Vélemények összesítése és megjelenítése csillagként a Google-on

A vélemények rendkívül fontosak, amikor döntünk valamiről. Az elmúlt néhány évben különösen, amikor olyan választás előtt állunk, hogy melyik étteremben együnk, hol csináltassuk meg a körmünket, vagy akár milyen eszközt vásároljunk online. Az emberek annyira értékelik mások véleményét, hogy ez akár megváltoztathatja a kezdeti választásukat.

Felülvizsgálat

Emiatt szeretnénk bemutatni egy olyan eszközt, amely segítségével sztárként jelenítheti meg véleményeit, amikor az emberek rákeresnek a Google-on. Ez azért előnyös, mert az embereknek meg kell becsülniük a jó pontszámot, és a kis sztárok is nagyon aranyosak, és csak egy kis magabiztosságot adnak ki. Tehát, ha készen áll, hadd mutassunk be gyorsan egy szuper jó eszközt:

AddStars egy meglehetősen egyszerű koncepciójú eszköz. 35%-os növekedést ígér, ha az átkattintási arányról van szó, és általában véve a webhely forgalmának növekedését. Mindössze annyit kell tennie, hogy hozzáadja az eszközt, és sztárként mutassa be véleményét az interneten. Egy nagyon fontos dolog, amit az eszköz is kínál, az a lehetőség, hogy kitűnj. Figyelembe véve, hogy hány vállalkozás érhető el az interneten, szeretne minden lehetőséget megragadni, hogy kitűnjön. Ha értékeléseit sztárként jeleníti meg, akkor biztosan kiemelkedik versenytársai közül.

Az eszköz összegyűjti az összes véleményét, függetlenül attól, hogy honnan származnak. Ez azt jelenti, hogy a Žfacebook, a TripAdvisor, a Yelp, a Google, a Checkatrade stb. értékelései szintén beleszámítanak az összpontszámodba. És azt tervezik, hogy még több platformot bevonnak ebbe.

Ami ezt az eszközt olyan nagyszerűvé teszi, az az is, hogy mennyire könnyű beállítani. Mindez néhány gyors lépésben elvégezhető. Az első dolog természetesen az eszköz telepítése és a profil beállítása. Miután ezt megtette, ki kell választania azokat a platformokat, amelyekről szeretné, hogy az értékelések származzanak, és az utolsó dolog az, hogy hátradől, és figyeli, hogy az eszköz végzi a munkáját.

Olvasni:  Próbálja ki teljesen működőképes Magento bemutató boltunkat...

Az eszköz ára mindössze 69 dollár, és ebben olyan funkciókat kap, mint hang indexeléskorlátlan számú felülvizsgálati platform, automatikus indexelés, fehér címkés irányítópult és eszközök, minden webhelytípuson működő eszköz stb.

Általánosságban elmondható, hogy valóban úgy gondoljuk, hogy ez egy szuper jó eszköz, amely biztosan nagyon hasznos lesz. Egyszerű felhasználói felületének köszönhetően szinte mindenki kezelheti. És még ha bárhol elakad is az út során, vannak oktatóvideók, amelyeket végigkövetve szinte minden helyzetből kilábalhat. És ha még ez sem segít, a támogató csapatuk hátat kapott. Forduljon hozzájuk bizalommal

Következtetés

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a cikket, de azt is fontolóra veszi, hogy hozzáadja az AddStars szolgáltatást a munkájához. Biztosak vagyunk benne, hogy nem fogja megbánni.

Új publikációk:

Ajánlott