WP bejelentkezési zárolás – WordPress biztonság, amely nem okoz csalódást

Az igazi otthonhoz hasonlóan a WordPress-webhelyek is az Ön online tartózkodási helyeként szolgálnak. A hackerek betörésének megakadályozása érdekében biztonságossá kell tennie a WordPress bejelentkezési űrlapját, ugyanúgy, ahogy a bejárati ajtót bezárná a rablók elhárítása érdekében.

Tudtad, hogy a A jelszókezelési piac bevétele 2025 végére meghaladja a 3 milliárd USA-t? Egy erős jelszó azonban nem akadályozza meg az összes kibertámadást a webhelyén.

Sok webhelytulajdonos a webhely külső oldalainak védelmére koncentrál, amikor biztonságról van szó, de gyakran figyelmen kívül hagyják a bejelentkezési űrlapok védelmének szükségességét.

A bejelentkezési űrlapjuk az átjáró a webhelye háttérrendszeréhez, így ez a fő célpont sok nem kívánt támadó számára, akik engedély nélkül próbálnak hozzáférni webhelyéhez.

A hackernek csak egyszer kell hozzáférnie webhelye háttérrendszeréhez, hogy pusztítást végezzen és ellopja érzékeny adatait. Gyakran teljes hozzáférést kapnak webhelyéhez, és néha még a Google is leállítja azt, hogy megakadályozza a gyanús tevékenységeket.

Számos módja van annak megakadályozására, hogy a behatolók megtámadják a WordPress bejelentkezési űrlapját, és néha nehéz lehet kiválasztani a legjobbat a feladatra.

Ezért kerestük és találtuk meg a legjobb beépülő modult, amellyel megerősítheti biztonságát. Így van, erről írunk WP bejelentkezési zárolás.

Mielőtt azonban folytatnánk annak elmagyarázását, hogyan használhatja ki a benne rejlő lehetőségeket, adjunk egy részletes áttekintést erről a csodálatos eszközről.

WP bejelentkezési zárolás áttekintése

A WP bejelentkezési zárolás áttekintése

A WP Login Lockdown egy WordPress beépülő modul, amellyel megerősítheti WordPress bejelentkezési űrlapját. Javítja a biztonságot, leállítja a brute force támadásokat, és még azt is megakadályozza, hogy a robotok hozzáférjenek a bejelentkezési oldalához. Ezeket a botokat akár „Honeypots”-tal is átcsábíthatod, ahol automatikusan eltávolítják őket, de egy percen belül ez lesz a témánk.

Olvasni:  A Lenovo laptop nem töltődik: Gyorsjavítás

Vizsgáljuk meg a WP Login Lockdown csodálatos funkcióit.

Védelem az erőszakos támadásoktól

Védelem az erőszakos támadásoktól

A WP Login Lockdown egyik fő előnye, hogy képes megvédeni a WordPress bejelentkezési űrlapjait az erőszakos támadásoktól.

Ezzel a funkcióval felső határt állíthat be a felhasználó bejelentkezési kísérletei számára. Ha a támadó a megengedettnél többször próbál bejelentkezni, akkor bizonyos ideig távol marad a bejelentkezési űrlapon, ezzel megakadályozva, hogy folytassák gonosz támadásaikat.

Értesítés e-mailben

A WP Login Lockdown e-mailt küldhet a webhely rendszergazdájának, hogy értesítse őket, ha a felhasználó bizonyos számú sikertelen bejelentkezési kísérlet után ki van zárva a webhelyről. Ha a felhasználó sikeresen bejelentkezik, a webhely rendszergazdája is értesítést kap.

A gyanús IP-címek feketelistára

A gyanús IP-címek feketelistára

A WP Login Lockdown engedélyezheti vagy letilthatja az IP-címeket is. A webhelykezelők letilthatják a kétes IP-címeket, ami megakadályozza, hogy hozzáférjenek a bejelentkezéshez, és lehetővé teszik a megbízható IP-címeket. Még a különböző országokból származó IP-címeket is blokkolhatja.

Megbízható IP-címek engedélyezése

Annak érdekében, hogy megvédje bizonyos IP-címeket a sikertelen bejelentkezési kísérletek miatti kitiltástól, engedélyezőlistára helyezheti őket.

Ha van egy csapat adminisztrátora vagy programozója, akiknek gyakran kell hozzáférniük a bejelentkezési oldalhoz, ez döntő fontosságú. Azáltal, hogy IP-címüket hozzáadják az engedélyezőlistához, a bejelentkezési oldal mindig elérhető lesz számukra. Az Ügynökség felhasználói szeretni fogják a Cloud funkciót, amely lehetővé teszi, hogy engedélyező- vagy tiltólistára helyezze az IP-címeket az összes általuk kezelt webhelyen az irányítópulton keresztül.

Módosítsa a beállításokat saját igényei szerint

Ezzel a beépülő modullal különféle paramétereket is testre szabhat sajátos igényeinek megfelelően. Módosíthatja a zárolás időtartamát, hány bejelentkezés engedélyezett egy adott ablakon belül, és módosíthatja, hogy mikor szeretne e-mailben értesítést kapni.

Felhasználó bejelentkezési előzményei

Felhasználó bejelentkezési előzményei

A WP Login Lockdown segítségével rögzítheti a felhasználók bejelentkezési adatait, így nyomon követheti, hogy ki és mikor lépett be webhelyére. Ezzel a funkcióval mind a gyanús tevékenységek, mind a jóváhagyatlan bejelentkezési kísérletek megtalálhatók.

Olvasni:  Hogyan lehet feltörni valaki Instagramját 2024-ben

A beépülő modul irányítópultján hozzáférhet ezeknek a kísérleteknek a részletes naplójához. Ezeket az adatokat felhasználhatja a csalárd bejelentkezési kísérletek észlelésére és a megfelelő intézkedések megtételére.

Extra védelem kéttényezős hitelesítéssel

Extra védelem kéttényezős hitelesítéssel

A bejelentkezési oldalra további védőbevonatot helyezhet el a bővítmény kéttényezős hitelesítési funkciójával. Például, ha egy látogató be szeretne jelentkezni az Ön webhelyére, szüksége lesz egy ellenőrző kódra, amelyet elküld az e-mail-címére vagy mobiltelefonjára.

Erős jelszópolitika

Az erős jelszó használata olyan, mint a biztonsági öv használata – lehet, hogy kissé kényelmetlen, de kulcsfontosságú az Ön biztonsága szempontjából. Az erős jelszópolitikával a WP Login Lockdown arra kényszeríti a felhasználókat, hogy bonyolultabb jelszavakat állítsanak be fiókjaik védelme érdekében.

Összeegyeztethető

A beépülő modul egy rugalmas biztonsági funkció, amely a legtöbb témával és egyéb bővítményekkel működik. A WP Login Lockdown használatával az összes WordPress-webhelyet egy központi irányítópultról biztosíthatja.

Bejelentkezési URL testreszabása

Hozzáadhatja egyéni bejelentkezési URL-jét, és így elriaszthatja a bosszantó hackereket.

Könnyű plugin

Könnyű súlyának köszönhetően a WP Login Lockdown nem rontja webhelye teljesítményét. A gyorsaságot és a költséghatékonyságot szem előtt tartó forráskódjának köszönhetően webhelyei könnyedén betöltődnek.

A beépülő modulok minimálisan érintik a szervereket és mindezt, miközben óvják az Ön és látogatói biztonságát.

Felhasználóbarát

Ha még soha nem használt beépülő modult, ne aggódjon. WP bejelentkezés A Lockdown hatékony felhasználói felületet kínál, amely bármilyen képzettségi szinthez megfelelő.

Ráadásul nem kell zseninek lenni a telepítéshez, hiszen mindössze két lépés szükséges az aktiváláshoz.

Hogyan telepíthetem a WP bejelentkezési zárolást a WordPress webhelyére?

Mostanra mindent tud a funkcióiról, mi a helyzet a telepítésével? Csak kövesse az alábbi lépéseket, és rövid időn belül üzembe helyezhető.

1. lépés: Telepítse a WP bejelentkezési zárolást

Telepítse a WP bejelentkezési zárolást

Először telepítenie kell a WP Login Lockdown-t. Továbblép az irányítópultra, miután megkapta az e-mailt a bejelentkezéshez szükséges összes adattal. Innen letölthet egy ZIP-fájlt, és elmentheti a számítógépére.

Telepítse, majd engedélyezze a WordPress webhelyén (keresse a Bővítmények hozzáadása fület).

2. lépés: Aktiválja a beépülő modul licencét

Aktiválja a bővítmény licencét

Ez a lépés a licenc aktiválásáról szól. Ha az irányítópulton a Licenc oldalra lép, gyorsan létrehozhat új licencet a bővítményéhez.

Olvasni:  Négy ok, amiért építsd fel mellékprojektedet a WordPress segítségével

Válassza ki a kulcslicencelés típusát az „Új licenc hozzáadása” gombra kattintva. Ezután kattintson a „Licenc létrehozása és aktiválása” gombra a folytatáshoz, és azonnal kap egy újat. Tegye be az új licencet a beépülő moduljába, amint megkapja.

Továbbá gratulálok a WP bejelentkezési zárolás előkészítéséhez.

Ingyenes és prémium bővítményverziók

A legjobb dolog az életemben a szabadság. Természetesen ezt a mondást utalhatjuk a bővítmény ingyenes verziójára is. Ez a verzió számos csodálatos funkciót kínál, mint például a bejelentkezési kísérlet korlátozása, a blokkolási IP-címek és a bejelentkezési statisztikák, mindezt anélkül, hogy egy fillérbe kerülne.

A prémium verzió azonban tartalmazza a fent említett funkciókat, és még erősebb opciókat ad hozzá. Segítségével Brute Force Prevention, 2FA hitelesítés, az e-mailben kapott értesítések testreszabása, bejelentkezési előzmények stb.

Az ingyenes verzió ideális, ha webhelye még csak most indul, és szeretné kipróbálni a bővítményt. Azonban a legjobb módja annak, hogy megszerezze a legjobb WP-bejelentkezési Lockdown bővítményt, ha egy életre szóló licencet vásárol.

Támogatás és beépülő modulok dokumentációja

Támogatás és plugin dokumentáció

A beépülő modul hivatalos webhelyén kiterjedt dokumentáció kezdve a Dashboard Guide-tól és a telepítési kézikönyvektől egészen a bővítmény márkájának megfelelő átnevezésig.

Minden módszeresen és alaposan el van magyarázva.

A bővítmény használatakor kapott ügyfélszolgálat kiemelkedő. Az ügyfélszolgálati csapat hihetetlenül készséges és hozzáértő. Ha bármilyen problémája van a beépülő modullal, lépjen kapcsolatba velük, és a problémák gyorsan megoldódnak.

Ár

Ár

Kipróbált egy ingyenes verziót, és most a prémium verziót szeretné megvásárolni. Kíváncsi lehet, mennyibe fog kerülni? Ne aggódjon, mivel az árfekvés nagyon kedvező, tekintettel a cserébe kapott csodálatos funkciókra.

A WP Login Lockdown három élettartamra szóló licencet tartalmaz. Egy webhely licence élethosszig tartó frissítéseket és ügyfélszolgálatot, felhőalapú feketelistát és az irányítópultot tartalmaz a 89 dolláros személyes licenchez.

A fent említett képességeken kívül a 99 dolláros Team licenc tartalmazza a White-label módot, és 5 webhelylicencet ad.

Ha Ön esetleg ügynökségi típusú cég, akkor örömmel tapasztalja, hogy a végleges Ügynökségi licenc 179 dollárba kerül, és 100 helyszíni licencet kínál.

Általában tartalmazza az összes fenti funkciót, valamint egy márkaváltási funkciót, amely bármely márkához megfelelő. A beépülő modult rendszeresen frissítjük és karbantartjuk, szem előtt tartva webhelye védelmét a legújabb biztonsági kockázatokkal szemben.

Olvasni:  A 4 legjobb ingyenes WordPress Job Board beépülő modul 2024-ban

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Ebben a részben egy listát adunk a gyakran ismételt kérdésekről, amelyeket a hivatalos WP bejelentkezési zárolási webhelyről gyűjtöttünk össze.

A WP bejelentkezési zárolás miatt a webhelyem lassabban töltődik be?

Természetesen nem, csak korlátozza a rosszindulatú támadásokat! Ez nincs hatással a webhely sebességére, a lehető legkevesebbet töltik be, módosítják vagy hajtják végre a kezelőfelületen.

A WP bejelentkezési zárolás káros a webhelyemre?

Nem! Szélsőséges helyzetben egyszerűen leállíthatja, hogy a beépülő modul visszafordítsa az összes módosítást, mert nem változtatja meg véglegesen webhelyét.

Mi az Ön visszatérítési szabályzata?

Kérdések nélküli, hét napos visszaküldési garanciát vállalnak. A politika még 15 napra is meghosszabbodik, ha a bejelentkezési zárolást az értékesítés előtti időszakban vásárolta meg.

A támogatás minden licencre kiterjed?

Igen! Amikor megvásárolja a PRO verziót, ügynöki támogatást kap az ártervtől függetlenül.

Miről szól a felhővédelem?

A felhővédelemnek köszönhetően egyszerűen telepíthet testreszabott feketelistákat és engedélyezőlistákat az összes kezelt webhelyen. Végső soron mindent egy helyen tárolhat, ahelyett, hogy a blokkolni vagy engedélyezni kívánt IP-címek listájával babrálna az egyes webhelyeken külön-külön.

Van CAPTCHA?

Van néhány CAPTCHA, amelyet a WP Login Lockdown bővítménnyel használhat. Két Google CAPTCHA mellett választhat egy beépített CAPTCHA-t és egy GDPR-kompatibilis hCAPTCHA-t. Ezenkívül a CAPTCHA aktiválása nem igényel kódolási készségeket, mivel csak egy kattintásnyira van.

Következtetésképpen

Összefoglalva, ne hagyja védelem nélkül a WordPress bejelentkezési űrlapját, hogy a hackerek beléphessenek és káoszt okozhassanak, ahogyan a bejárati ajtót sem hagyná nyitva, hogy a rablók bejussanak. Így bár az erős jelszó kiváló, nem akadályozza meg teljesen az online támadásokat.

A WordPress bejelentkezési zárolás segíthet ebben a helyzetben. Káprázatos hősként szolgál, védve a megtévesztő robotokat és a nyers erőszakos támadásokat a webhely hátterében.

És ne féljen, ellentétben azzal az ismerőssel, aki mindig későn érkezik az eseményekre, ez felhasználóbarát, és nem befolyásolja webhelye sebességét. Adjon tehát egy próbát a WP Login Lockdown-nak, és búcsút mondjon a webhely nem kívánt felhasználóinak!

Új publikációk:

Ajánlott