Utmel Elektronikus kuponok és kedvezménykódok

Az Utmel Electronic egy hongkongi székhelyű elektronikai forgalmazó, amely különféle elektronikus alkatrészek értékesítésére specializálódott. Termékeik között megtalálhatók integrált áramkörök, diszkrét félvezetők, tápegységek, relék, ellenállások, érzékelők, kapcsolók, kondenzátorok, csatlakozók, kristályok és még sok más. Megkeresheti a termék alkatrészeit, ha beírja a cikkszámot vagy egy kulcsszót a keresősávba.

Az Utmel Electronic különböző hatóságoktól kapott tanúsítványt, és tagja többek között az Aviation Supplies Association (ASA)-nak. Napi rendelési mennyiségük meghaladja a 10 000 darabot, és több mint 5 000 000 alternatív elektronikai alkatrészt tárolnak. Az Utmel Electronic több mint 2800 gyártóval rendelkezik szerte a világon.

Itt felsoroljuk az Utmel Electronic jelenleg aktív kedvezményes kuponkódjait, amelyek segítségével 35 USD kedvezménnyel kaphatja meg szolgáltatásaikat. Tekintse meg az alább felsorolt ​​kódokat és a cikkben lentebb található táblázatban szereplő kódokat, hogy a lehető legjobb ajánlatot szerezze meg magának.

Akár 200 USD-t is megtakaríthat 5000 USD értékű vásárlásakor az Utmel újévi kedvezményeinek részeként. Gondosan becsomagolják áruit, és időben szállítják a helyszínre. Jelenleg egy normál és egy szuper újévi akciót tartanak. Mint korábban említettük, egy teljes alkatrészjegyzékük van, amelyeket az alábbi ajánlatok megragadásával szerezhet be:

Utmel Electronic kupon leírása Utmel Electronic kedvezmények Promóciós kódok Szerezzen kedvezményt
Kedvezmény 1000 USD vagy több vásárlás esetén 35 dollár kedvezmény UTMEL3 Szerezzen kedvezményt itt
Kedvezmény 500 USD vagy több vásárlás esetén 20 dollár kedvezmény UTMEL2 Szerezzen kedvezményt itt
Kedvezmény 200 USD vagy több vásárlás esetén 10 dollár kedvezmény UTMEL1 Szerezzen kedvezményt itt

Támogatást kínálnak ügyfeleiknek a szállítással, kézbesítéssel, visszatérítéssel vagy visszaküldéssel kapcsolatban felmerülő problémák esetén. Még vásárlási útmutatóval is ellátják őket a blogjaik és bejegyzéseik mellett, hogy növeljék az ügyfelek tudatosságát. Az Utmel Electronic Visa, Mastercard, Discover és PayPal kártyákkal fogad fizetést.

Olvasni:  OnePlus 9 Pro vs OnePlus 9R: Melyik az Ön számára?

Új publikációk:

Ajánlott