje, amely közönséget kíván, vagy egyszerűen csak köszön, hatékony módja a frissítések megosztásának és a kapcsolatteremtésnek anélkül, hogy túlságosan formális és üzleti jellegű lenne. Az biztos, hogy felülmúlja az általános ünnepi kívánságokról szóló e-maileket.
 1. Népszerűsítse, amit közzétett: Ma a vállalkozások rendszeresen tesznek közzé blogokat, podcastokat és egyéb kulcsfontosságú tartalmakat. Az ünnepi e-mail kampányok nagyszerű módja annak, hogy felerősítsék a házon belüli marketingcsapatok által gondosan összeállított márkaelemeket.
 1. Ossz meg egy nagy hatású esettanulmányt: Lehet, hogy nagyon ünnepinek hangzik, de egy történetként megfogalmazott esettanulmány inspiráló eszköz lehet arra, hogy szeretetet építs a közönségedben. Válassz olyan inspiráló elbeszélést, amely átizza az ajándékozás ünnepi szellemét. Az ünnepi e-mail marketing példái közé tartozhat a sokszínűség és a befogadás javítása vagy a CSR-célok teljesítése.

Forrás

 1. Indíts el egy videókampányt: Ma szinte minden vállalkozás videót használ egész évben, hogy felerősítse narratíváit, sikertörténeteit és márkahíreit. Tedd hírlevélstratégiád részévé az ünnepi, ünnepi videódat.
 1. Bővítse a tűmozgató jelentéseket: A fontos iparági jelentések segítségével oktathatja ügyfeleit annak alapján, hogy cége B2B vagy B2C vállalkozás. Az ünnepi e-mail marketing példák közé tartozhat, hogy a fogyasztók hogyan választanak fenntartható ajándékötleteket Diwali számára, vagy hogyan gyártanak a vállalkozások környezetbarát fogyasztói készülékeket (mivel Diwali idején mindenki újat vásárol!)
 1. Bővítse a különleges ajánlatokat: Az ünnepi időszak remek alkalom arra, hogy olyan ösztönzőket vezessen be, mint az ingyenes előfizetések, különleges ajánlatok, kedvezmények és egyedi ajánlatok. Ügyeljen arra, hogy ne tegye túl tranzakcióssá azáltal, hogy elad egy nagyobb ötletet vagy történetet, és ne pusztán a termékekre tolja. Például, ha vállalkozása bioélelmiszer-termékeket árul, ünnepi e-mail kampánya részeként adjon el életmódot és jó egészséget.
 1. Új trendek előrejelzése: A fogyasztók az ünnepek idején mindig újjá akarnak találni. Állítson össze egy listát az iparágával vagy vállalkozásával kapcsolatos közelmúltbeli trendekről, amelyeket felhasználhatnak, hogy a görbe előtt maradjanak. Például az ajándékötletek mindig hiányosak az ünnepek idején. Szőhet előre szeretett, kézzel készített, újrahasznosított, ajánló és más kortárs ajándékötleteket, amelyek közvetlenül kapcsolódnak vállalkozásához.
 1. Használja ki a felhasználók által generált tartalmat: Ünnepelje a fogyasztói hálózatából, az ügyfelek vállalkozásaiból és az organikus tartalom egyéb forrásaiból származó legjobb eredményeket. Például, ha pozitív szépségértékeléseket kap a legújabb termékeit használó vásárlóktól, akkor az ünnepi időszak nagyszerűen felerősíti ezeket!
Olvasni:  8 bevált módszer a linkek teljesítményének kezelésére és nyomon követésére

Kulcs elvitelek

 • Az e-mail marketing a vállalkozások által használt kulcsfontosságú eszköz, amellyel kereskedelmi e-maileket küldhetnek az ügyfelek, ügyfelek és előfizetők adatbázisába.
 • A legjobb ünnepi e-mailek beszélgetésképesek és élesek maradnak.
 • Értéket teremtenek a közönség számára azáltal, hogy felvilágosítanak, beszélgetéseket indítanak, felerősítik a pozitív híreket, és szilárd kapcsolatot építenek ki a márkával. A legjobb ünnepi e-mailek nem pusztán a termékek továbbküldését szolgálják.
 • Erősítse meg a különleges ajánlatokat, hogy olyan ösztönzőket vezessen be, mint az ingyenes előfizetések, különleges ajánlatok, kedvezmények és egyedi ajánlatok.
 • Egy szervezet, vállalkozás vagy márka alapítójának személyre szabott e-mailje, amely közönséget kíván, vagy egyszerűen csak köszön, hatékony módja a frissítések megosztásának és a kapcsolatteremtésnek.

Következtetés

Egy hatékony e-mail marketing kampány felépítése időt és erőfeszítést igényel, különösen ünnepi időszakokban. Használja ki a Diwalihoz kapcsolódó e-mail marketing tippjeinket és trükkjeinket, és indítsa el jövőbeli ünnepi kampányait.

GYIK

1. Napjainkban is aktuális az e-mail marketing?

Internetfelhasználók milliói ellenőrzik és használják az e-maileket mindennap személyes és szakmai okokból. Tehát igen, az e-mail marketing ma is rendkívül aktuális!

2. Hogyan tehetem hatékonyabbá az e-maileket?

Helyezze magát a megszólítani kívánt közönség helyébe. Koncentrálj a hasznos és releváns tartalom szolgáltatására, ahelyett, hogy megpróbálsz következetesen „eladni” valamit, bár ez a mögöttes cél. Használja ki a mi tippek a sikeres e-mail marketing kampányokhoz valódi kapcsolatot kiépíteni a közönséggel.

3. Melyek az e-mail marketing legfontosabb előnyei?

1. Az e-mail marketing értékesítési konverziókhoz vezethet. Például egy elhagyott kosár e-mail rábírhatja az online vásárlót, hogy olyan vásárlást hajtson végre, amelyet elfelejtett végrehajtani.
2. Ünnepi e-mail marketing felhasználható a márkaismertség növelésére.
3. Azáltal, hogy bemutatja, mit képvisel a márkája, ösztönözheti az ügyfelek hűségét.

Olvasni:  Hogyan javítja a SEO-val kombinált szoftver az ügyfelek elkötelezettségét

4. Van-e egyedi előnye az e-mail marketingnek?

Az e-mail marketing az egyik legköltséghatékonyabb marketingeszköz. Ezenkívül egy feltételezett forgatókönyv szerint, ha a közösségi média nem működik, továbbra is kommunikálhat e-mailben a célközönségével.

5. Hogyan biztosíthatom, hogy az e-mailem meg legyen nyitva?

A munka fele elkészül, ha lenyűgöző, szemet gyönyörködtető tárgysort készít. Ezért fordítson sok időt a főcímek kidolgozására, amelyek vonzóak a közönség számára, és fájdalmat okoz, hogy eljusson az e-mailhez.

6. Hogyan biztosíthatom, hogy e-mailjeim professzionálisnak tűnjenek?

Manapság számos e-mail-támogató szoftver áll rendelkezésre, amellyel teszt e-maileket küldhet magának és csapatának. Ezzel ellenőrizheti, hogyan jelennek meg e-mailjei a beérkező levelek között. Győződjön meg arról, hogy az asztali számítógépek és mobileszközök fogyasztására van optimalizálva.

Új publikációk:

Ajánlott