Visszatért – 9 módja annak, hogy Trump elnök okosabban tweeteljen

Akarsz még ma? Szeresd vagy utáld őt – üzente Trump volt elnök okosabban. Durvának vagy gyors észjárásúnak tűnik, de akkor is ki tudja mondani a véleményét, amikor senki más nem hallgat rá. Ez a Twitter X szépsége. Kifejezheti véleményét követőinek.

Trump volt elnök 2009 márciusa óta volt a Twitteren. A volt elnök azonban nem volt új a Twitteren. (De természetesen 2020-ban naponta cenzúrázta a régi Twitter, és teljesen leszedte.)

De 2022 novemberében Elon Musk újra felvette a fiókját az X-re. A mai napon 86,8 millió követője van. De mivel rendelkezik Truth Social szolgáltatással, azt állítja, hogy nem használná a Twittert. (Szerintem nagy az egója, és át kellene gondolnia ezt a lépést.) Talán hallgatott?

Mindez megváltozott 2024. augusztus 24-én a bögrés felvételével. Gyorsan terjedtek a hírek, amelyeket Trump ma tweetelt.

A Twitter X megkönnyíti az üzenetek kiküldését. A Facebookon barátoknak kell lenni. Más közösségi oldalakon követőkkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy elérjen másokat, vagy csak olyan csoportokban posztoljon, amelyek szűkíthetik az elérést.

Aztán ott vannak az algoritmusok olyan gyakran változnak a Facebookon, hogy nem mindenki fogja látni a bejegyzéseidet. Még a Facebook-ismerősök is lemaradhatnak a bejegyzéseidről, ha nem kommentálnak, vagy nem kedvelik valamelyik korábbi bejegyzésedet.

Hogyan posztol Trump elnök a Twitteren X

De kapcsoljon be bármilyen híradót a tévében, és mi a főcím? Erről Trump volt elnök tweetelt évekkel ezelőtt. Állandóan ez teszi a híreket. Médiajelentések szerint A Twitter Inc. TWTR élő közvetítése Donald Trump elnök beiktatását rekordszámú nézők kísérték.

Olvasni:  Okok, hogy érdemes marketingügynökséget felvenni a Biolab számára

Tanuld meg, hogyan tudod tweet okosabb Most.

9 módszer az okosabb tweetelésre

1. Légy következetes a Twitteren

Rendszeresen jelenjen meg a Twitteren. Ne csak minden második héten jelenjen meg. 2009 márciusa óta van a Twitteren. Naponta tweetelt elnökké válása előtt és után. Néhány nap Trump elnök többet tweetelt, mint mások.

Szükség szerint tweetel, hogy tájékoztassa követőit, és még inkább azért, mert a mainstream média elzárta őt a beszédek közepén.

2. Tweet üzenetek kommunikálásához

Üzenetet szeretnél eljuttatni olvasóidhoz vagy közönségedhez? Tweeteljen egyszerűen, hogy ők is megoszthassák üzenetét a közösségi hálózaton keresztül. Figyeljük meg, hogy Trump elnök újra és újra tweetelte ezt.

Néhány Twitter-üzenet pedig személyes lehet.

3. Tegyen személyessé néhány tweetet

Donald Trump elnök személyes vonásait fűzi tweetjeihez. Ezek nem csak szabványos tweetek vagy retweetek. Szívből tweetel. Tweetel a családjáról, ha az releváns a témáihoz.

Megjegyzés: Nem tweetel arról, hogy mit eszik.

Gondolja át, hogyan adhat személyesebbé és személyesebbé a bejegyzéseit az X platformon.

Olvasni:  5 lépés a spanyol fordítói készségekkel rendelkező szabadúszó fordítóvá váláshoz

4. Tweet félelem nélkül

Ne féljen tweetelni azt, amiben hisz. (Az üzleti fiókok kivételével érdemes óvatosnak lenni azokkal.) Trump elnök nem fél attól, hogy azt tweetelje, amiben hisz.

Félelem nélkül tweetelt, mielőtt az Egyesült Államok elnöke lett volna, és továbbra is ezt teszi. Az „álhíreket” úgy hívja, ahogy látja.

Félve posztol? Azóta sokan a cenzúra vette át az uralmat sok közösségi hálózaton. Sajnos még többen nem posztoltak arról, amiben hisznek.

5. Ha szükséges, jelöljön meg másokat

Trump elnök megcímkéz másokat, ha egy téma releváns számukra. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy valaki biztosan látja a tweetjét.

Nem bízza a véletlenre. Tudja, hogyan mozognak gyorsan és dühösen a Twitter idővonalai?

Többször küldje el őket órák vagy napok különbséggel, attól függően, hogy mennyire fontosak, és hány követője van.

6. Használjon képeket és videókat a tweetjeiben

Figyelje meg, hogyan használ Trump elnök képeket sok tweetjében, hogy eljusson üzenete. Ezt az esetek 25%-ában teszi meg tweetelés közben. A képeket vagy videókat tartalmazó tweetek több retweetet és kedvelést kapnak.

Ez növelheti a tweetek elkötelezettségét is. Ez a Twitter-tipp biztosan segíteni fog neked.

7. Adjon bókokat a Twitteren

Tanulj meg bókokat adni másoknak a tweeteidben. Az emberek szeretik, ha dicsérik őket, különösen nyilvánosan, például a Twitter hálózaton. Trump elnök tweetjeit gyakran olvassák híradókban, és rámutatnak a közösségi médiában. Bókjai messzire mennek.

Olvasni:  Hogyan készítsünk tőzsdei webhelyet a közönség bevonására

Az Ön bókja is lehet, ha okosabban tweetel, és dicséri befolyásolóit. Csak győződjön meg arról, hogy valódiak.

8. Tweet valóban

Trump elnök okosabban tweetel, ha őszinte. Szeresd vagy utáld, nem változik a rajongótábor miatt. Tweeteiben őszinte marad.

Azt tweeteli, amit hisz abban, amit érez. Szerintem jó látni a tweetjeit, mivel a mainstream média már ritkán foglalkozik vele.

9. Reklámozza magát (vagy márkáját) a Twitter X-en

Népszerűsítse magát vagy márkáját a Twitter X-en. Ki más fogja megtenni ezt Ön helyett? Ne reklámozza márkáját minden tweetben, de tweeteinek akár 20%-a is lehet promóciós cél.

Trump volt elnök saját tweeteiben népszerűsítette interjúit. Ez okos tweetelés.

(A tweetelést most közzétételnek nevezik az X hálózaton.)

A bejegyzéseit néhány követő is újra megosztja. Ez a megfelelő hírt fogja terjeszteni számára. Ugyanezt megteheti neked.

Mit tanulhatunk még Trump tweetjeiből?

Semmilyen tweetet ne bízzon a véletlenre. Volt egy tweet a közelmúltban, ahol egyszerű D-t tweetelt, és az emberek azt hitték, hogy a D sok mindent jelent. Az elvitel?

Legyen egyértelmű a tweeteiben! Ne rövidítsd, hacsak nem CLEAR, mint egy csengő. Ne hagyja, hogy mások rossz irányba vegyék a tweetjeit, és ne használják fel azokat Ön ellen.

Tehát az egyértelmű tweetelés egy tipp a .

Minden idők legkedveltebb tweetjei Trumptól

A leginkább tetszett a volt elnök tweetje ez volt:

Érdekes lesz látni, hogy a tegnap este Twitteren közzétett posztja felülmúlja-e az 1,5 millió kedvelést és a 11,5 milliós könyvjelzőket. A blogbejegyzés frissítése óta közeledik a leginkább kedvelt tweetszámokhoz.

Olvasni:  További elemek hozzáadása az Elementorhoz, hogy pillanatok alatt nagyobb és jobb webhelyeket építhessen

Ez egy másik új Twitter X dolog – a könyvjelzőket számolják. Ez hatással lehet az algoritmusra és arra, hogy milyen messzire jutnak el a bejegyzéseid az X hálózaton.

Trump következtetése X-ről

Gondolod, hogy megtanulhatsz okosabban tweetelni az X-en, ha követed Trump volt elnök tweetelő nyomdokait? Mi tetszik vagy nem tetszik a volt elnök posztjaiban?

(Sokan úgy gondolják, hogy túl sokat csiripelt, és nem tudták, mikor kell abbahagyni a tweetelést, ezzel egyetértek.) Egy másik tipp, amellyel megtanulhatunk okosabban csipogni. Ne postázd túl. További Twitter X-tippekért fogd meg az ebookomat.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott