Védje, ossza meg és figyelje bizalmas e-mailjeit és fájljait

A modern kort intenzív internethasználat jellemzi, különösen az információmegosztás terén. Különösen manapság egyre több bizalmas információt osztanak meg, vagy olyan adatokat, amelyek magas szintű biztonságot és magánéletet igényelnek.

Ez általában azért fontos, mert a kiberbűnözés elleni védelem minden internetfelhasználó számára az egyik prioritás lett, és úgy tűnik Sealit éppen időben jön.

Ez egy adatvédelmi platform, amely gondoskodik arról, hogy fájljait biztonságosan és magabiztosan osszák meg klasszikus és könnyen kihagyható jelszó használata nélkül. Üdvözölje a jelszó nélküli korszakot, és készüljön fel, hogy többet halljon erről a hatékony eszközről.

Sealit

A Sealit a Zero Trust biztonsági modellen alapul, amely a használt eszköztől függetlenül a legérzékenyebb adatok védelmének bevált módszerére utal. Az e-mail platformokhoz, például a Google-hoz és az Outlookhoz való natív integrációjával a Sealit biztosítja, hogy az eredeti címéről küldött e-mailek titkosítva legyenek, és közvetlenül a beérkező levelek mappájából kezelhetők legyenek.

Az eszköz felhasználóbarát jellege nem követeli meg a felhasználóktól, hogy sok időt töltsenek a dolgok működésének kitalálásával. Másrészt a felhasználók nagyra értékelik azt a tényt, hogy egyetlen kattintással titkosíthatók és biztonságosan kézbesíthetők az e-mailek.

A jelszavak már nem divatosak. Az ügyfelek manapság magas szintű biztonságot igényelnek a mobiltelefonjukkal kezelhető dolgokhoz. Éppen ezért a mobiltelefonokhoz igazított Sealit alkalmazás lehetővé teszi az e-mailek vagy fájlok visszafejtését biometrikus adatok segítségével. Más szóval, senki nem törhet be az Ön adataiba, kivéve azokat, akiknek engedélyt ad.

Mindig érkezik egy hitelesítési kérés az eszközére, ahol biometrikus elemmel, Face ID-vel vagy Touch ID-vel fér hozzá a titkosított e-mailhez. A megfigyelési funkció azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tudják, ki fér hozzá az adatokhoz az adott pillanatban.

Olvasni:  Hogyan hozzunk létre e-kereskedelmi tartalomstratégiát a forgalom és az értékesítés növelésére

Sealit

Amint a gyanús tevékenységeket észleli, a Sealit gondoskodik arról, hogy valós idejű riasztást kapjon, hogy a lehető leghamarabb reagálhasson. Mivel a biztonság számos mindennapi folyamat kulcsfontosságú részévé vált, az embereknek szükségük volt egy ehhez hasonló zéró bizalmi megoldásra, amely folyamatosan szemmel tartja azokat, akik hozzáférhetnek az Ön adataihoz és információihoz. Különösen azért, mert az e-mail- és fájlbiztonsági lehetőségek meglehetősen bonyolultak voltak, és ezért a legtöbb felhasználó számára megterhelőek voltak.

Általánosságban elmondható, hogy egyetlen vásárlással életre szóló licencet kap a Sealit használatára a szolgáltatások és szolgáltatások teljes csomagjával együtt. Az alkalmazás vezető eszközei közé tartozik a személyes biometrikus Sealit ID, az e-mailek védelme, a fájlbiztonság, a megfigyelési elemzések, a széles körű védelmi kompatibilitás és az egyszerű csereplatform, amely zökkenőmentesen működik a legnépszerűbbekkel: Gmail, Zoom, Slack, Skype stb. Adatait a GDPR és a HIPAA néven ismert szabályozások alkalmazásával is megvédheti.

Ebben az esetben senki sem fér hozzá az Ön adataihoz, beleértve ezt az eszközt is. Másrészt az információkhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hogy mennyire bizalmasak, gyorssá és megbízhatóvá teszik. A biometrikus adatok segítségével ezt megteheti – gyorsan és kockázatmentesen oldja fel a kincset.

Sealit

El kell ismernünk, hogy az internet felgyorsította az életünket, és ezért időnként kockázatoknak tesszük ki magunkat. A jelenlegi trendekhez igazodva Sealit Ez egy nagyszerű eszköz, amely bevezeti a jelszó nélküli életkort, kiküszöböli a bizalmas e-mailek és adatok kockázatát, és leveszi a terhet a válláról, mert többé nem kell emlékeznie az összetett és könnyen feltörhető jelszavakra.

Új publikációk:

Ajánlott