Versenytársak hozzáadása a White Label jelentéseihez

A Ahrefs White Label jelentései tartalmazzák a teljesítmény összehasonlítását a versenytársakkal.

Ez egy nagyon hasznos funkció a konkurens webhelyek teljesítményének gyors értékeléséhez az elsődleges webhely mellett a fehér címkés jelentésekben. Egyes ügyfelek összehasonlítják a közvetlen versenytársakkal, míg mások a kategóriájában legjobb webhelyekkel. Teljesen Önön múlik, hogyan szeretné felépíteni az összehasonlításokat.

A beállításhoz egyszerűen navigáljon a White Label Reports részhez, írja be az elsődleges webhely URL-jét a szokásos módon, majd kattintson az “Opciók” mezőre, amely lehetővé teszi legfeljebb két versenytárs URL hozzáadását:

Ezután a jelentésben minden egyes ellenőrzés részletezése látható. Ahol lehetséges, a versenytársak adatai kisebb méretben jelennek meg, nehogy eltereljék a figyelmet az elsődleges webhelyről:

A legtöbb versenytárs csekkje behúzott összehasonlításokkal jelenik meg az elsődleges hely alatt, mint az alábbi példában. Egy pillantással láthatja, hogyan viszonyul az elsődleges webhely a versenytársak webhelyeihez:

Egyes fejlettebb ellenőrzéseknél, például a visszamutató hivatkozások számánál, összecsukjuk a versenytársak adatait a „Részletek megjelenítése” kapcsolóval, ami megkönnyíti a jelentés beolvasását. Ezután minden egyes ellenőrzéshez szükség szerint bővítheti/elrejtheti a versenytársak adatait ezzel a kapcsolóval:

Ha már rendelkezik White Label jelentésekkel, nyomja meg a További gombot mindegyik mellett, hogy felfedjen egy almenüt, és válassza az “Opciók” lehetőséget. Ez megnyit egy modális ablakot, amely lehetővé teszi a versenytárs URL-ek meghatározását a meglévő jelentések számára.

Azt is észre fogja venni, hogy miután hozzáadta a versenytársak URL-jeit a White Label Reportshoz, a versenytársak URL-jei megjelennek a táblázat Beállítások oszlopában.

Végül megnyithatja bármelyik meglévő White Label jelentését, és a jobb felső sarokban található Beállítások gombra kattintva válthatja át ugyanazt a modális ablakot versenytársak hozzáadásához. A versenytársak hozzáadása után a versenytársak URL-jei megjelennek a jelentés tetején, a szürke sávban.

Olvasni:  10 módszer a webhely organikus forgalmának növelésére

A versenytársak adatai a “Cél kulcsszó” opcióval is kombinálhatók fehércímkés jelentés létrehozásakor vagy szerkesztésekor. Az alábbi példában a “wine los angeles” a célkulcsszó, és számos további ellenőrzés is lefut a kulcsszó megtalálására a címcímkékben, a címcímkékben, az alt címkékben és más metaadatokban.

Ezeket a célkulcsszavak versenytárs-összehasonlításait hasonló behúzással láthatja minden versenytársnál az elsődleges webhely alatt.

Amint látja, a Ahrefs versenytársak összehasonlító funkciója gyors és egyszerű módja annak, hogy webhelyeket hasonlítson össze elsődleges webhelyével anélkül, hogy több jelentést kellene készítenie. Mióta elindítottuk ezt a funkciót, miután egy ügyfelünk először kérte a szolgáltatásigénylési táblánkon, nagyszerűen alkalmazzák ezt a funkciót.

Ha funkcióra vonatkozó kérése vagy ötlete van a Ahrefs még jobbá tételére, látogassa meg oldalunkat Funkciókérés tábla Ma.

Új publikációk:

Ajánlott