WordPress szerzői doboz hozzáadása beépülő modul nélkül: Mutassa be az olvasókat a tartalom szerzőjébe

Szeretne szerzői mezőt hozzáadni WordPress webhelyéhez? Túl nagy kihívásnak találod? Egy WordPress-webhely indítása és egy szerzői doboz hozzáadása jelentősen növelheti a szerző és a webhely hitelességét. Ez az, amire minden webhelytulajdonosnak törekednie kell. Sok webhely figyelmen kívül hagyja ezt a funkciót, mert túl bonyolultnak találja a telepítést, és e tévhit miatt sok webhely nem szerez elegendő forgalmat.

Ha új olvasó találkozik az egyik cikkével, többet megtudhat arról, aki azt írta. Ez növeli a szerző és a webhely iránti hűségüket, ami arra készteti őket, hogy visszatérjenek és elköteleződjenek. Továbbá a szerző fényképének és információinak megtekintése növeli a szerző legitimitását és elszámoltathatóságát.

Megalapíthatja hírnevét, és bizonyos témák szakértőjeként mutatkozhat be, különösen, ha több szerzős webhelye van. Így több szerző szeretne írni a webhelyére.

Bővítheti a Simple Author Box beépülő modul elsődleges funkcióit, hogy feltűnőbbé tegye szerzője hitelesítő adatait, és arra ösztönözze az olvasókat, hogy kövessék Önt és írói csapatát, és vegyék fel velük a kapcsolatot a szerzői doboz használatával. Ez a helyzet mind az Ön, mind az írói számára előnyös. Bonyolultnak tűnhet, ha beépülő modul nélkül ad hozzá a WordPress szerzői mezőt a webhelyhez. Ebben a cikkben azonban mindent megtalál, amit tudnia kell a WordPress szerzői mezőjének beépülő modul nélküli hozzáadásával kapcsolatban néhány perc alatt.

Mi az a szerzői doboz, és miért van szüksége rá?

Szerző doboz

Mielőtt elkezdené a szerzői mező hozzáadásának teljes folyamatát, tudnia kell, mi az. A szerzői mező a webhely cikkének vagy oldalának egy része, amely az adott cikk készítőjével kapcsolatos részleteket tartalmaz.

Olvasni:  VPS ingyenes próbaverzió 30 napig: 9 legjobb webhely (nem szükséges hitelkártya)

Általában minden webhely alapvető elemének tekintik, mert tájékoztatja a látogatókat az író szakértelméről a cikkben tárgyalt témában. Mivel sok cikk található ugyanarról a témáról sok különböző webhelyen, a szerző információinak megadása a hitelesség érzetét kelti.

A szerzői mező hozzáadása számos előnnyel jár, amelyek többsége az interakció minőségének és az olvasók bevonásának javításában, valamint a webhely legitimitásában nyilvánul meg. Az is kiderült, hogy a szerzői mező segíthet a keresőoptimalizálásban. Azzal, hogy felfedi a szerző adatait webhelyén, lényegében hozzáadja webhelyét a szerző portfóliójához, ezáltal javítja a szerző „értékét” a domainjében. Webhelye akkor is megjelenik, ha valaki egy adott szerzőre keres.

Ha lehetővé teszi a nézők számára, hogy tájékozódjanak az egyes webhelyek bejegyzései és cikkei mögött álló személyekről, az javítja a webhely és közreműködői hitelességét. Ahelyett, hogy webhelyén böngészne ugyanazon író által készített többi darab után, a szerző legutóbbi bejegyzéseit tartalmazó szerzői mező lehetővé teszi olvasói számára, hogy gyorsan böngésszenek bizonyos, ugyanazon szerző által közzétett bejegyzések között. A felhasználóbarát navigáció ezzel a funkcióval van optimalizálva.

Adja hozzá a WordPress szerzői mezőt a webhelyéhez plugin nélkül

A szerzői mezők egyszerűen hozzáadhatók az őket támogató WordPress-témákhoz, egyszerűen megadva az egyes írók adatait, és feltöltve a Gravatar-fotóikat. Ez a megközelítés magában foglalja az egyes szerzők információit az általuk írt cikk alján.

WordPress szerzői doboz hozzáadása bővítmény nélkül

 • A WordPress adminisztrátori irányítópultján lépjen a Felhasználók lapra.

Lehetőség a szerző szerkesztésére

 • A rendelkezésre álló WordPress-lehetőségek akkor jelennek meg, ha az egeret a szerző neve fölé viszi.
 • Válassza a Szerkesztés lehetőséget, és adja meg a szerző adatait a Felhasználó szerkesztése részben.

Szerkessze a szerző információs oldalát

 • Miután kitöltötte az összes szükséges információt, kattintson a Felhasználó frissítése lehetőségre.

Mielőtt elkezdené manuálisan létrehozni egy WordPress szerzői mezőt beépülő modul nélkül, olyan eszközt kell használnia, amely segíthet az út során felmerülő trükkös problémák megoldásában. A WP Reset egy beépülő modul, amely lehetővé teszi az alapvető dokumentumok újraolvasását és újraformázását, valamint a bővítmények letiltását a webhelyen egyenként vagy tömegesen. Stimulálhat és leválaszthat egy témát, újraindíthatja a hitelesítő adatokat és engedélyeket, új rendszergazdai fiókot hozhat létre, és használhatja az Emergency Recovery Scriptet a White Screen Of Death másodperc töredéke alatt történő kijavításához.

Olvasni:  Cél kulcsszavak hozzáadása a White Label jelentésekhez

A WP Reset lehetővé teszi a weboldal testreszabását akkor is, ha az nem működik, ami akkor fordulhat elő, ha bővítmény nélkül ad hozzá egy WordPress szerzői mezőt. A WP Reset alapvetően kijavíthatja az eljárás során elkövetett hibákat.

Hamarosan és Karbantartási mód egy másik kiváló WordPress beépülő modul, amellyel értesítheti látogatóit, hogy webhelye jelenleg fejlesztés alatt áll. Ez a sokoldalú bővítmény bármely WordPress témával kompatibilis. Használata egyszerű, mert tartalmaz egy fogd és vidd oldalkészítőt. A Coming Soon & Maintenance Mode beépülő modullal különféle céloldalakat, értékesítési oldalakat, feliratkozási oldalakat, lead oldalakat, hamarosan megjelenő oldalakat, karbantartási mód oldalakat és egyebeket hozhat létre. Így a látogatók továbbra is láthatják webhelyének olyan oldalait, amelyek még nem készülnek el.

Először is végre kell hajtania az előző szakaszban ismertetett lépéseket, amelyek elmagyarázzák, hogyan és hová kell beilleszteni az íróazonosítót a szerzői mezőt támogató WordPressbe. A WordPress számára minden egyes személyre vonatkozóan megadja azokat az információkat, amelyeket a PHP-kód ezután használni fog.

 1. A WordPress adminisztrátori irányítópultján lépjen a Megjelenés, majd a Témaszerkesztő elemre.
 2. Válassza ki a Single Post (single.php) mappát a jobb felső sarokban található Theme Files részből.
 3. Illessze be a kódrészleteket a „tartalom()” funkció alá a blogcikkek helyreállítására szolgáló ciklusba és a szöveg elsődleges div-tárolója fölé, majd kattintson a Fájl frissítése gombra.
 4. Készítsen másolatot a single.php fájlról egy FTP-kliens segítségével, mielőtt kódot módosítana vagy belehelyezne. Ez lehetővé teszi, hogy visszatérjen az előző dokumentumhoz, ha a mappába beszúrt új kód hibát tartalmaz. A WP Reset ebben a helyzetben is segítséget nyújthat, mivel egyetlen kattintással visszaállíthatja a teljes webhelyet, vagy csak kiválaszthatja annak összetevőit, tiszta és hibamentes verzióra.
Olvasni:  Művészetek online értékesítése & pénzt keresni

A szerző képét és életrajzi adatait a fenti két div konténer tárolja (“about-author-image” és “about-author-text” osztályozással). A szerző avatarját a fotótárolóból nyerjük ki a get avatar() metódussal, amely két változót vesz igénybe: a szerző azonosítóját és a fénykép méretét pixelben. A Felhasználó szerkesztése lapon megadott e-mail fiókhoz kapcsolt gravatar a paraméterek átadása után lekérésre kerül.

Szerzői mező létrehozása

Az újonnan beillesztett szerzői mezőt tetszőlegesen stílusozhatja. Az alábbi CSS-kódot használták a szerzői mező stílusához.

Használjon bővítményt professzionális szerzői dobozok készítéséhez

Még ha nagyon jól ismeri a WordPress-t, a témák és a bővítmények szerkesztése kockázatos lehet, mivel bármilyen hiba károsíthatja webhelyét. Ha ez megtörténik, és webhelye nincs készenléti módban, az összes megtekintő látni fogja a figyelmeztetést, és valószínűleg elhagyja a webhelyet, amíg meg nem oldja a problémát, mielőtt folytathatják a normál böngészést.

Ha azonban szerzői mezőt ad hozzá WordPress-webhelyéhez, az nem indokolja, hogy hosszabb ideig készenléti módban hagyja.

Ha WordPress beépülő modulokat, például a Simple Author Box-ot használ szerzői dobozok létrehozásához, néhány perc alatt és minden nehézség nélkül megjelenhet a szerzői doboz a WordPress webhelyén.

A Simple Author Box bővítmény

A telepítéshez használja a WordPress beépülő modul tárházát

 1. Lépjen a Plugins menübe, és válassza az Új hozzáadása lehetőséget a WordPress irányítópultjának legördülő menüjéből.
 2. Miután beírta a „Simple Author Field” kifejezést a keresőmezőbe, nyomja meg az Enter billentyűt.
 3. A beépülő modul leírásában kattintson a Telepítés most gombra, és indítsa el a bővítményt, amint a telepítés befejeződött.
 4. Konfigurálja a beépülő modul beállításait, és mentse el őket.

A Simple Author Box bővítmény nyitóoldala

A Egyszerű szerzői doboz A beépülő modul rugalmas szerzői mezőt ad a webhelyén minden bejegyzés végéhez. Lehetővé teszi testreszabását olyan funkciókkal, mint az egyéni színkombinációk, betűtípusok, közösségi média hivatkozások stb. Ez azért fontos, mert beállíthatja, hogy illeszkedjen a WordPress webhelyének kialakításához és elrendezéséhez.

Amellett, hogy a szerzői doboz megjelenését úgy módosítja, hogy az illeszkedjen a témához, egy átfogó személyes adatok szövegdobozt is hozzáad, szöveg- vagy grafikus szerkesztő használatával. Használhatja a Simple Author Box beépülő modult is a szerző profiljának módosításához anélkül, hogy a Gravatar oldalra lépne.

Egyszerű Author Box példa

Egynél több szerző neve, webhelye, gravatarja, testreszabott fényképe, életrajza és közösségi hálózatok ikonjai jeleníthetők meg az ezzel a bővítménnyel létrehozott szerzői mezőben. Minden szerzői doboz, amelyet ezzel a beépülő modullal készít, teljesen adaptálható lesz, és egy módosított részben jelenik meg attól függően, hogy iPaden, okostelefonon vagy számítógépen nézi-e meg. A Simple Author Box beépülő modul teljes irányítást biztosít a szerzői doboz felett egy felhasználóbarát felületen keresztül.

Demó szerzői doboz

A Simple Author Box Author’s widget segítségével elősegítheti a navigációt blogja különböző szerzőinek tartalmához. Ez a funkció megjeleníti az írók galériáját a cikkeikre mutató hivatkozásokkal együtt. A szerző fényképének beillesztésének hagyományos technikájától eltérően a Simple Author Box beépülő modul lehetővé teszi a szerző Gravatar fiókjához kapcsolódó képek használatát.

Következtetés

Ha a blogodban van életrajzi rész, függetlenül attól, hogy te vagy az egyetlen szerző, vagy több szerzője van, akkor az olvasók egy kicsit többet tudnak meg Önről (vagy más szerzőkről).

Az életrajzi rész nem pusztán dekorációs cél, hanem valódi és fontos.

Ha a WordPress webhely még mindig nem rendelkezik ezzel a funkcióval, ne aggódjon, mivel ebben a cikkben mindent megtudhat, amit tudnia kell, hogy felvehesse webhelyére.

Ahogy olvashattad, két választásod van. Az első a stílus és a PHP fájlok manuális módosítása. A testreszabás széles skáláját teszi lehetővé. A második lehetőség egy plugin használata. Ennek során sokkal kevesebb időt vesz igénybe a szerzői mező konfigurálása és telepítése a WordPress webhelyére.

A Simple Author Box beépülő modul használata sokkal könnyebbé teszi az életét. Tökéletes azok számára, akik nem ismerik a kódolást, és nem akarnak sok időt tölteni a tanulással. Bárki használhatja a Simple Author Box bővítményt, hogy hozzáadja ezt a kritikus funkciót webhelyéhez.

Új publikációk:

Ajánlott