Végzetes hiba történt a Fusee: Quick Fix futtatásakor

A kézi játékkonzolok hosszú utat tettek meg. Manapság van néhány igazán jó kézi konzolunk, mint például a Nintendo Switch, amelyek rengeteg energiát tartalmaznak, nem is beszélve a kiterjedt játékkönyvtárról.

A kézi konzolok következő generációjának módosítása azonban nem egyszerű, és minden lépésnél akadályok vannak. Ebben a cikkben a „végzetes hiba történt a Fusee futtatásakor” hibával foglalkozunk, és négy megoldást kínálunk a problémára.

Először is ellenőrizze az SD-kártyát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megfelelő fájlformátumra van formázva. Míg a különböző emulátorok különböző formátumokat támogatnak, általában biztonságos a FAT32 vagy az NFTS használata. A sérült SD-kártyák is kiválthatják ezt a hibát, ezért formázás után próbálja ki az SD-kártyát egy másik eszközzel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben van.

Ezután győződjön meg arról, hogy az Atmosphere és a Hekate frissítve van a legújabb stabil buildekkel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kompatibilisek a legújabb Switch firmware-rel. Ügyeljen arra, hogy frissítse a fusee.bin fájlt, és frissített konfigurációs fájlokra lesz szükség, ha a szoftververziók megváltoznak.

Győződjön meg arról is, hogy a programok frissítés utáni működéséhez szükséges összes fájl megtalálható a Switch tárolómeghajtóján (vagy memóriakártyáján). A frissítés gyakran eltávolítja az emulátor működéséhez szükséges konfigurációs fájlokat.

A konfigurációs fájlok cseréje mellett megpróbálhatja lecserélni a jelenleg használatban lévő fusee-primary.bin fájlt a fusee.bin fájlra és a fusee-secondary.bin fájlt a csomaggal. Ezzel helyre kell állítani az emulátor konfigurációját, és meg kell oldani a hibát.

A Hekate rendelkezik egy auto RCM nevű funkcióval, amely automatikusan elindítja a konzolt az alapértelmezett operációs rendszerbe, ha a módosító operációs rendszer nem indul el. Néha azonban az automatikus RCM felülírhatja a módosított operációs rendszert, és egyenesen az alap operációs rendszerhez léphet. Próbálja meg letiltani az automatikus RCM-et a Hekate beállításaiban, hogy megnézze, van-e ennek hatása.

Olvasni:  A PS4 vezérlők működnek PS5-ön?

Új publikációk:

Ajánlott