WordPress oldal vagy bejegyzés másolása

WordPress-webhely létrehozásán gondolkodik, de nem tudja, mi az a WordPress-tárhely, vagy hogyan működik a WordPress? Sokkal könnyebb, mint gondolnád. Sokkal könnyebb is, ha kezelik. A menedzselt WordPress egy csomó nagyszerű funkciót tartalmaz, amelyek rendkívül egyszerűvé teszik a webhely karbantartását.

Ami a webhely megjelenését, hangulatát és általános kialakítását illeti – ez munka lehet. Szerencsére a WordPress megvan bővítmények szinte mindenhez – és nagyban megkönnyítik a webhely-építést. Íme néhány a legnépszerűbb WordPress bővítmények közül.

Ha webhelyét építi vagy újratervezi, valószínűleg gyors módokat keres egy oldal másolására a WordPressben. Ez megőrzi azokat az oldalsablonokat, képeket és SEO-adatokat, amelyeken már dolgozott. Valós időt takarít meg.

Ezt is fel lehet használni hozzászólások és egyéni bejegyzéstípusok. Így teheti meg gyorsan és egyszerűen Yoast Duplicate Post és Oldal másolása.

Miért szeretnék egy oldalt sokszorosítani?

Számos oka lehet annak, hogy egy oldalt, bejegyzést vagy terméket másolnia kell. Érdemes lehet csak időt spórolni. Érdemes lehet tesztelni egy beépülő modult egy adott oldalon, mielőtt elkötelezné magát.

Ha olyan termékoldalról van szó, amelyen sok lehetőség és elem megegyezik, sokkal gyorsabb a WordPress-oldal másolása, mint a semmiből való felépítése. Sokkal egyszerűbb gondoskodni arról is, hogy minden oldalának egységes megjelenése és márkajelzése legyen.

Olvasni:  Mi az a tagsági oldal?

Egy másik ok, amiért érdemes megkettőzni egy WordPress-oldalt, az, ha számos változtatást kell végrehajtania egy meglévő terméken, de szeretne biztonsági másolatot készíteni. Így ha bármi befolyásolja a teljesítményt vagy esztétikai problémákat okoz, az nincs hatással a tényleges oldalra.

Bármi legyen is az oka annak, hogy WordPress-oldalakat vagy bejegyzéseket szeretne másolni, van néhány igazán gyors és egyszerű módszer ennek elérésére. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan lehet oldalakat másolni a WordPressben.

A Yoast Duplicate Post telepítése és aktiválása

A telepítés ugyanúgy működik bármely WordPress beépülő modulnál. Lépjen a wp-admin oldalra, és lépjen a következő helyre:

Bővítmények -> Új hozzáadása

Futtasson keresést a „Yoast Duplicate Post” kifejezésre, majd kattintson a „Telepítés” gombra.

Ha befejezte a telepítést, kattintson az “Aktiválás” gombra.

A Yoast Duplicate Post használata

Miután telepítette és aktiválta a Yoast Duplicate Post bővítményt, egy új almenüpont jelenik meg a wp-admin beállításai között.

Beállítások -> Duplicate Post

A Yoast Duplicate Post beépülő modul támogatja az oldalakat, a bejegyzéseket és számos egyéni bejegyzéstípust. A beépülő modult másoláshoz is használhatja Termékek és kuponokat a WooCommerce-ben.

A beállításoknak három lapja lesz: Mit kell másolni, Engedélyekés Kijelző.

Mit kell másolni

Miután beállította a Yoast Duplicate Post, minden olyan bejegyzéstípust fel kell vennie, amelyet esetleg meg kell ismételnie a webhelyén.

Itt korlátozhatja a metamezők másolását, listázva és vesszővel elválasztva.

Kiválaszthatja azt is, hogy mi legyen az ismétlődő oldalak és bejegyzések neve, és hogy ez az oldal címének elejéhez vagy végéhez legyen-e hozzáfűzve, például „Az 1. oldal másolata” vagy „Az 1. oldal hamis”. Később bármikor módosíthatja az egyes oldalakat és bejegyzéseket.

Olvasni:  Nagyszerű beszélgetés a Public Rec vezérigazgatójával, Zach G-vel...

Engedélyek

Beállítások > Bejegyzés duplikációja > Engedélyek

Az engedélyek lap lehetővé teszi, hogy másolási képességeket biztosítson különböző felhasználói szerepköröknek. Kiválaszthatja, hogy ki klónozhat bejegyzéseket, és még azt is, hogy milyen típusú bejegyzéseket klónozhat.

Szeretné, ha a tartalommal foglalkozó csapata klónozni tudna bejegyzéseket, de oldalakat nem? Megcsináltad! Vannak fejlettebb beállítások is.

Kijelző

Hol szeretnéd, hogy megjelenjenek a klónozási lehetőségek? A Megjelenítés lap segíthet ebben.

Korlátozhatja tömegesen a többszörözést, és megjelenítheti a bejegyzéseken. Itt megjelenik az összes megjelenítési lehetőség.

Oldal vagy bejegyzés sokszorosítása a WordPressben

Visszatérve a wp-adminba, lépjen a Pages oldalra.

Kijelölheti bármelyik oldalát, és kiválaszthatja a „Klónozás” lehetőséget – vagy kiválaszthat több oldalt, és tömeges műveletet hajthat végre.

A klónozási lehetőség megjelenik a webhelyén található bejegyzéseknél, termékeknél és bármely más bejegyzéstípusnál – valamint minden olyan bejegyzéstípusnál, amelyet a Yoast Duplicate Post beépülő modul beállításaiban engedélyezett.

A Yoast Duplicate Post beépülő modul is tartalmaz számos szűrők és akciókat. Olvashatsz róluk itt.

Néhány elérhető szűrő tartalmaz egyéni mezők hogy esetleg nem szeretne másolni a másolat létrehozásakor. Változásra is van lehetőség egyéni mezők egy ismétlődő bejegyzés vagy oldal klónozása után.

Az ismétlődő oldalak telepítése és aktiválása

Más lehetőséget keres? Használhatod is Oldal másolása hogy ugyanazokat a feladatokat végezze el. Ez sokkal egyszerűbb, de ha csak annyit kell tennie, hogy megkettőzteti a bejegyzéseket vagy oldalakat anélkül, hogy aggódnia kellene az összes extra lehetőség miatt, akkor ez egy nagyon egyszerű módja annak. Menj:

Bővítmények > Új hozzáadása

Ezután keresse meg a Duplicate Page kifejezést, és megtalálja a bővítményt. Ez a kék a bal oldalon.

Olvasni:  Időpontfoglalási rendszer felépítése WordPress segítségével

Kattintson a Telepítés, majd az Aktiválás lehetőségre, ahogyan a Yoast Duplicate Post esetében tenné.

A duplikált oldal használata

A Duplicate Page plugin egy új almenüpontot ad hozzá. Menj:

Beállítások > Oldal másolása

Itt kiválaszthatja, hogy melyik szerkesztőt szeretné használni (klasszikus, Gutenberg stb.), a duplikált bejegyzés állapotát sokszorosításkor (piszkozat, közzétett stb.), azt, hogy a sokszorosítás után melyik oldalra kerüljön átirányításra, és az oldal utótagja.

Amikor visszatér az Oldalak vagy a Bejegyzések oldalra, lehetősége lesz az oldalak és bejegyzések megkettőzésére.

Most már rákattinthat a “Duplikáld ezt” gombra, és rövid időn belül másolatot készíthet: szó szerint! Azonnali.

Egy oldalt sokszorosíthat, de a nagyszerű tárhelyet nem

Akár a semmiből épít egy webhelyet, akár áttelepít, a Hostinger a legjobb megoldás WordPress-webhelyek tárolására.

Ha megduplázni szeretné a sikert, ne keressen tovább – a Hostinger teljes körűen felügyelt WordPress-tárhely gyorsabb, azonnali automatikus skálázást biztosít, és a legmagasabb szintű biztonságot is tartalmazza.

Tekintse meg teljesen felügyelt WordPress tárhely-terveinket, hogy elkezdhesse még ma.

Új publikációk:

Ajánlott